Trail-Gator Τow Βar για παιδικό ποδήλατο (μπάρα ρυμούλκησης) - ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
bamboo
Απών/απούσα

Καλές βολτες στον Αλεξανδρο και την οικογένεια του !!!

Μπάρα ρυμούλκησης Trail-Gator που συνδέει το παλουκόσελο ποδηλάτου ενηλίκου με το σκελετό παιδικού ποδηλάτου, σηκώνει τη μπροστινή ρόδα του τελευταίου και καθιστα δυνατη την ταυτόχρονη ποδηλασια και των δύο. Είναι σα να μετατρέπει το ποδηλατο σε διπλό. Δειτε τα βίντεο.
Έχει χρησιμοποιηθεί περίπου 8 φορές σε μικρές διαδρομές (πάρκα, Λιμνη Δόξα).  

30 ευρώ.  Αθήνα. 

Είναι ΟΚ για χώμα (στα βίντεο καποιοι το ζορίζουνε το θέμα ...), επιτρέπει εύκολη στροφή χωρις τα ποδήλατα να είναι στην ευθεία, και επίσης επιτρέπει το να είναι τα ποδήλατα σε διαφορετικό ύψος (π.χ. πέρασμα απο σαμαράκι). Ειναι ασφαλες. Στην Ελλαδα σε περιοχες με κάγκουρες και μεγαλη κυκλοφορια δε θα το χρησιμοποιούσα. Κανει απολαυστική την ποδηλασία για γονιό και παιδι οταν λόγω ηλικίας δε μπορεί να ακολουθήσει σε μια μεγάλη διαδρομή ή στην ταχύτητα. Το παιδί μπορει και να μην ποδηλατει καθόλου. 

Στην αρχη χρειάζεται εγκατάσταση δυο εξαρτημάτων, ένα στο παλουκόσελο του γονιού και ενα στο λαιμό του παιδικού. Μπαινει και ενα αλλο πολυ μικρο εξάρτημα στο πηρούνι η το τιμόνι του παιδικού. Η μπάρα οταν δε χρησιμοποιείται βγαίνει και απο τα δυο ποδήλατα και συμπτύσσεται. Μπορει ομως και να μεταφερεται κλεισμένη απο το ποδηλατο γονιού και οταν κουρασθεί το παιδι να συνδεθει και να το τραβάει ο γονιός. Νομίζω οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Το είχα παραγγείλει απο έξω σε καλές εποχές.

Στις προδιαγραφές υπάρχει μια μεγιστη διάμετρος λαιμού του παιδικού ποδηλάτου καθως και της αποστασης μεταξύ του πανώ κάτω σημειου που δενουν οι σωληνες του σκελετού στο παιδικό ποδήλατο. Δυσκολο να μην κανει για καποιο παιδικο ποδηλατο και ελέγχεται πολύ εύκολα. Υπάρχει και το manual.

Trail-Gator 

Βίντεο (Πορεία, στροφές) :   Α   Β   Γ   Δ    Ε    Ζ   Η   Θ    Ι

Εγκατάσταση :  Α    Β  

Manual 

FAQ - Requirements for installation

Review 

 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon p_20170409_173736.jpg109.01 KB
Image icon p1130967.jpg767.04 KB
Image icon p1130968.jpg609.49 KB
Image icon p1130969.jpg599.13 KB
Image icon p_20170402_205931.jpg133.98 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact