Ποδήλατο κούρσα ROSE PRO SL 2000 2014

74 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Up

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Up

Christodoulos
Απών/απούσα

1) Αφού σου αρέσει το συγκεκριμένο ποδήλατο
2) Αφού μάλλον δεν θα πιάσεις στην αγορά την τιμή που ζητάς
Κάνε την παραχώρηση και βάλε έναν πιό κοντό λαιμό κατά 2cm και καθάρισες...
Το έχω δοκιμάσει και "δουλεύει" μια χαρά σε frame 56άρι με 8άρη λαιμό. Το αρχικό στήσιμο είχε 10άρη λαιμό..

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Christodoulos wrote:
Το έχω δοκιμάσει και "δουλεύει" μια χαρά σε frame 56άρι με 8άρη λαιμό. Το αρχικό στήσιμο είχε 10άρη λαιμό..

Πιο ψηλός λέει ότι είναι αλλά δεν νομίζω πως θες να πάρεις άλλο ποδήλατο όταν πουλάς μαζί ολοκαίνουργια τσάντα,φώτα, ποτηροθήκες-μπουκάλια,ταχύμετρο κλπ.........

Wicca
Απών/απούσα

TL wrote:
Christodoulos wrote:

Πιο ψηλός λέει ότι είναι αλλά δεν νομίζω πως θες να πάρεις άλλο ποδήλατο όταν πουλάς μαζί ολοκαίνουργια τσάντα,φώτα, ποτηροθήκες-μπουκάλια,ταχύμετρο κλπ.........

Και το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι αν παίζει αυτή η περίπτωση;

Για πείτε μου και εμένα να καταλάβω γιατί όλοι χτυπιέστε με αυτήν την αγγελία;; Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το ποδήλατο;; Και αν αυτό ισχύει γιατί δεν επικοινωνείτε κατυθείαν με τον πωλητή;

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Προσωπικά δεν γουστάρω το παραμύθι..αλλά το δικό σου ζόρι ποιο είναι.....θα πάρεις ποσοστά απ'την αγγελία;Ότι γουστάρουμε θα λέμε όσο δεν παραβιάζουμε τους κανονισμούς του φόρουμ.....

Wicca
Απών/απούσα

TL wrote:
Προσωπικά δεν γουστάρω το παραμύθι..αλλά το δικό σου ζόρι ποιο είναι.....θα πάρεις ποσοστά απ'την αγγελία;Ότι γουστάρουμε θα λέμε όσο δεν παραβιάζουμε τους κανονισμούς του φόρουμ.....Wicca-Marialena κλπ.

Ποιο παραμύθι;;; Σου πουλάει κάτι που δεν το βλέπεις, σου πουλάει κάτι που δεν αξίζει τα χρήματα που το πουλάει, ή μήπως σε αφορά εσένα προσωπικά τι θα κάνει τα χρήματα που θα πάρει αν το πουλήσει;

Αν έχεις τα φράγκα και σου κάνει το ποδήλατο αγόρασε το και άσε τα σχόλια.
Αν δεν τα έχεις ψάξε στις υπόλοιπες αγγελίες να βρεις κάτι στο budget σου.

Και όχι δεν παίρνω ποσοστά από την αγγελία.. Αλλά και να έπαιρνα εσύ πάλι τι ζόρι θα τράβαγες;

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Το τι θα κάνω εγώ εδώ μέσα είναι δικιά μου δουλειά και του συντονιστή...σίγουρα όχι δικιά σου..τα ζόρια γενικά εσύ τα τραβάς από ότι έχει δείξει η ιστορία...είσαι περίπτωση με σοβαρά θέματα που να ξέρεις δεν λύνονται μέσα στα φόρουμ..χρειάζεσαι βοήθεια απ'έξω...προσωπικά απλώς θα σε αγνοώ από εδώ και πέρα ότι κι αν λες....κάτι σαν τον τρελό-λή του χωριού.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει ,γιατι εχετε γ@μισει την αγγελια του ανθρώπου..
Τοσο πουλαει ,για οποιο λογο γουστρει αυτος το πουλαει....ολοι οι υπολοιποι τι ζορι τραβατε και εχετε κανει κολος την αγγελια....νομιζετε θα τον αναγκεσετε να πουλησει φθηνοτερα για να αγωρασετε....

Φιλε μου σβησε την αγγελια,βαλτει στο car και σε αλλα Site που δεν επιτρεπονται σχολια ,να το πουλησεις και να τελειωνεις...

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Αναρτά κάποιος μία εξόφθαλμα ακατανόητη αγγελία. Η αγγελία παραβιάζει την λογική και σχολιάζεται όπως της αξίζει. Άλλωστε εδώ είναι φόρουμ, δεν είναι ιστοσελίδα αγγελιών, οπότε ο σχολιασμός είναι θεμιτός. Δεν καταλαβαίνω που έγκειται το πρόβλημα. Κάποιος κάνει τον "τροχονόμο" των σχολίων εδώ μέσα ή είναι ιδέα μου;

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Ποιος εχει το δικαιομα να κρινει εαν εναι ακατανοητη η οχι η αγγελια....τοσο πουλαει ,εαν σας αρεσει...εαν οχι μην αγορασετε.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

As32 wrote:
Ποιος εχει το δικαιομα να κρινει εαν εναι ακατανοητη η οχι η αγγελια....τοσο πουλαει ,εαν σας αρεσει...εαν οχι μην αγορασετε.

Δεν θέλουμε να αγοράσουμε, έχουμε ποδήλατο και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Το δικαίωμα να κρίνουμε αν μία αγγελία είναι ή όχι ακατανόητη, απορρέει από την θεμελιώδη δημοκρατική αρχή σύμφωνα με την οποία υπάρχει ελευθερία της έκφρασης. Δεν θα μας απαγορεύσεις εσύ να εκφράζουμε άποψη.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:
As32 wrote:

Δεν θέλουμε να αγοράσουμε, έχουμε ποδήλατο και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Το δικαίωμα να κρίνουμε αν μία αγγελία είναι ή όχι ακατανόητη, απορρέει από την θεμελιώδη δημοκρατική αρχή σύμφωνα με την οποία υπάρχει ελευθερία της έκφρασης. Δεν θα μας απαγορεύσεις εσύ να εκφράζουμε άποψη.

Ποσο δημοκρατικο ειναι???? να ξεσκιζεται την αγγελια του ανθρωπου,επειδη εσας δεν σας αρεσει...
Εαν η τιμη ηταν 500 ευρω,δεν θα μιλαγε κανενας ομως...ολοι θα τρεχατε να το παρετε...

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:
As32 wrote:

Δεν σου απαγορεύει κανείς να εκφράζεις άποψη, ο φίλος από πάνω σου λέει ότι δικαίωμά του να ζητάει ότι λεφτά γουστάρει. Εσύ πες λοιπόν ότι πουλάει ακριβά. Προφανώς με αυτόν σου τον σχολιασμό, αποσκοπείς και συ με την σειρά σου σε κάτι. Αν ο λόγος που σχολιάζεις λοιπόν είναι η προστασία μελοντικών αγοραστών και όχι το ρίξιμο της τιμής, υγιώς σκεπτόμενος κάποιος, μπορεί να σου πει ότι αν είναι να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο ποδήλατο, σίγουρα θα το έχει ψάξει και σίγουρα δεν θα χρειαστεί τον μπατμαν ως προστάτη των φτωχών και αδυνάτων για να τον προειδοποιήσει για την τιμή του ποδηλάτου. Εκτώς αν ξέρετε κάτι που οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε, πχ ότι το ποδήλατο εχει πρόβλημα. Επίσης μπορείτε να προτείνετε και τιμή που θα θέλατε να πωλείται το συγκεκριμένο..... Πόσο θέλετε; 5 κατοστάρικα είναι καλά;

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

As32 wrote:
Alexandrosp73 wrote:
As32 wrote:

Ποσο δημοκρατικο ειναι???? να ξεσκιζεται την αγγελια του ανθρωπου,επειδη εσας δεν σας αρεσει...
Εαν η τιμη ηταν 500 ευρω,δεν θα μιλαγε κανενας ομως...ολοι θα τρεχατε να το παρετε...

Φυσικά και δεν θα μίλαγε κανένας αν η τιμή ήταν 500 ευρώ! Η λογική σου συμβαδίζει με την αγγελία. Είναι...ακατανόητη. Παραιτούμαι...

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Φυσικά και δεν θα μίλαγε κανένας αν η τιμή ήταν 500 ευρώ! Η λογική σου συμβαδίζει με την αγγελία. Είναι...ακατανόητη. Παραιτούμαι...[/quote]

Αρα τοσο θελετε να το αγορασετε.....
Ολο το θεμα που εχει δημηουργιθει ,μου θυμηζει τα κορακια που πανε και χτηπανε σε πληστηριασμους,εξεφτελιστικες τιμες τα σπιτια των ανθρωπων και τους πετανε στο δρομο.....ετσι καποιοι θελουν το παλικαρι να το σκοτώσει ,για να πει καποιος,κοιτα το πειρα μια δεκαρα και να ειναι χαρουμενος και ο αλλος να εχει χασει το μισό ποδηλατο....

Το παλικαρι να μην κατεβασει ουτε ευρω,να μην κανει το χατήρι στα κορακια....και αυτος που πραγματικα θα θελησει να το παρει....και θα εκτιμηση τι παιρνει...θα πληρώσει το σωστό αντίτιμο.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Η έκφραση "Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει εάν είναι ακατανόητη η όχι η αγγελια" υποδηλώνει άρση του δικαιώματος να εκφράσεις άποψη, εκτός αν τα ελληνικά μου είναι ανεπαρκή. Άρα ο Αs32 μας λέει αυτό που λες και εσύ πάνω κάτω. Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε μια αγγελία στο φορουμ ανεξαρτήτως του τι αυτή αναφέρει. Αν ένα ποδήλατο π.χ. έχει 1000 ευρώ καινούργιο και κάποιος το πουλάει 1400 ευρώ να κάνουν όλοι τουμπεκί. Ας ψάξει ο αγοραστής. Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού; Αν γίνεται η επικοινωνία μέσω π.μ. ή ας απαγορευτούν εντελώς τα σχόλια.
Και πες ότι εγώ δεν έχω ποδήλατο (που έχω αλλά ας το πάρουμε ως παράδειγμα) και θέλω όντως να ρίξω την τιμή και να το πάρω 500 ευρώ. Εσένα τι σε κόφτει;

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Αυτό που διατυπώνεις ονομάζεται δίκη προθέσεων, ψάξε να δεις τι σημαίνει γιατί μάλλον το αγνοείς και πέφτεις σε λογικά σφάλματα.

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:

Η έκφραση "Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει εάν είναι ακατανόητη η όχι η αγγελια" υποδηλώνει άρση του δικαιώματος να εκφράσεις άποψη, εκτός αν τα ελληνικά μου είναι ανεπαρκή. Άρα ο Αs32 μας λέει αυτό που λες και εσύ πάνω κάτω. Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε μια αγγελία στο φορουμ ανεξαρτήτως του τι αυτή αναφέρει. Αν ένα ποδήλατο π.χ. έχει 1000 ευρώ καινούργιο και κάποιος το πουλάει 1400 ευρώ να κάνουν όλοι τουμπεκί. Ας ψάξει ο αγοραστής. Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού; Αν γίνεται η επικοινωνία μέσω π.μ. ή ας απαγορευτούν εντελώς τα σχόλια.
Και πες ότι εγώ δεν έχω ποδήλατο (που έχω αλλά ας το πάρουμε ως παράδειγμα) και θέλω όντως να ρίξω την τιμή και να το πάρω 500 ευρώ. Εσένα τι σε κόφτει;

Το επιχειρημα σου ειναι ατοπο,γιατι δεν συμβαινει κατι τετοιο σε αυτη την αγγελια.....
Εμενα προσοπικα δεν με κοφτει κατι εαν θες να το παρεις 500 ευρω σκοτωμα....στειλε στον ανθροπω ενα ΠΜ και πεσ του το,δεν χρειαζεται να του χαλατε την αγγελια με σχολια,επιρεαζοντας καποιο πιθανο αγοραστεί και ασκώντας ψυχολογική πίεση να το πουλήσει χαμηλότερα...
Δεν ειναι τυχαιο οτι σε σιτε με αγγελιες δεν επιτρεπονται σχολια...οποιος ειναι μαγκας περνει τηλεφωνο και λεει τι προτείνει.

johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

Αρα εσύ είσαι ο προστάτης των αγοραστών;;;;;; Να σου δώσω την διεύθυνση του μανάβικου λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου να κατέβεις με πλακάτ γιατί πουλάει τις ντομάτες 50 λεπτά ακριβότερα και έχει κάνει καρτελ και με τον μανάβη του παρακάτω στενού. Για το δεύτερο επιχείρημά σου και παράδειγμα που έθεσες, μπορεις να χρησιμοποιήσεις όποιον τρόπο θες για να ρίξεις την τιμή, αλλά επειδή είμαι και εγώ δημοκράτης και θα λέω και εγώ την άποψή μου, θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος είναι ανηθικος. Το κατάλαβες κύριε Μπάτμαν;

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί το κουράσαμε.
α)Δεν επιθυμώ να αγοράσω ποδήλατο. Έχω ποδήλατο, αν δεν το πιστεύεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.
β)Η αγγελία έχει τροποποιηθεί πολύ από τότε που πρωτοεμφανίστηκε κάτι που προφανώς αγνοείς διότι δεν την διάβασες στην αρχική της μορφή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια.
γ)Κάθε αγγελία είναι ένας μικρός πλειστηριασμός, έχω διαβάσει αποθεωτικά σχόλια για ποδήλατα που μπήκαν σε αγγελία. Ο σχολιασμός δεν είναι εξ ορισμού αρνητικός.
δ)Μάθε τι είναι η δίκη προθέσεων, θα σε βοηθήσει να είσαι πιο δίκαιος στις κρίσεις σου...

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα; Ότι έχω την πρόθεση να προστατέψω τους αγοραστές; Εγώ αυτό που διατυπώνω είναι το εξής: Ή απαγορεύονται τα σχόλια στις αγγελίες ή επιτρέπονται. Μεσοβέζικες λογικές του στυλ " γιατί χαλάτε την αγγελία του παιδιού κ.λ.π." δεν έχουν νόημα. Θα υπάρχει συνεχώς μία ατέρμονη ροή σχολίων που δεν θα οδηγεί πουθενά (όπως γίνεται και τώρα δλδ ). Τώρα για τα μανάβικα και τα υπόλοιπα που λες τα θεωρώ προϊόν παρανόησης.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Απ'ότι καταλαβαίνω τελικά εδώ μέσα υπάρχουν δύο ειδών Μπάτμαν...των αγοραστών και των πωλητών....
Η δικιά μου άποψη είναι πως εφ'όσον επιτρέπονται τα σχόλια (που το ξέρει όποιος βάζει αγγελία) ο κάθε ένας λέει την άποψη του και δεν θα επιβάλω εγώ στον άλλο τι θα πει η τι νομίζω εγώ πως είναι το σωστό να πει.
Πιθανόν για να επιτρέπει το φόρουμ τα σχόλια θα έχει τους λόγους του.

Αυτά από εμένα και καλές βόλτες.

Wicca
Απών/απούσα

Ο παίχτης...

TL wrote:

Το τι θα κάνω εγώ εδώ μέσα είναι δικιά μου δουλειά και του συντονιστή

Και ο αβανταδόρος

Alexandrosp73 wrote:
Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί το κουράσαμε.
α)Δεν επιθυμώ να αγοράσω ποδήλατο. Έχω ποδήλατο, [...]

O στόχος

Alexandrosp73 wrote:

Φυσικά και δεν θα μίλαγε κανένας αν η τιμή ήταν 500 ευρώ!

Και πως έχει το έργο όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κατάλαβε και ο As32

As32 wrote:

Αρα τοσο θελετε να το αγορασετε.....
Ολο το θεμα που εχει δημηουργιθει ,μου θυμηζει τα κορακια που πανε και χτηπανε σε πληστηριασμους,εξεφτελιστικες τιμες τα σπιτια των ανθρωπων και τους πετανε στο δρομο.....ετσι καποιοι θελουν το παλικαρι να το σκοτώσει ,για να πει καποιος,κοιτα το πειρα μια δεκαρα και να ειναι χαρουμενος και ο αλλος να εχει χασει το μισό ποδηλατο....

Το παλικαρι να μην κατεβασει ουτε ευρω,να μην κανει το χατήρι στα κορακια....και αυτος που πραγματικα θα θελησει να το παρει....και θα εκτιμηση τι παιρνει...θα πληρώσει το σωστό αντίτιμο.

Όχι πως δεν το έχουμε ξαναδεί να γίνεται αυτό στις αγγελίες.

Tasakos10
Απών/απούσα

Νομίζω οτι έχει χαθεί λίγο το νόημα. Εδώ είναι ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Στα σαιτ με αγγελίες όπως είναι το car.gr ή η xe.gr προφανώς ΔΕΝ γίνεται σχολιασμός.
Εδώ είμαστε ένα μή κερδοσκοπικό φόρουμ από ποδηλάτες για ποδηλάτες και δυνατότητα σχολιασμού των αγγελιών είναι ανοιχτή. Προφανώς δεν προσφέρεται για λέμε μόνο "τι γαμάτη ποδηλατάρα" πουλάει κάποιος -που και αυτό είναι θεμιτό- αλλά και για να κάνουμε την όποια κριτική μας.
Από την στιγμή λοιπόν που εκφράζομαι κόσμια και δεν προσβάλω κανέναν, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να κρίνω οποιαδήποτε αγγελία για οτιδήποτε εγώ θεωρώ περίεργο.
Δεν είμαστε όλοι γνώστες και καλό είναι να προστατεύονται και αρχάριοι που δεν γνωρίζουν από άλλους συνποδηλάτες και όχι από τον Μπάτμαν, επειδή ακριβώς αυτή η λογική πρέπει να διέπει ένα ποδηλατικό φόρουμ: Ανοιχτός διάλογος και πληροφορία από όλες τις μεριές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εγχρήματη συναλλαγή.
Υ.Γ. Ούτε "παίχτης" είμαι, ούτε "αβανταδόρος", ούτε θέλω να πάρω ποδήλατο.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Να συμπληρώσω, ότι πίσω από όλα είναι οι Εβραίοι, ότι μας ψεκάζουν και ότι η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμα πατήσει το πόδι της στο φεγγάρι. Πλάκα έχετε ορισμένοι θαμώνες εδώ μέσα, που με το υφάκι του "πάλιουρα" κουνάτε το δάχτυλο και "πουλάτε" ηθικολογία. Αποδέξου το γεγονός ότι υπάρχει διαφορετική οπτική στο θέμα. Και από ότι βλέπω από τα σχόλια, οι περισσότεροι είναι υπέρ του καλοπροαίρετου σχολιασμού των αγγελιών. Διαφωνείτε, αλλά πρέπει να το αποδεχτείτε τι να κάνουμε. Αυτοί είναι οι κανόνες του φόρουμ.

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

tasakos10 wrote:
Νομίζω οτι έχει χαθεί λίγο το νόημα. Εδώ είναι ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Στα σαιτ με αγγελίες όπως είναι το car.gr ή η xe.gr προφανώς ΔΕΝ γίνεται σχολιασμός.
Εδώ είμαστε ένα μή κερδοσκοπικό φόρουμ από ποδηλάτες για ποδηλάτες και δυνατότητα σχολιασμού των αγγελιών είναι ανοιχτή. Προφανώς δεν προσφέρεται για λέμε μόνο "τι γαμάτη ποδηλατάρα" πουλάει κάποιος -που και αυτό είναι θεμιτό- αλλά και για να κάνουμε την όποια κριτική μας.
Από την στιγμή λοιπόν που εκφράζομαι κόσμια και δεν προσβάλω κανέναν, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να κρίνω οποιαδήποτε αγγελία για οτιδήποτε εγώ θεωρώ περίεργο.
Δεν είμαστε όλοι γνώστες και καλό είναι να προστατεύονται και αρχάριοι που δεν γνωρίζουν από άλλους συνποδηλάτες και όχι από τον Μπάτμαν, επειδή ακριβώς αυτή η λογική πρέπει να διέπει ένα ποδηλατικό φόρουμ: Ανοιχτός διάλογος και πληροφορία από όλες τις μεριές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εγχρήματη συναλλαγή.
Υ.Γ. Ούτε "παίχτης" είμαι, ούτε "αβανταδόρος", ούτε θέλω να πάρω ποδήλατο.

αφου την διαλυσαμε την αγγελια να σχολιασουμε λιγο το θεμα.
Συμφωνω απολυτα με τον tasakos αρκει να τηρουμε λιγο αυτο στα bold.
Απο εκει και περα, και το λεω ξεκαθαρα, εαν δω κατι πολυ παραξενο θα σχολιασω και εγω και οχι για να ριξω την τιμη ή για οποιοδηποτε αλλο λογο αλλα μονο και μονο για να το δει και αυτος που εχει βαλει την αγγελια και αυτοι που σκεφτονται την αγορα αλλα δεν ξερουν ή δεν μπορουν να κρινουν.
Και εαν με προκαλεσει αυτος που εχει βαλει την αγγελια εννοειται οτι δεν θα του χαριστω σε καμμια περιπτωση. Εαν θελετε και παραδειγματα υπαρχουν.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

kktsol wrote:

Απο εκει και περα, και το λεω ξεκαθαρα, εαν δω κατι πολυ παραξενο θα σχολιασω και εγω και οχι για να ριξω την τιμη ή για οποιοδηποτε αλλο λογο αλλα μονο και μονο για να το δει και αυτος που εχει βαλει την αγγελια και αυτοι που σκεφτονται την αγορα αλλα δεν ξερουν ή δεν μπορουν να κρινουν.
Και εαν με προκαλεσει αυτος που εχει βαλει την αγγελια εννοειται οτι δεν θα του χαριστω σε καμμια περιπτωση. Εαν θελετε και παραδειγματα υπαρχουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΩΡΑ.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΚΑΝΤΕ ΠΕΤΑΛΙ.

ΕΛΕΟΣ.

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
kktsol wrote:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΓΚΕΣ.
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΩΡΑ.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΚΑΝΤΕ ΠΕΤΑΛΙ.

ΕΛΕΟΣ.

Αντε γιατι σημερα δεν ειχε και το γνωστο μαγαζι παγωτο σοκολατα-τσουρεκι και εχουμε και νευρα.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Ρε σεις, μη χαλάτε την αγγελία με άσχετα σχόλια!