Καλησπέρα σε όλους!
Σας διαβάζω τις τελευταίες εβδομάδες, όπου με την προτροπή φίλου λέω να κάνω και εγώ το βήμα ώστε το αυτοκίνητό μου να μένει τα πρωϊνά στο γκαράζ. Για την ιστορία είμαι πολύ μεγάλος λάτρης του ποδηλάτου και υπήρχαν καλοκαίρια που έκανα ατελείωτα χιλιόμετρα.
Η αλήθεια είναι ότι το μόνο πρόβλημα που με φρενάρει από την απόφασή μου είναι το θέμα της ασφάλειας. Ιδανικά θα ήθελα να χρησιμοποιώ το ποδήλατο σε καθημερινή βάση ώστε να πηγαίνω στο γραφείο μου που είναι στην Αγία Παρασκευή και απέχει 2,5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου. Ωστόσο καθώς έχω κάνει πολλές φορές πεζός τη διαδρομή αναρωτιέμαι αν με όλους αυτούς τους κινδύνους (παρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού, οδηγοί που βιάζονται κλπ.) θα μπορώ να την κάνω με το ποδήλατο.
Εκτός από αυτή τη χρήση, θέλω να μπορώ να φορτώνω εύκολα το ποδήλατο στο αυτοκίνητο και να πηγαίνω διάφορες εκδρομές και βόλτες με αυτό και φυσικά να συμμετέχω σε events που διοργανώνετε για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου. Έτσι κατέληξα στη λύση του σπαστού οπότε θα ήθελα την άποψή σας. Σκέφτομαι για κάποιο από τη σειρά της Dahon. Τα χρήματα που διαθέτω δεν θα ήθελα να ξεπερνούσαν τα 800 ευρώ καθώς απ΄ότι βλέπω μπορώ να πάρω κάτι αξιόλογο με αυτά ή και κάπως λιγότερα χρήματα.
Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το αντικείμενο, μου έχουν δημιουργηθεί οι παρακάτω απορίες που φαντάζομαι είναι και καθοριστικές στην επιλογή μου:
1. Βλέπω ότι τα καλύτερα μοντέλα έχουν δισκόφρενα. Αξίζει κάτι τέτοιο καθώς ποτέ δεν έχω οδηγήσει ένα τέτοιο ποδήλατο για να ξέρω τη διαφορά.
2. Κάποια μοντέλα έχουν 7 ταχύτητες (π.χ. Dahon Jack). Εγώ συνήθως είχα 21 ή και 24 και μπορώ να πω ότι τις χρησιμοποιούσα όλες. Θα είναι κάτι που θα μου λείψει αν πάρω με 7?
Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά μιας και θα είμαι ενεργό μέλος της κοινότητάς σας, έγραψα και δυό λογάκια παραπάνω για να γνωριστούμε:)
Φιλικά,
Γιάννης
τα σπαστά ποδήλατα της Ελληνικής αγορας dahon και brompton είναι πολύ καλά ποιοτικά, σε συμβουλεύω να προχωρήσεις άφοβα στην αγορά έχω ενα dahon 2.5 χρόνια και είναι αθάνατο το τι ταλαιπωρία έχει φάει απο πεζοδρόμια και δρόμο δεν λέγεται οι μόνες φθορές είναι η ρύθμιση φρένων και ταχυτήτων που και που,και τώρα επιβάλεται να ισιώσω και τους τροχούς κοινώς ακτινολόγηση,κατα τα άλλα η αγορά αυτή είναι κάτι παραπάνω απο εγγυημένη θα το δεις και μόνος σου
Εδω και 8 μηνες ειμαι κατοχος ενος matrix με το οποιο εχω κανει σχεδον 900 χλμ τα περισσοτερα στην πολη και τελειως απροβληματιστα.
Με ενα ζευγαρι χωματινα λαστιχα που του βαζω κανω και καμμια βολτα στο βουνο(μη φανταστεις τιποτα τρελο)χωρις προβλημα επισης...
Μάλλον στο Dahon matrix καταλλήγω και εγώ. Θα πάω να το δω σε κανένα κατάστημα και λογικά θα το αγοράσω!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
geia se olous kai kalws sas brika 8a h8ela thn boh8eia sas apofasisa na asxolh8w me to podhlato gia na glitwsw oso perissotero mporw tis metakinhseis me to autokinhto to problhma omws einai oti den exw kanei pote mou podhlato 8a h8ela loipon na rwthsw pisteuete oti 8a borousa na ma8w sthn hlikia mou (29 maiwn)kai an nai pio 8a htan to katalhlo podhlato gia mena giati endiaferomai na agorasw kapoio ap thn seira ths dahon
Parakalw boh8hste me
euxaristw:)
Φίλε Γιάννη για την αγορά δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω ίδέα...
Αλλά η προσωπική ταπεινή μου γνώμη για τα δισκόφρενα είναι η εξής:
Χρησιμοποιώ το ποδήλατο καθημερινά για τις μετακινήσεις μου. Έχω στη διάθεσή μου δύο μοντέλα. Ένα IDEAL megisto με V-brakes και ένα GT analance με δισκόφρενα (όχι τα υδραυλικά). Ώσον αφορά τις μετακινήσεις μέσα στη πόλη δεν έχω καταλάβει κα-μί-α διαφορα απολύτως, όσο μεγάλη και αν είναι η ταχήτητα η κατηφόρα.
Διαπίστωσα την υπεροχή των δισκόφρενών στις εκτός δρόμου διαδρομές όπου απέδιδαν καλύτερα σε παρατεταμένη χρήση στις μεγάλες κατηφόρες και λεγοντας μεγάλες δεν εννοώ τόσο την κλίση όσο σε απόσταση(km). Επίσης αν υπήρχαν πολλά νερά και κυρίως (πολλές)λάσπες που λέρωναν το στεφάνι της ρόδας τότε πάλι τα δισκόφρενα υπερείχαν.
Όπως και εσύ παρά το γεγονός ότι σαν πιτσιρικάς έκανα πολύ ποδήλατο μετά το ξέχασα..., Ασχολούμαι πάλι με το αντικείμενο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είχα (μη σου πω έχω) τους ίδιους ενδιασμούς για το θέμα ασφάλειας αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Κάποια μικροπεριστατικά έχουν συμβεί (έχω φάει και κάτι σουπες) αλλά για να είμαι ειλικρινής τις φορές που πραγματικά φοβήθηκα στο δρόμο ήμουν με το αυτοκίνητό μου.
Kotzak,
Το είχα πάρει απόφαση αλλά πλέον και με το μήνυμά σου τίποτα δεν με σταματά. Μιας και απ΄ότι φαίνεται θα κάνω και μερικές εκτός δρόμου διαδρομές και θέλω γενικά να συμμετέχω και σε βόλτες που οργανώνονται κατέληξα στο Dahon Matrix που έχει δισκόφρενα και ανάρτηση. Το τελευταίο πιστεύω ότι θα με βοηθήσει κάπως στην πόλη στο ανέβα κατέβα πεζοδρόμια.
Yπαρχουν και τα monty.Αγιας Σοφιας 160,Κολωνος .Μπες στο www.in.gr/maps και πατα Αγίας Σοφίας 160,Αθήνα και θα το βρεις.
http://www.ecovehicles.biz/index.php?page=shop.browse&category_id=7&opti...
Xθες πήρα το Matrix τελικά και σήμερα ήρθα στο γραφείο με αυτό. Πραγματικά ήταν τέλεια η διαδρομή και τελικά φαίνεται ότι στη σκέψη φαντάζει πιο δύσκολο από ότι πραγματικά είναι. Τέρμα το αυτοκίνητο τα πρωινά!!
Σχετικά με το Matrix ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα μέρος στο ποδήλατο που να μπαίνει το κλειδάκι του?
Μπράβο ρε Γιαννή-infodigger καλή αρχή και καλές διαδρομές.
Καλοριζικο και καλες βολτες!
Μπράβο βρε Γιάννη άντε να πάμε να κάνουμε καμιά βόλτα όπως παλιά :)
για χαρα, θα ηθελα να αγορασω το matrix, ειμαι 1,83, μηπως γνωρίζεις πιο μέγεθος πρεπει να παρω το medium ή το large, σε ευχαριστώ και καλες βόλτες
Η εταιρια συνιστα το medium μεχρι 1.83, απο 1.83 εως 193 large.
Ειναι και θεμα σωματοτυπου...κανε ενα test ride και θα το καταλαβεις.