και με τις 800 απαντήσεις αντί των 15, έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος που "δεν την πάτησε". Οπότε, έπεσες ηρωϊκά, αλλά οι κόποι σου έπιασαν τόπο... :)
απλά δεν χρειάζονταν και σιγά μην κάτσει ο άλλος και διαβάζει 800 απαντήσεις
πιστεύω το όλο θέμα καλύφτηκε στην πρώτη σελίδα
βέβαια η ειρωνία είναι πως "πόλεμο" έφαγα από άτομα που δεν έχουν προσφέρει τπτ απολύτως
:S
εσυ ρε πανμεγιστε ελπιζω να μην δουλευεις σε καμια στατιστικη υπηρεσια γιατι θα την εκλεινες. αν ηθελες να μου δωσεις ΣΟΒΑΡΗ απαντηση θα το εψαχνες περισσοτερο απο μια copy paste σελιδας φανταζομαι θα ηθελες να μου τη πεις γρηγορα - γρηγορα , δεν πειραζει γιατι ως γνοστων '' ο ηλιθιος ειναι αητηττος'' α!!!! ξεχασα να σου πω οτι επεσε ο κομμουνισμος στην ελλαδα και φερανε και αλλα ποδηλατα εκτος απο τα IDEAL
Κλασική άσχετη απάντηση ταπωμένου βλάκα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, συνέχιζε να αγοράζεις 100% ξένα προϊόντα και μετά θα κλαίγεσαι γιατί δεν βρίσκεις δουλειά. Και για να μην ξεχάσω, κομμουνισμό δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα.
σάλτα γαμίσου και εσύ και τα αλλά σκυλάκια που μας τα έχετε κάνει τούμπανα...
...έλεος ρε μαλάκες
Plannet wrote:
δεν θα ξαναασχοληθω με την βλακεία σου
και ούτε θα σου αναλύσω για πολοστή φορά το πόσες μαλακίες λες μαζεμένες
σε γράφω και εσένα και τα άλλα σκυλάκια
Plannet wrote:
έτσι επίπεδο πάνω από όλα :D
Τα παραπάνω λάβε τα σαν ένα μικρό δείγμα για το ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Και η αλήθεια είναι ότι η κατηγορία τρέκιν καλύπτει μόνο τον 1 στους 10 από αυτούς που το έχουν. Για να το πω καλύτερα, θεωρώ ότι αν τα καταστήματα έσπρωχναν τα τρέκιν όσο και τα υπόλοιπα, θα το αγόραζε ο ένας στους 10 από αυτούς που τα αγοράζουν σήμερα.
Αυτή είναι προσωπική σου άποψη με την οποία διαφωνώ. Με ποιο τρόπο αποδεικνύεις αυτά που λες; Έχεις γνωρίσει κόσμο που δεν τον καλύπτει ή αυτό πιστεύεις με το μυαλό σου; Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετούς κατόχους trekking, διαφωνώ μαζί σου.
Και η αλήθεια είναι ότι η κατηγορία τρέκιν καλύπτει μόνο τον 1 στους 10 από αυτούς που το έχουν. Για να το πω καλύτερα, θεωρώ ότι αν τα καταστήματα έσπρωχναν τα τρέκιν όσο και τα υπόλοιπα, θα το αγόραζε ο ένας στους 10 από αυτούς που τα αγοράζουν σήμερα.
Αυτή είναι προσωπική σου άποψη με την οποία διαφωνώ. Με ποιο τρόπο αποδεικνύεις αυτά που λες; Έχεις γνωρίσει κόσμο που δεν τον καλύπτει ή αυτό πιστεύεις με το μυαλό σου; Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετούς κατόχους trekking, διαφωνώ μαζί σου.
ναι εσύ δεν ξέρεις τι θα πει καλύτπει ένα ποδήλατο μία ανάγκη
εσύ λες αφού κάνω 10 χλμ 20 χλμ με το ποδήλατο με καλύπτει
το θέμα είναι με πιο τις κάνεις πιο σωστά
σε πιο ταλεπορείσε λιγότερο και πάει λέγοντας
Πείτε με τρελό αλλα διάβασα και τις... 800 απαντήσεις!
Η γνώμη μου είναι οτι ο Plannet έχει δίκιο. H κατηγορία trekking είναι μια περιττή κατηγορία που δημιουργήθηκε προφανώς με σκοπο το marketing και τη δημιουργία φθηνών ποδηλάτων που "δειχνουν" στο μάτια ωστε να αγοράζει ο μέσος -άσχετος- χρήστης.
Θεωρώ οτι για η κάθε χρήση καλύπτεται απο τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Καλό είναι να κλείσει κάπου εδώ αυτό το post.
Υ.Σ. Doom και plannet είστε καλά παιδια και έχετε βοηθήσει πολλούς στο forum αλλα κάπου παρεκτραπήκατε νομίζω.
Η γνώμη μου είναι οτι ο Plannet έχει δίκιο. H κατηγορία trekking είναι μια περιττή κατηγορία που δημιουργήθηκε προφανώς με σκοπο το marketing και τη δημιουργία φθηνών ποδηλάτων που "δειχνουν" στο μάτια ωστε να αγοράζει ο μέσος -άσχετος- χρήστης.
Υ.Σ. Doom και plannet είστε καλά παιδια και έχετε βοηθήσει πολλούς στο forum αλλα κάπου παρεκτραπήκατε νομίζω.
Φιλικά
Κώστας
εγώ πάντως θα σου πω τρελλό γιατί ούτε εγώ δεν διαβάζω 800 απαντήσεις
και όσο αφορά την βοήθεια
εξαρτάτε τι θεωρείς βοήθεια
ένα από τα λίγα άτομα που έχει βοηθήσει πολλά άτομα είναι ο colompus discover the steel ή κάπως έτσι
όλλοι οι υπόλοιποι λέμε μαλακίες
:D
εγώ λέω τα βασικά της ποδηλασίας και απόρω γιατί δεν τα ξέρουν όλλοι όσοι με κοντράρουν εδώ μέσα
Φιλικά
Κώστας
...νο2?
Αν είναι περιττή κατηγορία θα φανεί σε βάθος χρόνου, εγώ πάντως βλέπω πολλούς αρχάριους ποδηλάτες να τα βολτάρουν αλλά και πιο έμπειρους να τα έχουν για τις πρόχειρες καθημερινές τους μετακινήσεις.
Οτι και να λέει ο πλάνετ και ο κάθε πλάνετ δεν αλλάζει την πραγματικότητα, εκτός μόνο μέσα στο ανύπαρκτο μυαλό του...
Εγώ πιστεύω πως ο καθένας επιλέγει ξεκάθαρα τι ποδήλατο του χρειάζεται,
με βάση τις ανάγκες του, τις δυνατότητες του και τις δυνατότητες του χώρου
που κινείται, τις αδυναμίες του και την αίσθηση που έχει όταν το οδηγεί.
Έτσι λοιπόν πέραν από τις φυσικές και τους νόμους, το trekking ποδήλατο
είναι ένα ποδήλατο που μπορεί να μην καλύπτει άριστα συγκεκριμένη
κατηγορία ''ποδηλατικών απαιτήσεων'' όπως ένα mountain ή μία κούρσα, αλλά
καλύπτει όμως από απλώς ικανοποιητικά σε κάποια έως και άριστα σε κάποια
άλλα (ανάλογα τον ποδηλάτη) μεγαλύτερο φάσμα απαιτήσεων. Γι΄αυτό και μόνο
τον λόγο απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό...
Για να πω κι εγω την άποψή μου επι του θέματος σαν νεοεισερχόμενος στο χώρο των ποδηλάτων.
Εδώ και μερικά χρόνια παρατηρήται μια αύξηση των ποδηλάτων, εύκολα το διαπιστώνει κανείς κοιτώντας στους δρόμους, κυρίως σε μεγαλουπόλεις. Πολλά έπαιξαν ρόλο: λίγο η αυξηση της τιμής των καυσίμων, λίγο η ξενόφερτη μόδα, βλέπε Ολλανδία κεντρική Ευρώπη κτλ, λίγο η κουλτούρα των πράσινων μετακινήσεων και άλλα. Ο Έλληνας όμως ειναι και καλομαθημένος... στο περίπτερο για τσιγάρα με το αμάξι, είτε γιατί βαριέται να πάει με τα πόδια, είτε γιατί πρέπει να επιδείξει το καινούριο αμάξι, είτε γιατί έβαλε εξάτμιση και φιλτροκούτι (και έγινε γρήγορος!).
Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απο τα παραπάνω... έχοντας προηγούμενη εμπειρία στα 80s μ' ένα μικροκαμωμένο σιδερένιο θεόβαρο ποδήλατο το οποίο ούτε καν υπάρχει στην αποθήκη στο πατρικό μου (το πέταξε ο αδερφός μου γιατί έπιανε χώρο...!), έφτασε και για μένα η ώρα να πάρω το νέο μου απόκτημα! Για να μην τα πολυλογώ κατάληξα σε trekking. Και κάνεις την 1η βόλτα και λες: ρε τι ωραία είναι τα σημερινά ποδήλατα? Συνεχίζεις και άλλες βόλτες και λες: ρε τι έχανα τόσο καιρό... Συνεχίζεις κι άλλο, πας να κάνεις μια δουλίτσα και λες: γλύτωσα και 4euro βενζίνη σήμερα!
Είναι η κατηγορία πιστεύω που βάζει έναν αρχάριο στο χώρο του ποδηλάτου! Για ΜΤΒ δεν υπήρχε περίπτωση ν' αγόραζα! Δεν μου κάνει καθόλου όρεξη να πάω σε μια κοφτερή ανηφορα και μετά σε κατηφόρα σε χωμάτινο-πέτρινες διαδρομές. Για road καταστάσεις και κούρσες... δεν παίζει! Και μόνο που βλέπω αυτούς τους τύπους τέρμα σκυφτούς, με πονάει η μέση μου και τα κάκαλα, κι ας κάθομαι στην πολυθρόνα τώρα!!!
Ωραία και αφού σε βάλει στο χώρο των ποδηλάτων ένα τρεκινγκ μετά τι? Μετά πιστεύω υπάρχουν 3 επιλογές:
α) πας σε μαουντεν (γιατί σου τη γύρισε βρε αδερφέ!)
β) πας σε κουρσα ή cyclocross (γιατί θες να γράφεις χμ και μάλιστα γρηγορα)
γ) τα παρατάς
υπάρχει και μια 4η πιο σπάνια περίπτωση, να πάρεις ποδήλατο supermarket για να πηγαίνεις απο το σπίτι σου στην πλατεία του χωριού για καφέ...
Απο τα παραπάνω οπωσδήποτε δεν θέλω να συβμεί το γ' ...
Αυτά σαν πρώτες σκέψεις... Είμαι περίεργος να δω μετά απο κάμποσο καιρό αν θα έχει αλλάξει κάτι απο τις ποδηλατικές μου ανησυχίες!
6. Παντρεύεσαι και παίρνεις τάντεμ
7. Κάνεις παιδιά και παίρνεις Two-Seater Trailer
8. Μετά από μακροχρόνια ψυχανάλυση, ή μετά από συνειδητοποίηση του τι ψήφισες τις τελευταίες εκλογές, αποκαλύπτεται ότι είσαι λίγο ανισόρροπος οπότε το γυρνάς σε τρίκυκλο.
9. Βλέπεις τη γυναίκα που περίμενες όλα αυτά τα χρόνια και θέλοντας να κάνεις επίδειξη των δεξιοτήτων σου περνάς από μπροστά της με μονόροδο.
10. ...........
Βρε άιντε βρείτε εκεί χάμου ένα ποδήλατο με δύο ρόδες και απολαύστε μια διαδρομή και αφήστε τις ατέρμονες αναλύσεις για όσους κάνουν ποδήλατο από το πληκτρολόγιο...
... Κυριακή ακολουθήσαμε τον ΠοαCτιακό μέχρι Ανάβυσσο και ακόμα πονάω....
Οι περισσότεροι με κούρσες (και ξέρεις τι κούρσες...) και εμείς με το διπλό να αγκομαχάμε... "Πάτα Αγγέλαααααα...."
Πλάκα είχε, αλλά οι τετρακέφαλοι ακόμα πονάνε...
Για να πω κι εγω την άποψή μου επι του θέματος σαν νεοεισερχόμενος στο χώρο των ποδηλάτων.
Εδώ και μερικά χρόνια παρατηρήται μια αύξηση των ποδηλάτων, εύκολα το διαπιστώνει κανείς κοιτώντας στους δρόμους, κυρίως σε μεγαλουπόλεις. Πολλά έπαιξαν ρόλο: λίγο η αυξηση της τιμής των καυσίμων, λίγο η ξενόφερτη μόδα, βλέπε Ολλανδία κεντρική Ευρώπη κτλ, λίγο η κουλτούρα των πράσινων μετακινήσεων και άλλα. Ο Έλληνας όμως ειναι και καλομαθημένος... στο περίπτερο για τσιγάρα με το αμάξι, είτε γιατί βαριέται να πάει με τα πόδια, είτε γιατί πρέπει να επιδείξει το καινούριο αμάξι, είτε γιατί έβαλε εξάτμιση και φιλτροκούτι (και έγινε γρήγορος!).
Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απο τα παραπάνω... έχοντας προηγούμενη εμπειρία στα 80s μ' ένα μικροκαμωμένο σιδερένιο θεόβαρο ποδήλατο το οποίο ούτε καν υπάρχει στην αποθήκη στο πατρικό μου (το πέταξε ο αδερφός μου γιατί έπιανε χώρο...!), έφτασε και για μένα η ώρα να πάρω το νέο μου απόκτημα! Για να μην τα πολυλογώ κατάληξα σε trekking. Και κάνεις την 1η βόλτα και λες: ρε τι ωραία είναι τα σημερινά ποδήλατα? Συνεχίζεις και άλλες βόλτες και λες: ρε τι έχανα τόσο καιρό... Συνεχίζεις κι άλλο, πας να κάνεις μια δουλίτσα και λες: γλύτωσα και 4euro βενζίνη σήμερα!
Είναι η κατηγορία πιστεύω που βάζει έναν αρχάριο στο χώρο του ποδηλάτου! Για ΜΤΒ δεν υπήρχε περίπτωση ν' αγόραζα! Δεν μου κάνει καθόλου όρεξη να πάω σε μια κοφτερή ανηφορα και μετά σε κατηφόρα σε χωμάτινο-πέτρινες διαδρομές. Για road καταστάσεις και κούρσες... δεν παίζει! Και μόνο που βλέπω αυτούς τους τύπους τέρμα σκυφτούς, με πονάει η μέση μου και τα κάκαλα, κι ας κάθομαι στην πολυθρόνα τώρα!!!
Ωραία και αφού σε βάλει στο χώρο των ποδηλάτων ένα τρεκινγκ μετά τι? Μετά πιστεύω υπάρχουν 3 επιλογές:
γ) τα παρατάς
υπάρχει και μια 4η πιο σπάνια περίπτωση, να πάρεις ποδήλατο supermarket για να πηγαίνεις απο το σπίτι σου στην πλατεία του χωριού για καφέ...
Αυτά σαν πρώτες σκέψεις... Είμαι περίεργος να δω μετά απο κάμποσο καιρό αν θα έχει αλλάξει κάτι απο τις ποδηλατικές μου ανησυχίες!
δλδ βγάλανε τα trekking για να πηγαίνεις στο περίπτερω με το trekking (με το Mtb Θα σου πέσουν τα κάκαλα) ???????
δλδ αν έπερνες ένα κλασικό city με σχάρες και φτερά που είναι πιο ιδανικό για αυτό που θέλεις να κάνεις θα σε χαλούσε???
δλδ αν έπερνες ένα κλασικό city με σχάρες και φτερά που είναι πιο ιδανικό για αυτό που θέλεις να κάνεις θα σε χαλούσε???
...τον χαλούσε, επειδή αν ήθελε να πάρει το ποδήλατο μαζί το καλοκαίρι για να εξερευνεί παραλίες στα νησιά με τι θα πήγαινε?
Με το city που δεν μπορείς να σηκωθείς ορθοπέταλο?
Α ρε πλάνετ, τι στόκος που είσαι, αν σκεφτόμασταν όλοι σαν εσένα θα είμασταν ακόμα στην εποχή των σπηλαίων.
γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς ορθοπέταλο???
σου έχουν περτσινώσει τον κόλο στην σέλα στα city???
και άντε θα γίνω χαζός σαν και εσένα
τι να το κάνεις το ορθοπέταλο στο trekking???
να ξεκωλήσεις στην ανηφόρα όταν τρέχεις στο tour de france
???
άσε που απάντησα στον συγκεκριμένο χρήστη που ανέφερε συγκεκριμένη χρήση
τέσπα
Διαβασα ολο το τοπικ σχεδον και απο οτι καταλαβα μαλλων εκανα λαθος που κοιταξα τρεκκινγκ...
ημουν ετοιμος να παρο ενα merida crossway 10-v '13 model για αποστασεις μεχρι 30 χλμ περιπου και γενικα καπου εκει...
κοιταξα και fitness και ειναι λιγο απογορευτηκες οι τιμες για την τσεπη μου
σε merida παντα...οποτε να παρω mtb merida και να βαλω λαστηχα δρομου?
τα περισσοτερα χλμ γινονται σε ασφαλτο...παρακαλω πειτε μου να ξερω να μην παρω κατι το οποιο θα νομιζω οτι μου κανει..
σας ευχαριστω!
απλά δεν χρειάζονταν και σιγά μην κάτσει ο άλλος και διαβάζει 800 απαντήσεις
πιστεύω το όλο θέμα καλύφτηκε στην πρώτη σελίδα
βέβαια η ειρωνία είναι πως "πόλεμο" έφαγα από άτομα που δεν έχουν προσφέρει τπτ απολύτως
:S
Αχ μωρέεε... Έλα δω, σώπα...
-
Ας το σβήσω μην έχουμε τραβήγματα.
Τα παραπάνω λάβε τα σαν ένα μικρό δείγμα για το ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
ναι εσύ δεν ξέρεις τι θα πει καλύτπει ένα ποδήλατο μία ανάγκη
εσύ λες αφού κάνω 10 χλμ 20 χλμ με το ποδήλατο με καλύπτει
το θέμα είναι με πιο τις κάνεις πιο σωστά
σε πιο ταλεπορείσε λιγότερο και πάει λέγοντας
Καλές διακοπές παιδιά! Ας πάμε σε κάμια θάλασσα! 15αύγουστος γαρ! Γιορτάζω κιόλας! :D
Δεκαπεντάγουστο σε λένε ρε?

Χρόνια σου πολλά λοιπόν!
AXAXAXAXAXA! Thanks!

Φιλικά
Κώστας
εγώ πάντως θα σου πω τρελλό γιατί ούτε εγώ δεν διαβάζω 800 απαντήσεις
και όσο αφορά την βοήθεια
εξαρτάτε τι θεωρείς βοήθεια
ένα από τα λίγα άτομα που έχει βοηθήσει πολλά άτομα είναι ο colompus discover the steel ή κάπως έτσι
όλλοι οι υπόλοιποι λέμε μαλακίες
:D
εγώ λέω τα βασικά της ποδηλασίας και απόρω γιατί δεν τα ξέρουν όλλοι όσοι με κοντράρουν εδώ μέσα
οι τελευταίες 20 σελίδες ήταν άθλιες και χωρίς νόημα
ότι άξιζε να διαβαστεί ήταν στις πρώτες 2 σελίδες
...νο2?
Αν είναι περιττή κατηγορία θα φανεί σε βάθος χρόνου, εγώ πάντως βλέπω πολλούς αρχάριους ποδηλάτες να τα βολτάρουν αλλά και πιο έμπειρους να τα έχουν για τις πρόχειρες καθημερινές τους μετακινήσεις.
Οτι και να λέει ο πλάνετ και ο κάθε πλάνετ δεν αλλάζει την πραγματικότητα, εκτός μόνο μέσα στο ανύπαρκτο μυαλό του...
Εγώ πιστεύω πως ο καθένας επιλέγει ξεκάθαρα τι ποδήλατο του χρειάζεται,
με βάση τις ανάγκες του, τις δυνατότητες του και τις δυνατότητες του χώρου
που κινείται, τις αδυναμίες του και την αίσθηση που έχει όταν το οδηγεί.
Έτσι λοιπόν πέραν από τις φυσικές και τους νόμους, το trekking ποδήλατο
είναι ένα ποδήλατο που μπορεί να μην καλύπτει άριστα συγκεκριμένη
κατηγορία ''ποδηλατικών απαιτήσεων'' όπως ένα mountain ή μία κούρσα, αλλά
καλύπτει όμως από απλώς ικανοποιητικά σε κάποια έως και άριστα σε κάποια
άλλα (ανάλογα τον ποδηλάτη) μεγαλύτερο φάσμα απαιτήσεων. Γι΄αυτό και μόνο
τον λόγο απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό...
Αν δεν τον τσιγκλαγες , θα σκαγες !!
...

γ) τα παρατάς
Σωστός! Υπάρχει όμως και 5η λύση: Συνεχίζεις με trekking..
6. Παντρεύεσαι και παίρνεις τάντεμ
7. Κάνεις παιδιά και παίρνεις Two-Seater Trailer
8. Μετά από μακροχρόνια ψυχανάλυση, ή μετά από συνειδητοποίηση του τι ψήφισες τις τελευταίες εκλογές, αποκαλύπτεται ότι είσαι λίγο ανισόρροπος οπότε το γυρνάς σε τρίκυκλο.
9. Βλέπεις τη γυναίκα που περίμενες όλα αυτά τα χρόνια και θέλοντας να κάνεις επίδειξη των δεξιοτήτων σου περνάς από μπροστά της με μονόροδο.
10. ...........
10. πουλάς το ρολόι και αγοράζεις κομπολόι
..

..
Βρε άιντε βρείτε εκεί χάμου ένα ποδήλατο με δύο ρόδες και απολαύστε μια διαδρομή και αφήστε τις ατέρμονες αναλύσεις για όσους κάνουν ποδήλατο από το πληκτρολόγιο...
... Κυριακή ακολουθήσαμε τον ΠοαCτιακό μέχρι Ανάβυσσο και ακόμα πονάω....
Οι περισσότεροι με κούρσες (και ξέρεις τι κούρσες...) και εμείς με το διπλό να αγκομαχάμε... "Πάτα Αγγέλαααααα...."
Πλάκα είχε, αλλά οι τετρακέφαλοι ακόμα πονάνε...
+1....!!!
δλδ βγάλανε τα trekking για να πηγαίνεις στο περίπτερω με το trekking (με το Mtb Θα σου πέσουν τα κάκαλα) ???????
...τον χαλούσε, επειδή αν ήθελε να πάρει το ποδήλατο μαζί το καλοκαίρι για να εξερευνεί παραλίες στα νησιά με τι θα πήγαινε?
Με το city που δεν μπορείς να σηκωθείς ορθοπέταλο?
Α ρε πλάνετ, τι στόκος που είσαι, αν σκεφτόμασταν όλοι σαν εσένα θα είμασταν ακόμα στην εποχή των σπηλαίων.
γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς ορθοπέταλο???
σου έχουν περτσινώσει τον κόλο στην σέλα στα city???
και άντε θα γίνω χαζός σαν και εσένα
τι να το κάνεις το ορθοπέταλο στο trekking???
να ξεκωλήσεις στην ανηφόρα όταν τρέχεις στο tour de france
???
άσε που απάντησα στον συγκεκριμένο χρήστη που ανέφερε συγκεκριμένη χρήση
τέσπα
Διαβασα ολο το τοπικ σχεδον και απο οτι καταλαβα μαλλων εκανα λαθος που κοιταξα τρεκκινγκ...
ημουν ετοιμος να παρο ενα merida crossway 10-v '13 model για αποστασεις μεχρι 30 χλμ περιπου και γενικα καπου εκει...
κοιταξα και fitness και ειναι λιγο απογορευτηκες οι τιμες για την τσεπη μου
σε merida παντα...οποτε να παρω mtb merida και να βαλω λαστηχα δρομου?
τα περισσοτερα χλμ γινονται σε ασφαλτο...παρακαλω πειτε μου να ξερω να μην παρω κατι το οποιο θα νομιζω οτι μου κανει..
σας ευχαριστω!