Και μία άσχετη αγγελία που μπορεί να σας ενδιαφέρει..

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Βρήκαμε στην περιοχή της Αργυρούπολης έναν αρσενικό σκυλάκο ράτσας Κόκερ. Από ότι φαίνεται το σκυλί αυτό έχει φύγει από κάποιο σπίτι καθώς είναι καθαρό, εμβολιασμένο για το 2008 και άσχετο με την ζωή στον δρόμο. ( τον βρήκαμε να περιφέρεται σε μία πλατεία και τον μαζέψαμε γιατί κόντεψε να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο).
Είναι μεγάλο σε ηλικία, είναι κανελί στο χρώμα, φοράει ένα πράσινο λουράκι και το ένα του μάτι είναι λίγο θολό κάτι που από ότι μας είπε ο γιατρός που τον πήγαμε, οφείλεται σε γεράματα. Κατά τα άλλα το σκυλί είναι εντάξει και δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας εκτός από το ότι είναι γέρος.

Αν κάποιος από εδώ τον έχασε, ή κάποιος φίλος/η σας, σάς είπε ότι έχει χάσει τον σκύλο του, παρακαλώ ας μου στείλει μέιλ στο the_avenger[at]freemail[dot]gr.
Το σκυλί το φιλοξενούμε για την ώρα σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη αλλά επειδή έχουμε και άλλα ζώα στο σπίτι δεν γίνεται να τον κρατήσουμε μόνιμα.

Αν γνωρίζετε άτομα που μένουν στην περιοχή θα ήταν καλό να κάνετε και ένα forward την συγκεκριμένη αγγελία. ( ενίοτε σήμερα θα τοιχοκολλήσουμε και αφίσες μήπως και βρούμε το αφεντικό του).

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon ______025.jpg0 bytes
Image icon ______026.jpg0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Βέβαια δεν είχαμε κάποια πληροφορία από εδώ, ( μα καλά δεν μένει κανείς νότια προάστια;; ) αλλά επειδή έβαλα την δημοσίευση και σε άλλα φόρουμς και έγινε και το σχετικό forward, το αφεντικό του σκυλιού βρέθηκε και ήρθε σήμερα και πήρε τον σκύλο. :)

contact