peugeot-hoggar

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Stiv Apos
Εικόνα Stiv Apos
Απών/απούσα

Καλησπερα παιδια...εχω βρει το συγκεκριμενο ποδηλατακι( http://www.cycles.peugeot.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage... ) σε παρα πολυ καλη τιμη απο ενα φιλο..δεν το εχει χρησιμοποιησει σχεδον καθολου...θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα περιφεριακα του γιατι μου ειναι αγνωστα....
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
πλαίσιο:
αλουμίνιο # 7005

πιρούνι:
Rock Shox Tora U-Turn 130 mm

τιμόνι:
αλουμίνιο

αμορτισέρ:
Rock Shox Bar 1.1

δισκοβραχίονας:
Shimano Μ - 445 22 x 32 x 44 δόντια

τροχοί:
Mach 1 MX disc με 32 οπές

εμπρός κέντρο:
Shimano M495

πίσω κέντρο:
Shimano M495

ελαστικά:
Michelin Country Trail 26 x 1, 95

πίσω εκτροχιαστής:
Shimano Deore XT

μπροστινός εκτροχιαστής:
Shimaro Deore

μανέτες:
Shimano Deore ST dual control 27 ταχύτητες silver

αλυσίδα:
KMC HV900 - 108

κασέτα:
Shimano CS-HG50-9, 11 x 32 δόντια

σέλα:
Royal Mach 8549T

στήριγμα:
αλουμίνιο

φρένα:
Shimano M530 με υδραυλικούς δίσκους

πετάλια:
ρητίνη με ατσάλινο κέλυφος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Stiv Apos
Εικόνα Stiv Apos
Απών/απούσα

καλά δεν ξέρει κανείς γιαυτό το μοντέλο?

uhu
Απών/απούσα

Εχω το μικρότερο το Filou FS.
Επώνυμο αν μη τι άλλο. Με συμβατικού σύγχρονου τύπου αγγλικά σπειρώματα όπως όλα τα καινούργια ποδήλατα και με εντυπωσιακά ανταλλακτικά και εμφάνιση για την τιμή.
Τα χειριστήρια-ντεραγιέ της sram που φοράει το filou και το 27άρι drive train του, κοστίζει κανά 200άριplus αν το πάρεις κομμάτι κομμάτι.
X9 shifters-αλυσιδα HG73 - PG970 γρανάζι, sram derailler μπρος πίσω κ.α.
Οι τροχοί και αυτοί πολύ καλοί δίπατοι με κέντρα με κλειστά ρουλεμάν novatek!!!(δεν τους εχω ακτινολογίσει 5 χρόνια και είμαι χχχ κιλά).
Σελίτσα καλή, ποτήρια cane creek γενικά πλούσια ντυμένο σε όλα του.
Εκτός απο την!!!
Ανάρτηση μπρος πίσω. Φορ δε μπάζα...80άρα - ελατήριο - σίδερο χωρίς καμιά ρύθμιση και 36άρια καλάμια για να μη σηκώνεται σούζα στο uphill με την καμία.
Επίσης είναι βαρύ 18,5 κιλά...
Και ασήκωτο.

Για το Hogar τώρα.
Αμα είναι κάτω απο 14-15 κιλά πάρ'το.
Δε θα το μετανιώσεις γιατί είναι όμορφα, κρατάνε αξία και μπαίνουν στο μάτι τα Peugeot.

Με εχουν ρωτήσει άπειρες φορές αν το πουλάω και να σου πω την αλήθεια εχω αρχίσει να το σκέφτομαι.

antepali
Απών/απούσα

Φιλε μου για το hoggar δεν εχω αποψη.Αποψη εχω για το peugeot filou fs το οποιο και εχω.Ειναι καταπληκτικο ποδηλατο και θα συμφωνησω με τον uhu.Αυτη την στιγμη το πουλαω γιατι θελω να αγορασω ενα trekking,αφου πλεον κανω μεγαλες διαδρομες.Γενικοτερα ομως η peugeot εχει πολυ καλα ποδηλατα.Αφου ειναι φιλος,πεστου να στο δωσει μια δυο μερες να το κανεις βολτες να εχεις την δικη σου αποψη για το ποδηλατο