Κινηματογραφική ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ

Η Κινηματογραφική ομάδα των ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010, με σκοπό την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου μέσω βίντεο, η καλλιτεχνική δημιουργία με θέμα το ποδήλατο, και η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση σε τεχνικά θέματα, θέματα οδικής ασφάλειας κλπ

Μέχρι στιγμής έχουμε συναποφασίσει να κάνουμε τέσσερα βίντεο.

  1. Το πρώτο θα αφορά τα μέρη του ποδηλάτου έτσι ώστε να γίνουν γνωστά σε κάποιον που είτε δεν έχει ποδήλατο και θα τον βοηθήσει στην αναζήτησή του, είτε έχει αλλά το πως λέγεται το κάθε κομμάτι του διαφεύγει.
  2. Το δεύτερο θα αφορά στα είδη του ποδηλάτου. Τι ποδήλατα υπάρχουν και τι δουλειά κάνει το καθένα από αυτά: πόλης, βουνού κλπ έτσι ώστε να έχει κάποιος στο μυαλό του τί ποδήλατο χρειάζεται και να μην επικρατεί τρικυμία εν κρανίο τη στιγμή της απόφασης της αγοράς.
  3. Το τρίτο βίντεο θα είναι πιο ελεύθερο. καλλιτεχνικής φύσεως και ελευθέρων ηθών.
  4. Το Tέταρτο βίντεο θα έχει θέμα "οδική ασφάλεια"

Στο πρώτο το περιεχόμενο είναι καθορισμένο. Έχουμε κάνει και μία λίστα με τρία βασικά τμήματα και τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο καθένα.
Στο δεύτερο καλώς εχόντων των πραγμάτων στην επόμενη συνάντηση θα στήσουμε τη βασική δομή του περιεχομένου.
Στο τρίτο ο καθένας μπορεί να καθορίσει τόσο το περιεχόμενο όσο και τον τρόπο σκηνοθεσίας - παρουσίασης. Με λίγα λόγια η ιδέα δεν έχει αποκρυσταλλωθεί ακόμα στα θολωμένα μας μυαλά και ζητάμε βοήθεια από τρελούς καλλιτέχνες για την υλοποίηση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ένα κοινό γνώρισμα των μελών της κινηματογραφικής ομάδας (ίσως κι άλλων ομάδων που θα δημιουργηθούν στο μέλλον) είναι ότι έχουν, εκτός της διαδικτυακής επαφής, τουλάχιστον κάποια προσωπική επαφή.
Οι συναντήσεις της κινηματογραφικής ομάδας είναι ανοικτές για όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν και ανακοινώνονται σε αυτή τη σελίδα.
Αν κάποιος φίλος έρθει στις συναντήσεις μας και δηλώσει με την παρουσία του την πρόθεση να συνεισφέρει, τότε μπορεί να έχει πρόσβαση στην ομάδα και διαδικτυακά.
Θα χαρούμε να σας δούμε σε κάποια από τις συναντήσεις μας και να γνωριστούμε από κοντά.

Ομάδα: 
Group
Group description: 
Σκοπός μας είναι να γυρίζουμε ντοκιμαντερ και ταινιάκια για την προώθηση του ποδηλάτου
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Group roles and permissions: 
Override default roles and permissions