Αναμεσα στις δυο κουρσες

48 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Rapid
Εικόνα Rapid
Απών/απούσα

Plannet wrote:
Rapid wrote:
Το ποδήλατο που πρότεινες είναι για κλαματα, ο ανθρωπος αν ήθελε μια αργή κούρσα θα κρατούσε το 9 Kg ποδήλατο που έχει και πουλά για να πάρει κάτι καλύτερο.. Το μόνο κέρδος που θα έχει αν διαλέξει το ποδήλατο αυτό θα είναι να γνωρίσει τον κολλητό σου

ναι δεν μας εξειγείς όμως το γιατί είναι για κλάμματα
μιλάς με αυθέρετες έννοιες και εκεί χάνεις το δίκιο σου

προσπάθησες να βγάλεις βάρη τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά
και το βάρος δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του σκελετού μιας και το όλμο είναι βαμένο ενώ το rose είναι ανοδιομένο δλδ μη βαμένο
μπορω να αναλύσω όλα τα λάθη σου
αλλά πολύ απλά δεν αξίζει τον κόπο
εσύ δεν αξίζεις το κόπο (για αποφυγή παρεξηγήσεων)

τελικά κοιτάς να προτίνεις αυτό που αρέσει σε σένα??? ή αυτό που θα βολέψει τον χρήστη?

To ποδήλατο του κολλητού σου εκτός από μια επώνυμη σειρά (κι αυτή όχι full)δεν έχει τίποτε άλλο επώνυμο πάνω του.
ο Σκελετός του είναι βαρύς για σύγχρονη κούρσα (1700 gr ζυγίζει ο αλουμινένιος σκελετός ενός MTB που έχω)
Οι τροχοί του είναι βαρύτεροι και από τα δύο γερμανικά
Το τιμόνι, ο λαιμός, το παλουκόσελο ακόμη είναι ανώνυμα
Ο δισκοβραχίωνας που φορά η έκδοση που βλέπω είναι κατάλληλος ίσως για άγκυρα σε ψαρόβαρκα
Τα χρήματα που ζητά ο κολλητός σου για αυτό να του πεις να τα βγάλει δουλεύοντας κι όχι κοροιδεύοντας

Αυτά και τέλος

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Rapid wrote:

To ποδήλατο του κολλητού σου εκτός από μια επώνυμη σειρά (κι αυτή όχι full)δεν έχει τίποτε άλλο επώνυμο πάνω του.
ο Σκελετός του είναι βαρύς για σύγχρονη κούρσα (1700 gr ζυγίζει ο αλουμινένιος σκελετός ενός MTB που έχω)
Ο δισκοβραχίωνας που φορά η έκδοση που βλέπω είναι κατάλληλος ίσως για άγκυρα σε ψαρόβαρκα
Τα χρήματα που ζητά ο κολλητός σου για αυτό να του πεις να τα βγάλει δουλεύοντας κι όχι κοροιδεύοντας

Αυτά και τέλος

η καθιστερημένο είσαι
ή δεν γράφω ελλινικά
:D
μπορεί και τα 2 μαζί
πόσες φορές πρέπει να απαντήσω στα ίδια θέματα
??

σειρά full 105 5800 11s
οι fullcrum 7 έχουν χαμηλότερο βάρος από τους canyon και έχουμε 30 όλοκληρα γραμμάρια παραπάνω από αυτούς του rose

Ο δισκοβραχίονας που πρότεινα είναι ο 105 που φοράνε και τα 2 γερμανικά
αν κάνει για άγκυρα ή όχι δεν ξέρω

για το βάρος του σκελετού απαντάω πιο πάνω και δεν θα ξανααπντήσω

όσο αφορά τον κολητό μου
βλέπω το να λες μαλακίες από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο

έχεις να πεις τπτ που να μην το έχουμε πει και απαντήσει ήδη 3 φορές???
αν ναι εδώ είμαστε
αν όχι
σάλτα και γαμήσουμε μαλάκα
και είσαι μαλάκας γιατί μας τα έχεις πρήξει όσο δεν πάει άλλο
και χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό

Rapid
Εικόνα Rapid
Απών/απούσα

Plannet][quote=Rapid wrote:

Αυτά και τέλος

η καθιστερημένο είσαι
ή δεν γράφω ελλινικά
μπορεί και τα 2 μαζί
πόσες φορές πρέπει να απαντήσω στα ίδια θέματα
??

σειρά full 105 5800 11s
οι fullcrum 7 έχουν χαμηλότερο βάρος από τους canyon και έχουμε 30 όλοκληρα γραμμάρια παραπάνω από αυτούς του rose

Ο δισκοβραχίονας που πρότεινα είναι ο 105 που φοράνε και τα 2 γερμανικά
αν κάνει για άγκυρα ή όχι δεν ξέρω

για το βάρος του σκελετού απαντάω πιο πάνω και δεν θα ξανααπντήσω

όσο αφορά τον κολητό μου
βλέπω το να λες μαλακίες από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο

έχεις να πεις τπτ που να μην το έχουμε πει και απαντήσει ήδη 3 φορές???
αν ναι εδώ είμαστε
αν όχι
σάλτα και γαμήσουμε μαλάκα
και είσαι μαλάκας γιατί μας τα έχεις πρήξει όσο δεν πάει άλλο
και χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό[/qu
έχω να πω να κάνεις δίαιτα στο πλαίσιο, και να πας να γαμηθείς μαζί με τον κολλητό σου και μαζί με το χρέπι που πάτε να πουλήσετε, τόσο απλά...για να το καταλάβεις...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Rapid wrote:

έχω να πω να κάνεις δίαιτα στο πλαίσιο, και να πας να γαμηθείς μαζί με τον κολλητό σου και μαζί με το χρέπι που πάτε να πουλήσετε, τόσο απλά...για να το καταλάβεις...

μα γιατί το λες αυτό?

Tasakos10
Απών/απούσα

Για άλλη μια φορά, το επίπεδο του διαλόγου απογειώθηκε!

Στο θεμα μας τωρα.....
Φίλε kppais και τα δυο ποδηλατα που έχεις βρει ειναι απολύτως αξιόμαχα αλλα δεν ειναι προτάσεις που δεν εχουν ανταγωνισμό και στην ελληνική αγορά. Μπορείς να βρεις αλουμίνια απο 600 ευρω και αν θες με full 105 και αξιοπρεπείς εισαγωγικους τροχούς, κοντά στο χιλιαρικο, ενώ απο 1200 και πάνω ξεκινάνε τα carbon με υποδεέστερα όμως περιφερειακά. Εταιρίες δεν χρειάζεται να αναφέρω αφού με λίγη αναζητηση, μπορείτε όλοι να βρείτε αρκετές σε αυτές τις τιμες.
Όσο για τα βάρη, λίγη σημασία έχει - κατα την γνώμη μου- αν θα εισαι 500 γραμμάρια πάνω ή κατω, σε αυτή την κατηγορία.
Καλές πεταλιές και αυτοσυγκράτηση προς ολους. Τα νεύρα όλων ειναι τσιτωμενα και χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια να μείνουμε ψύχραιμοι.

kpaiss
Απών/απούσα

Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω αρκετο καιρο τωρα και κατι αναλογο δεν βρηκα στην ελληνικη αγορα. Την 105 την θελω οπωσδηποτε.
Αν βρω φυσικα και carbon στα 1200 δεν θα το σκεφτω πολυ και θα ξεχασω την 105 αφου θα μπορω μελλοντικα να προχωρησω σιγα σιγα σε αναβαθμιση.
Οπότε ειμαι ολο αυτια για συγκεκριμενες προτασεις μιας και ακομη δεν εχω παρει αποφαση να πατησω το buy now.

Χιλια thanks παιδες για τον χρονο σας.

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

kpaiss wrote:
Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω αρκετο καιρο τωρα και κατι αναλογο δεν βρηκα στην ελληνικη αγορα. Την 105 την θελω οπωσδηποτε.
Αν βρω φυσικα και carbon στα 1200 δεν θα το σκεφτω πολυ και θα ξεχασω την 105 αφου θα μπορω μελλοντικα να προχωρησω σιγα σιγα σε αναβαθμιση.
Οπότε ειμαι ολο αυτια για συγκεκριμενες προτασεις μιας και ακομη δεν εχω παρει αποφαση να πατησω το buy now.

αυτο ειναι το κλασικο λαθος που κανουν πολλοι. Αγοραζουμε μεσω προδιαγραφων και οχι με βαση ποσο καλο και ομοιογενες ειναι ενα ποδηλατο. Επειδη θα ειναι carbon o σκελετος θεωρουμε de facto οτι θα ειναι καλυτερος απο οτιδηποτε αλλο και οτι θα αξιζει αναβαθμισης. Δυστυχως ή ευτυχως δεν ισχυει αυτο και υπαρχει περιπτωση το carbon να ειναι τελειως μαπα και να εχει και πολλα θεματα (πολλα περισσοτερα απο πλαισια που ειναι απο αλλα υλικα). Ειναι κατι αντιστοιχο με τα τιτανια που ολοι θεωρουν οτι επειδη ειναι τιτανιο ειναι κορυφη και καποιοι πηραν κατι κινεζικα (που αφου ηταν τιτανιο θα ηταν καλο)και ποτε δεν ειχαν σωστη αισθηση στον δρομο και τωρα που εχουν διαβρωθει χτυπανε το κεφαλι τους.
Κατα τα αλλα ο tasakos στα λεει πολυ καλα οποτε παρτα πολυ σοβαρα υποψιν σου.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kpaiss wrote:

105 sta 1200 Και ελλάδα σου πρότεινα ήδη
γενικότερα και ελλάδα υπάρχουν καλές λύσεις
σίγούρα στην παγκόσμια αγορά (internet) θα βρεις κάτι φθηνότερο
το θέμα είναι να δεις την αγορά σαν σύνολο και όχι μόνο σαν τιμή
ή μόνο σαν 105 ή μόνο σαν carbon
Η σκέψη σου το αγοράζω τώρα και το αναβαθμίζω αργότερα είναι λάθος γιατί σπάνια σου βγαίνει σε καλό
συνήθως καταλήγεις να πληρώσεις το ποδήλατο 2-3 φορές

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Για παράδειγμα στην ντόπια αγορά βρίσκεις το Cube Peloton
κάτω από 1.000€. Στην κατηγορία ποδηλάτου που κοιτάς είναι μια χαρά.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

christako wrote:
Για παράδειγμα στην ντόπια αγορά βρίσκεις το Cube Peloton
κάτω από 1.000€. Στην κατηγορία ποδηλάτου που κοιτάς είναι μια χαρά.

μιλάς για το cube peloton comp που βγαίνει με 105?

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Plannet wrote:

μιλάς για το cube peloton comp που βγαίνει με 105?

Ναι, με την 5800 και Fulcrum Racing 7(7) όπως στην σελίδα του chain.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ωραίο ποδήλατο απλά δεν το είδα σε κάποιο ελλινικό ονλινε shop
και για αυτό ρώτησα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kpaiss wrote:

105 και carbon βγαίνει 1500-1600 ανάλογα τους τροχούς
αν θέλεις carbon είναι καλύτερα να τα δώσεις τώρα κάτι παραπάνω παρά αργότερα παρά αργότερα
http://www.custombicycles.gr/index.php?act=viewProd&productId=1594
αυτό π.χ.

TL
Εικόνα TL
Απών/απούσα

Παρακάτω carbon με 105 5800 και fulcrum τροχούς......αν πας με 1.300 στο χέρι πιστεύω θα το πάρεις......το μαγαζί είναι τυχαίο και δεν έχω καμία σχέση ούτε έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί......απλά έχω δει παλιότερα πως φέρνει Cube.....είχε και το peloton με το αλουμινένιο πλαίσιο.....τώρα δεν το βλέπω.....αν κοιτάς Canyon η Rose πάρε Cube από εδώ......πάνω κάτω παρόμοια είναι....
http://www.frederikbikes.gr/podilata/dromou/cube-agree-gtc-pro-2015.html
O αντιπρόσωπος της Cube νομίζω είναι ο παρακάτω:
http://www.zelvegianbikes.gr/index.php?lang=1

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

TL wrote:
Παρακάτω carbon με 105 5800 και fulcrum τροχούς......αν πας με 1.300 στο χέρι πιστεύω θα το πάρεις......το μαγαζί είναι τυχαίο και δεν έχω καμία σχέση ούτε έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί......απλά έχω δει παλιότερα πως φέρνει Cube.....είχε και το peloton με το αλουμινένιο πλαίσιο.....τώρα δεν το βλέπω.....αν κοιτάς Canyon η Rose πάρε Cube από εδώ......πάνω κάτω παρόμοια είναι....
http://www.frederikbikes.gr/podilata/dromou/cube-agree-gtc-pro-2015.html
O αντιπρόσωπος της Cube νομίζω είναι ο παρακάτω:
http://www.zelvegianbikes.gr/index.php?lang=1[/quote]
και αυτό καλή επιλογή

andreas.360
Απών/απούσα

Άσε τον υπολογιστή και κατέβα στην αγορά. Ρώτα δες και δοκίμασε. Είχα πάει σε ένα ποδηλατάδικο και είχα "καψουρευτεί" ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν το μπορούσα να το φτάσω στα λεφτά. Κάτσαμε και το ψάξαμε. Ρώταγα, τι άλλο έχεις. ανοίξαμε όλους τους καταλόγους που είχε ο τύπος. Τελικά βρέθηκε ποδήλατο που το πήρα σε τιμή πολύ καλύτερη σε σχέση με το τι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο (με ιδίου επιπέδου περιφερειακά).

billys
Απών/απούσα

Διάλεξες τελικά; αν ναι ποιο και το εντυπώσεις έχεις με βαρύτητα στα αρνητικά.

contact