αυτό γράφτικέ πριν πολλά χρόνια
περυσινά ξινά σταφύλια
τώρα είμαστε φιλαράκια
είπε να μου δώσει άλλη μία ευκαιρία
αλλά ακόμα και στο θέμα που λες
του απαντάω κατάλληλα
βέβαια τότε μιλούσα για
custom δεν είχα σε τόσο εκτιμήση την trek ίσως από άγνοια
και έκρινα πως αν είναι να δώσω έναν σκασμό χρήματα θα ήθελα κάτι κομένο και ραμμένο στα μέτρα μου
τότε ο Βογιατζής είχε λογικές τιμές
σε κάποια φάση για τα ίδια πράγματα η τιμή πήγε στο διπλάσιο
και έγινε ασύμφορο οικονομικά
τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια στην ζωή μας
δυστηχώς η ευτηχώς
να σε κάνω μία ερώτηση
ξέθαψες θέμα που γράφτηκε πριν 4 χρόνια
για να αποδείξεις τί?
τόσο καψούρα με έχεις?
περυσινά ξινά σταφύλια
τώρα είμαστε φιλαράκια
του απαντάω κατάλληλα
βέβαια τότε μιλούσα για
και έκρινα πως αν είναι να δώσω έναν σκασμό χρήματα θα ήθελα κάτι κομένο και ραμμένο στα μέτρα μου
δυστηχώς η ευτηχώς
να σε κάνω μία ερώτηση
για να αποδείξεις τί?
τόσο καψούρα με έχεις?
Τα 'παμε plannet μην τα ξαναλέμε. Εσύ την ξεκίνησες τη μαλ...α. Τι καψούρα να σε 'χω ρε που πας και δίνεις συμβουλές και ποδήλατο δεν κάνεις; Δεν ξέθαψα τίποτα, τα' θελες και τα 'παθες.
περυσινά ξινά σταφύλια
τώρα είμαστε φιλαράκια
του απαντάω κατάλληλα
βέβαια τότε μιλούσα για
δυστηχώς η ευτηχώς
να σε κάνω μία ερώτηση
για να αποδείξεις τί?
τόσο καψούρα με έχεις?
Τα 'παμε plannet μην τα ξαναλέμε. Εσύ την ξεκίνησες τη μαλ...α. Τι καψούρα να σε 'χω ρε που πας και δίνεις συμβουλές και ποδήλατο δεν κάνεις; Δεν ξέθαψα τίποτα, τα' θελες και τα 'παθες.
θα μου αγοράσεις ένα ποδήλατο να κάνω και εγώ ???
με βοηθιτικές για να μάθω πρώτα
όχι ότι δεν ξέθαψες ολάκερο Link Με κάτι που γράφτικε το 2007 έβαλες
:D
Καλησπέρα σε όλους ρε παλικάρια. Θα ήθελα την συμβουλή σας για το συγκεκριμένο ποδήλατο. Αν όχι αυτό τότε κάτι σε αυτά τα λεφτά, δηλαδή να μην υπερβαίνουν τα 600 ευρώ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για μεγάλα ανοίγματα και ήδη έχω 2 μεγάλα. Λοιπόν έχω για κάνα χρόνο το Sector Zero το οποίο είναι MTB. Έχω κάνει κοντά στα χίλια χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 200 βαριά βαριά να είναι σε χώμα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι της ασφάλτου. Ένα διάστημα είχα βάλει στο ποδήλατο ασφάλτινα λάστιχα και το ποδήλατο είχε πολύ καλή ρότα. Τώρα όμως θέλω να έχω 2 διαφορετικά ποδήλατα και το καθένα να κάνει αυτό που φτίαχτηκε να κάνει. Ψάχτηκα λίγο στο internet και είδα ότι στα 600 μέχρι εκεί μπορώ να παίξω. Δεν ξέρω πάλι αν θα πρέπει να ρίξω μια ματιά και στα μεταχειρισμένα. Θα εκτιμούσα πολύ τις ιδέες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ποιο απτα δυο θα με συμβουλευατε,δεδομενου οτι κανω σε πολη ποδηλατο,κανω σε δρομους αλλα δεν ειμαι ο κουρσας που 8α φτασει σαρωνιδα κ 8α παρει σβαρνα τις λεωφορους.η διαδρομη που προτιμω για να καταλαβετε ειναι παραλιακα ολη η μαρινα απο φλοισβο μεχρι γλυφαδα,κ εκει μεσα εχει κ δρομο κ πεζοδρομιακες καταστασεις κλπ.τωρα εχω ενα μεταλαγμενο ξερο ατσαλινο mtb με ασφαλτινα λαστιχα,κ σκεφτομουν καποια στιγμη για μια αλλαγη.απο χιλιομετρα στις καλες μου εκανα περιπου 180 τη βδομαδα,δηλ 30-35 την ημερα 5-6 φορες τη βδομαδα.
κ σκεφτομαι..να παω για το hyde,συμπαθητικο φαινεται,αλλα το δισκοφρενο κ τα ζουμια του με ξενιζουν.συν οτι λεει for first time users.νταξει δε θελω ναναι καμια μαουνα αργοκινητη.στον αντιποδα σκεφτομαι μηπως να παω για κουρσι τελικα κ το ideal φαινεται καλο.αλλα θα το φχαριστηθω η θα γυρισω παλι στο ατσαλακι?πειτε μια γνωμη.
Άχρηστα τα δισκόφρενα, τσάμπα βάρος, κόστος αγοράς, κόστος
συντήρισης. Δες κάτι απλό, 28'' ρόδα, vbrakes.
Το κουρσάκι δεν αξίζει για τέτοια διαδρομή και δεν έχει νόημα
να σπας τα νεύρα σου από πεζοδρόμια και το χάος δίπλα στην πα-
ραλιακή. Αν είναι να το πάρεις θα βγεις κανονικά στο δρόμο και
θα πατήσεις πετάλι να το χαρείς. Πάντως θα σου φανεί πιο σκληρό
το αλουμίνιο σε σχέση με το αστάλινο που καβαλάς τώρα...
κατι τετοιο σκεφτομουν κ γω.βλεπω μερικους με κουρσι ενιοτε εκει,κ φαινεται σα διαολος φυλακισμενος το ποδηλατακι πανω στα πεζοδρομια.ψαχνω γενικα καιρο,κ αυτα για το δισκοφρενο ταχω δει παντου.συμφωνω ειναι υπερβολη,κ σε μια βλαβη αντε να μαζευεις τα λαδια που 8α σου τρεχουνε κ τι να προτοφτιαξεις.αλουμινιο εχω ξανακαβαλησει κ οντως ηταν κουτσουρο,το καταλαβαινα στη μεση...συνηθεια ειναι φυσικα.τεσπα.αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι οτι δε ξερω καποιον ποδηλατα που να δινει τα ποδηλατα του για test drive..
To cyclist κατά καιρούς κάνει test ride οπότε επικοινώνησε
για να μάθεις αν ισχύει ακόμα η υπηρεσία. Πάντως το καλύτερο
test ride είναι να βγεις με τίποτα φίλους ή γνωστούς και να
κάνετε τράμπα ποδήλατα για καμιά 50-80χλμ.
Και ούτε με νοιάζει ποιος είσαι
σε ενόχλισε ότι σου είπα ότι λες ψέματα?
μην αρχίσουμε τις παλιές ιστορίες
αλλώστε ο takxu ξύπνησε ένα πρωί και με αγάπησε παράφορα
με συγχώρεσε και με αφήνει να γράφω στο forum του
και εγώ γράφω :D
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?27648-plannet-is-back
Όχι γιατί δεν λέω.
Σ'αυτό αμφιβάλλω χοντρά. Post 12 τα λέει όλα:
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?2592-%EF%ED%E5%E9%F1%E1-%E8...
Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται.
περυσινά ξινά σταφύλια
τώρα είμαστε φιλαράκια
του απαντάω κατάλληλα
βέβαια τότε μιλούσα για
δυστηχώς η ευτηχώς
να σε κάνω μία ερώτηση
για να αποδείξεις τί?
τόσο καψούρα με έχεις?
Αυτό τι είναι; Καλοσύνη; Ποιος είναι ο καψούρης;
τι σε κάνει να πιστεύεις πως το είπα για εσένα
νίωθεις ότι έκανες κολοτούμπα?
θα μου αγοράσεις ένα ποδήλατο να κάνω και εγώ ???
με βοηθιτικές για να μάθω πρώτα
όχι ότι δεν ξέθαψες ολάκερο Link Με κάτι που γράφτικε το 2007 έβαλες
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Το πρώτο γελοίο post που θα κάνεις I'll be there...
και να μην είναι θα το κάνεις εσύ γελείο
δουλειά σου :D
Βοηθητικές για 130 κιλά κρέας δεν υπάρχουν. Σαν κλαράκια θα σπάσουν...
Μαζευτείτε ρε... Πάει το thread...
Εγώ τελείωσα. Sorry για το thread (το οποίο έτσι κι αλλοιώς είχε ξεφύγει).
τι να κάνουμε κάθε 3 και λίγο μπαίνουν νέα nicknames Και ασχολούνται μαζί μου
είμαι προσωπικότητα τι να κάνω???
Να μην τους τα σπας για να μην ασχολούνται...
εδώ το δεύτερο θέμα τους είναι ότι έχω άδικο και είμαι ετσί αλλιώς αλλιότικα
σπασμένοι έρχονται μάλλον
Γράφτους εκεί που ξέρεις!
τι λες
εγώ τους γουστάρω
έχω να γράφω και να βλέπω τούμπες κολοτούμπες
Καλησπέρα σε όλους ρε παλικάρια. Θα ήθελα την συμβουλή σας για το συγκεκριμένο ποδήλατο. Αν όχι αυτό τότε κάτι σε αυτά τα λεφτά, δηλαδή να μην υπερβαίνουν τα 600 ευρώ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για μεγάλα ανοίγματα και ήδη έχω 2 μεγάλα. Λοιπόν έχω για κάνα χρόνο το Sector Zero το οποίο είναι MTB. Έχω κάνει κοντά στα χίλια χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 200 βαριά βαριά να είναι σε χώμα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι της ασφάλτου. Ένα διάστημα είχα βάλει στο ποδήλατο ασφάλτινα λάστιχα και το ποδήλατο είχε πολύ καλή ρότα. Τώρα όμως θέλω να έχω 2 διαφορετικά ποδήλατα και το καθένα να κάνει αυτό που φτίαχτηκε να κάνει. Ψάχτηκα λίγο στο internet και είδα ότι στα 600 μέχρι εκεί μπορώ να παίξω. Δεν ξέρω πάλι αν θα πρέπει να ρίξω μια ματιά και στα μεταχειρισμένα. Θα εκτιμούσα πολύ τις ιδέες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
στο ρεζουμε..
επειδη εχω κ γω στο ματι αυτο το ποδηλατακι.το ideal δηλ.αλλα εχω κ στο ματι το cube hyde http://www.cube.eu/en/tour/uls/hyde/
ποιο απτα δυο θα με συμβουλευατε,δεδομενου οτι κανω σε πολη ποδηλατο,κανω σε δρομους αλλα δεν ειμαι ο κουρσας που 8α φτασει σαρωνιδα κ 8α παρει σβαρνα τις λεωφορους.η διαδρομη που προτιμω για να καταλαβετε ειναι παραλιακα ολη η μαρινα απο φλοισβο μεχρι γλυφαδα,κ εκει μεσα εχει κ δρομο κ πεζοδρομιακες καταστασεις κλπ.τωρα εχω ενα μεταλαγμενο ξερο ατσαλινο mtb με ασφαλτινα λαστιχα,κ σκεφτομουν καποια στιγμη για μια αλλαγη.απο χιλιομετρα στις καλες μου εκανα περιπου 180 τη βδομαδα,δηλ 30-35 την ημερα 5-6 φορες τη βδομαδα.
κ σκεφτομαι..να παω για το hyde,συμπαθητικο φαινεται,αλλα το δισκοφρενο κ τα ζουμια του με ξενιζουν.συν οτι λεει for first time users.νταξει δε θελω ναναι καμια μαουνα αργοκινητη.στον αντιποδα σκεφτομαι μηπως να παω για κουρσι τελικα κ το ideal φαινεται καλο.αλλα θα το φχαριστηθω η θα γυρισω παλι στο ατσαλακι?πειτε μια γνωμη.
Άχρηστα τα δισκόφρενα, τσάμπα βάρος, κόστος αγοράς, κόστος
συντήρισης. Δες κάτι απλό, 28'' ρόδα, vbrakes.
Το κουρσάκι δεν αξίζει για τέτοια διαδρομή και δεν έχει νόημα
να σπας τα νεύρα σου από πεζοδρόμια και το χάος δίπλα στην πα-
ραλιακή. Αν είναι να το πάρεις θα βγεις κανονικά στο δρόμο και
θα πατήσεις πετάλι να το χαρείς. Πάντως θα σου φανεί πιο σκληρό
το αλουμίνιο σε σχέση με το αστάλινο που καβαλάς τώρα...
κατι τετοιο σκεφτομουν κ γω.βλεπω μερικους με κουρσι ενιοτε εκει,κ φαινεται σα διαολος φυλακισμενος το ποδηλατακι πανω στα πεζοδρομια.ψαχνω γενικα καιρο,κ αυτα για το δισκοφρενο ταχω δει παντου.συμφωνω ειναι υπερβολη,κ σε μια βλαβη αντε να μαζευεις τα λαδια που 8α σου τρεχουνε κ τι να προτοφτιαξεις.αλουμινιο εχω ξανακαβαλησει κ οντως ηταν κουτσουρο,το καταλαβαινα στη μεση...συνηθεια ειναι φυσικα.τεσπα.αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ ειναι οτι δε ξερω καποιον ποδηλατα που να δινει τα ποδηλατα του για test drive..
To cyclist κατά καιρούς κάνει test ride οπότε επικοινώνησε
για να μάθεις αν ισχύει ακόμα η υπηρεσία. Πάντως το καλύτερο
test ride είναι να βγεις με τίποτα φίλους ή γνωστούς και να
κάνετε τράμπα ποδήλατα για καμιά 50-80χλμ.