Πρώτη συνάντηση για την δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής συνέλευσης στο podilates.gr

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 7:00 μμ στο Hackerspace (Αμπατιέλλου 11 Αθήνα, 3 στενά νότια του ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος)θα γίνει η πρώτη συνάντηση για την υλοποίηση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής συνέλευσης στο podilates.gr.
Ήδη υπάρχουν κάποια προσχέδια για τον τρόπο λειτουργίας της συνέλευσης, η οποία θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στο αρχικό της στάδιο μέχρι να εντοπιστούν και να διορθωθούν τα όποια προβλήματα προκύψουν.
Το βασικό σκεπτικό μας είναι να μπορεί να γίνει η κατάθεση ιδεών, η λήψη αποφάσεων και ο έλεγχος της υλοποίησης τους μέσα από το podilates.gr με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
Θα γίνει μια πρώτη δημόσια παρουσίαση του σκεπτικού και των προτάσεων μας για την ηλεκτρονική συνέλευση και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσει να ενσωματωθεί στον ήδη υπάρχον ιστότοπο. Οι συναντήσεις αυτές θα είναι κυρίως τεχνικές, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση. Οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις σε web design, site administration ή/και προγραμματισμό θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος.
 
Γιατί γίνεται στο Hackerspace και όχι κάπου πιο κεντρικά;
To Hackerspace είναι ένας χώρος ανοιχτός που ασχολείται με το open source λογισμικό εδώ και αρκετά χρόνια, αρκετοί άνθρωποι από εκεί είναι και ποδηλάτες και έχουν ξανασυνεισφέρει στα ποδηλατικά ζητήματα. Είναι ένας χώρος όπου μπορούμε να έχουμε ησυχία, πρόσβαση στο διαδίκτυο και βοήθεια.
 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι