Ποδήλατο κούρσα ROSE PRO SL 2000 2014

74 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Wicca
Απών/απούσα

Άστο ...μόλις σας ξεμπροστιάσει κάποιος αρχίζετε να πουλάτε τρέλα.

Δεν βλέπω κάποιον καλοπροαίρετο σχολιασμό σε αυτήν την αγγελία όπου με το που την έβαλε ο Horizons ισχυριστήκατε ότι πάει να πουλήσει κάτι που δεν αξίζει αυτά τα λεφτά και να ξεγελάσει τους αγοραστές ( ναι τυφλοί είναι και δεν βλέπουν τι πουλάει), ότι δεν θέλει να αγοράσει άλλο ποδήλατο ( θα σας βάλει και κεχαγιάδες στο πορτοφόλι του ), γιατί πουλάει τα φωτάκια ( ναι θα σας ρωτήσει κιόλας) και τι θα κάνει τα χρήματα αν το πουλήσει ..
Αν παίρνω ποσοστά από την αγγελία και γιατί δεν το πουλάει 500 ευρώ γιατί τόσα έχετε ( ???).

Η οπτική είναι μία.. Ο καθένας πουλάει ότι γουστάρει και έχει, στην τιμή που κρίνει αυτός καλύτερα, και όποιος έχει χρήματα και του κάνει αγοράζει. Δεν σαμποτάρει την αγγελία γιατί δεν του κάθεται η τιμή, ούτε το παίζει ότι τάχα πάει να προστατεύσει τους υπόλοιπους από τον "απατεώνα" τάχα μου, πωλητή.

Αν σκότωνε το ποδήλατο ο Horizons θα του πλέκατε το εγκώμιο τώρα... τσίπιδες.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Η οπτική είναι μία.. Είναι αυτή που έχεις εσύ. Οι υπόλοιποι λέμε μπούρδες. Τέλος, μας έπεισες. Άλλωστε η υπομονή σου είναι ανεξάντλητη, είσαι ικανή να ποστάρεις επ' άπειρον μόνο και μόνο για να έχεις τον τελευταίο λόγο. Σου είναι αδιανόητο να δεχτείς ότι μπορεί και να υπάρχει άλλη άποψη. Κοινώς, δεν παλεύεσαι.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Μα δεν εχετε αλλη αποψη...απλα κραζετε στην αγγελια...και ολοι λετε λετε,και μετα πετατε,οτι εχω ποδηλατο και δεν θελω να αγοράσω...τοτε γιατι σχολιαζεις...
Οπως εσυ ανεφερες εαν ηταν 500 ευρω,δεν θα σχολιαζες....τα συμπερασματα δικα σας..

Φανερός Πράκτωρ
Απών/απούσα

λυσσάξτε τσαούσες

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Εγώ προσωπικά, αν ανατρέξεις στα σχόλια, θα διαπιστώσεις ότι δεν έκραξα καμία αγγελία. Ούτε μία νύξη δεν έχω κάνει για το ποδήλατο και την αγγελία. Σχολιάζω στο παρόν, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που σχολιάζεις και εσύ! (Δλδ, κουβέντα να γίνεται). Υποστήριξα το δικαίωμα αυτών που έκραξαν την αγγελία να μπορούν να το κάνουν. Έχω το Ghost Race 4900 και είμαι υπερευχαριστημένος και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Η αναφορά που έκανες στα 500 ευρώ και σου απάντησα έχει την εξής λογική. Ας υποθέσουμε ότι το παιδί έβαζε το ποδήλατο αυτό στα 500 ευρώ. Για ποιο λόγο να σχολιάσει κάποιος; Για να του πει "επ, μεγάλε, φτηνά δεν το δίνεις; Μήπως να ανέβαζες την τιμή;" Η αγγελία δέχτηκε κριτική επειδή ένα ποδήλατο του 2014 μεταχειρισμένο προτάθηκε στα 1100 ευρώ, όταν το αντίστοιχο του 2015 με καλύτερη σειρά κοστίζει λιγότερα! Η αλλαγές που βλέπεις αυτήν την στιγμή στο αρχικό κείμενο του παιδιού που πουλάει, είναι προϊόν μεταγενέστερης επεξεργασίας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

efthimios
Εικόνα efthimios
Απών/απούσα

Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ κάτι όσον αφορά το ποδήλατο που παρουσιάζεται εδώ.
Έχω εδώ και δύο χρόνια ένα ανάλογο ποδήλατο (με σειρά full ultegra όμως το xeon RS 3000).
Πρόκειται όντως για εξαιρετικό όχημα αν πετύχεις το μέγεθος σου. Όμως σχετικά με την τιμή που δίνεται εδώ τη θεωρώ πολύ υψηλή για δύο λόγους:
1. Είναι μεταχειρισμένο (και μια βόλτα δοκιμής να το κάνεις πάλι έτσι λέγεται) και φορά την παλιά σειρά. Επίσης ποτηροθήκη, ένα παγούρι και η τσάντα δίνονται δωρεάν ως δώρο μαζί με το ποδήλατο από τη Rose
2. Αν κάνεις πριν το παραγγείλεις καινούργιο μια αίτηση στη Rose για κάρτα πελάτη, με την εξόφληση της παραγγελίας θα πιστωθείς "πόντους" που εξοφλούνται σε περαιτέρω αγορές από το κατάστημα αυτό. Στα 1100 ευρώ λοιπόν τα 110 τα παίρνεις ως επιστροφή σε είδος. Μπορείς να τα εξαργυρώσεις για φωτάκια, κράνος, ποδηλατικά ρούχα , λάστιχα, σαμπρέλες και ό.τι άλλο θες.
Το να θέλει κάποιος να πουλήσει ένα προϊόν μεταχειρισμένο με την τιμή του καινούργιου είναι δικαίωμα του. Όμως είναι δικαίωμα και του αγοραστή να ξέρει ακριβώς τι θα κερδίσει και τί θα χάσει από την αγορά αυτή. Και για να προλάβω κάποιον που θα ισχυριστεί πως γράφω με ιδιοτελή κριτήρια δε με ενδιαφέρει να αγοράσω το ποδήλατο σε οποιαδήποτε τιμή αφού έχω το ίδιο

efthimios
Εικόνα efthimios
Απών/απούσα

Επίσης με την παραγγελία καινούργιου έχεις δυνατότητα
1. Να επιστρέψεις τη σέλα αν δε σου κάνει μέσα σε ένα μήνα και να πάρεις μια άλλη πιστώνοντας τα χρήματα που την αγόρασες
2. Να επιλέξεις κάποια άλλα εξαρτήματα ή να κάνεις τροποποιήσεις πχ μπροστινό φρένο δεξιά, επιπλέον spacers για το τιμόνι, άλλη ταινία τιμονιού, άλλο δισκοβραχίονα άλλους τροχούς κλπ

Παρακάτω το δικό μου ποδήλατο στον ποταμό Αχελώο:

commaz
Απών/απούσα

Λοιπόν, να πω και εγώ την γνώμη μου, μιας και ήμουν αυτός που ξεκίνησε τον σχολιασμό και κατά κάποιο τρόπο πυροδότησε την αντιπαράθεση.
1. Δικαίωμα του καθενός είναι προφανώς να πουλάει ότι θέλει, σε ότι τιμή θέλει, όμως ταυτόχρονα είναι και δικαίωμα των υπολοίπων να σχολιάζουν (πάντα κόσμια) ότι θέλουν σχετικό με το την αγγελία, από τη στιγμή που αυτή έχει δημοσιευθεί σε ένα δημοκρατικό (θεωρώ) φόρουμ.
2. Η αγορά μεταχειρισμένων ειδών δυστυχώς ή ευτυχώς έχει κάποιους άγραφους κανόνες. Ο πιο βασικός είναι πως οτιδήποτε χρησιμοποιηθεί έστω και για μια ώρα, από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι μεταχείριση έχει κάνει ο προκάτοχος του, αυτομάτως χάνει ένα μέρος της αξίας του. Υπάρχουν πχ. προς πώληση αυτοκίνητα με 1000χλμ που έχουν βουτήξει σε πλημμύρα (αληθινή περίπτωση), αλλά πωλούνται ως θεωρητικά αμεταχείριστα!
3. Όταν ένα ποδήλατο καινούριο έχει ένα Χ ποσό και κάποιος το πουλάει μεταχειρισμένο σχεδόν το ίδιο, όπως και να το κάνουμε είναι εκτός αγοράς. Ο καλοπροαίρετος σχολιασμός, θεωρώ ότι κυρίως προστατεύει πιθανούς αγοραστές με άγνοια, αλλά επίσης οδηγεί και τον πωλητή σε μια πιο ορθολογιστική σκέψη και ίσως αναθεώρηση κάποιον δεδομένων, πάντα προς όφελος του, ώστε να πουλήσει πιο εύκολα. Το παραπάνω επιβάλλεται πολύ περισσότερο όταν τα προϊόντα (όπως η Rose) δεν είναι ευρέως γνωστά στην ελληνική αγορά, οπότε αυξάνεται και η άγνοια.

Και μία συμβουλή στον πωλητή:
Καλά έκανες και αναθεώρησες την αγγελία, αλλά οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουν αξεσουάρ ή δεν ενδιαφέρονται για αυτά. Αν θες να πουλήσεις ότι έχεις, βάλε ξεχωριστές τιμές σε κάθε είδος, με "έκπτωση" για κάποιον που θα τα πάρει όλα μαζί.

ΥΓ. Αν πάντως έχεις πάρει ένα μικρότερο νούμερο (δλδ διαφορά στον οριζόντιο το πολύ 2 πόντους), είναι πολύ εύκολο να το φέρεις στα μέτρα σου, με έναν λίγο μεγαλύτερο λαιμό και ίσως βγάζοντας ένα-δυο spacers. Θα κερδίσεις έτσι ταχύτητα και σταθερότητα στις ευθείες, αλλά θα χάσεις σε άνεση και ευελιξία μέσα στην πόλη.

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

efthimios wrote:
Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ κάτι όσον αφορά το ποδήλατο που παρουσιάζεται εδώ.
Έχω εδώ και δύο χρόνια ένα ανάλογο ποδήλατο (με σειρά full ultegra όμως το xeon RS 3000).
Πρόκειται όντως για εξαιρετικό όχημα αν πετύχεις το μέγεθος σου. Όμως σχετικά με την τιμή που δίνεται εδώ τη θεωρώ πολύ υψηλή για δύο λόγους:
1. Είναι μεταχειρισμένο (και μια βόλτα δοκιμής να το κάνεις πάλι έτσι λέγεται) και φορά την παλιά σειρά. Επίσης ποτηροθήκη, ένα παγούρι και η τσάντα δίνονται δωρεάν ως δώρο μαζί με το ποδήλατο από τη Rose
2. Αν κάνεις πριν το παραγγείλεις καινούργιο μια αίτηση στη Rose για κάρτα πελάτη, με την εξόφληση της παραγγελίας θα πιστωθείς "πόντους" που εξοφλούνται σε περαιτέρω αγορές από το κατάστημα αυτό. Στα 1100 ευρώ λοιπόν τα 110 τα παίρνεις ως επιστροφή σε είδος. Μπορείς να τα εξαργυρώσεις για φωτάκια, κράνος, ποδηλατικά ρούχα , λάστιχα, σαμπρέλες και ό.τι άλλο θες.
Το να θέλει κάποιος να πουλήσει ένα προϊόν μεταχειρισμένο με την τιμή του καινούργιου είναι δικαίωμα του. Όμως είναι δικαίωμα και του αγοραστή να ξέρει ακριβώς τι θα κερδίσει και τί θα χάσει από την αγορά αυτή. Και για να προλάβω κάποιον που θα ισχυριστεί πως γράφω με ιδιοτελή κριτήρια δε με ενδιαφέρει να αγοράσω το ποδήλατο σε οποιαδήποτε τιμή αφού έχω το ίδιο

Εχω παρει πραγματα που δεν ειναι μεσα σε αυτα που λες, επιπλεον εν ολιγης ειναι αλλα και ασχετα με τα δωρα που λες και γνωριζω σαφως....

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

commaz wrote:
ΥΓ. Αν πάντως έχεις πάρει ένα μικρότερο νούμερο (δλδ διαφορά στον οριζόντιο το πολύ 2 πόντους), είναι πολύ εύκολο να το φέρεις στα μέτρα σου, με έναν λίγο μεγαλύτερο λαιμό και ίσως βγάζοντας ένα-δυο spacers. Θα κερδίσεις έτσι ταχύτητα και σταθερότητα στις ευθείες, αλλά θα χάσεις σε άνεση και ευελιξία μέσα στην πόλη.

Μου λειπουν 5 εκατοστα....Μονο με 16cm λαιμο τα παιρνω. εν ολιγης ενα λαιμο καμηλοπαρδαλης

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:
Η αλλαγές που βλέπεις αυτήν την στιγμή στο αρχικό κείμενο του παιδιού που πουλάει, είναι προϊόν μεταγενέστερης επεξεργασίας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

Εχουν γινει αλλαγες στην αγγελια για εχουν γινει αλλαγες πανω στο ποδηλατο κατι που τα θυμαμαι ολα συν το χρονο...

Θα πρεπει να πω οτι εχω αλλαξει μικρο δισκο, ρουλεμαν, ο μπροστα φακος φωτιζει σαν αυτοκινητο δεν ειναι κατι το απλο σε τιμη και δυνατοτητες, πολλοι ξαφνιαζονται στα 900 lumen που δουλευει, εχω αλλαξει κασετα οπως ξαναπα ultegra

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

UP!

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

7 up και απο μένα (για να κινείται και η δευτερογενής αγορά ρε μαμώτο
http://www.eurobike-show.com/
http://www.eisenherz-bikes.de/bikes/gallery/cinelli-supercorsa-blau
υμπερ αλέ,βλέπε και Τσουκαλά!)

Uuupp!