Ποδήλατο κούρσα ROSE PRO SL 2000 2014

74 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

frame material: 7005 T6 Ultralight Aluminium, triple-butted
carbon fork: PRO SL Modulus Vollcarbon 1 1/8"-1.5"
crankset: Compact (50/34) FSA Omega CK-C4000ST 175mm crankarm
Wheels: Mavic Aksium S WTS 2014
Full 105 Shimano accesories - components
Cassette: Shimano Ultegra
Handlebar: Aero curve Ritchey
Seatpost: Ritchey
Stem: Ritchey 110mm
Carbon Spacers - Top Tube Cup
smooth welds give the painted frame almost a carbon look "Smooth Surface Finish"
conical head tube for highest stiffness
internal cable routing
Press-Fit bottom bracket
frame weight: from approx. 1270gr
Race bike forks are attached to the bike as a holder for the front wheel and improve its running. The race forks are designed for high speeds which is why they have an adapted shape and are made of high quality materials.
Ρουλεμάν όλα κλειστού τύπου

(Απρίλιο 2014)

Βάρος ποδηλάτου 7,8Kg βάση εργοστασίου
Μέγεθος 57cm
Τιμή 850€

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon _MG_1101_356f6.jpg83.81 KB
Image icon _MG_1104_31864.jpg61.2 KB
Image icon _MG_1105_49d73.jpg56.43 KB
Image icon _MG_1106_38c1d.jpg40.63 KB
Image icon _MG_1107_86236.jpg34.69 KB
Image icon _MG_1108_9cf50.jpg37.43 KB
Image icon _MG_1111_9a27b.jpg174.85 KB
Image icon _MG_1113_162b1.jpg75.14 KB
Image icon _MG_1114_8e546.jpg52.63 KB
Image icon _MG_1117_d6eea.jpg27.68 KB
Image icon _MG_1121_472a8.jpg213.85 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
commaz
Απών/απούσα

Το ποδήλατο κάνει καινούριο 1000€ + 32€ μεταφορικά από Γερμανία, και μάλιστα το καινούριο μοντέλο (2015) με την 11άρα 105 σειρά! Πώς πήρε επιπλέον αξία και το πουλάς τόσο; Έχεις αλλάξει κάτι;

ΥΓ. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το μοντέλο, τι εντυπώσεις σου άφησε;

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Εχει περιφεριακα, led μπρος πισω 50€, bottle cagesX2 συν μπουκαλια 15€, ταχυμετρο 25€, πεταλια 45€, επιπλεον εχει κασετε ultegra (τους ζητησα να βαλουν την καλυτερη) συν 50€. Ειναι ζητημα να εχει βγει 10 φορες, ειναι μηνων (απριλιο 2014). Εαν θες για εσενα στο δινω 1000€ χωρις περιφεριακα. Στο κατω κατω τα μεταφορικα ειναι οπως ειπες συν 32, αλλα δεν σταματαει εκει. Η κουτα που το εφερε για ασφαλεια συν αν θυμαμαι καλα 30-40 και η ασφαλεια αλλα 15 περιπου.
Αν σου αρεσει μιλαμε, ειναι κουτα και τσιτα το ποδηλατο.

Α και οσο αναφορα την ερωτηση σου βαση εμπειριας, το ποδηλατο ειναι κατι παραπανω απο ανελπιστο για εναν αν οχι μεσο αλλα και επαγγελματια αναβατη.
Στις τυχον ερωτησεις γιατι το δινω ειναι γιατι ειμαι πιο ψηλος και πηρα λαθος νουμερο πιο μικρο οποτε θα παρω παλι το ιδιο πιο μεγαλο.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Μέγεθος;

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Συγνωμη, διορθωθηκε

TonyXC
Απών/απούσα

Πρέπει να κατανοήσετε όλοι ότι και μόνο που βγήκε η ζελατίνα από πάνω έχασε το 20% της αξίας του. Η φθορά που έκανες στις 5 ή στις 10 ή στις 20 βόλτες είναι φθορά.

Tasakos10
Απών/απούσα

Κανόνες στην κοστολόγηση μεταχειρισμένων, δεν υπάρχουν θεσμοθετημένοι. Τίθενται όμως από την ίδια την αγορά η οποία έχει δείξει -κατά κανόνα- πως αν π.χ. αγοράσουμε ένα ποδήλατο 500ευρώ και βάλουμε πάνω εξαρτήματα των 150ευρώ, θα μπορέσουμε να το πουλήσουμε 400-450 ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση) από την στιγμή που έχουμε σκίσει απλώς τις ζελατίνες και μόνο!
Δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάσταση που βρίσκεται το προιόν αλλά και με την ψυχολογία του αγοραστή που νιώθει οτι παίρνει κάτι χρησιμοποιημένο ενώ τα αξεσουάρ ή τα όποια εξτρά θα προτιμούσε να τα επιλέξει ο ίδιος -πλην εξαιρέσεων προφανώς-.
Από κει και πέρα ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλάει όσο θέλει.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

κάτι βασικό , εδώ είναι φόρουμ για ποδήλατα οχι site για αγγελίες

καλοπροαίρετη - κακοπροαίρετη κριτική πρέπει να την δεχόμαστε

τώρα για φώτα πετάλια κλπ συμφωνώ οτι δεν ανεβάζουν αναγκαστικά την αξία (καλό φυσικά είναι να αναφέρονται οτι υπάρχουν μαζι με φωτό αν θέλουμε να είμαστε οκ )

πόσο μάλλον οταν είναι πράγματα που φθείρονται λόγο κίνησης .

είναι δικές σου οι φωτό ? )είναι πολύ καλές )

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

tonyxc wrote:
Πρέπει να κατανοήσετε όλοι ότι και μόνο που βγήκε η ζελατίνα από πάνω έχασε το 20% της αξίας του. Η φθορά που έκανες στις 5 ή στις 10 ή στις 20 βόλτες είναι φθορά.

+ ότι για πιο λόγο στα 1000 ευρώ χωρίς τα περιφερειακά που το δείνει να μην πάρεις το καινούργιο με την 11άρα 105 σειρά;Για τα μεταφορικά συν την κούτα η για μια κασσέτα ultegra?Δεν νομίζω.
Δυστυχώς καταλαβαίνω τον φίλο πως νιώθει.Το ποδήλατο είναι σχεδόν καινούργιο,τα έχωσε πρόσφατα,έκανε λάθος και στο μέγεθος....οπότε προσπαθεί να το διορθώσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.....αλλά οι νόμοι της αγοράς είναι άλλοι.Θα το καταλάβει εν καιρώ......

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Καποιος μου ειπε οτι εαν προβεις στο διαβημα να περασεις αγγελια σε φορουμ θα σε φανε στην κουβεντα.
Ισχυει.
Το back to back στα σχολια δεν ξερω που και ποσο θα παει.
Ευελπιστω εστω να υπαρχει ευμενης ορολογια και επιπεδο.
Ειμαι γνωστης της αγορας αρκετα καλα φιλε TL, και γνωριζω τι βαζω και ποσο.
Οπως γνωριζω εγω αλλο τοσο γνωριζει και ο καθεις αλλος, οποτε αναφαιρετο δικαιωμα εις πολλακις αμφοτερους.
Πικροχολα σχολια και μπουρδολογια δεν μου αρεσει καθως το να το παιζει εξυπνος ο καθενας δεν ειναι σωστο.
Για να καταλαβετε τι εννοω, μπορει οποιος θελει λοιπον να παει να παρει ενα ποδηλατο σαν αυτο http://www.mbike.gr/article.asp?catid=4059&subid=2&pubid=11263 (κοουτα) και να πληρωσει τα μαλλια της κεφαλης του για ενα ποδηλατο που δεν αξιζει για εμενα τα λεφτα αυτα.
Επισης τα brake lines οταν ειναι μεσα (αυτο και μονο) σε αλλες εταιριες πληρωνετε αδρα...
Ας μην παμε την κουβεντα μακρια, δεν νομιζω οτι χρειαζετε.
Οσοι πιστοι προσελθετε, απο εκει και περα δημοκρατια εχουμε (νομιζω δηλαδη) κανει ο καθενας οτι νομιζει ως προς την αγορα του.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Ποιάς άλλης εταιρείας....εσύ λες μπουρδολογίες μου φαίνεται...εμείς για το ίδιο ποδήλατο που πουλάς εσύ είπαμε πως βρίσκεις το καινούργιο μοντέλο 2015 στην ίδια τιμή με την καινούργια 11άρα σειρά 105.Κι όπως ειπώθηκε παραπάνω...εδώ είναι φόρουμ...όχι car.gr.Αν δεν γουστάρεις τα σχόλια...το κουβαδάκι σου κι σε άλλη παραλία.
http://www.rosebikes.com/bike/rose-pro-sl-2000-2015/aid:745547

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Η αγορά είναι αυτή που είναι (αμείλικτη).
Πολύ σωστά ζητήθηκαν διευκρινίσεις και ακόμα πιο σωστά δόθηκαν διευκρινίσεις.
Θα μπορούσαν να είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
(... πχ ΕΓΩ θεωρώ ότι εφόσον κάθισε ο πισινός μου στη σέλα, αυτομάτως το ποδήλατο πήρε αξία... ΓΟΥΣΤΟ μου ΚΑΠΕΛΟ μου).
Εδώ ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Ο "καιρός" ΚΑΙ η "αγορά" θα ΔΕΙΞΟΥΝ ποιός έχει "δίκιο".

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο και ειρωνία, χαλάει το κλίμα και δεν προσθέτει κάτι στο όλο θέμα.

Με εκτίμηση... και καλές πεταλιές σε όλους.

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

TL wrote:
Ποιάς άλλης εταιρείας....εσύ λες μπουρδολογίες μου φαίνεται...εμείς για το ίδιο ποδήλατο που πουλάς εσύ είπαμε πως βρίσκεις το καινούργιο μοντέλο 2015 στην ίδια τιμή με την καινούργια 11άρα σειρά 105.Κι όπως ειπώθηκε παραπάνω...εδώ είναι φόρουμ...όχι car.gr.Αν δεν γουστάρεις τα σχόλια...το κουβαδάκι σου κι σε άλλη παραλία.
http://www.rosebikes.com/bike/rose-pro-sl-2000-2015/aid:745547[/quote]
Πολλα λογια καμια ουσια.......Τσαμπα μαγκα λεκτικα.Κουβαδακι για παρτι σου ασε δεν θα το συνεχισω....

Wicca
Απών/απούσα

Εφόσον το ποδήλατο δίνεται με καλύτερης ποιότητας καινούργια περιφερειακά και με αξεσουάρ, τότε η τιμή δεν είναι παράλογη.

Εφόσον δόθηκαν και διευκρινήσεις και υπάρχουν και χαρτιά για την ημερομηνία αγοράς, δεν βλέπω για ποιον λόγο οι ειρωνείες και η αρνητική κριτική.

Όποιος θέλει να διαθέσει το ποσό που ζητείται και θεωρεί ότι το ποδήλατο θα του κάνει ας το πάρει.

Είναι ξεφτίλα να χαλάτε τις αγγελίες των άλλων επειδή θέλετε έτσι να πετύχετε ρίξιμο της τιμής.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Horizons wrote:
TL wrote:
http://www.rosebikes.com/bike/rose-pro-sl-2000-2015/aid:745547

Πολλα λογια καμια ουσια.......Τσαμπα μαγκα λεκτικα.Κουβαδακι για παρτι σου ασε δεν θα το συνεχισω....[/quote]
Ποιά ουσία βρε νούμερο.....όλοι κατάλαβαν και σε έκραξαν...έσυ δεν λες να καταλάβεις και να ψάξεις αλλού για κορόιδα....''κουτα και τσιτα το ποδηλατο''να 'ουμ..χαχαχαχα

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

TL Κανε μου την χαρη και μην ριχνεις αλλο το επιπεδο. Δεν ειμαι διατεθιμενος ειλικρινα. Και ποτε δεν σε εβρισα γιαυτο λοιπον μαζεψου ...
Επισης που λες για αγγελιες car κτλ αυτο http://www.podilates.gr/adv τι ειναι?
Τελος παντων ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουμε την ιδια ηλικια γιαυτο μαζεψου.
Ευχαριστω θερμα τον Wicca & τον ROCKA ROLLA για την αναβαθμιση της κουβεντας. Επιτελους λιγο επιπεδο.........

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Αλλά το φόρουμ δεν το τιμάς..όταν σου ζητήθηκαν πληροφορίες για το ποδήλατο δεν απάντησες.Είμαι 45 ετών..σου κάνει;Βρίσε όσο θές δεν πρόκειται να επανέλθω.Εμαι

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

TL wrote:
Αλλά το φόρουμ δεν το τιμάς..όταν σου ζητήθηκαν πληροφορίες για το ποδήλατο δεν απάντησες.Βρίσε όσο θές δεν πρόκειται να επανέλθω.

1 Δεν εκανα επιθεση
2 Εβαλα μια αγγελια νομιμα οπως οι αποδελοιποι
3 Πληροφοριες εδωσα τα παντα και εκτενως
4 Δεν εβρισα ποτε, τουναντιον
5 Πρεπει οντως να εισαι πιτσιρικας
6 Μην προσαπτεις πραγματα στον αλλον που δεν εκανε
7 Τελειωσε το και ασε καθαρη την αγγελια, ελεος!!!!!!

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Είπα να μην επανέλθω..αλλά...
Πρέπει να καταλάβεις πως εσύ το ξεκίνησες λέγοντας σε όσους έκαναν μια κάπως αρνητική κριτική-είπαν την άποψή τους πως λένε μπουρδολογίες....
Για τις εντυπώσεις που εννοούσα το ''ανέλπιστο'' που απάντησες δεν είναι και ότι περιεκτικότερο.
Έιμαι 45 ετών και το να μου πεις να μαζευτώ μου φέρνει μόνο γέλιο.
Άντε γεια........

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

TL wrote:
Πρέπει να καταλάβεις πως εσύ το ξεκίνησες λέγοντας σε όσους έκαναν μια κάπως αρνητική κριτική-είπαν την άποψή τους πως λένε μπουρδολογίες....
Για τις εντυπώσεις που εννοούσα το ''ανέλπιστο'' που απάντησες δεν είναι και ότι περιεκτικότερο.
Άντε γεια........

Γελιο ξεγελιο παντως εγω καταλαβα ενα πραγμα. Δεν εχεις να ασχοληθεις και επιπλεον κανεις δεν σου ανεθεσε την ιδιοτητα του τρομονομου οπως αυτοβουλα ανελαβες...Κανε μου την χαρη τωρα και τελος

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Εφόσον το ποδήλατο δίνεται με καλύτερης ποιότητας καινούργια περιφερειακά και με αξεσουάρ, τότε η τιμή δεν είναι παράλογη.

Εφόσον δόθηκαν και διευκρινήσεις και υπάρχουν και χαρτιά για την ημερομηνία αγοράς, δεν βλέπω για ποιον λόγο οι ειρωνείες και η αρνητική κριτική.

Όποιος θέλει να διαθέσει το ποσό που ζητείται και θεωρεί ότι το ποδήλατο θα του κάνει ας το πάρει.

Είναι ξεφτίλα να χαλάτε τις αγγελίες των άλλων επειδή θέλετε έτσι να πετύχετε ρίξιμο της τιμής.

Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε την τιμή.....παίρνουμε το καινούργιο με καλύτερη σειρά

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Horizons wrote:
TL wrote:
Άντε γεια........

Γελιο ξεγελιο παντως εγω καταλαβα ενα πραγμα. Δεν εχεις να ασχοληθεις και επιπλεον κανεις δεν σου ανεθεσε την ιδιοτητα του τρομονομου οπως αυτοβουλα ανελαβες...Κανε μου την χαρη τωρα και τελος

Που'σαι πιτσιρίκο...την χάρη δεν στην κάνω...θα απαντώ σε ότι με προσβάλει εδώ μέσα....εσύ που έχεις να ασχοληθείς γιατί συνεχίζεις να μας λες τα δικά σου...

Tasakos10
Απών/απούσα

Χωρίς να θέλω να δυναμιτίσω επιπλέον την συζήτηση και με απόλυτα ειλικρινή διάθεση, θέλω να ρωτήσω τα φωτάκια, κοντεράκια κτλ. γιατί τα πουλάς αφού πρόκειται να ξαναπάρεις ποδήλατο;

Wicca
Απών/απούσα

TL wrote:
Wicca wrote:

Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε την τιμή.....παίρνουμε το καινούργιο με καλύτερη σειρά

Πάρε το τότε φίλε μου..Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγοράσει από όπου γουστάρει και να διαθέσει τα χρήματα του όπως γουστάρει.

Γιατί κάθεσαι και τα σπας στο παιδί που έβαλε την αγγελία αφού θες να πάρεις το φετινό που είναι καλύτερο από αυτό που πουλάει το παιδί;

Wicca
Απών/απούσα

tasakos10 wrote:
Χωρίς να θέλω να δυναμιτίσω επιπλέον την συζήτηση και με απόλυτα ειλικρινή διάθεση, θέλω να ρωτήσω τα φωτάκια, κοντεράκια κτλ. γιατί τα πουλάς αφού πρόκειται να ξαναπάρεις ποδήλατο;

Τα δίνει πακέτο ρε συ για να φύγει το ποδήλατο στα λεφτά που έδωσε και να πάει σε άλλο μέγεθος. Γιατί θα πρέπει να χάσει τα χρήματα του επειδή έκανε λάθος στο μέγεθος όταν δίνει ένα ουσιαστικά καινούργιο ποδήλατο με φούλ έξτρα;;

Λοιπόν επειδή εμένα μου την δίνει αυτό που γίνεται εδώ, και ορισμένοι το κάνουν εξ συστήματος τα πράγματα είναι απλά.

Όποιος έχει να διαθέσει το ποσό και γουστάρει το ποδήλατο μπορεί να το πάρει. Οι υπόλοιποι ας πάνε να ψωνίσουν ότι κρίνουν οι ίδιοι ότι τους κάνει καλύτερα αντί να βγάζουν απατεώνα εκείνον που πουλάει εδώ.
Τόσο απλό είναι...

Tasakos10
Απών/απούσα

Και γιατί να το δώσει πακέτο και να χάσει λεφτά και από τα φωτάκια που θα πωληθούν ως μεταχειρισμένα και να πάει να τα αγοράσει και πάλι καινούργια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το παράλογο έχει και όρια.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Κοίταξε μια απορία εξέφρασα εγώ όπως και κάποιοι άλλοι για την υψηλή τιμή και τέλος.Από κει και πέρα όμως όταν άρχισε να μας στολίζει με κοσμητικά επίθετα του τύπου ''μπουρδολόγοι'',εξυπνάκηδες,ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και πάει να μας βγάλει το άσπρο μαύρο θα τα αρπάξει τα μπινελίκια του...όπως ο οποιοσδήποτε με προσβάλει εδώ μέσα.Επίσης απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει κανένας κανονισμός στο φόρουμ που να απαγορεύει το σχολιασμό των αγγελειών...οπότε δικαίωμα μου να πω κι εγώ την άποψη μου.Ειδικά σκεπτόμενος-προστατεύοντας κάποιον που δεν γνωρίζει πως μπορεί με τα ίδια χρήματα να πάρει το καινούργιο μοντέλο με καλύτερη σειρά.Αυτή είναι η δουλειά ενός φόρουμ... η αλληλοπροστασία των μελών τις όχι οι αγγελείες.

Wicca
Απών/απούσα

TL wrote:

Κοίταξε μια απορία εξέφρασα εγώ όπως και κάποιοι άλλοι για την υψηλή τιμή και τέλος.Από κει και πέρα όμως όταν άρχισε να μας στολίζει με κοσμητικά επίθετα του τύπου ''μπουρδολόγοι'',εξυπνάκηδες,ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και πάει να μας βγάλει το άσπρο μαύρο θα τα αρπάξει τα μπινελίκια του...όπως ο οποιοσδήποτε με προσβάλει εδώ μέσα.Επίσης απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει κανένας κανονισμός στο φόρουμ που να απαγορεύει το σχολιασμό των αγγελειών...οπότε δικαίωμα μου να πω κι εγώ την άποψη μου.Ειδικά σκεπτόμενος-προστατεύοντας κάποιον που δεν γνωρίζει πως μπορεί με τα ίδια χρήματα να πάρει το καινούργιο μοντέλο με καλύτερη σειρά.Αυτή είναι η δουλειά ενός φόρουμ... η αλληλοπροστασία των μελών τις όχι οι αγγελείες.

Οκ λοιπόν. Σε προκαλώ.
Αγόρασε το μοντέλο του 15 που το θεωρείς καλύτερο σε τιμή, από το κατάστημα και πες μας τι θα σου στείλουν με 1037 ευρώ. Μετά πες μας πόσα θα σου στοιχίσει έξτρα για να το εξοπλίσεις με όλα τα αξεσουάρ και περιφερειακά που δίνει ο Horizons καινούργια. ( το υπογραμμίζω. θέλω να μου πεις τιμές και να τις σουμάρεις εδώ).

Θέλω τιμές για φώτα, παγούρια, παγουροθήκες, κοντέρ, πετάλια, και μία κατηγορία πάνω από ότι θα έχει αυτό που θα αγοράσεις σε κασέτα.

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Οταν πας να αγοράσεις ένα ποδήλατο και δη μεταχειρισμένο, 1000, 2000 και 3000, οφείλεις τα το ψάξεις. Εκτός αν είσαι τόσο άπλας και δεν σε νοιάζει, οπότε δεν χρειάζεσαι και προστασία από κανέναν, Βλέπεις τι δίνει, αν ενδοιαφέρεσαι και έχεις ψάξει μπορεί να κάνεις και ένα παζάρι, και μέχρι εκεί. Να το παίξω μπάτμαν σε αγγελία οιονδήποτε επειδή μπορεί να έχει 50 ή 60 € πάνω από την τιμή που εγώ θεωρώ λογική σύμφωνα μετα δικά μου κρητήρια το θεωρώ ατόπημα Προς θεού δεν μιλάω για το άλλο άκρο που πουλούν κάτι σαπάκια για vintage συλλεκτικά, αλλά για όνομα του θεού, εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και στο φινάλε, ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης κύριοι είναι αμείλικτος.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Έιπα την άποψη μου στην Νο8 απάντηση για τα 1000 ευρώ χωρίς περιφερειακά που το δίνει........
Όπως λέτε κι εσείς τις δικιές σας..όλες σεβαστές.Με τα κοσμητικά επίθετα και τις προσβολές έχω θέμα.

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Up