Εγώ τι να πω!Είμαι σίγουρος πως το κουρσάκι μου το έχει για...κλωτσιές αλλά τον ακούω...
Μη σκας, δεν έχει κουρσάκι για να ξέρει :P
και πάλι κάνεις λάθος
εσύ έχεις κούρσα και όμως έχεις σκοτάδι μαύρο
και δεν είναι κακό αυτό
:D
Ποτέ δεν είπα ότι τα ξέρω όλα και σε ό,τι λέω έχω δίκιο. Όσο ζω μαθαίνω. Τουλάχιστον μαθαίνω πάνω σε μια κούρσα ό,τι αφορά τις κούρσες...
Eaglos καλά κάνεις και ρωτάς. Απλά δεν έμπαινα στο φόρουμ για λίγο καιρό, διακοπές κλπ, και όταν επέστρεψα είπα καλύτερα να μην ξεθάψω το θέμα. Δεν είχατε και τις καλύτερες προσδοκίες για το BG Fit ούτως ή άλλως.
Το θέμα είναι πως είδα τρομερή βελτίωση. Η μεγαλύτερη διαφορά φάνηκε στα γόνατα. Εκεί που σε κάθε πεταλάρισμα έκαναν οχτάρια, τώρα κινούνται σε ευθεία γραμμή. Από την επόμενη κιόλας μέρα δεν ένιωθα την παραμικρή ενόχληση στα γόνατα. Όμως η ανακούφιση για μένα ήταν στα πέλματα. Με τον κατάλληλο πάτο σταμάτησαν να μουδιάζουν τα δάχτυλα στην πατούσα. Έχω μια ελαφριά πλατυποδία και η υποστήριξη στην καμάρα δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορά έκανε. Από κει και πέρα, μια ψιλορύθμιση έγινε στο δεξί σχαράκι, η σέλα πήγε πιο πίσω και λαιμό κρατήσαμε τον ίδιο αλλά τον αντιστρέψαμε. Πλέον ούτε ο σβέρκος μου πιάνεται, ούτε μουδιάζουν τα χέρια μου, αλλά ούτε και οι πατούσες μου. Το μόνο που ψάχνουμε ακόμα είναι η σέλα. Ευτυχώς μπορώ να δοκιμάσω δωρεάν για όσο θέλω όποια σέλα της Specialized θέλω μέχρι να βρω αυτή που δε θα μου ασκεί πίεση στο περινέο.
All in all, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ο άνθρωπος με είχε 4 ώρες στο μαγαζί ενώ το είχε κλειστό, και με μέτραγε και με είχε πάνω στο προπονητήριο μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχω σωστή και ανώδυνη στάση στο ποδήλατο. Φυσικά όσο βελτιώνεται η ευλιγισία μου και αλλάζουν μερικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων γίνεται δωρεάν επαναπροσαρμογή. Αν κάτι εμένα μ'ενοχλεί, πάλι πάω εκεί και το φτιάχνουμε τζάμπα. Για μένα, τα 130 ευρώ που πλήρωσα, τα αξίζει.
Σημ. Πέρα από την πλάκα,άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
ναι το ένα το πληρώνεις αδρά
δλδ δεν αξίζει να δώσεις 150 ευρό για να σου ρυθμίσουν το σωστό ύψος σέλας \????
και να σου πούνε να βάλεις ανατομικούς πάτους???
θυμήσου τι σου είπε ο ποδηλατάς όταν άλλαξες τους αποστάτες
Ναι εντάξει, αλλά πάντα υπάρχουν και γεγονότα που δεν ξέρεις τι και πως.
Πολλά πράγματα είναι πίσω από αυτό που βλέπεις εσύ,εγώ, ο καθένας μας,αυτό και μόνο αρκεί.
Πολλά πράγματα είναι πίσω από αυτό που βλέπεις εσύ,εγώ, ο καθένας μας,αυτό και μόνο αρκεί.
απλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν θεωρώ πως έκανα μαγικά μαζί σου
τα απολύτως βασικά σου είπα
και δεν σε χρέωσα :D
ουσιαστικά όλα αυτά που λέει η specialized ότι πρέπει να κάνεις είναι 20 λεπτά μετρήσεις
αλλά για 20 λεπτά δεν μπορεί να ζητήσει κάποιος 150 ευρό
αν σε κρατήσει 4 ώρες όμως :D
Okay plannet... Κάνε πρώτα ένα επαγγελματικό fitting και μετά μίλα. Με τα λόγια μπορώ και γω να σε κάνω πρωταθλητή στο Tour de France. Μπορεί να ξέρεις πολλά, πιστοποίηση όμως ότι μπορείς να κάνεις σωστή προσαρμογή δεν έχεις. Και guess what, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις δεν πρόκειται να έρθω σε σένα. Θα πήγαινες σε γιατρό χωρίς πτυχίο; Εγώ σίγουρα όχι.
Από κει και πέρα μπορείς να λες ό,τι θέλεις. Αυτό που μετράει είναι το πόσοι είναι ευχαριστημένοι μετά το BG Fit. Με το να μειώνεις την υπηρεσία χωρίς να την έχεις δοκιμάσει το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανεβάζεις το post count.
Άντε νύχτες.
Αν μου επιτρέπεις να πω την γνώμη μου.
Το όλο θέμα έχει 2 διαφορετικά πράγματα (εδώ ο Plannet είναι φάουλ),άλλο πράγμα να μάθω το αλφάβητο και άλλο πράγμα το BG Fit.Τώρα για κάτι παραπάνω εγώ δεν...είμαι από άλλο ανέκδοτο και δεν το κατέχω,αν δεν συμφωνεί(o Plannet) με την όλη ιστορία (BG Fit)είναι κάτι άλλο και σταματώ εδώ.
Okay plannet... Κάνε πρώτα ένα επαγγελματικό fitting και μετά μίλα. Με τα λόγια μπορώ και γω να σε κάνω πρωταθλητή στο Tour de France. Μπορεί να ξέρεις πολλά, πιστοποίηση όμως ότι μπορείς να κάνεις σωστή προσαρμογή δεν έχεις. Και guess what, χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις δεν πρόκειται να έρθω σε σένα. Θα πήγαινες σε γιατρό χωρίς πτυχίο; Εγώ σίγουρα όχι.
Από κει και πέρα μπορείς να λες ό,τι θέλεις. Αυτό που μετράει είναι το πόσοι είναι ευχαριστημένοι μετά το BG Fit. Με το να μειώνεις την υπηρεσία χωρίς να την έχεις δοκιμάσει το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανεβάζεις το post count.
Άντε νύχτες.
δυστηχώς η ευτηχώς έχω δει μετρήσεις που αφορούν αθλητές
και όχι πιτσιρίκια που είχαν λεφτα και θαμπόθηκαν από παπαρολογίες
και να σε ρωτήσω
ποιος όρισε την πιστοποίηση ??
καταρχήν ξέρεις τι θα πει πιστοποίηση ???
μάλλον όχι απλά σου αρέσει να νιώθεις πιστοποιημένος
και είναι το λιγότερο αφελής να συγκρίνει αυτό που κάνει η specialized
με το πτυχείο του ιατρού
γενικότερα οι συμβουλές που λέω βγαίνουν
και δεν είναι πρώτη φορά
και ξέρεις δεν είμαι μάγος
αυτά που είπα στον vale είναι πολύ βασικά
αν τον είχα από κοντά θα του ρυθμίζα και σέλα και σχαράκια
δεν είναι πυρινική φυσική το να ρυθμίσεις ένα ποδήλατο
εντάξι για να πέσεις στο 0,0001 πρέπει να μετρήσεις
αλλά αυτό δεν το κάνουν ούτε οι αθλητές
το να είσαι ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι κάνεις σωστά ποδήλατο ούτε ότι έχεις τις σωστές ρυθμίσεις
αλλά ακόμα και έτσι να είναι δες τον vale
δεν δείχνει ευτυχισμένος???
αρά πρέπει να είμαι πολύ γαματός γνώστης :D (Και χωρίς αλεξίπτοτο)
και ξέρεις πια είναι η ειρωνεία σε όλα αυτά
όταν είδα μέτρηση fitting πάνω στο ποδήλατο
ο αναβάτης έλεγε πως δεν τον βόλευε
ουσιαστικά ότι είπα και στον vale
ότι η σωστή θέση πάνω στην κούρσα στην αρχή είναι παλούκι και όχι ευχαρίστηση
αν δεις τι του είπε ο ποδηλατάς του ίσως καταλάβεις
η κούρσα δεν είναι trekking
με σπαστούς λαιμούς κτλ κτλ κτλ
η θέση η σωστή είναι αυτή που αποδίδει τα μέγιστα χωρίς καταπόνηση
και όχι αυτή που μας κάνει χαρούμενους
αλλιώς μπορείς να κάνεις ότι και ο rockarolla
με τον λαιμό στον θεό
αν στα λέγανε όλα αυτά από το super wow κατάστημα που πήγες και τα έσκασες
τώρα δεν θα υπήρχε θέμα
αλλά λίγα είναι καταστήματα που θέλουν πελάτες γνώστες του αντικειμένου :D
τελός σου ζήτησα να μην ανοίξουμε το συγκεκριμένο θέμα εδώ
έχει συζητηθεί σε θέμα που έχεις ανοίξει
α και να μην το ξεχάσω
ένα από τα χαρακτιριστικά του ποδηλάτου μου είναι
ότι είναι φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα μου
οπότε δεν χρειάζεται καν να το ρυθμίσω :D
Το όλο θέμα έχει 2 διαφορετικά πράγματα (εδώ ο Plannet είναι φάουλ),άλλο πράγμα να μάθω το αλφάβητο και άλλο πράγμα το BG Fit.Τώρα για κάτι παραπάνω εγώ δεν...είμαι από άλλο ανέκδοτο και δεν το κατέχω,αν δεν συμφωνεί(o Plannet) με την όλη ιστορία (BG Fit)είναι κάτι άλλο και σταματώ εδώ.
πρόσεξε
δεν είμαι κατά του να κάνεις κάτι μετρήσεις
ίσα ίσα είμαι υπέρ
αλλά οι μετρήσεις αυτές είναι 20-30 λεπτά υπόθεση
οι μετρήσεις αυτές υπήρχαν και υπάρχουν πολύ πριν τις ονομάσει bgfit η specialized
Και όλα τα σοβαρά καταστήματα στα κάνουν δορεάν
δλδ το ρυθμίσεις λαιμό και ντίζα σέλας δεν είναι πυρινική φυσική
ούτε καν τα σχαράκια να τα βάλεις σωστά ή να βάλεις ανατομικούς πάτους
οπότε δεν διαφωνώ με τις μετρήσεις
αλλά διαφωνώ με το να νομίζουν πως ανακάλυψαν τον τροχό
και το χρεόνουν και 150 ευρό
φαντάσου με 1-2 πράγματα που είπα και είδα από μία φωτογραφία σου βελτίωσα αισθητά το ποδήλατο
σου είπα εξ αρχής ότι στην αρχή θα σου είναι κάπως
δεν σου το εφτιάξα πιο ευχαριστό
αλλά
σoy έδειξα πως να κάνεις πιο αποδοτικά ποδήλατο
και μια σέλα που σε ενοχλούσε ξαφνικά δεν σε ενοχλέι και τόσο
οπότε πίστεψε με κάτι παραπάνω ξέρω τι είναι το bgfit που σου είπα δεν είναι κακό
απλά δεν ανακαλύψαν και τον τροχό
άσχετα αν το παρουσιάζουν έτσι
να επιστρέψω σε εσένα
μετρήθηκες για την σέλα και πήρες μια specialized???
δεν θα πω ότι πήρες mtb σέλα
θα πω
αυτός ο εξειδικευμένος που σε μέτρησε τον πισινό
γιατί δεν σου είπε ότι και εγώ που δεν είμαι εξειδικευμένος???
και να σε ρωτήσω
με το πτυχείο του ιατρού
και δεν είναι πρώτη φορά
το να είσαι ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι κάνεις σωστά ποδήλατο ούτε ότι έχεις τις σωστές ρυθμίσεις
με τον λαιμό στον θεό
τώρα δεν θα υπήρχε θέμα
Δεν το βάζεις ποτέ κάτω έτσι; Πρέπει να βγάλεις το BG Fit άχρηστο τελείως για να νιώσεις καλύτερα; Πρέπει να θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα για τη βιομηχανική στο ποδήλατο. Και πρέπει να νομίζεις ότι μπορείς να ρυθμίσεις τους πάντες σε μια κούρσα με ένα pattern που έχεις στο μυαλό σου, χωρίς να έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα σε κούρσα. Σου έχω νέα. Δεν έχουν όλοι το ίδιο σώμα. Ούτε την ίδια ευλιγισία. Ούτε τους ίδιους μύες. Μερικοί δεν έχουν καν το ίδιο μήκος κνήμης και στα δύο πόδια. Δεν μπορείς να τσουβαλιάσεις τους πάντες σε μια συγκεκριμένη στάση πάνω στο ποδήλατο. Ακόμα-ακόμα υπάρχουν ποδήλατα με πιο χαλαρή γεωμετρία από τη μάνα τους που δεν έχει νόημα να τα μετατρέψεις σε αγωνιστικά ούτε σε TT. Τέτοιο ποδήλατο είναι το Specialized Roubaix για παράδειγμα που είναι σχεδιασμένο για πολύωρους αγώνες, brevet κλπ. Η άνεση σε σχέση με το αντίστοιχο Tarmac είναι εμφανής. Ένα τέτοιο ποδήλατο δεν μπορείς να του χαλάσεις τη γεωμετρία και να την κάνεις race επειδή έτσι το θες. Στα πολλά χιλιόμετρα θα ματανιώσεις τις αλλαγές.
Γιαυτό σε παρακαλώ, μην το παίζεις ειδικός εξ'αποστάσεως με θέμα βιομηχανικής πάνω στο ποδήλατο. Η στάση του καθενός είναι κάτι εξατομικευμένο. Η θέση πάνω στο ποδήλατο δε θα έπρεπε να σε ζορίζει ούτε να δημιουργεί πόνους και πιασίματα (όπως έγινε στον αυχένα του vale με τη συμβουλή σου να βάλει όλους τους αποστάτες από πάνω). Είναι μερικοί που τώρα ξεκινάνε και δεν χρειάζονται τόσο επιθετική στάση ούτε τρέχουν σε αγώνες.
Πέρα από αυτό, το BG Fit έχει εφαρμογή και σε αθλητές και σε οποιονδήποτε κάνει ποδήλατο. Μπορεί ο καθένας να το ψάξει και να δει περί τίνος πρόκειται. Είναι φυσικοθεραπευτές αυτοί που το ασκούν και περνάνε από εξετάσεις και πιστοποιούνται ότι ξέρουν τι κάνουν πριν το δοκιμάσουν σε μένα και σένα.
PS: Και αν βγαίνουν οι συμβουλές σου είναι γιατί ο vale έχει ξεσκιστεί να αλλάζει πράγματα πάνω στο ποδήλατο και έχει συνηθίσει με το ζόρι μια καινούρια στάση ακολουθώντας το "είναι νωρίς, θα συνηθίσεις".
και να σε ρωτήσω
με το πτυχείο του ιατρού
και δεν είναι πρώτη φορά
με τον λαιμό στον θεό
τώρα δεν θα υπήρχε θέμα
Δεν το βάζεις ποτέ κάτω έτσι; Πρέπει να βγάλεις το BG Fit άχρηστο τελείως για να νιώσεις καλύτερα; Πρέπει να θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα για τη βιομηχανική στο ποδήλατο. Και πρέπει να νομίζεις ότι μπορείς να ρυθμίσεις τους πάντες σε μια κούρσα με ένα pattern που έχεις στο μυαλό σου, χωρίς να έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα σε κούρσα. Σου έχω νέα. Δεν έχουν όλοι το ίδιο σώμα. Ούτε την ίδια ευλιγισία. Ούτε τους ίδιους μύες. Μερικοί δεν έχουν καν το ίδιο μήκος κνήμης και στα δύο πόδια. Δεν μπορείς να τσουβαλιάσεις τους πάντες σε μια συγκεκριμένη στάση πάνω στο ποδήλατο. Ακόμα-ακόμα υπάρχουν ποδήλατα με πιο χαλαρή γεωμετρία από τη μάνα τους που δεν έχει νόημα να τα μετατρέψεις σε αγωνιστικά ούτε σε TT. Τέτοιο ποδήλατο είναι το Specialized Roubaix για παράδειγμα που είναι σχεδιασμένο για πολύωρους αγώνες, brevet κλπ. Η άνεση σε σχέση με το αντίστοιχο Tarmac είναι εμφανής. Ένα τέτοιο ποδήλατο δεν μπορείς να του χαλάσεις τη γεωμετρία και να την κάνεις race επειδή έτσι το θες. Στα πολλά χιλιόμετρα θα ματανιώσεις τις αλλαγές.
Γιαυτό σε παρακαλώ, μην το παίζεις ειδικός εξ'αποστάσεως με θέμα βιομηχανικής πάνω στο ποδήλατο. Η στάση του καθενός είναι κάτι εξατομικευμένο. Η θέση πάνω στο ποδήλατο δε θα έπρεπε να σε ζορίζει ούτε να δημιουργεί πόνους και πιασίματα (όπως έγινε στον αυχένα του vale με τη συμβουλή σου να βάλει όλους τους αποστάτες από πάνω). Είναι μερικοί που τώρα ξεκινάνε και δεν χρειάζονται τόσο επιθετική στάση ούτε τρέχουν σε αγώνες.
Πέρα από αυτό, το BG Fit έχει εφαρμογή και σε αθλητές και σε οποιονδήποτε κάνει ποδήλατο. Μπορεί ο καθένας να το ψάξει και να δει περί τίνος πρόκειται. Είναι φυσικοθεραπευτές αυτοί που το ασκούν και περνάνε από εξετάσεις και πιστοποιούνται ότι ξέρουν τι κάνουν πριν το δοκιμάσουν σε μένα και σένα.
PS: Και αν βγαίνουν οι συμβουλές σου είναι γιατί ο vale έχει ξεσκιστεί να αλλάζει πράγματα πάνω στο ποδήλατο και έχει συνηθίσει με το ζόρι μια καινούρια στάση ακολουθώντας το "είναι νωρίς, θα συνηθίσεις".
δεν θέλεις να καταλάβεις
βαριέμε να ασχοληθώ άλλο μαζί σου
ίσως αύριο
"όταν είδα μέτρηση fitting πάνω στο ποδήλατο
ο αναβάτης έλεγε πως δεν τον βόλευε"
Αυτό σημαίνει πως το fitting δεν πάει καλά. Σε κανένα επαγγελματικό fitting δε φεύγεις αν κάτι δε σε βολεύει. Ούτε στο BG Fit ούτε στο retul. Πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι οι ενοχλήσεις.
Αυτό σημαίνει πως το fitting δεν πάει καλά. Σε κανένα επαγγελματικό fitting δε φεύγεις αν κάτι δε σε βολεύει. Ούτε στο BG Fit ούτε στο retul. Πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι οι ενοχλήσεις.
μπλα μπλα μπλα μπλά
την επόμενη φορά να πάρεις trekking
μπλα μπλα μπλα μπλά
μπλα μπλα μπλα μπλά
Μπααα... Τα trekking είναι για σένα :)
και για σένα είναι η κούρσα
???
μάθε πρώτα τι είναι η κούρσα και μετά έλα πες μου για εμένα
τώρα πάνε άλλαξε πάτους
για να νιώσεις πως πιάνουν τόπο τα λεφτά σου
Ναι Plannet,όσο αφορά την αφεντιά μου σε δικαιώνουν τα δεδομένα (από τις οδηγίες στην πράξη)τα οποία βγήκαν κατά γράμμα(π.χ. η σέλα ξαφνικά είναι σωστή...)η ποδηλασία μου σαν θέση μου έδωσε μέσο όρο που δεν περίμενα ότι θα δω (τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς)κλπ κλπ,αλλά αυτά τα λέω εγώ μπροστά από μια οθόνη (γι'αυτό είπα νωρίτερα ότι τουλάχιστον βάζω και φωτο όποτε μπορώ,αν αυτό είναι λίγο κοντά στην πραγματικότητα).
-Η specialized είναι άλλη ιστορία,την πήρα δοκιμή έτσι,από γνωστό/γνωστού.
-Οι μετρήσεις που είχα κάνει ήταν κατά την αγορά (βέβαια,είχα πρώτα επιλέξει το κατάστημα για την καλή εξυπηρέτηση)οι μετρήσεις ήταν και για την σέλα.
-Για το BG Fit δεν ξέρω δεν απαντώ και επιλέγω κατηγορία αθλητικά ή κουρτίνα 3.
Αυτά!
Σημ. Όχι και πόνυ ρε Plannet,με ντρόπιασες στην κενωνεία!
@vale
αν σου έπερνα και 150 ευρό δεν θα ένιωθες πως πιάνουν τόπο τα λεφτά σου???
δεν θα μπορούσα να σου πουλήσω πιστοποίηση
????
κάτσε κάτσε κάτσε
το ένα σου πόδι είναι πιο μακρύ από το άλλο
το ίδιο και οι πατούσες
α και φόρα και ανατομικούς πάτους
τώρα????
έχω πιστοποίηση???
μπλα μπλα μπλα μπλά
???
τώρα πάνε άλλαξε πάτους
Όπως αποδεικνύεται μια χαρά είναι η κούρσα για μένα :)))
Εγώ δε χρειάζεται να μάθω τίποτα παπαγαλία. Την καβαλάω και ξέρω τι είναι...
Και το "αλλάζω πάτους" μια κουβέντα είναι. Πρέπει να σε μετρήσει ο άλλος για να ξέρει τι πάτο θα σου δώσει. Πρέπει να σε δει να κάνεις πετάλι για να δει αν χρειάζονται έξτρα shims μες στους πάτους. Τα ξέρεις αυτά plannet; Μάλλον όχι. Αλλά τέσπα... Σ'αφήνω να παίξεις με το πόνυ σου και πάω για ύπνο.
Και το "αλλάζω πάτους" μια κουβέντα είναι. Πρέπει να σε μετρήσει ο άλλος για να ξέρει τι πάτο θα σου δώσει. Πρέπει να σε δει να κάνεις πετάλι για να δει αν χρειάζονται έξτρα shims μες στους πάτους. Τα ξέρεις αυτά plannet;
Και το "αλλάζω πάτους" μια κουβέντα είναι. Πρέπει να σε μετρήσει ο άλλος για να ξέρει τι πάτο θα σου δώσει. Πρέπει να σε δει να κάνεις πετάλι για να δει αν χρειάζονται έξτρα shims μες στους πάτους. Τα ξέρεις αυτά plannet;
ε νια πως θα σου πάρουν τα 150 ευρό
Γάμησέ τα τα 130 ευρώ. Τα είχα και τα έδωσα και δεν τα κλαίω. Το θέμα είναι ότι μου έκαναν καλή δουλειά και είμαι πιο άνετα στο ποδήλατο.
Ποτέ δεν είπα ότι τα ξέρω όλα και σε ό,τι λέω έχω δίκιο. Όσο ζω μαθαίνω. Τουλάχιστον μαθαίνω πάνω σε μια κούρσα ό,τι αφορά τις κούρσες...
Eaglos καλά κάνεις και ρωτάς. Απλά δεν έμπαινα στο φόρουμ για λίγο καιρό, διακοπές κλπ, και όταν επέστρεψα είπα καλύτερα να μην ξεθάψω το θέμα. Δεν είχατε και τις καλύτερες προσδοκίες για το BG Fit ούτως ή άλλως.
Το θέμα είναι πως είδα τρομερή βελτίωση. Η μεγαλύτερη διαφορά φάνηκε στα γόνατα. Εκεί που σε κάθε πεταλάρισμα έκαναν οχτάρια, τώρα κινούνται σε ευθεία γραμμή. Από την επόμενη κιόλας μέρα δεν ένιωθα την παραμικρή ενόχληση στα γόνατα. Όμως η ανακούφιση για μένα ήταν στα πέλματα. Με τον κατάλληλο πάτο σταμάτησαν να μουδιάζουν τα δάχτυλα στην πατούσα. Έχω μια ελαφριά πλατυποδία και η υποστήριξη στην καμάρα δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορά έκανε. Από κει και πέρα, μια ψιλορύθμιση έγινε στο δεξί σχαράκι, η σέλα πήγε πιο πίσω και λαιμό κρατήσαμε τον ίδιο αλλά τον αντιστρέψαμε. Πλέον ούτε ο σβέρκος μου πιάνεται, ούτε μουδιάζουν τα χέρια μου, αλλά ούτε και οι πατούσες μου. Το μόνο που ψάχνουμε ακόμα είναι η σέλα. Ευτυχώς μπορώ να δοκιμάσω δωρεάν για όσο θέλω όποια σέλα της Specialized θέλω μέχρι να βρω αυτή που δε θα μου ασκεί πίεση στο περινέο.
All in all, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ο άνθρωπος με είχε 4 ώρες στο μαγαζί ενώ το είχε κλειστό, και με μέτραγε και με είχε πάνω στο προπονητήριο μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχω σωστή και ανώδυνη στάση στο ποδήλατο. Φυσικά όσο βελτιώνεται η ευλιγισία μου και αλλάζουν μερικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων γίνεται δωρεάν επαναπροσαρμογή. Αν κάτι εμένα μ'ενοχλεί, πάλι πάω εκεί και το φτιάχνουμε τζάμπα. Για μένα, τα 130 ευρώ που πλήρωσα, τα αξίζει.
Σημ. Μόνο κάτι απλό θα ήθελα,ξερό σκελετό και αλυσιδίτσα,λιτό κι απέριττο:

είδες vale
άλλος πληρώνει για να έχει αυτά που σου λέω εγώ δωρεάν
Σουυυυυτττ!!!!!Το τσάμπα είναι ωραίοοοο!
Σημ. Πέρα από την πλάκα,άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
ναι το ένα το πληρώνεις αδρά
δλδ δεν αξίζει να δώσεις 150 ευρό για να σου ρυθμίσουν το σωστό ύψος σέλας \????
και να σου πούνε να βάλεις ανατομικούς πάτους???
θυμήσου τι σου είπε ο ποδηλατάς όταν άλλαξες τους αποστάτες
Να ρε ποδηλατάρα με όνομα!
.
αυτό ισχύει και ανάποδα
Ναι,και ανάποδα. (π.χ. γι'αυτό σε έχω πρήξει και με φωτο ξανά και ξανά/ακούω και θέλω να πράττω ανάλογα).
απλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν θεωρώ πως έκανα μαγικά μαζί σου
τα απολύτως βασικά σου είπα
και δεν σε χρέωσα :D
ουσιαστικά όλα αυτά που λέει η specialized ότι πρέπει να κάνεις είναι 20 λεπτά μετρήσεις
αλλά για 20 λεπτά δεν μπορεί να ζητήσει κάποιος 150 ευρό
αν σε κρατήσει 4 ώρες όμως :D
.
Άντε νύχτες.
και να σε ρωτήσω
με το πτυχείο του ιατρού
και δεν είναι πρώτη φορά
με τον λαιμό στον θεό
τώρα δεν θα υπήρχε θέμα
α και να μην το ξεχάσω
ένα από τα χαρακτιριστικά του ποδηλάτου μου είναι
ότι είναι φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα μου
οπότε δεν χρειάζεται καν να το ρυθμίσω :D
πρόσεξε
δεν είμαι κατά του να κάνεις κάτι μετρήσεις
ίσα ίσα είμαι υπέρ
αλλά οι μετρήσεις αυτές είναι 20-30 λεπτά υπόθεση
οι μετρήσεις αυτές υπήρχαν και υπάρχουν πολύ πριν τις ονομάσει bgfit η specialized
Και όλα τα σοβαρά καταστήματα στα κάνουν δορεάν
δλδ το ρυθμίσεις λαιμό και ντίζα σέλας δεν είναι πυρινική φυσική
ούτε καν τα σχαράκια να τα βάλεις σωστά ή να βάλεις ανατομικούς πάτους
οπότε δεν διαφωνώ με τις μετρήσεις
αλλά διαφωνώ με το να νομίζουν πως ανακάλυψαν τον τροχό
και το χρεόνουν και 150 ευρό
φαντάσου με 1-2 πράγματα που είπα και είδα από μία φωτογραφία σου βελτίωσα αισθητά το ποδήλατο
σου είπα εξ αρχής ότι στην αρχή θα σου είναι κάπως
δεν σου το εφτιάξα πιο ευχαριστό
αλλά
σoy έδειξα πως να κάνεις πιο αποδοτικά ποδήλατο
και μια σέλα που σε ενοχλούσε ξαφνικά δεν σε ενοχλέι και τόσο
οπότε πίστεψε με κάτι παραπάνω ξέρω τι είναι το bgfit που σου είπα δεν είναι κακό
απλά δεν ανακαλύψαν και τον τροχό
άσχετα αν το παρουσιάζουν έτσι
να επιστρέψω σε εσένα
μετρήθηκες για την σέλα και πήρες μια specialized???
δεν θα πω ότι πήρες mtb σέλα
θα πω
αυτός ο εξειδικευμένος που σε μέτρησε τον πισινό
γιατί δεν σου είπε ότι και εγώ που δεν είμαι εξειδικευμένος???
ε καλό μου πονυ???
κατάλαβες τι με ενοχλεί
δεν θέλεις να καταλάβεις
βαριέμε να ασχοληθώ άλλο μαζί σου
ίσως αύριο
όσο αφορά τον vale
δεν τον βλέπω να ενοχλείτε :D
Και ακόμα:
μπλα μπλα μπλα μπλά
???
τώρα πάνε άλλαξε πάτους
Ναι Plannet,όσο αφορά την αφεντιά μου σε δικαιώνουν τα δεδομένα (από τις οδηγίες στην πράξη)τα οποία βγήκαν κατά γράμμα(π.χ. η σέλα ξαφνικά είναι σωστή...)η ποδηλασία μου σαν θέση μου έδωσε μέσο όρο που δεν περίμενα ότι θα δω (τουλάχιστον όχι τόσο νωρίς)κλπ κλπ,αλλά αυτά τα λέω εγώ μπροστά από μια οθόνη (γι'αυτό είπα νωρίτερα ότι τουλάχιστον βάζω και φωτο όποτε μπορώ,αν αυτό είναι λίγο κοντά στην πραγματικότητα).
-Η specialized είναι άλλη ιστορία,την πήρα δοκιμή έτσι,από γνωστό/γνωστού.
-Οι μετρήσεις που είχα κάνει ήταν κατά την αγορά (βέβαια,είχα πρώτα επιλέξει το κατάστημα για την καλή εξυπηρέτηση)οι μετρήσεις ήταν και για την σέλα.
-Για το BG Fit δεν ξέρω δεν απαντώ και επιλέγω κατηγορία αθλητικά ή κουρτίνα 3.
Αυτά!
Σημ. Όχι και πόνυ ρε Plannet,με ντρόπιασες στην κενωνεία!
@vale
αν σου έπερνα και 150 ευρό δεν θα ένιωθες πως πιάνουν τόπο τα λεφτά σου???
δεν θα μπορούσα να σου πουλήσω πιστοποίηση
????
κάτσε κάτσε κάτσε
το ένα σου πόδι είναι πιο μακρύ από το άλλο
το ίδιο και οι πατούσες
α και φόρα και ανατομικούς πάτους
τώρα????
έχω πιστοποίηση???
και άσε με εμένα
πες μου ξανά την αντίδραση του ποδηλατά σου????
Όπως αποδεικνύεται μια χαρά είναι η κούρσα για μένα :)))
Εγώ δε χρειάζεται να μάθω τίποτα παπαγαλία. Την καβαλάω και ξέρω τι είναι...
Και το "αλλάζω πάτους" μια κουβέντα είναι. Πρέπει να σε μετρήσει ο άλλος για να ξέρει τι πάτο θα σου δώσει. Πρέπει να σε δει να κάνεις πετάλι για να δει αν χρειάζονται έξτρα shims μες στους πάτους. Τα ξέρεις αυτά plannet; Μάλλον όχι. Αλλά τέσπα... Σ'αφήνω να παίξεις με το πόνυ σου και πάω για ύπνο.
ε νια πως θα σου πάρουν τα 150 ευρό
Γάμησέ τα τα 130 ευρώ. Τα είχα και τα έδωσα και δεν τα κλαίω. Το θέμα είναι ότι μου έκαναν καλή δουλειά και είμαι πιο άνετα στο ποδήλατο.
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό και για εσένα αυτά τα σχόλια.
Είναι κρίμα δεν νομίζεις;
Σέβομαι εξίσου όλους!
Το να δείξω πόσο μαγκάκος μπορώ να γίνω είναι κουτό.
'Έχεις όλη μου την εκτίμηση.
Σόρρυ, δεν έχω κάτι μαζί σου. Ο plannet μου χώθηκε ενώ πήγα να σου πω για πετάλια. Αυτός σε αποκάλεσε πόνυ, όχι εγώ.