αγορα κουρσας Scott CR1 Team

112 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

εχω ηδη τεσσερα ποδηλατα και θελω τωρα να αγορασω μια κουρσα.Διαθετω υο πολυ εως 1500 ευρω.Μεχρι τωρα εχω δει την Scott CR1 Team και το ideal stage.Εσεις τι μου προτεινετε?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

?????????

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

απο που είσαι?

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

???

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τι θέλεις να προτείνω???
μια χαρά είναι και τα 2 ποδήλατα
:D

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

αυτο το ξερω και εγω.Αυτο που ηθελα ειναι η γνωμη καποιου που να ξερει.
Εσυ τι ποδηλατα εχεις?

orck
Απών/απούσα

εγω προτεινω να μπεις στο cyclist-firends.gr και να ρωτησεις εκει
να πας σε καταστηματα και να οδηγησεις ποδηλατα (σε οσα καταστηματα σε αφησουν) και διαλεξε οποιο σου αρεσει

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

βασικά πες μου τι ύψος έχεις???
συνήθως προτείνω κάτι σε custom
αλλά αυτά τα βλέπω σε συγκεκριμένο κατάστημα στην θεσ/νικη για αυτό και η ερώτηση απο που είσαι
το scott είναι ένα καλό και ολοκληρωμένο ποδήλατο
με 105 και καλούς τροχούς :D
οπότε δεν έχει νόημα να πέσουν άλλες προτάσεις

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

εσυ εχεις κουρσα?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

δεν έχω καν ποδήλατο
:D

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

Τι κανεις τοτε σε ενα φορουμ.Εχω παρατηρησει οτι παντου πετιεσαι.Δεν ειναι σωστο αυτο ασε τους αλλους και σχετικους να μιλησουν

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

έχω 3 κούρσες 4 mtb 3 trekking
τώρα ξαφνικά δικαιούμαι να μιλάω?

το θέμα είναι αν λέω κάτι λάθος ή κάτι σωστό
η πόσα ποδήλατα έχω?

όντως έλεος

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

οτι συνεχως επεμβαινεις χωρις λογο.Μην ξαναγραψεις στο ιεμα μου.Θελω να μου απανταει καποιος που ξερει και οχι ο σπαστικος plannet

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τελικά ψάχνεις για ποδήλατο ή για να μου την πεις??
δεν σε πιάνω ???
και σε ρωτάω ξανά παρατήρησες σε κάποιο θέμα να έχω άδικο
????

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

den einai oti exeis adiko alla se exoume barethei

freediver
Εικόνα freediver
Απών/απούσα

εγω οχι ή τουλαχιστον ποτε μα ποτε ασχετος με το θεμα

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

pyramidas wrote:
εχω ηδη τεσσερα ποδηλατα και θελω τωρα να αγορασω μια κουρσα.Διαθετω υο πολυ εως 1500 ευρω.Μεχρι τωρα εχω δει την Scott CR1 Team και το ideal stage.Εσεις τι μου προτεινετε?

Αν και έχει ήδη "σουπιάσει" το θέμα, είπα να κάνω μια προσπάθεια...

Το Scott είναι πολύ καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ο σκελετός του θεωρείται από τους πολύ καλούς για performance ποδήλατο. Το έχω δοκιμάσει και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ακαμψία και την άνεση - σε σχέση με το αλουμινένιο μου Klein του 1998! Τα περιφερειακά του είναι ικανοποιητικού επιπέδου.

Για το Ideal δεν έχω άποψη (μια και δεν το έχω δοκιμάσει). Το θεωρώ λίγο κατώτερη λύση από πλευράς γεωμετρίας σκελετού, αλλά δε θα το απέριπτα.

Μια "συμβουλή" που έχω είναι ότι ίσως - σε αυτή την κατηγορία τιμής - θα σε ενδιάφερε να δεις και κάποιες λύσεις σε αλουμίνιο. Μην παρασύρεσαι από το βάρος ως μοναδικό κριτήριο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@frankie
είναι λάθος να συγκρίνεις αλουμίνιο του 98 με carbon του 2008 :)

T4§©
Απών/απούσα

pyramidas wrote:

Εμένα περισσότερο μου αρέσουν οι trek κούρσες.

http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TRK01025
Aν πάλι δεν θες να δώσεις 1700Ε...

http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB09MARMOLADA

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

T4§© wrote:

Εμένα περισσότερο μου αρέσουν οι trek κούρσες.

http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TRK01025
Aν πάλι δεν θες να δώσεις 1700Ε...

http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB09MARMOLADA[/quote]

το trek έχει καλύτερα parts τα οποία τα πληρώνεις
αν και είμαι fun campy θα συνιστούσα trek
προσοχή στο μέγεθος μιας και τα trek έχουν πιο μαζεμένο μέγεθος
δλδ ο οριζόντιος είναι κοντός

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

τα trek ειναι πολυ πισω σε σκελετους σε σχεση με τα scott οπου ειναι η κορυφεα εταιρια στην κατασκευη σκελετων.Τελικα θα παρω το scott cr1 team 2010 με τον νεο σκελετο carbon της scott με μεγαλυτερη ακμψια και καλυτερη απορωφηση των κραυδασμων.Το ποδηλατο εχει 2000ευρω

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Τσάμπα το post δηλαδή.

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

γιατι το λες αυτο?Μολις χτες βγηκαν τα νεα μοντελα της scott

orck
Απών/απούσα

η τρεκ ειναι πολυ πισω στην κατασκευη πλαισιων;
πως το συμπερανες αυτο;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Διότι το CR1 είχες βάλει στο μάτι εξ' αρχής και στο CR1 κατέληξες παρόλου που είναι 500 Ευρώ πάνω από τον αρχικό σου προϋπολογισμό. Το αντιλαμβάνομαι σαν απλά να ήθελες μια επιβεβαίωση της αρχικής σου επιλογής, διαφορετικά θα ξεκινούσες νέο γύρο αναζήτησης για ποδήλατα των 2000 Ευρώ ή θα περίμενες να δεις το Ideal 2010 που ήταν στην αρχική σου λίστα.

Όπως και να 'χει 860γρ ονομαστικό βάρος πλαισίου είναι yummy yummy :P Βέβαια αυτά τα "Designed to absorb shock and vibration" ίσως να σημαίνουν ότι θα έχει μια παραπάνω ελαστικότητα.

Καλά χιλιόμετρα και όρθιος.

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

δεν μπορει να φτασει την τεχνολογια της scott.Δηλαδη να πετυχει ακαμψια και λιγο βαρος μαζι.Αυτο μου το εδειξε ο ποδηλατας μου σε στοιχεια που του εχουν στειλει οι δυο εταιρεις.Πριν 1 χρονο που αγορασε κουρσα η scott Ειχε ακμψια 87νμ ενω η trek 132νμ και μιλαμε για ποδηλατα πανω απο 6000 ευρω.Μπορεις και μονος σου να το δεις αυτο αν ψαξεις στο ιντερνετ

orck
Απών/απούσα

θα με βοηθησεις; δεν ξερω τι ειναι τα 87νμ η τα 132νμ

pyramidas
Εικόνα pyramidas
Απών/απούσα

ειναι μοναδα μετρησης ακαμψιας

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Διότι το CR1 είχες βάλει στο μάτι εξ' αρχής και στο CR1 κατέληξες παρόλου που είναι 500 Ευρώ πάνω από τον αρχικό σου προϋπολογισμό. Το αντιλαμβάνομαι σαν απλά να ήθελες μια επιβεβαίωση της αρχικής σου επιλογής, διαφορετικά θα ξεκινούσες νέο γύρο αναζήτησης για ποδήλατα των 2000 Ευρώ ή θα περίμενες να δεις το Ideal 2010 που ήταν στην αρχική σου λίστα.

Όπως και να 'χει 860γρ ονομαστικό βάρος πλαισίου είναι yummy yummy :P Βέβαια αυτά τα "Designed to absorb shock and vibration" ίσως να σημαίνουν ότι θα έχει μια παραπάνω ελαστικότητα.

Καλά χιλιόμετρα και όρθιος.

γενικότερα τα scott στα ακριβά μοντέλα έχουν όριο κιλών πράγμα που θέλει προσοχή
τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που μιλάει για ακαμψίες και ποιότητα πλαισίου και ότι η τάδε εταιρία δεν βγάζει καλά πλαίσια κτλ κτλ κτλ
δεν ξέρει τι ποδήλατο να πάρει

τεσπα πολύ ύποπτα αυτά

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Πώς τη μετράνε δηλαδή;

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

http://www.kinisibikes.com/pdf/TOURTest2008.pdf

μην θεωρηθει οτι κανω διαφημηση στο συγκεκριμενο καταστημα , συγκριτικο του περιοδιοκου roadbike magazine ειναι

contact