Ζητάω μεταχειρισμένο mountain bike

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
st3lla
Απών/απούσα

Ζητάω μεταχειρισμένο mountain bike σε πολύ χαμηλή τιμή
για να αρχίσω επιτέλους να κάνω ποδηλατο...
Ευχαριστώ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
stef
Απών/απούσα

an katafero kai agoraso to kainourio mou podilato mesa sto epomeno dekapenthimero, sou xarizo to mountain bike (tupou super market, xoris anartiseis) pou kavalao tora, etsi gia na to giortasoume!!!

an ta katafero omos!!!

ase kana mail, mipos kai katsei i fasi

st3lla
Απών/απούσα

ena tetoio psaxnw vasika tupou super market opws les...
to mail mou einai stellabec@gmail.com.
kai den uparxei thema na plirwsw kati gia to theatheinai

I like my bike
Απών/απούσα

Στέλλα χρόνια σου πολλά, θα σε συμβούλευα να πάρεις κάποιο φτηνό μεταχειρισμένο αλλά όχι του σούπερ μάρκετ τα ποδήλατα του σούπερ μάρκετ το μόνο που θα κάνουν είναι να σε αποθαρρύνουν από το να κάνεις ποδήλατο. Θα βρεις καλά μεταχειρισμένα σε τιμές σκότωμα. Άνοιξε την Χρυσή ευκαιρία, ρίξε μια ματιά σε αυτό το φόρουμ ή στο www.cyclist-friends.gr και κάτι θα βρεις.

st3lla
Απών/απούσα

euxaristw..
koita epeidi de kserw kai polla gia ta podilata(polu palia eixa ena carrera to opoio ekane ftera) .... kai auto to kairo den exw ton xrono gia na diavasw na mathw ...
protimw na parw ena podilataki aplo gia mesa sti poli arxika kai gia kontines sxetika diadromes...
(dld den exw idea ti xaraktiristika na koitaksw...ase pou de me poluendiaferoun auta pros to paron toulaxiston)
argotera an dw oti de mou kanei tha psaksw kati kalutero...pantws i xrusi eukairia einai kali idea....

stef
Απών/απούσα

θα σε ενημερώσω εαν τελικά καταφέρω να κάνω την αγορά, οπότε και το φαντάστικό κόκκινο leopard (!!!!) θα γίνει δικό σου.

το μόνο που πιθανόν να χρειαστεί να πληρώσεις εαν γίνει το κονε είναι τα μεταφορικά του τραίνου (15 ευρώ τσεκαρισμένο) γιατί είμαι θεσσαλονίκη. Δεν τίθεται θέμα για κάτι άλλο, μακάρι να μπορέσω να σου το δώσω θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω να μπεις στον κόσμο του ποδηλάτου, αν και όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω πιθανόν να σε αποθαρύνει γιατι αυτά τα ποδήλατα είναι ... κάπως...!

Anyway, κατανοώ οτι το οικονομικό είναι βασικότατος παράγοντας, οπότε εσυ ξέρεις καλύτερα απο εμάς!

θα σε ενημερώσω στην πορεία

st3lla
Απών/απούσα

ΟΚ!! Ακούγεται τέλειο….δεν έχω παρά να περιμένω νέα σου

st3lla
Απών/απούσα

kanena neo!!?? tipota e???

slayerarg
Εικόνα slayerarg
Απών/απούσα

Θεσσαλονίκη υπάρχει κάτι σε medium μέγεθος αγορασμένο ένα μήνα, noname σκελετός με σειρά shimano altus (αν θυμαμαι καλα) τύπου MTB.

Και για πόσα λεφτά μιλάμε??

Δεν είναο απο super market είναι αγορασμένο απο το καταστημα ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

Nefeli
Απών/απούσα

Προτού πάρω το mongoose που μου κλέψανε είχα για τέσσερα χρόνια ένα ποδήλατο του σούπερ μάρκετ, universal και όχι μόνο ήταν κανόνι αλλά με έβγαλε λεβεντιά όλα αυτά τα χρόνια που είχα ασταθη δουλειά και δεν μπορούσα να πάρω καλύτερο!! Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι το leopard, αλλά το δικο μου δεν με αποθάρυνε καθόλου να συνεχίσω δριμύτερη με άλλα ποδήλατα!! Γιατί βάζουμε όλα τα ποδήλατα του σούπερ μάρκετ στην μαύρη λίστα;
Στέλλα σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις ένα απλό ποδηλατάκι για την ώρα χωρίς προκαταληψεις και σύντομα να κατασταλλάξεις σε κάτι που θα σε πάει και ακόμα πιο μακριά !!! Αν και να ξέρεις ότι εγώ με το universal, έκανα την διαδρομή Μαρούσι-Παγκράτι και Μαρούσι Καισαριανή σχεδόν καθημερινά!

contact