Πρακτικά Συνέλευσης 21 Οκτωβρίου 2009

Χτες Τετάρτη με σχετική ακρίβεια ως προς την ώρα έναρξης (20:00) έγινε στο Πολυτεχνείο (Στουρνάρη) η συνέλευσή μας. Αν και δεν έχουν σημασία οι αριθμοί, στη συνέλευση είμασταν πάνω από 20 άτομα, ενώ οι Ανατολικοί ποδηλάτες ήρθαν με προσυγκέντρωση.

Συζητήθηκαν θέματα διαδικαστικής φύσης, όπως η διαχείριση του ταμείου, θέματα θέσεων της ομάδας, όπως η θέση μας απέναντι στην όλο και πιο αυξανόμενη χρήση του αυτοκινήτου στην πόλη της Αθήνας, αλλά και θέματα δράσεων απέναντι στις νέες πολιτικές εξελίξεις για τα ζητήματα του ποδηλάτου, της ποιότητας ζωής και της οικολογίας γενικότερα.

Αποφασίσαμε :

* Ανέλαβε νέος διαχειριστής του ταμείου. Το παθητικό του ταμείου (μείον 300 €) που κληρονομήθηκε από προηγούμενες δράσεις κρίθηκε ότι θα καλυφθεί από εισφορές μας και επόμενες δράσεις.
* Ορίστηκε ομάδα εργασίας για την κατάρτιση ολοκληρωμένου φυλλαδίου θέσεων της συλλογικότητας.
* Αποφασίστηκε η επίδοση επιστολών με ποδηλατοπορείες σε υπουργεία για τη διεκδίκηση των χρόνιων ζητημάτων στο χώρο του ποδηλάτου. Ορίστηκε ομάδα εργασίας για την κατάρτισή τους.
* Αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλης ποδηλατοπορείας στα μέσα του Γενάρη με δυναμικό διεκδικητικό χαρακτήρα.

Στην επόμενη συνέλευση της συλλογικότητας θα συζητηθεί μία πρώτη έκδοση του φυλλαδίου των θέσεων καθώς και η ποδηλατοπορεία του Ιανουαρίου.

Για σχόλια εδώ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp