motobecane 28'
ζαντολαστιχα καινουρια αγορασμενα το καλοκαιρι 2008
σε πολυ καλη κατασταση αστραπη στο δρομο
ο λογος ειναι οτι δεν μπορω να σκυβω αλλο ''γερασα'' πια χι χι χι
ΤΙΜΗ 150ευρω
θα μπει φωτογραφια σε λιγα 24ωρα
*** τραβηξα προχειρα με το κινητο αυτες τις φωτογραφιες ελπιζω να ειναι διαφωτιστικες***
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
στειλε φωτο !
..αν μου αρεσει και μου κανει (1.80) εχω και το χρημα ετοιμο.
Ελπιζω να μετρας σειρα προτεραιότητας !
Μεχρι τοτε δωσε κανενα info να ψηνόμαστε (μοντελο , ετος , χρωμα , ταχυτητες , αξεσουαρ , σημαδια κ.τ.λ)
email : xtravaganzagold@hotmail.com
ΤΗΛ 6972971826 .
ευχαριστω,
Παπαμιχελακης Κωνσταντινος
Έχω motobecane, κούρσα, απ' όταν ήμουν 16 χρονών. Σχεδόν σαν καινούργια κατάφερα να την κρατήσω.
Δεν το πουλάω βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα.
δες το site
Χωρίς να θέλω να χαλάσω την αγγελία του φίλου, άλλωστε την δίνει σε ΣΟΥΠΕΡ τιμή που πολύ δύσκολα θα συναγωνιστεί με κάποιο άλλο, υπάρχουν ακόμα τέτοιες κούρσες (παλιές σαν μοντέλα αλλά καινούργιες σε κατάσταση - ο ξένος όρος είναι New Old Stock "NOS"). Βλέπω κανα δυο κυρίους καθημερινά στην Πατησίων με τέτοια και είναι άλλος ένας που ακολουθούμε παρόμοια διαδρομή (μέσω Πλάκας / Αιόλου / Πατησίων). Και μάλιστα έχουν αλλάξει το τιμόνι σε ίσιο / flat για να μην σκύβουν.
Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα σιδερένιο (αθάνατο? αν εξαιρέσεις την σκουριά, μάλλον ΝΑΙ) ποδήλατο, ελαφρύ, αεροδυναμικό και γρήγορο, με σχετικά όρθια θέση οδήγησης, αλλά παλιό σύστημα ταχυτήτων και φρένα χμ χμ. Ότι πρέπει για να μπεις στο λούκι των μεγάλων αποστάσεων, με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο.
Από ότι έχω δει πουλάει και ο Τσιπίδης στην Στοά Στουρνάρη και Πατησίων, δίπλα στον Φρειδερίκο.
Μήπως η κούρσα είναι Motobecane Profil 2? Το παλιό μου ποδήλατο που μου έκλεψαν ένα ακταραμένο καλοκαίρι του '88! Αν είναι (και μάλιστα κόκκινη) ενδιαφέρομαι τρελά!
...?
Όλα κι όλα, ο Κωνσταντίνος έχει προτεραιότητα.
Αλλά θα του υπενθυμίσω ότι δεν είναι σπαστό και έτσι θα μου την παραχωρήσει (αν πρόκειται για Profil 2!).
ναι , ναι , ξερω ! δεν ειναι σπαστο...
ομως .. θα ειναι η πρωτη μου κουρσα , αν τελικα κατσει , και οπως και να εχει θα εχει μεγαλες τιμες !( ελπιζω οχι $$$ !)
Αν εχει πραγματικα μεγαλη σημασια για σενα , και ειναι και profil 2 , θα το δουμε,
Παντως , μεταξυ μας (!) , εγω δε θα εδινα χρηματα τωρα για "νεο" ποδηλατο εκτος απο μια κουρσα , που τη λιμπίζομαι καιρο !
καλησπερα συναδελφοι ποδηλατες !!!
καταλαβαινεις τον πονο μου εγω ειμαι 1,93 και η μεσουλα μου δεν αντεχει αλλη 'οριζοντιωση'
συγνωμη ειμαι εκτος αθηνων οποτε δεν θα μπορεσω να σου πω ολα αυτα που ζητας με λεπτομερια
να σου πω δεν ξερω τι ετος ειναι εγω 4 χρονακια το εχω και δεν ενδιαφερθηκα ποτε να μαθω διοτι δεν με ενδιεφερε αλλωστε η οδηγηση κουρσας ειναι κ**λα, σαν τις καλες γκομενες που δεν σε ενδιαφερει το παρελθον οποτε
μαλλον εσεις παιδια ειστε πιο σπεσιαλιστες του ειδους οποτε θα μου πειτε και μενα
μεταδοση: 8 γραναζια πισω 2 μπροστα
28' ζαντα και λαστιχα καινουρια χρυσοπληρωμενα
Michelin τα λαστιχα αλλα ζαντα και ταχυτητες αυριο δεν θυμαμαι
ειναι ολα τα υπολοιπα μαμα σε πολυ καλη κατασταση πηγα να κανω εγκλημα με τον σκελετο πριν κανα δυο χρονια εβγαλα τα αυτοκολλητα και θα το εβαφα μονος μου με σπρευ κιτρινο (ΑΕΚ) αλλα με σταματησε ενας καλος φιλος φανοποιος λεγοντας μου οτι το εργοστασιακο βαψιμο αν ειναι σε καλη κατασταση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ
ειναι καθαροαιμο, αξεσουαρ τυπου κουδουνια πολυφωτα λασπωτηρες και τετοια δεν εχει μονο ενα πισω φωτακι για να με βλεπουν σε καμια βραδυνη βολτα χι χι
το μπλα μπλα ειναι ασκοπο
μολις προλαβω θα ανεβασω φωτο
φιλικα γιαννης
..περιμενουμε !
ειναι με το κινητο συγνωμη για την κακη αναλυση
ελπιζω να αρεσουν στον λαο
καλο σας βραδυ
να ερθω να το παρω . και σημερα αν θες !
στειλε mail ή παρε στο 6972971826
ευχαριστω προκαταβολικά -
που έχω και είναι όντως πάρα πολύ παλιό σε εξαιρετική κατάσταση.
Πρέπει να σας ενημερώσω ότι είνανι η γαλλική έκδοση, μιας και η αμερικάνικη έχει αλλαγμένο το σηματάκι ελαφρώς.
Μπράβο σου για το ποδήλατο, είναι υπέροχο.
Υπαρχει καποια εξελιξη ?
Αν θες στειλε ενα mail !!!
γεια χαρα
συγνωμη που δεν απαντησα αυτες τις μερες διοτι ειμαι παλι εκτος αθηνων (δουλεια)
θα γυρισω τεταρτη και κανονιζουμε ραντεβου
του περασα και τις διπλες μανετες που ειχα (φρενα) για μεγαλυτερη ανεση στην πολη
και πεταλια με ανακλαστηρες για ασφαλεια το βραδυ
φυσικα θα σου δωσω και τα μαμα (πεταλια αλουμινιου για παπουτσι ποδηλασιας και γνησιες μανετες φρενων )
καλη νυχτα
..και να φανταστεις θα σε ρωτουσα για διπλες μανεττες !
Βασικα χαιρομαι που το ποδηλατο ειναι αυθεντικο, γαλλικο(και οχι αμερικανικο οπως τα μεταγενεστερα) και τοσο πολυ ομορφο ..θα πεσει σε καλα χερια !
Τα λεμε την Τεταρτη !!
καλησπερα απο την ομορφη σαλονικα
με πηρε τηλ ο ποδηλατας να μου πει οτι απετυχε το θεμα με τα πεταλια διοτι δεν ταιριαζουν οι βολτες σε κατι πλαστικα που ειχα εγω
οι διπλες μανεττες μου προτεινε να μου βαλει μαυρες που να ταιριαζουν με το ποδηλατο διοτι οι κοκκινες που του εδωσα εγω για να μου βαλει ειναι λιγο ξεκαρφωτες
συμφωνησα αφου εμπιστευομαι το γκουστο του και θα φερει μαυρες την παρασκευη
σου το δινω αυριο λοιπον και τις αλλαζεις την παρασκευη με ΔΙΚΗ ΜΟΥ χρεωση φυσικα (μοναστηρακι ειναι ο ποδηλατας ) η διαφορετικα περιμενεις εως την παρασκευη το μεσημερακι
καληνυχτα αδερφια
θα σου στειλω μηνυμα στο κινητο για να κανονισουμε για αυριο το μεσημερι(η παρασκευη)
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
με βολευει αφανταστα να κανονίσουμε Παρασκευη , γιατι και εγω...σκοτώνομαι στη δουλεια μεχρι τοτε ! Κανε ο,τι πρεπει με τον ποδηλατα (οι μαυρες διπλες ειναι πιο ωραιες μανεττες , οντως!)
τα πενταλια αλουμινίου , εστω και χωρις αντανακλαστικά , μου αρεσουν πολυ περισσοτερο , οποτε αφησε τα ως εχουν , δεν χρειαζεται να τα αντικαταστησουμε !
Δυστυχως δουλευω παραλληλα και δε μπορω να σου μιλησω στο κινητο , αλλα ελπιζω αυτο το post να αρκει προς στιγμη !
καλη επιστροφη λοιπον απο την ομορφη (πολυ ομορφη) σαλονικα και θα τα πουμε απο κοντα Παρασκευη μεσημερι .
...με συναδελφικους χαιρετισμους, κωνσταντινος !
ενταξει λοιπον παρασκευη μεσημερακι η
απογευμα στο μοναστηρακι αν δεν εχεις αντιρρηση (η καπου εκει τριγυρο)
θα ειναι ετοιμο το κουκλι
καληνυχτα
καληνυχτα και τα λεμε συντομα.
Πολύ όμορφο το ποδήλατο και είμαι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος θα το προσέχει!
Εχεις διαβάσει για την μεγάλη βόλτα της Κυριακής? Ξεκινάει από σταθμό Ν. Κόσμου στις 10 το πρωί,μέχρι Πάρκο Τριτση! Αντε να σε δούμε να σου ευχηθούμε από κοντα και τα καλορίζικα!!!
hello γυρισα
βολτα κυριακης?
μεσα και γω, σταθμο νεου κοσμου εεεε....
ισως να προλαβω να παρω το σαββατο ενα πολης που εχω σταμπαρει
(επιτελους θα κατσω σε ποδηλατο που η σελα ειναι πιο χαμηλα απο το τιμονι ζητωωωωωωωω)
κωσταντινε θελω να μου το προσεχεις πολυ το ποδηλατακι. ειμαι ερωτευμενος με την κουρσα αυτη και πολυ λυπαμαι που θα το απατησω με ενα κακογκουστο και χαζο ποδηλατο πολης.
τα λεμε αυριο το απογευμα τελικα κατα τις 6 καπου μεταξυ μοναστηρακι και συνταγμα
οπου θελεις εως τοτε θα εχουν μπει και οι μανεττες
γειαααα
Νεφέλη θα μου επιτρέψεις δύο ενστάσεις.
1ον κούρσα στο Πάρκο Τρίτση? Γιατί τι σου έχει κάνει το κακόμοιρο το ποδηλατάκι?
2ον δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλη βόλτα αυτήν την Κυριακή. Ν Κόσμος μέχρι Πάρκο Τρίτση, βόλτες στο Πάρκο και επιστροφή. Είναι ας πούμε "κανονική" βόλτα και ο ρυθμός θα είναι πιο αργός από ότι στην παραλιακή.... νομίζω...
Είναι ευκαιρία για ΟΛΟΥΣ, με ότι ποδήλατο έχει ο καθένας, όσα χλμ και αν έχει κάνει.
..αυριο , ναι , θα αποκτησω την πρωτη μου κουρσα ..!
Για να ειμαι ειλικρινης μια παλια , ομορφη και γερη κουρσα σαν αυτη ,ειναι ακριβως η κουρσα που θα αγοραζα ετσι και αλλιως.
Οσο για το ποσο θα την προσεχω , πιστευω οτι δε θα εχει κανενα παραπονο , σαν μεγαλη κυρια που ειναι , αφου θα την χρησιμοποιησω με τον δέοντα σεβασμο.
Για τη βολτα της Κυριακης εννοείται οτι δε θα φερω το κουρσακι !
Υπο αλλες συνθηκες θα εφερνα το stridaκι αλλα επειδη το προσεχω και αυτο θα ερθω με την jeep-ουρα (ideal action) να ξεδωσω .
..μα
..ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ - Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ !Την Παρασκευη δε θα παμε βολτα ?
Αν δεν ανακοινωθει κατι απο τους αλητογατους , θα το κανονίσουμε μεταξυ μας και θα περασουμε τέλεια , οπως τις προηγουμενες 2 φορες !
AfloEydK , αν δεν εχεις παρει το ποδηλατο σου μεχρι τοτε , εχω να σου δανεισω !
διαλεξε : trekking , mountain , αναδιπλουμενο dahon και ενα ideal city .
..παντως πριν παρεις ποδηλατο πρεπει να δοκιμασεις αναδιπλουμενο...
ΔΕΣ ΤΟ DAHON ESPRESSO ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ post "Πωλείται DAHON ESPRESSO" . O φιλος το πουλουσε 350 ευρω , και το ποδηλατο αξιζει πολλαααα περισσοτερα !
Καταρχας να ευχαριστησω τον Γιαννη που μου πουλησε ενα ποδηλατο σε εξαιρετικη κατασταση (ειδικα μηχανολογικά) , φροντισε να ανανεωσει τον εξοπλισμο του με ανταλλακτικα (μανεττες , γκριπ ) χωρις επιπλεον χρεωση και με παρότρυνε να το οδηγησω πρωτα και μετα να το αγορασω !
..ευχαριστω Γιαννη !
* οσο για τα σημαδια απο το ξυσιμο , θα παω απο βδομαδα σε καταστημα με χρωματα αυτοκινητων να φτιαξω ενα χρωμα ΙΔΙΟ με το παλαιο και θα το ανακτησω τοπικα ! Το κουκλι κουρσακι στα καλυτερα του !!!!
α! και για την ιστορια , πρεπει να ειναι mirage ή jubilee , πιθανοτατα του 1984-86 , σε χρωμα "mint green" ή "silver green" .Μπορει ομως να μιλαμε και για μοντελο πριν το 1980 (1976-78) ..!
Αγέννητος ημουν δηλαδη και ισως καν δεν ειχαν σκεφτει να παντρευτουν οι γονεις μου οταν το κατασκευαζαν !
παιδια μου λειπει το κουρσακι μου!!!!
πηγα σημερα να παρω ενα πολης που ειχα δει σε ενα καταστημα αλλα τζιφος.....
δεν μου γεμιζε το ματι με τιποτα βρε αδερφε
το ματι μου κοιταζε κρυφα σε κατι κουρσες που ηταν στην γωνια του μαγαζιου και μου φωναζαν ελα ελα ελα
τελικα εφυγα για να το ξανασκεφτω αν θελω πολης βουνου η κουρσα παλι
θα δω και αυτο που μου πρωτεινε ο κωστας
κουρσακι μου.............
ελπιζω κωστα να του φερεσαι καλα γιατι μπορει να σου φυγει μια μερα μονο του και να ερθει σπιτι μου την ξερει την διαδρομη hahahahah
ααααααααααα κωστα ξεχασα να σου δωσω τις γνησιες μανεττες τις φυλαξα για να σου τις δωσω αλλα το ξεχασα.παντως οποτε θελεις
Και πάνω που ήθελα να σου πώ αν είχες άλλη μια να την έδινες σε μένα!!!!!!!
...κουρσακι σου ! (όπως λεμε 'μαντίλι')
Παρε εσυ ο,τι θες για να προφυλάξεις την μέση σου και, οποτε γουσταρεις , μου λες (πχ Παρασκευη που μαζευομαστε )να σου τη φερω - απο βδομαδα και στην αυθεντικη της κατασταση - και την κανεις βολτα .Οι γυναικες και τα αυτοκινητα λενε οτι δεν δανειζονται , τα ποδηλατα ομως ναι !
...πολυ σκύψιμο παντως , οντως !Αλλα τι ταχυτητα ειναι αυτη ..!
..κουκλα ειναι η π@@@@@α , με το συμπαθειο !!
Γιαννη θα τα πουμε και απο κοντα για τις μανεττες (ευχαριστω) απο βδομαδα .
Αν ο φιλος που πουλα το espresso δε το πουλα πια , αλλα σε ενδιαφερει ακομα , ξερω αλλο ενα που ισως σου το πουλησει- αν και , γενικα , οποιος το εχει δε το δινει και ας φαινεται απο τα παραπανω το αντιθετο. Ρωτα και τον rearviewmirror !
..αλλα πραγματικα γρηγορη βολτα .
Το κουρσακι ειναι πρωτο και πολυ καλα τα ελεγε ο γιαννης..
*γιαννη για να σου δεξω ποσο το προσεχω , θα σου πω το εξης :σημερα παρήγγειλα την αυθεντικη αποχρωση του ποδηλατου , και αυριο θα ειμαι ετοιμος να την περιποιηθω .Σημερα σχεδιασα απο την αρχη στον υπολογιστη τη μακετα για τα αυτοκολλητα , βασισμενη στο σχεδιο των αυθεντικων . Ειχαν το χρωμα του χαλκου σε ριγες , σωστα ?
.