.

372 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Darth Vader
Εικόνα Darth Vader
Απών/απούσα

Τι έγινε ρε παιδιά????

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
DOOM_NX wrote:

Και το "αλλάζω πάτους" μια κουβέντα είναι. Πρέπει να σε μετρήσει ο άλλος για να ξέρει τι πάτο θα σου δώσει. Πρέπει να σε δει να κάνεις πετάλι για να δει αν χρειάζονται έξτρα shims μες στους πάτους. Τα ξέρεις αυτά plannet;

ε νια πως θα σου πάρουν τα 150 ευρό
:D

Γάμησέ τα τα 130 ευρώ. Τα είχα και τα έδωσα και δεν τα κλαίω. Το θέμα είναι ότι μου έκαναν καλή δουλειά και είμαι πιο άνετα στο ποδήλατο.

αυτό που δεν θέλεις να καταλάβεις είναι 2 πράγματα
1) οι μετρήσεις του bgfit γίνονται δορεάν στις κούρσες
σε όλα τα σοβαρά ποδηλατάδικα
2) δεν έχω πρόβλημα με της μετρήσεις
καλά έκανες και τις έκανες
απλά μη νομίζεις πως ανακαλύψες τον τροχό

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:

1) Κι εγώ σου λέω πως αυτό που λες δεν υφίσταται.
2) Δεν ανακάλυψα τον τροχό. Πλήρωσα για μία υπηρεσία που λίγοι προσφέρουν και τα αποτελέσματα τα χάρηκα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Vale 46 wrote:
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό και για εσένα αυτά τα σχόλια.
Είναι κρίμα δεν νομίζεις;
Σέβομαι εξίσου όλους!

Το να δείξω πόσο μαγκάκος μπορώ να γίνω είναι κουτό.
'Έχεις όλη μου την εκτίμηση.

Σόρρυ, δεν έχω κάτι μαζί σου. Ο plannet μου χώθηκε ενώ πήγα να σου πω για πετάλια. Αυτός σε αποκάλεσε πόνυ, όχι εγώ.

τελικά έχεις δικίο
εσύ και κανένας άλλος

Vale
Απών/απούσα

Δεν με πείραξε,απλά είναι λίγο περίεργο ενώ έχετε (δεν βάζω την αφεντιά μου μέσα)την ίδια καψούρα με την ποδηλασία να βγαίνουν σπαθιά,τόξα,πέτρες και γω δεν ξέρω τι άλλο.
Η επιθετικότητα για κάτι που γουστάρω είναι το όριο που ξεφεύγουμε δεν λέω,αλλά ο σεβασμός είναι πιστεύω η απόλυτη μαγκιά.

Όλα καλά!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:

1) Κι εγώ σου λέω πως αυτό που λες δεν υφίσταται.
2) Δεν ανακάλυψα τον τροχό. Πλήρωσα για μία υπηρεσία που λίγοι προσφέρουν και τα αποτελέσματα τα χάρηκα.

μάλλον δεν πήγες σε κάποιο σοβαρό κατάστημα
βέβαια εδώ θα κρατήσω μία πισινή ίσως οι γνώσεις που έχει ο δικός μου ποδηλατάς σε αλλά καταστήματα να χρεώνονται
οπότε πάω πάσο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Darth Vader wrote:
Τι έγινε ρε παιδιά????

κάτι που προσπάθησα 5 φορές να το αποφφύγουμε
αλλά βλέπεις ο doom Νομίζεις πως σε 3 μήνες έγινε ο super wow γνώστης ποδηλάτων
χειρότερος από εμένα είναι

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Vale 46 wrote:
Δεν με πείραξε,απλά είναι λίγο περίεργο ενώ έχετε (δεν βάζω την αφεντιά μου μέσα)την ίδια καψούρα με την ποδηλασία να βγαίνουν σπαθιά,τόξα,πέτρες και γω δεν ξέρω τι άλλο.
Η επιθετικότητα για κάτι που γουστάρω είναι το όριο που ξεφεύγουμε δεν λέω,αλλά ο σεβασμός είναι πιστεύω η απόλυτη μαγκιά.

Όλα καλά!

Ε μα δεν καταλαβαίνεις; Ήταν να πάω Θεσσαλονίκη να δω ποδήλατα και τον plannet τον πείραξε που δεν πέρασα από τον ποδηλατά του και δε θέλει να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση το Action Bike Club να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από τον κολλητό του. Δεν έχω κάτι ούτε με τον ποδηλατά, αλλά δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο plannet που έσκασα αλλού τα λεφτά.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

το πρόβλημα είναι ότι κάποιος δεν θέλει να καταλάβει
και παρόλο που όπως σου είπα είμαι υπέρ των μετρήσεων
αλλά κατά της κοροιδίας
δλδ και εγώ θα μπορούσα με αυτά που ξέρω να το παίζω super wow και γαμάτος
(καμία φορά το κάνω)
αλλά προσπαθώ να βοηθήσω χωρίς πολλά πολλά
τελικά όμως θα πρέπει να το κόψω
στα @@ μου αν σκάσεις 100 ευρό για σέλα που τελικά δεν την χρειάζεσια
στσ @@ μου αν κάνεις με λάθος τρόπο ποδήλατο με αποτέλεσμα να το παρατήσεις

τέσπα
πάω για ύπνο

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
Darth Vader wrote:
Τι έγινε ρε παιδιά????

κάτι που προσπάθησα 5 φορές να το αποφφύγουμε
αλλά βλέπεις ο doom Νομίζεις πως σε 3 μήνες έγινε ο super wow γνώστης ποδηλάτων
χειρότερος από εμένα είναι

Super wow γνώστης δεν είναι αυτός που λέει την εμπειρία του για τα μαγαζιά, τις υπηρεσίες και τα πετάλια. Super wow γνώστης είναι αυτός που κάνει fitting εξ'αποστάσεως από το πληκτρολόγιο.

Δεν ξέρω τι κάνει ο δικός σου ποδηλατάς, αλλά εγώ δεν τον προτίμησα. Αλλά 99% σε κανένα άλλο κατάστημα δε θα σε βάλουν σε προπονητήριο να σε ρυθμίσουν τζάμπα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

Ε μα δεν καταλαβαίνεις; Ήταν να πάω Θεσσαλονίκη να δω ποδήλατα και τον plannet τον πείραξε που δεν πέρασα από τον ποδηλατά του και δε θέλει να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση το Action Bike Club να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από τον κολλητό του. Δεν έχω κάτι ούτε με τον ποδηλατά, αλλά δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο plannet που έσκασα αλλού τα λεφτά.

στο ξαναλέω είσαι προκατελειμένεος
όταν την αποβάλεις και κάτσεις και με ακούσεις τότε θα καταλάβεις 1-2 πράγματα
με την ίδια ηλίθια λογική σου
δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ ούτε με τον vale
Ούτε με κανέναν εδώ μέσα αφού οι περισσότεροι τα σκάνε αλλού και όχι στον κολλήτό μου
αν θυμάσε καλά σου είπα
πέρνα από όλους και μετά πέρνα και από τον δικό μου
και όπου νιώσεις καλύτερα αγοράζεις ποδήλατο
ούτε στον παρουσίασα σαν τον καλύτερο όλων
το θέμα είναι ότι ούτε από έξω δεν πέρασες
τι να κάνουμε
έτσι είναι η ζωή

έλα πάνε να σου σηκώσουν λίγο την σέλα για να νιώσεις πως πιάσανε τόπο τα λεφτά σου

Vale
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

Εντάξει και έτσι να είναι άσε να βράζει από το κακό του,(π.χ. το κουρσάκι μου είναι σούπερ για μένα,σούπα για το 99.9% του πληθυσμού της γης...ΚΑΙ;Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ απο την στεναχώρια μου...).

Μπορεί να μετρηθεί ο κόσμος όλος;ΟΚ! Δεν μπορεί;ΟΚ!

Ότι επιλογή κάνω την κάνω για πάρτη μου...άσε τα υπόλοιπα ,είναι απλά για να είναι.

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

Ούτε με κανέναν εδώ μέσα αφού οι περισσότεροι τα σκάνε αλλού και όχι στον κολλήτό μου
αν θυμάσε καλά σου είπα
τι να κάνουμε
έτσι είναι η ζωή

έλα πάνε να σου σηκώσουν λίγο την σέλα για να νιώσεις πως πιάσανε τόπο τα λεφτά σου

Εσύ δηλαδή τι ζόρι τραβάς που δεν πέρασα από τον δικό σου; Και τον παρουσίασες ουκ ολίγες φορές ως τον καλύτερο όλων. Μερικά post παραπάνω:

"μάλλον δεν πήγες σε κάποιο σοβαρό κατάστημα
βέβαια εδώ θα κρατήσω μία πισινή ίσως οι γνώσεις που έχει ο δικός μου ποδηλατάς σε αλλά καταστήματα να χρεώνονται
οπότε πάω πάσο"

Δεν είμαι εγώ προκατειλημμένος, εσύ από τη στιγμή που το αγόρασα από αλλού το μόνο που κάνεις είναι να μου τη λες για την επιλογή μου. Από κει ήθελα, εκεί τα έσκασα, δικά μου ήταν τα λεφτά στο κάτω κάτω. Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι; Και μη μου πεις ότι στεναχωριέσαι γιατί μου έπιασαν τον κώλο...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Super wow γνώστης είναι αυτός που κάνει fitting εξ'αποστάσεως από το πληκτρολόγιο.

Vale 46 wrote:

-Οι εντυπώσεις που έχω μέχρι τώρα,όπως είχα γράψει νωρίτερα,είναι μόνο θετικές!Ο τρόπος που ποδηλατό βελτιώθηκε θεαματικά (έμαθα το Α,που να μάθω το αλφάβητο...),χλμ.δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει τόσα ώστε να είμαι πιο κοντά στο σωστό πάντως προσπαθώ.

Vale 46 wrote:
Θα το πω και ας φανώ αφελής,κάποιος μου είχε πει -Άσε τις σέλες και μάθε ποδήλατο...(Λυσάρι Plannet σελ.25-26).

Vale 46 wrote:
-Προορισμός:Ποδηλατάς,τοποθέτηση: αποστάτες επάνω από το τιμόνι.

-Έκανα μια διαδρομή (μέσα στο κέντρο-σταμάτα/ξεκίνα και εκτός κέντρου σε ανοικτό δρόμο),οι εντυπώσεις:-πολύ μεγαλύτερη δύναμη στα πόδια,τα χέρια εντελώς αποφορτισμένα,ένιωθα ότι ήμουν μέσα στο κέντρο βάρους του ποδηλάτου!Πιο επιθετική στάση και πιο άμεση αντίδραση στον έλεγχο του ποδηλάτου.
Είχα ένα μούδιασμα στον αυχένα (φαντάζομαι ότι είναι ακόμα νωρίς για την αφεντιά μου αυτή η θέση,σημ.η δοκιμή ήταν συνολικά 18χλμ.).

-Επιστροφή προς ποδηλατά,τοποθέτηση των 2 απο τους 4 αποστάτες επάνω απο το τιμόνι (σκέφτηκα να το πάω βήμα-βήμα).Επιστροφή στην βάση μας.

-Γενική εντύπωση:Απίστευτη αίσθηση!!!

Plannet ευχαριστώ!

και μόνο από αυτό το θέμα :D

απλά

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
Super wow γνώστης είναι αυτός που κάνει fitting εξ'αποστάσεως από το πληκτρολόγιο.

Vale 46 wrote:

-Οι εντυπώσεις που έχω μέχρι τώρα,όπως είχα γράψει νωρίτερα,είναι μόνο θετικές!Ο τρόπος που ποδηλατό βελτιώθηκε θεαματικά (έμαθα το Α,που να μάθω το αλφάβητο...),χλμ.δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει τόσα ώστε να είμαι πιο κοντά στο σωστό πάντως προσπαθώ.

Vale 46 wrote:
Θα το πω και ας φανώ αφελής,κάποιος μου είχε πει -Άσε τις σέλες και μάθε ποδήλατο...(Λυσάρι Plannet σελ.25-26).

Vale 46 wrote:

-Έκανα μια διαδρομή (μέσα στο κέντρο-σταμάτα/ξεκίνα και εκτός κέντρου σε ανοικτό δρόμο),οι εντυπώσεις:-πολύ μεγαλύτερη δύναμη στα πόδια,τα χέρια εντελώς αποφορτισμένα,ένιωθα ότι ήμουν μέσα στο κέντρο βάρους του ποδηλάτου!Πιο επιθετική στάση και πιο άμεση αντίδραση στον έλεγχο του ποδηλάτου.
Είχα ένα μούδιασμα στον αυχένα (φαντάζομαι ότι είναι ακόμα νωρίς για την αφεντιά μου αυτή η θέση,σημ.η δοκιμή ήταν συνολικά 18χλμ.).

-Επιστροφή προς ποδηλατά,τοποθέτηση των 2 απο τους 4 αποστάτες επάνω απο το τιμόνι (σκέφτηκα να το πάω βήμα-βήμα).Επιστροφή στην βάση μας.

Plannet ευχαριστώ!

απλά

Άρα το ότι έδωσες κάποιες συμβουλές που έπιασαν τόπο σε κάνει παντογνώστη και πρέπει να μειώνεις όλους τους άλλους;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

αν θυμάσε καλά σου είπα
τι να κάνουμε
έτσι είναι η ζωή

Εσύ δηλαδή τι ζόρι τραβάς που δεν πέρασα από τον δικό σου; Και τον παρουσίασες ουκ ολίγες φορές ως τον καλύτερο όλων. Μερικά post παραπάνω:

"μάλλον δεν πήγες σε κάποιο σοβαρό κατάστημα
οπότε πάω πάσο"

Δεν είμαι εγώ προκατειλημμένος, εσύ από τη στιγμή που το αγόρασα από αλλού το μόνο που κάνεις είναι να μου τη λες για την επιλογή μου. Από κει ήθελα, εκεί τα έσκασα, δικά μου ήταν τα λεφτά στο κάτω κάτω. Το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι; Και μη μου πεις ότι στεναχωριέσαι αν μου έπιασαν τον κώλο...

μα δεν τραβάω ζόρι
εσύ το αναφέρεις συνέχεια
και απλά σου ανάφερα τι σου είχα πει τότε
άντε πάλι
πόσο ανώριμος είσαι
διαβάζεις αυτά που σου γράφω???

όσο αφορά αυτό που είπα για τον δικό μου
εσύ μου είπες ότι δεν προσφέρει κανένας μετρήσεις δορεάν
και με έβαλες σε σκέψεις

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
και με έβαλες σε σκέψεις

Ούτε ο δικός σου κάνει αυτά που μου έκαναν στο Action Bike Club.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
DOOM_NX wrote:

Vale 46 wrote:

Vale 46 wrote:

Vale 46 wrote:

Plannet ευχαριστώ!

απλά

Άρα το ότι έδωσες κάποιες συμβουλές που έπιασαν τόπο σε κάνει παντογνώστη και πρέπει να μειώνεις όλους τους άλλους;

αυτό δείχνει να ξέρω τι λέω
πολύ σπάνια έχω άδικο σε αυτό που λέω
και συνήθως το ανακαλύπτω εγώ

σε αντίθεση με μερικούς που όταν του λένε κάτι αυτί σφίνονουν την τυρόπιτα και λένε λένε λένε
και όλα χωρίς νόημα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
και με έβαλες σε σκέψεις

αυτό το λες εσύ χωρίς να έχεις πάει από εκεί :D
βέβαια εσύ έχεις δικαίομα να το λες αυτό
τέσπα βαρεθίκα την ανωριμότητα σου

ελπίζω να είσαι χαρούμενος που με το ζόρι να έκανες σκατά το θέμα

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
DOOM_NX wrote:

Vale 46 wrote:

Vale 46 wrote:

Vale 46 wrote:

Plannet ευχαριστώ!

απλά

αυτό δείχνει να ξέρω τι λέω
πολύ σπάνια έχω άδικο σε αυτό που λέω
και συνήθως το ανακαλύπτω εγώ

σε αντίθεση με μερικούς που όταν του λένε κάτι αυτί σφίνονουν την τυρόπιτα και λένε λένε λένε
και όλα χωρίς νόημα

Μερικοί πάλι νομίζουν πως εσύ σφηνώνεις την μπουγάτσα με τυρί στο αυτί και λες λες λες χωρίς να ξέρεις τι λες...

Και είναι μεγάλη αλλαζονεία να λες ότι ποτέ δεν έχεις άδικο.

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
και με έβαλες σε σκέψεις

αυτό το λες εσύ χωρίς να έχεις πάει από εκεί :D
βέβαια εσύ έχεις δικαίομα να το λες αυτό
τέσπα βαρεθίκα την ανωριμότητα σου

ελπίζω να είσαι χαρούμενος που με το ζόρι να έκανες σκατά το θέμα

Συγγνώμη, αλλά εσύ μου τη μπήκες πρώτος. Εσύ θα έπρεπε να είσαι ο χαρούμενος...

Και για πες μας; Ο δικός σου ποδηλατάς ανεβάζει τους πελάτες σε προπονητήριο; Έχει και κάμερες να καταγράφουν τις κινήσεις των αρθρώσεων;
Άμα είναι να πάω να κάνω εκεί το επόμενο fit...

Vale
Απών/απούσα

.

GioPro
Εικόνα GioPro
Απών/απούσα

Δεν βγαίνει άκρη μάγκες έτσι... εκ πείρας η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Δεν έχω την εμπειρία στο συγκεκριμένο χόμπι για να κρίνω και να εκφράσω άποψη στο συγκεκριμένο θέμα.Παλιότερα ήμουν σε blog άλλου χόμπι που είμαι ιδιαίτερα σχετικός και σταμάτησα να μπαίνω και όταν ήμουν σπάνια ποστάριζα γιατί υπήρχαν αυτού του είδους αντιπαραθέσεις χωρίς τελειωμό με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία του αντικειμένου (χόμπι) που είναι η χαρά που παίρνεις από αυτό και όχι ο εκνευρισμός.

για να σας δείξω σε μέρος του θέματος που ανοίξατε ότι και οι δύο έχετε δίκιο και άδικο ταυτόχρονα μιας και το έχω αντιμετωπίσει...
στους πάτους για πλατυποδία πρέπει να γίνει μέτρηση
δεν χρειάζεται να σε βάλει σε οθόνες και τα λοιπά ηλεκτρονικά, χρειάζεται ένας φυσιοθεραπευτής,οι πάτοι(θερμοσυστελόμενοι κατά προτίμηση) ένας μαρκαδόρος (μια πηγή θερμότητας) και γύρω στα 15-20 λεπτά

*Doom πέρασε από δικό σου γιατρό και φυσιοθεραπευτή να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι οκ... μην εμπιστεύεσαι την υγεία σου (αν όντως όπως λες έχεις κάποια θεματάκια) σε άτομα ακόμα και αν είναι πιστοποιημένα από τη στιγμή που ουσιαστικά δουλεύουν για την εταιρία η οποία σου πουλάει το προϊόν.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

GioPro wrote:

*Doom πέρασε από δικό σου γιατρό και φυσιοθεραπευτή να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι οκ... μην εμπιστεύεσαι την υγεία σου (αν όντως όπως λες έχεις κάποια θεματάκια) σε άτομα ακόμα και αν είναι πιστοποιημένα από τη στιγμή που ουσιαστικά δουλεύουν για την εταιρία η οποία σου πουλάει το προϊόν.

τι λες ???
εδώ λέμε για γκοτζαμ πιστοποίηση

έτσι μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@giopro
να σε ρωτήσω
το αν χρειάζεσαι συγκεκριμένους πάτους για τα παπούτσια
είναι θέμα ποδηλάτου η θέμα παθολογικό???

δεν είπα ότι δεν πρέπει να δείς τι πάτους θα βάλεις
να μετρήσεις τι χρειάζεσια κτλ κτλ κτλ
αλλά όχι και πως πρέπει να είναι super wow spesialist για να σου κάνει αυτή την δουλειά

GioPro
Εικόνα GioPro
Απών/απούσα

plannet wrote:
@giopro
να σε ρωτήσω
το αν χρειάζεσαι συγκεκριμένους πάτους για τα παπούτσια
είναι θέμα ποδηλάτου η θέμα παθολογικό???

δεν είπα ότι δεν πρέπει να δείς τι πάτους θα βάλεις
να μετρήσεις τι χρειάζεσια κτλ κτλ κτλ
αλλά όχι και πως πρέπει να είναι super wow spesialist για να σου κάνει αυτή την δουλειά

Παθολογικό είναι και συγκεκριμένα πρώτα πρέπει να επισκεφτείς ορθοπεδικό να κάνει διάγνωση και να σε παραπέμψει σε φυσιοθεραπευτή στη συνέχεια με τις σχετικές οδηγίες.

Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που λόγω καταγωγής και ιδιοσυγκρασίας θέλω να τα λέω στα ίσια... είστε και οι δύο αγύριστα κεφάλια (κοινώς ξεροκέφαλοι μετα συγχωρήσεως) ενώ και οι δύο λέτε κάποιες αλήθειες κρατάτε μόνο τις αλήθειες σας και ισοπεδώνετε τα υπόλοιπα.

Ουσιαστικά ενώ κατά βάση συμφωνείτε , σκοτώνεστε :D

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

GioPro wrote:
Δεν βγαίνει άκρη μάγκες έτσι... εκ πείρας η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Δεν έχω την εμπειρία στο συγκεκριμένο χόμπι για να κρίνω και να εκφράσω άποψη στο συγκεκριμένο θέμα.Παλιότερα ήμουν σε blog άλλου χόμπι που είμαι ιδιαίτερα σχετικός και σταμάτησα να μπαίνω και όταν ήμουν σπάνια ποστάριζα γιατί υπήρχαν αυτού του είδους αντιπαραθέσεις χωρίς τελειωμό με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία του αντικειμένου (χόμπι) που είναι η χαρά που παίρνεις από αυτό και όχι ο εκνευρισμός.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

GioPro wrote:
για να σας δείξω σε μέρος του θέματος που ανοίξατε ότι και οι δύο έχετε δίκιο και άδικο ταυτόχρονα μιας και το έχω αντιμετωπίσει...
στους πάτους για πλατυποδία πρέπει να γίνει μέτρηση
δεν χρειάζεται να σε βάλει σε οθόνες και τα λοιπά ηλεκτρονικά, χρειάζεται ένας φυσιοθεραπευτής,οι πάτοι(θερμοσυστελόμενοι κατά προτίμηση) ένας μαρκαδόρος (μια πηγή θερμότητας) και γύρω στα 15-20 λεπτά

Ναι, αυτή είναι η διαδικασία για πάτους που θα βάλεις να περπατήσεις. Στο ποδήλατο αυτό στο οποίο αποσκοπούν οι πάτοι και οι αποστάτες είναι η ευθεία κίνηση των γονάτων. Άρα πρέπει να σε έχει πάνω στο ποδήλατο και να παρατηρεί την τροχιά των ποδιών σου. Και οι κάμερες και το εξειδικευμένο software κάνουν τη μελέτη ακόμια πιο εύκολη.

GioPro wrote:

Don't worry, συμβουλεύτηκα και φυσικοθεραπευτή, δεν εθελοτυφλώ, ούτε υπηρετώ πιστά κανέναν ποδηλατά. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σταματάω εδώ το offtopic. Μακάρι ο vale να κάνει πολλά, καλά, άνετα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα. Πάω για ύπνο τελικά, αύριο θα έχει καλή μέρα για να κάνω 50χλμ στο κουρσάκι μου :) plannet σου συστήνω να βγεις κι εσύ καμιά βόλτα, Κυριακή είναι. Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν τελειωμό...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

giopro
πριν 800 απαντήσεις είπα
πως όλες οι μετρήσεις του bgfit είναι καλό να γίνουν
απλά μην μου παρουσιάζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό
και καμερές και εξειδικευμένοι και πιστοποιήσεις Και προπονητήριο και και και
μου θυμίζουν τις χαρτορίχτες που πας και σου λένε αυτό που θέλεις να ακούσεις αφού σου παρουσιάσουν ένα κάρο εφέ

Vale
Απών/απούσα

plannet wrote:
Vale 46 wrote:

Όλα καλά!

το πρόβλημα είναι ότι κάποιος δεν θέλει να καταλάβει
και παρόλο που όπως σου είπα είμαι υπέρ των μετρήσεων
αλλά κατά της κοροιδίας
δλδ και εγώ θα μπορούσα με αυτά που ξέρω να το παίζω super wow και γαμάτος
(καμία φορά το κάνω)
αλλά προσπαθώ να βοηθήσω χωρίς πολλά πολλά
τελικά όμως θα πρέπει να το κόψω

στα @@ μου αν σκάσεις 100 ευρό για σέλα που τελικά δεν την χρειάζεσια
στσ @@ μου αν κάνεις με λάθος τρόπο ποδήλατο με αποτέλεσμα να το παρατήσεις

τέσπα
πάω για ύπνο

Όλα καλά είναι αυτά που λες και τα σέβομαι αλλά το μεράκι δεν φεύγει.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

vale wrote:

Όλα καλά είναι αυτά που λες και τα σέβομαι αλλά το μεράκι δεν φεύγει.

δεν κατάλαβα
για σπάσε και ξαναρείξε

contact