Μία σημαντική απώλεια για την ποδηλατική κοινότητα

Η ποδηλατική κοινότητα είχε πριν από μερικές ημέρες μία σημαντική απώλεια.

Η Ελένη ήταν μέλος του φόρουμ για πάνω από πέντε χρόνια. Οι διαδικτυακοί φίλοι την γνώριζαν και ως maftaki.
Όσοι την γνώρισαν έχουν να θυμούνται το χαμόγελό της.

.

(Προσωπικά την έβλεπα σχεδόν σε κάθε ποδηλατική δράση. Είχαμε συνομιλήσει όλο κι όλο μισή ώρα όταν βρεθήκαμε το 2011 στην πλατεία Συντάγματος και κάποια στιγμή στο facebook. Αλλά να, είναι μερικές φορές που κοιτάς τον άλλο στα μάτια και μπορείς να διακρίνεις τον καλόψυχο άνθρωπο που κρύβεται πίσω τους)

Το παρακάτω κείμενο το ανάρτησε η κόρη της Ναταλία στο facebook

Η πανέμορφη μανούλα μου, Ελένη, έκλεισε τα μάτια της χθες το απόγευμα.
Από τη Δευτέρα του Πάσχα μαχόταν με όλες της τις δυνάμεις ένα διπλό ανεύρυσμα. Είμαστε απερίγραπτα περήφανοι για την προσπάθεια που έκανε για να μείνει κοντά μας και απαρηγόρητοι για τον χαμό του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ μας. Εκτός από εξαιρετική μαμά και σύζυγος, η μανούλα μου υπήρξε ο άνθρωπος που καθ' όλη την διάρκεια της ζωής της έδινε στην οικογένειά της και στους φίλους της ενέργεια, έμπνευση, μουσική και ζωντάνια.
Όσοι φίλοι, παρέα, γνωστοί και αγαπημένοι μας θέλετε να έρθετε να την αποχαιρετίσετε μαζί μας, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 4 μ.μ. στο Νέο Κοιμητήριο Αχαρνών. Αποτελεί επιθυμία της και σας παρακαλώ θερμά να τηρηθεί να μην φορέσει κανείς μαύρα...Δεν ταιριάζει στην ζωή που διένυσε ούτε και στον χαρακτήρα της.

Ναταλία

Περισσότερα εδώ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp