Γεια σας, αποφασισα κ γω να αγορασω ποδηλατο κ ψαχνω κατι που να μπορει να κινειται σε χωμα αλλα κ σε ασφαλτο...εχω υψος 1.80 κ βαρος 92 κιλα....θα θελα να μου προτεινετε καποιο μοντελο αλλα κ να με συμβουλευσετε οσον αφορα τον τυπο κ τα μεγεθη, ειμαι σε θεση να διαθεσω 350ευρω ισως κ λιγο παραπανω.περιμενω προτασεις,
ευχαριστω εκ των προτερων
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Από τα μοντέλα του 2009 σου προτείνω το IDEAL MEGTISTO και το Ergomax.Το MEGTISTO έχει περίπου 350Ε νώ το Ergomax έχει περίπου 450Ε(ξεφεύγει αρκετά).Τα ποδήλατα αυτά είναι κατηγορίας TOR(Trekking off road) Και είναι για την χρήση που το θέλεις.Σε καμία περίπτωση μην ακουσεις αυτά που θα σου πεί ο plannet(πάρε mtb , του βάζεις λάστιχα πόλης κα ιπάει στην πόλη):):):):):):):):):)
geia sou
eimai kai egw neos podilatis
exw paei edw kai 3 mines to ideal crosmo to opoio einai kati ligotero apo 350 euro kai eimai ws twra apolyta efxaristimenos
εδώ είμαι
ναι μην πάρεις Mtb πέτα τα χρήματα σου και πάρε trekking και αν τολμήσεις να θέλεις κάτι παραπάνω έλα σε κάνα 6μηνο να πεις πουλάω trekking και πάμε για άλλα
Σου είπε οτι θέλει το ποδήλατο να πατάει και χώμα δεν σου είπε οτι σε 3-4 χρόνια θα κάνει downhill!!! Εσύ δεν πήρες Hummer Η1 μήπως καμιά φορά χρειαστει να πας στα βουνα!!!
@t4
το πρόβλημα σου είμαι εγώ ή να δόσεις μια σωστή λύση στον εν λόγο χρήστη?
Σωστή λύση προσπαθώ να του δώσω αλλά κάθε φορά πετάγεσαι εσύ, λες τα δικά σου και μετα θα λέει κοίτα τι μου είπε ο άσχετος!!!!!Επειδή θα του πεις μην πάρεις τπτ άλλο πέρα από mtb οπότε....
Θα συμφωνησω με τον πλανητη αυτη την φορα.Εχω ΜΤΒ κ το 90% των χλμ τα κανω μεσα στην πολη. Του εχω βαλει λαστιχο 50-50. Τεραστια διαφορα απο τα κλασσικα λαστιχα βουνου,αλλα κ τεραστια διαφορα απο τα σλικ λαστιχα πολης. Το μεγαλο πλεονεκτημα του ΜΤΒ ειναι οτι στην κυριολεξια, δν σε απασχολει σε τι εδαφος θα μπεις.Πεζοδρομιο, σχαρα υπονομου, κωλοασφαλτο...μπαινει παντου,κ αμα γουσταρεις, κανεις κ τα παιχιδακια σου ( κατεβασματα πεζοδρομιων, αλματακια απο πεζοδρομια στον δρομο κλπ).Βεβαια χανεις πολυ σε ταχυτητηα σε σχεση με ενα TREKKING.
Αυτα απο μενα.Επιστρεφω στην δουλεια μου (!!)
Ό,τι και να πάρεις, έτσι και κολλήσεις, θα το πουλήσεις πάνω στο χρόνο. Οποτε πάρε ότι σου αρέσει στο μάτι καθώς σε αυτά τα λεφτά είναι μια η άλλη όλα.
@giopsy
τι είναι αυτά που λες???
πας κόντρα στους νόμους της φυσικής και της αστρολογίας
:P
εγώ προτείνω να σε ρίξουμε στο πυρ το εξώτερον
file mou den mas exeis pei poso xoma kai poso dromo thes, einai vasiko gia thn epilogh podilatou giati alios tha sou poume arloumpes...
GIA PROTH KAI TELEFTEA FORA KAI ENTELOS SIMPTOMATIKA tha simfoniso me ton plannet. Sthn katigoria twn 350 euro ta mtb se sxesh me ta trekking einai sinithos kalitera, ta aksiologa trekking sinithos ksekinoun sta 400-450 euro opos to ergomax. An thes na mineis se afta ta lefta kalitera kita kapio mtb ala vale 30-40 euro thn alagh elastikwn!
Me liga logia an dwseis 350 euro tha vreis kalitera mtb (pou tha se volepsoun) ala thes akoma merika xrimata gia alagh elastikwn. me 400 euro ante 450 pairneis ena trekking kai pas xoris na thes kati extra. H diafora sta xrimata einai mikrh, to ti tha kaneis telika einai sto gousto sou.
@posca
μα δεν πρότεινα κάτι
???
σου είπα τα ροζ το πρωί τα κόκκινα το βράδυ τα κίτρινα το μεσημέρι
μην τα μπερδεύεις
πολυ εξιδεικευση εχει πεσει βλεπω... ολοι προτεινουν, ολοι ξερουν,
ολοι συμβουλευουν, μπραβο μπραβο!!! ολοι expert μπραβο μπραβο!!!
@tomac
τι θέλεις να μην μιλάμε
???
ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια..σε αυτο το σημειο θα θελα να πω οτι το ποδηλατο πιο πολυ το θελω για χωμα, απλα στα δρομολογια μου συχνα θα πρεπει να περναω κ απο ασφαλτο για αυτο ζηταω κατι που να μην με κουραζει πολυ στον ισιο δρομο,τεσπα θα θελα να πω οτι για trekking δλδ δεν νομιζω πως ειμαι, οσον αφορα παλι τις τιμες δεν μπορω να διαθεσω ουτε δεκαρα πανω απο τα 350... επισης απορια εχω ακομα για τα μεγεθη για το υψος μου πρεπει να παρω 26αρι ή κ με 24 θα μαι οκ?
ευχαριστω
Και βέβαια πρέπει να πάρεις 26αρι 1,80 ανθρωπος!
το 24 26 που λες είναι διάμετρος τροχών και όχι μέγεθος ποδηλάτου