Ψάχνω για κούρσα αλλα δυσκολεύομαι να βρω στο μεγεθός μου (small, ύψος 1.72).
Βρήκα αυτη την κούρσα στο μεγεθός μου στην αντιπροσωπεία (Cross Hellas) και την αφήνουν 1300 ευρώ απο 1500.
θα ήθελα μια γνώμη για την συγκεκριμένη και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτα τα λεφτά. Αν και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα υπάρχει στο μεγεθός μου.
Πρέπει να πω ότι την θέλω σε μαύρο χρώμα. Ίσως να ακούγεται κάπως αλλα δεν θέλω σε άλλο χρώμα.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Εξαρτάται για τι τη θέλεις και πόσα διαθέτεις.
Για το μέγεθός σου πήγαινε και μετρήσου με προσοχή στο wrench science και θα σου βγάλει ακριβώς το νούμερό σου. Δεν είναι κάτι σπάνιο το 1.72, οπότε μην ανησυχείς!
Το μαύρο χρώμα βρίσκεται εύκολα. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις;
Να έχει centaur;
Να είναι Focus;
Ή μόνο το μαύρο χρώμα;
Αν είναι για το χρώμα γιατί δεν κοιτάς το stage της Ideal; Μαύρο, αλουμίνιο/carbon πιρούνι, με 105 πάνω. 1000 από Κασημάτη το βλέπω! Σούπερ!
Πάντως δε μου φαίνεται κακό και το focus σαν σύνολο.
Περίπου σε αυτή την κατηγορία τιμής (1300-1500) ίσως έψαχνα να βρω και κανένα με λίγο carbon πίσω στα ψαλίδια.
Με λίγα παραπάνω, πας και σε full carbon αν θέλεις. (stage carbon 1750)
Το θέμα είναι πόσα διαθέτεις και τι θέλεις από το ποδήλατο (εκτός του χρώματος).
.......δεν χρειάζετε πολλά,το χρώμα αρκεί,εξηγούμε.
Την πρώτη μου κούρσα την πήρα μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε το χρώμα,τα γράμματα,γενικότερα η εικόνα της.Το νούμερο ήταν λάθοςο πωλητής μου το είπε δεν στο δίνω,ρε εμένα αυτό μου αρέσει θα το πάρω,τελικά είμαι ερωτευμένος με αυτό με μύησε στον κόσμο της κούρσας ιδανικά,δεν το μετάνιωσα που φέρθηκα παρορμητικά και δεν κοίταξα αν ήταν κάρμπον,αλουμίνιο,καμπανιολο ή σημάνο.Ακόμα και τώρα την χαίρομαι.
Τα λεφτά για πρώτη κούρσα είναι καλά για το μοντέλο που έχεις στα υπόψιν και φαίνεται και όμορφο.+1
ta 2 problimata pou anafereis
sosto megethos kai xroma epilogis linete poli apla me afto to podilato
http://www.fidusa.gr/?page_id=9&nr=39&bike=38
vgenei sta metra sou (poli symantiko)
kai se oti xromatismous theleis :D
apla se antithesi me to focus einai me veloce an kai blepw oti kai to focus exei diskobraxiona truvativ kai den kserw ti diafores exei stin timi i stin poiotita :D
apla tha protimousa ena ulta torge diskobraxiona tis campagnolo
:D
...την θέλω για μεγάλες αποστάσεις...εντός και εκτός Αθηνών...
και φυσικά για μεγαλύτερες ταχύτητες...!!! :D
θέλω έναν πολύ καλό και ελαφρύ σκελετό...με μια (τουλάχιστον) αρκετά καλη σειρά περιφερειακών...
airpeace79... thanks για το μήνυμα... :)
plannet...
και εμένα στο focus δεν μου αρέσει ο δισκοβραχίονας...
μετά απο ένα search δεν έχω διαβάσει καλά λογια για τον συγκεκριμένο...
το Fidusa Wing φαίνεται πολύ ενδιαφέρον...
αφου λες οτι μπορεί να βγει και σε άλλο χρώμα (ελπίζω και με άλλη ταινία γιατι η χρυσή δεν μου αρέσει καθόλου.. :D) και ακριβώς στα μέτρα μου θα πάω να το τσεκάρω...
διάβασα σε ένα παλιότερο topic που είχες γράψει για το wing...για τους σωλήνες και το πως κατασκευάζεται...
αν θες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον σκελετό και πόσο ζυγίζει όλο το ποδήλατο...
επίσης αν έχεις να προτείνεις κάποιον αντιπρόσωπο της Fidusa εδώ στην Αθήνα...θα σου ήμουν ευγνώμων... :D
www.fidusa.gr/dealers gia athina
des kapion pou exei bikefitting
apla to wing erxete me deda energy solines
www.dedacciai.com
edo blepeis kapia pragmata apo tous sigkekrimenous solines
genikotera dedacciai tha breis se kala podilata kai sinithos xeiropoiita an kai exo dei eteries apla na xrisimopioune dedacciai kai ta kataskevazoun xoris na einai xeiropoiito
ti kerdizeis me ena fidusa dedacciai
katarxin exeis ena skeleto me afksimeni sklirotita megali antoxi life time waranty
kai sxerika elafry baros
an theleis epipleon xasimo barous mporeis na deis to force tis fidusa den to exei sto site alla einai pali dedaciai solines me xamilotero baros kai akoma megaliteri sklirotita
i diafora ton skeleto einai sta 50 euro kai pistevw oti aksizei
kai to simantikotero ginete akrivos sta metra sou
den sikoneis oute sela oute psaxneis gia sosto laimo
bazeis 8 cm 0 moires sela stin mesi sto sosto ypsos kai anebeneis kai fevgeis :D
to eida tis proales me to force hydroforming (150+)
ayta apo skeletous
apo antalaktika to ntineis opos theleis an kai pistevw oti san erasitexnis i veloce apo campagnolo einai arketa kali oti parapanw to plironeis kai to bazeis
apla gia mena kalitera na pliroseis skeleto pou tha sou minei
para antalaktika pou einai analosima
an kai i campagnolo exei kali diarkia zois:D
an eisoun thess tha sou protina na ertheis ston diko mou podilata na metritheis kai na sou eksigisei kapia pragmata epipleon pistepse me aksizei apo ekei kai pera blepeis kapion dealer athinas kai blepeis ti tha sou pei:D
an theleis mporeis na me pareis til na sou eksigisw kapia pragmata kai na sou dosw til tou dikou mou gia na sou eksigisei epipleon apories pou den tha mporesw na se kalypsw :D
6973304454
2382063880
petros:D
Σε μαύρο αν θες και αυτό http://www.trenga.de/details2008.asp?kat=1&subcat=3&ID=36&lang=DE
Υπάρχει και με Ultega επάνω!
Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις Ελλάδα!!! Εδώ στη Γερμανία παίζουν!!!
http://www.fidusa.gr/?page_id=9&nr=39&bike=12 mayro kitrino gia na to paizeis aektzis:P
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...
άργησα να απαντήσω γιατί έλειπα...
τελικά αγόρασα (δεν έχει έρθει ακόμα) αυτο το Bianchi Via Nirone 105 του 2007 με 860 + 80 ταχυδρομικά απο ένα κατάστημα στο γερμανικό Ebay.
http://www.bianchiusa.com/07_c2c_nirone_105_tr.html
Προτίμησα να μην δώσω παραπάνω απο 1000 ευρώ αυτη την στιγμή. Εδώ δεν έβρισκα κάτι στο νουμερό μου (τελικά ειναι το 50) και έψαξα στο ebay.
Να σημειώσω οτι σιχάθηκα όλους τους ποδηλάτες-μαγαζάτορες που προσπαθούν να σου πουλήσουν ότι μέγεθος έχουν διαθέσιμο για να το ξεφορτωθούν. Με το που έμπαινα σε κάποιο μαγαζί και τους έλεγα οτι ήθελα κούρσα, μου έδειχναν αμέσως μια που ως εκ του θαυματος ήταν ακριβώς το νουμερό μου!!!! Ενω βέβαια ήταν οτι να'ναι...
Αλλοι (βλέπε Γκατσούλης) ουτε καν ενδιαφέρθηκαν να με εξυπηρετήσουν. Και να φανταστείτε οτι θα ξοδέψω 1000 ευρώ για την κούρσα και ένα επιπλέον ποσό για πετάλια, παπούτσια και παλμογράφο.
Φίλε plannet (δηλαδή Πέτρο... :D) σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Πήγα σε αντιπρόσωπο της Fidusa (Κακλαμάνος Μιχάλης στα Νεα Σεπόλια με bikefitting) για να δω το Wing και οχι μόνο...
Το είχε εκεί...φυσικά στο μεγεθός μου..!!! Όταν τον ρώτησα για το bikefitting μου είπε οτι γίνεται με μια χρέωση 50 ευρώ αλλά δεν χρειάζεται γιατί είναι μονο για αθλητές... Εκεί ήταν που μου την έδωσε και άρχισα να ψάχνω απο εξωτερικό...
Έκανα 3 διαφορετικά τεστ σωματομέτρησης στο internet... είδα οτι το καταλληλότερο μέγεθος για μένα είναι το 50... (ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος... :D)...
τσέκαρα τις γεωμετρίες των πλαισίων... διάβασα αρκετά... και κατέληξα στο Bianchi...
Πετάλια, παλμογράφος παγούρι απο εδώ
http://www.wiggle.co.uk/d/Cycle/7/1/1/
πολύ καλές τιμές, πολύ μεγάλη ποικιλία και επειδή ξεπέρασα ένα ποσό που θέτουν ως όριο...δωρεάν ταχυδρομικά...!!!
θα ποστάρω και όταν έρθει το ποδήλατο... :)
... να γράψω..ότι φίλος μου παρήγγειλε το Focus Culebro 2007 απο κατάστημα στο γερμανικό Ebay με 800 ευρώ + 40 ταχυδρομικά...
η εδώ αντιπροσωπεία όπως έγραψα στο αρχικό μήνυμα μου το άφηνε απο 1500 (τιμή καταλόγου) στα 1300 ευρώ...!!!!!
Το wiggle στέλνει Ελλάδα; Πριν κανα χρόνο δεν έστελναν.
Οι μετρήσεις καλές είναι όταν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις custom μέγεθος όπου κάθε σωλήνας θα είναι στα μέτρα σου. Σίγουρα είναι καλύτερο να ξέρεις τον σωστό νούμερο του κάθετου σωλήνα παρά μην ξέρεις τίποτα, απλά έχεις άλλους 3-4 σωλήνες στο ποδήλατο :)
Καλά χιλιόμετρα και όρθιος :)
ΥΓ: Μεγάλη βλακεία η ατάκα "δεν χρειάζεται γιατί είναι μόνο για αθλητές".
bianchi briskeis ellada
kai den exoun diafora oi times
malakia
tzampa ta 80
..στέλνει Ελλάδα...
νομίζω τώρα τελευταία άρχισαν...
απλά διαλέγεις για χώρα την Ελλάδα και για νόμισμα το ευρώ...
πες μου... για πες μου... :D
που βρίσκεις Bianchi εδώ...
με ενδιαφέρει...
να σου πω την αλήθεια δεν κοίταξα για εδώ γιατι μου την είχε δώσει....
katarxin ksexasa na pw ta simantikotera
kalotaksidi kai kaloforeti i kainourgia koursa
tin nirone tin exo dei apo konta kai einai panemorfi
an kai ego tha protimousa mia fidusa wing oxi 2008 modelo
ta bianchi ta fernoun ta katastimata podilatis stin thess opos kai ta fidusa :D
ego paw se afto tou kordeliou pou eksypiretei apsoga
idika otan kathese na akouseis ti exei na sou pei kai den to paizeis eksypnos
an kai tora pou eida to modelo sou einai kali timi
alla peires persino modelo :D
opote einai mia xara
den kserw poso tha evgene to 2008 me 105 :D
προσπάθησε να μου πουλήσει ο Κακλαμάνος Μιχάλης (επίσημος αντιπρόσωπος της Fidusa)...στο κατάστημα του οποίου όπως έγραψα παραπάνω πήγα να δω την κούρσα Fidusa Wing...
χθές είδα αυτη την αγγελία στο forum cyclist-friends...
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?p=90640#post90640
είναι ακριβώς η κούρσα που είδα στο μαγαζί...
με το κίτρινο τσαντάκι, την τρόμπα κτλ...
ουδέποτε μου ανέφερε οτι ήταν μεταχειρισμένη...
μάλιστα όταν τον ρώτησα αν μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή απο τα 1350 μου είπε οχι...!!!!!
φανταστείτε να την είχα αγοράσει....
nai to diavasa
an ontos sou poulouse tin sigkekrimeni tote ontos tha itan apateonia :D
afto den simenei oti den einai kali koursa an sou kanei san megethos pes to paidi pou to poulaei na pate mazi gia na to pareis
ego sou milousa gia to sigkekrimeno modelo alla se kainourgio
einai aksiologi agora kai aksizei ta 750 pou to dinei
...οτι δεν είναι καλή κούρσα...
αν το ήξερα την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί και να την είχα πάρει γιατι η τιμή είναι πολύ καλή...(τα 750)
τώρα είναι αργά...
εγώ ανεφέρθηκα στην απατεωνιά που πήγε να κάνεi...όπως και στον μη-επαγγελματισμό (κατα την γνώμη μου) του πωλητή-ιδιοκτήτη του καταστήματος...
η κούρσα είναι η ίδια με αυτην της αγγελίας...
στο μαγαζί την έχει...όποιος θέλει πάει και την βλέπει...
αν και εσύ δεν μένεις Αθήνα... :D
nai exeis dikio
an se endiaferei i agora metaxeirismenou
exo akousei gia ena paidi pou dinei tin idia koursa
kai prepei logika na einai sto idio megethos
1.70 apla psilose kai tin dinei
theleis na rotisw kai na sou pw?
...plannet αλλά το Bianchi έρχεται απο Γερμανία....
έχω στείλει και τα λεφτά....για αυτο έγραψα πριν ότι τώρα είναι αργά.....
πάντως σκέφτομαι να στείλω και ένα mail στην Fidusa για να ενημερώσω για αυτο το θέμα...
a nai to ksexasa ayto
opote ti anxonese :P
to fidusa to kabalises?
an nai thelw na mou peis diafores se sxesi me to bianchi