Τaurus '72 single speed

74 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
TsiouNiaou
Εικόνα TsiouNiaou
Απών/απούσα

egw exw na pw oti o anthrwpos exei kanei mia para poly wraia douleia!to oti to poulaei oso tou katevike sto kefali den exei na kanei me kanenan apo emas!opoios goustarei to agorazei!den evale to maxairi sto laimo se kanenan!katheste twra kai ton krazete mesa sto post tou,ti sas kanei kalyterous apo ayton me tetoia symperifora!EGW LEW NA ARAXETE KAI NA MATHETE PRWTA NA FERESTE ESEIS KAI META NA KRINETE TO TI KANEI O KATHE ENAS APO EMAS EDW MESA!

EYXARISTW POLY!(kai twra mporeite na kraxete kai emena gt to logiko den tha sas tairiazei,eimai olos matia na synexizw na diavazw sto post ayto tis saxlamares sas!

Athws
Απών/απούσα

tsiouniaou wrote:
.........eimai olos matia na synexizw na diavazw sto post ayto tis saxlamares sas!

μύγα σε τσίμπησε ρε αγόρι ?
ή μήπως είσαι κι εσύ της δουλειάς ?
για περισσότερες σαχλαμάρες πληζ μείνε στην αναμονή.. εγώ βαριέμαι..

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

tsiouniaou wrote:
egw exw na pw oti o anthrwpos exei kanei mia para poly wraia douleia!

Eιναι αληθεια αυτο που λες. Το ειπα κι εγω. Το ειπαν και αλλοι πιο πανω

tsiouniaou wrote:
to oti to poulaei oso tou katevike sto kefali den exei na kanei me kanenan apo emas!

tsiouniaou wrote:
(kai twra mporeite na kraxete kai emena gt to logiko den tha sas tairiazei,eimai olos matia na synexizw na diavazw sto post ayto tis saxlamares sas!

(Τελικα δεν ειπες μονο ενα)
Και το οτι "το πουλαει οσο του κατεβηκε στο κεφαλι" ειναι το λογικο που δε μας αρεσει;;;

solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

ghandee wrote:

Και το οτι "το πουλαει οσο του κατεβηκε στο κεφαλι" ειναι το λογικο που δε μας αρεσει;;;

+1

paintmybike
Απών/απούσα

Φιλε tsiouniaou θα συμφωνησω μαζι σου και σε ευχαριστω για την υποστηριξη.Απλα οι υπολοιποι διαφωνουσαν σε καπια πραγματα με μενα...οπως διαφωνω και εγω μαζι τους...οπως διαφωνεις και εσυ μαζι τους...οπως διαφωνουν και αυτοι μαζι σου...ΠΡΟΦΑΝΟΣ , ενοχληθηκαν απο κατι...καθως φαινονται "γνωστες", απο αλλα post εδω μεσα...και ενδεχομενος να ασχολουνται και αυτοι με το αντικειμενο...ΑΛΛΑ μην δινεις βαση,δεν ειναι δυνατον,να συμφωνησουν δυο διαφορετικες αποψεις,οποτε δωρον αδωρον.και παλι σ ευχαριστω παντος

solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

Πέρα από την πλάκα όμως, όταν το πουλήσεις θελω να μας το πεις.

paintmybike
Απών/απούσα

Αδερφε...μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι και γι αυτο δεν σε παρεξηγω.Δικαιωμα σας να λετε οτι θελετε... Ο λογος που το δινω σε αυτη την τιμη το ποδηλατο, ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟ, ειναι γιατι ειναι το πρωτο μου...και θεωρω οτι ΠΕΤΥΧΑ οσον αφορα το αποτελεσμα.Αλλα να σου πω κατι,ΔΕΝ καιγομαι να το πουλησω.Μην το παρει κανεις...Μου αρκει ,που ολοι εσεις καθεστε και παρακολουθειτε αν ανεβασα την τιμη ,η την κατεβασα.Μου αρκει που το ειδατε καπου αλλου και σας εμεινε...Πανω απο ολα αυτο το ποδηλατο,αποτελει διαφημηση για την δουλεια μου...ΠΛΕΟΝ.Και για να εξηγουμαστε ,εγω βαφες κανω.Ουτε το VCA παω να χτυπησω που ειπε καποιος ,ουτε τον ΑΓΗ στο 48*17 απο τον οποιο ψωνιζω κιολας.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

TsiouNiaou
Εικόνα TsiouNiaou
Απών/απούσα

klassiki ellhnikh nootropia : oti den mporoume na kanoume koitame pws tha to kathgorhsoume

athws an variesai gt synexizeis kai grafeis?mhpws perimeneis ton paintmybike na valei leptomereies gia na klepseis kamia idea!ante geia filarako.....

TsiouNiaou
Εικόνα TsiouNiaou
Απών/απούσα

ghandee :(Τελικα δεν ειπες μονο ενα)

den nomizw na egrapsa kapou oti tha pw mono ena.
diavaste prwta prosextika kai meta grapste kai kraxte.

Athws
Απών/απούσα

tsiouniaou wrote:
klassiki ellhnikh nootropia : oti den mporoume na kanoume koitame pws tha to kathgorhsoume

athws an variesai gt synexizeis kai grafeis?mhpws perimeneis ton paintmybike na valei leptomereies gia na klepseis kamia idea!ante geia filarako.....

ε το τραβάει ο οργανισμός σου το κράξιμο..
από πού με ξέρεις ρε βλάκα ότι θέλω να κλέψω τις ιδέες του paintmybike ? (τις ιδέες.. χιχιχι !!!)
και από πού έβγαλες συμπέρασμα με τι ασχολούμαι εγώ ?
εσύ ένα χρόνο τώρα ποστάρεις μόνο για αγοραπωλησίες
έχω εγώ τέτοια πόστ ?
εμποράκο της κακιάς ώρας, νούμερο, μάζεψε τη γλώσσα σου

Zpower
Απών/απούσα

.......κρα κρα κρα

απο κραξιμο ξερετε ολοι σας ..απο ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??

""ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΑΠΟ TAURUS '72 ΣΕ SINGLE SPEED ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ""

ευχομαι να ειναι μονο το πρωτο , αφου μου ζητας την γνωμη μου στην λεω .Το γιατι δειτε εδω http://italiancyclingjournal.blogspot.com/2010/07/cicli-taurus.html
και οποιος καταλαβε καταλαβε.....

solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

Εγώ δεν κατάλαβα, μου το εξηγείς παρακαλώ?

solistas
Εικόνα solistas
Απών/απούσα

Εγώ δεν κατάλαβα, μου το εξηγείς παρακαλώ?

Zpower
Απών/απούσα

τι δεν καταλαβες (δις) ?

το λινκ το ειδες ?

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Και εγώ δεν κατάλαβα
Το λινκ το είδα αλλά δεν.

Vale
Απών/απούσα

-Συγγνώμη για την παρένθεση μου.

-Για το συγκεκριμένο θέμα,ταπεινή άποψη,κρίμα να μεταμορφώνω κάτι κλασικό σε κάτι άλλο(μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ωραίο)αλλά μεταμορφώνω,αλλιώνω,καταστρέφω ιστορία.

-Τώρα κάτι άλλο.
Κι εγώ δεν κατάλαβα:Ξαφνικά, να είμαι ένας από τους 10.000.000 ηλιθίους που αναλώνεται σε χασαποταβέρνες της γειτονιάς και να έχω τον τίτλο του Ελληνάρα,που δεν ξέρω τίποτα και δεν εκτιμώ τα κλασικά(γενικά).Αυτό δεν κατάλαβα,πρέπει τελικά να είμαι ηλίθιος.

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

-Για το συγκεκριμένο θέμα,ταπεινή άποψη,κρίμα να μεταμορφώνω κάτι κλασικό σε κάτι άλλο(μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ωραίο)αλλά μεταμορφώνω,αλλιώνω,καταστρέφω ιστορία

Αυτό το κατάλαβα και εν μέρει συμφωνώ

-Τώρα κάτι άλλο.
Κι εγώ δεν κατάλαβα:Ξαφνικά, να είμαι ένας από τους 10.000.000 ηλιθίους που αναλώνεται σε χασαποταβέρνες της γειτονιάς και να έχω τον τίτλο του Ελληνάρα,που δεν ξέρω τίποτα και δεν εκτιμώ τα κλασικά(γενικά).Αυτό δεν κατάλαβα,πρέπει τελικά να είμαι ηλίθιος.
..

Τώρα και αν δεν κατάλαβα. Μήπως επειδή πριν λίγο ήμουν σε ταβέρνα ( όχι χασαποταβέρνα )

Vale
Απών/απούσα

christako wrote:

Τώρα και αν δεν κατάλαβα. Μήπως επειδή πριν λίγο ήμουν σε ταβέρνα ( όχι χασαποταβέρνα )

Όχι τίποτα ακραίο,τα συνηθισμένα,απλά λέω πως ο Vale είναι ηλίθιος.

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Το πρωί με καθαρό μυαλό θα τα ξαναδιαβάσω γιατί τώρα δεν ……….
Αν δεν το καταλάβω μάλλον θα το προσπεράσω.

Vale
Απών/απούσα

christako wrote:
Το πρωί με καθαρό μυαλό θα τα ξαναδιαβάσω γιατί τώρα δεν ……….
Αν δεν το καταλάβω μάλλον θα το προσπεράσω.

Φίλε christako προσπέρασε το,ήταν ένα άσχετο σχόλιο μου.
Καλό βράδυ.

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

καλό βράδυ.

Zpower
Απών/απούσα

Τι δεν καταλαβατε ρε παιδες ?

το λινκ το ειδατε ,κατεβασατε την σελιδα καθολου ? εκεινο το το πρασινουλι μοντελο 14 το λεει ...το ειδατε ?
μονοταχυτο μια χαρα ...
το στορυ ενδιαφερθηκε κανεις να το ψαξει λιγο ?

ειναι αυτα τα ποδηλατα για φιξ ?
ουτε και για καισερ ουτε και για αμστελ παιζουν .

αντε να παρουμε τον Κολοκοτρωνη επειδη καβαλαγε αλογο με σπηρουνια να τον ντυσουμε με 501 ,σμιθ εντ γουεσον μακρυκανο ,στεισον και να τον κανουμε τζιμ ανταμς .... ρε πατε καλα ??

Εχετε δει τι σημαινει Φιξαρισμα στΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ?..ειστε τυχεροι που δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Τώρα έγινες κατανοητός.

Athws
Απών/απούσα

Zpower wrote:
.......κρα κρα κρα

απο κραξιμο ξερετε ολοι σας ..απο ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??

""ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΑΠΟ TAURUS '72 ΣΕ SINGLE SPEED ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ""

ευχομαι να ειναι μονο το πρωτο , αφου μου ζητας την γνωμη μου στην λεω .Το γιατι δειτε εδω http://italiancyclingjournal.blogspot.com/2010/07/cicli-taurus.html
και οποιος καταλαβε καταλαβε.....

στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος θα δεις αρκετές (ήπιες) αντιρρήσεις για τη μετατροπή του Taurus.
άρα να τα χώνεις γενικώς στο φόρουμ ότι "δεν ξέρει ιστορία" είναι άστοχο..

μην ξεχνάς ότι τα σχόλια γράφτηκαν νομίζοντας ότι πρόκειται για χομπίστα που έκανε το γούστο του, μετά αποκαλύφτηκε ότι πρόκειται για επαγγελματία ποδηλατοφάγο..

στην τελική και το πόσο ωραίο είναι το ποδήλατο γράφτηκε ομοίως για ερασιτέχνη, όταν το βγάζεις στην αγορά το "ωραίο" μετριέται στην κλίμακα του ευρώ..
ο τύπος "ζητάει" και καλά απόψεις αλλά τη δική του άποψη την έχει ήδη διαμορφώσει.. στα 7,5 κατοστάρικα..
οπότε δεν έχουν καμμιά σημασία οι δικές μας απόψεις.. αλλά των πελατών..

macgayver
Απών/απούσα

Ωραιο το ποδηλατακι αλλα θα εκανα 2 παρεμβασεις:
Μεσαια τριβη: Το πολυσφηνο δεν ειναι ιδανικη λυση για τελεια χρηση (θα ταλαιπώρησεις το νεο ιδιοκτητη τσαμπα)
Τιμονι: Η λυση ,γυριζω τιμονι αναποδα ,περναω ταινια , κοβω οτι εξεχει δεν σε τιμα καθολου (ειδικα τωρα που δεν το ισιωσες κιολας)

Zpower
Απών/απούσα

Athws

O καθε ενας μπορει να κανει στο ποδηλατο του οτι θελει και να το πουλα οσο θελει.

Mην με αναγκαζεις επι προσωπικου ,δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου .

Zpower
Απών/απούσα

Γιωργη για εσενα .....με μπολικο αφρο

Uploaded with ImageShack.us

Athws
Απών/απούσα

Zpower wrote:
Athws
Mην με αναγκαζεις επι προσωπικου

????????????

Τη φωτό του Μπιάνκι την έβαλες κατά τύχη ή μας τεστάρεις για ποιό λόγο έχει το δίσκο από αριστερά ?

TsiouNiaou
Εικόνα TsiouNiaou
Απών/απούσα

Athws wrote:
tsiouniaou wrote:

ε το τραβάει ο οργανισμός σου το κράξιμο..
από πού με ξέρεις ρε βλάκα ότι θέλω να κλέψω τις ιδέες του paintmybike ? (τις ιδέες.. χιχιχι !!!)
και από πού έβγαλες συμπέρασμα με τι ασχολούμαι εγώ ?
εσύ ένα χρόνο τώρα ποστάρεις μόνο για αγοραπωλησίες
έχω εγώ τέτοια πόστ ?
εμποράκο της κακιάς ώρας, νούμερο, μάζεψε τη γλώσσα σου

katarxhn egw den se evrisa alla afou to thes den exw provlima!re xxx mou aresei pou ekatses kai epsaxes ta post,mou deixnei oti eisai xxx kai psexneis na xxx edw mesa alla den eimai aytos pou xxx

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Είσαι τραγικός!!!

contact