Το ποδήλατο trekking, είναι marketing τρυκ; ή όχι;

1060 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

horsey wrote:
... ακολουθώ μια συμβουλή που λέει να σε αποφεύγουμε όπως τα σκατά σε ένα πεζοδρόμιο...

Τι σοφή συμβουλή !! Πρέπει να το είπε άτομο πολύ grand

Ακόμα και όταν το συγκεκριμένο θρέντ αγγίξει τα χίλια ποστ, δεν θα βγάλευε νόημα με τον σπαζοκλαμπάνια. Αυτό είναι και το βίτσιο του άλλωστε. Να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, έστω και με μπουρδολογίες . Παλιότερα τουλάχιστον το στόμα του έλεγε αυτές τις κουράδες χωρίς να βρίζει. Τελευταία αισθάνεται "καταξιωμένος" στο φόρουμ επειδή βαρεθήκαμε πιά να τον κράζουμε και το παίζει ειδικός στους ανίδεους.αρχισε λοιπόν τις ύβρεις, εκμεταλλευόμενος το ότι είναι μακρυά από το βεληνεκές της φάπας μας (ή τουλάχιστο έτσι νομίζει)... Προτείνω να βάλουμε ρεφενέ ένα πούλμαν που θα μας πάει στην κρύα βρύση ώστε να του χω...ρηγήσουμε παρεντερικά ένα τρέκκινγ (ή μήπως προτιμάς μάουνταιν που έχει και τραχτερωτά λάστχα)????

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

strouf wrote:
horsey wrote:
... ακολουθώ μια συμβουλή που λέει να σε αποφεύγουμε όπως τα σκατά σε ένα πεζοδρόμιο...

Τι σοφή συμβουλή !! Πρέπει να το είπε άτομο πολύ grand

Ακόμα και όταν το συγκεκριμένο θρέντ αγγίξει τα χίλια ποστ, δεν θα βγάλευε νόημα με τον σπαζοκλαμπάνια. Αυτό είναι και το βίτσιο του άλλωστε. Να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, έστω και με μπουρδολογίες . Παλιότερα τουλάχιστον το στόμα του έλεγε αυτές τις κουράδες χωρίς να βρίζει. Τελευταία αισθάνεται "καταξιωμένος" στο φόρουμ επειδή βαρεθήκαμε πιά να τον κράζουμε και το παίζει ειδικός στους ανίδεους.αρχισε λοιπόν τις ύβρεις, εκμεταλλευόμενος το ότι είναι μακρυά από το βεληνεκές της φάπας μας (ή τουλάχιστο έτσι νομίζει)... Προτείνω να βάλουμε ρεφενέ ένα πούλμαν που θα μας πάει στην κρύα βρύση ώστε να του χω...ρηγήσουμε παρεντερικά ένα τρέκκινγ (ή μήπως προτιμάς μάουνταιν που έχει και τραχτερωτά λάστχα)????

Καλώς τον
και ας άργισε
:D

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

Ακόμη περιμένω να μου πεις σε ποιους αγώνες πήρες μέρος. Δείξε μας τα γαλόνια σου να βαρέσουμε προσοχή. Αλλά τι λέω, εσύ είσαι μια απλή κουραδομηχανή.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
Ακόμη περιμένω να μου πεις σε ποιους αγώνες πήρες μέρος. Δείξε μας τα γαλόνια σου να βαρέσουμε προσοχή. Αλλά τι λέω, εσύ είσαι μια απλή κουραδομηχανή.

εγώ πολύ σπάνια θα πω έχω κάνει αυτό ή εκείνο
ή έχω το τάδε πτυχίο κτλ κτλ κτλ
αυτό το αφήνω σε αυτούς που τους έχει τελειώσει η επιχειρηματολογία
να και εσένα ή σαν το κάθε μαλάκα που έχει την ανάγκη να πει τι είναι
μιας και δεν μπορεί να το δείξει

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

Παρτε ενα 29αρι mtb αμα θελετε να τα κανετε ολα 50-50
εκτος αν καποιον τον βολευει το 80-20
οποτε τρεκιν..
να ναι καλα οι εταιριες εχουν για ολα τα γουστα..
αρκει καποιος να ψωνιζει με το μυαλο του

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
οποτε τρεκιν..

το 80-20 τι ακριβώς σημαίνει???
γιατί το μάθανε όλοι να το λένε χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

plannet wrote:
milvas wrote:
οποτε τρεκιν..

λες κ δεν ξερεις..80 ασφαλτο 20 βατο χωμα..

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
plannet wrote:
milvas wrote:
οποτε τρεκιν..

να φανταστώ πως το 50-50 είναι 50 άσφαλτο και 50 βατό χώμα???

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

plannet wrote:
milvas wrote:
plannet wrote:
milvas wrote:
οποτε τρεκιν..

κ βαλε...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
plannet wrote:
milvas wrote:
plannet wrote:
milvas wrote:
οποτε τρεκιν..

κ βαλε...

μόνο που παίζει ένα θέμα
το βατό χώμα το βγάζεις με όλα τα ποδήλατα
ακόμα και χωρίς ανάρτηση να είναι το ποδήλατο
δλδ με τον chameleonta σου δεν πας βατό χώμα??

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

ναι βρε παω..με το καταλληλο λαστιχο
διοτι δεν εχουν ολοι την ιδια αντοχη στο κοπανημα
απλα εδω δεν ισχυει(τα εργαλεια κανουν τον μαστορα)..
ειναι θεμα οδηγου ..μην τα βαζεις με το ποδηλατο δεν φταιει..

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
ναι βρε παω..με το καταλληλο λαστιχο
διοτι δεν εχουν ολοι την ιδια αντοχη στο κοπανημα
απλα εδω δεν ισχυει(τα εργαλεια κανουν τον μαστορα)..
ειναι θεμα οδηγου ..μην τα βαζεις με το ποδηλατο δεν φταιει..

αν δεν αντέχεις το κοπάνημα παίρνεις mtb (σκυφτή θέση οδήγησης) αν πάρεις κάτι με όρθια θέση οδήγησης θα φας κοπάνημα στην μέση (λογικό)
οπότε ξανααγυρνάμε στην αρχική ερώτηση χρειάζόνται τόσες κατηγορίες
μιας και με ένα city και κατάληλο λάστιχο πας σε βατό χωματόδρομο (πλέον και αυτά έχουν ανάρτηση)

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

ενταξει κ με την σκυφτη το τρως μπροστα το κοπανημα καρπους κ ωμους
καθως επισης δεν μιλαμε για χαντακια, οποτε εκει σηκονωμαστε λιγο απο την σελα..ακομα κ με mountain η κανω λαθος?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
καθως επισης δεν μιλαμε για χαντακια, οποτε εκει σηκονωμαστε λιγο απο την σελα..ακομα κ με mountain η κανω λαθος?

ναι κοπάνημα τρως
το θέμα είναι πως σε έναν βατό χωματόδρομο δεν μπορείς να είσαι συνέχεια όρθιος
οπότε ή έχεις σκυφτή θέση και αποροφάει η μπροστά ανάρτηση ή έχεις όρθια θέση και αποροφάει ο προστάτης και η μέση γενικότερα
βέβαια δεν αναλύουμε τις διαδρομές
αλλά αν αυτή η διαδρομή που λες με βατό χωματόδρομο σου προσφέρει κάτι παραπάνω η κατηγορία trekking off road ή θα μπορούσες να την βγάλεις με την ίδια άνεση και ευκολία με ένα city χωρίς φτερά με πιο τραχτεροτά λάστιχα

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

plannet wrote:
milvas wrote:

ναι κοπάνημα τρως
οπότε ή έχεις σκυφτή θέση και αποροφάει η μπροστά ανάρτηση ή έχεις όρθια θέση και αποροφάει ο προστάτης και η μέση γενικότερα
αλλά αν αυτή η διαδρομή που λες με βατό χωματόδρομο σου προσφέρει κάτι παραπάνω η κατηγορία trekking off road ή θα μπορούσες να την βγάλεις με την ίδια άνεση και ευκολία με ένα city χωρίς φτερά με πιο τραχτεροτά λάστιχα

συμφωνοι οσον αφορα το χωμα
αλλα στο βατο μπορεις κ καθιστος
το σιτυ αντεχει στο χωμα ομως? σκελετικα? εχει μελετηθει για αυτο?
κ παμε τωρα στον δρομο..
πχ.. το πεζοδρομιο το κατεβαινει το ιδιο ανετα?
μια κοπελα ας πουμε..η σε ενα φρεατιο λογω μποτιλιαρισματος?
ειπαμε δεν εχουμε ολοι την ιδια τεχνικη καταρτιση ουτε τα αντανακλαστικα..

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

plannet wrote:
με ένα city χωρίς φτερά με πιο τραχτεροτά λάστιχα

...να το κάνεις να μοιάζει με τρέκιν.

Στα γραφόμενα μας έρχεσαι, συνέχισε έτσι, καλά το πας, σε λίγο θα ανακαλύψεις την αμερική.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
plannet wrote:
milvas wrote:

ναι κοπάνημα τρως

συμφωνοι οσον αφορα το χωμα
αλλα στο βατο μπορεις κ καθιστος
το σιτυ αντεχει στο χωμα ομως? σκελετικα? εχει μελετηθει για αυτο?
κ παμε τωρα στον δρομο..
πχ.. το πεζοδρομιο το κατεβαινει το ιδιο ανετα?
μια κοπελα ας πουμε..η σε ενα φρεατιο λογω μποτιλιαρισματος?
ειπαμε δεν εχουμε ολοι την ιδια τεχνικη καταρτιση ουτε τα αντανακλαστικα..

εγώ τα trekking Που έχω δει δεν είναι και τέρατα αντοχής ουσιαστικά οι σκελετοί είναι φτηνοκατασκευές
για αυτό και συναντας απίστευτή ελαστικότητα και προβλήμα φτηνοδουλειάς
όπως ένα παιδί που πατούσε φρένο και ακουμπούσε το λάστιχο του στα ψαλίδια
και ας μην ξεχνάμε υπάρχουν city bikes στην επαρχεία που έχουν βγάλει χλμ και χλμ σε χωματόδρομους πηγαίνουν σε αποθήκες χωράφια και στάβλους
σίγουρα δεν μπορώ να αποδείξω ότι ένα city bike έχει την ίδια αντοχή με ένα trekking
αλλά και κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
plannet wrote:
με ένα city χωρίς φτερά με πιο τραχτεροτά λάστιχα

...να το κάνεις να μοιάζει με τρέκιν.

Στα γραφόμενα μας έρχεσαι, συνέχισε έτσι, καλά το πας, σε λίγο θα ανακαλύψεις την αμερική.

τι θέλεις να πεις ??
πως το trekking Θα προσφέρει περισσότερα πράγματα
και αν ναι πια??

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

plannet wrote:
τι θέλεις να πεις ??
και αν ναι πια??

...το πω, αυτό ενοείται, πως ένα τρέκιν θα προσφέρει περισσότερα από ένα σίτυ με χοντρά λάστιχα.

Μπορείς να διαβάσεις σε προηγούμενα μηνύματα σε αυτό το θέμα ποιά είναι αυτά που προσφέρει.

Μη λέμε τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
plannet wrote:
τι θέλεις να πεις ??
και αν ναι πια??

...το πω, αυτό ενοείται, πως ένα τρέκιν θα προσφέρει περισσότερα από ένα σίτυ με χοντρά λάστιχα.

Μπορείς να διαβάσεις σε προηγούμενα μηνύματα σε αυτό το θέμα ποιά είναι αυτά που προσφέρει.

Μη λέμε τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια.

δεν είδα κάπου να αναφερετε κάτι
βέβαια ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

plannet wrote:

...να αναφέρεται κάτι επειδή δεν κοίταξες καλά.

Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, το ίδιο ισχύει και για εσένα.
Μέχρι στιγμής τα καταφέρνεις καλά με το να μην τεκμηριώνεις τίποτα από αυτά που λες.

Τα πιο πολλά επιχειρήματά σου είναι καθαρά υποθετικά και λαμβάνουν χώρα στη σφαίρα της φαντασίας σου.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
plannet wrote:

...να αναφέρεται κάτι επειδή δεν κοίταξες καλά.

Εννοείται πως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, το ίδιο ισχύει και για εσένα.
Μέχρι στιγμής τα καταφέρνεις καλά με το να μην τεκμηριώνεις τίποτα από αυτά που λες.

Τα πιο πολλά επιχειρήματά σου είναι καθαρά υποθετικά και λαμβάνουν χώρα στη σφαίρα της φαντασίας σου.

ότι έχω πει είναι τεκμηριομένο
και αυτό που περιμένω ακόμα είναι απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν από εμένα

αλλά καλά τα πας
συνέχισε να γίνεσαι βλάκας να με διασκεδάζεις

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...λες ότι νά'ναι.

plannet wrote:

Επρεπε να είχες ανοίξει λεξικό πρίν γράψεις αυτή τη λέξη.

Οτι έχεις πεί είναι καθαρά υποθετικό αφού δεν έχεις αποδείξει κάτι, υποθέτεις κάτι για το σκελετό, τα φρένα, τη γεωμετρία, τις αναρτήσεις κτλ κτλ.
Μιλάς έτσι όπως θα ήθελες να ήταν, δηλαδή είσαι εκτός πραγματικότητας.

plannet wrote:
συνέχισε να γίνεσαι βλάκας να με διασκεδάζεις :D

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω, μπορώ όμως να σε κάνω να διασκεδάσεις ακόμα περισσότερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιταχτείς στον καθρέφτη.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

plannet wrote:
.....εγώ τα trekking που έχω δει δεν είναι και τέρατα αντοχής, ουσιαστικά οι σκελετοί είναι φτηνοκατασκευές......

ΟΚ, τώρα καταλάβαμε ΟΛΟ το νόημα τόοοοοοσων και τόοοοοσων ποστς....
ΟΚ.
Πάνε τώρα να δεις κανα φυσιολογικό σκελετό τρεκκιν, όπως πχ το Ideal Integrator του 2006 που καβαλάω τα τελευταία 6 χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ.
Double butted alloy 7005 T4.... και βάλε και στα αυτιά να χεις για του χρόνου....
Έχω φτάσει Χαλκίδα με δαύτο, έχω πάει Ανάβυσσο, έχω κάνει χιλιάδες χλμ, έχει αντέξει πολλά κιλα επάνω στο αλουμινένιο κορμί του, έχει φάει βροχε΄ς, έχει φάει και χιόνια (πχ σήμερα), έχει φάει πτώσεις γερές, ΓΙΑ 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΘΕΜΕΡΑ.
..
..
..
..
που θα μου πεις εμένα για τρεκκιν σκελετό και αντοχές και άνεση και αξία και ... και ...και
..
..
άντε το πολύ - πολύ να μου πεις για κανα σουβλάκι... αλλά μέχρι εκεί...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
...λες ότι νά'ναι.

plannet wrote:

Επρεπε να είχες ανοίξει λεξικό πρίν γράψεις αυτή τη λέξη.

Οτι έχεις πεί είναι καθαρά υποθετικό αφού δεν έχεις αποδείξει κάτι, υποθέτεις κάτι για το σκελετό, τα φρένα, τη γεωμετρία, τις αναρτήσεις κτλ κτλ.
Μιλάς έτσι όπως θα ήθελες να ήταν, δηλαδή είσαι εκτός πραγματικότητας.

plannet wrote:
συνέχισε να γίνεσαι βλάκας να με διασκεδάζεις :D

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω, μπορώ όμως να σε κάνω να διασκεδάσεις ακόμα περισσότερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιταχτείς στον καθρέφτη.

θα ήθελες καμία μηχανολογική ανάλυση ???
τα περρισότερα από αυτά μπορώ να στα αποδείξω και μόνο από τις περιγραφές των εταιριών ή από παρεμφερή παραδείγματα απλά δεν έχει νοήμα να το κάνω μαζί σου γιατί δεν θέλεις να ακούσεις αφού δεν σε βολεύω :D
εδώ κάθε φορά που γράφεις θυμάμαι όταν προσπάθησα να σου αποδείξω κάτι που διαφωνούσαμε τότε (γρανάζομα)
σου είχα ζητήσει να κάνεις μία δοκιμή 2 διαδρομών αλλά εσύ και τότε νόμιζες πως είσαι ποδηλατική διάνεια και δεν ήθελες να σε βγάλουν από τον λήθαργο σου
κoιμίσου παλικάρι μου :D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
plannet wrote:
.....εγώ τα trekking που έχω δει δεν είναι και τέρατα αντοχής, ουσιαστικά οι σκελετοί είναι φτηνοκατασκευές......

ΟΚ, τώρα καταλάβαμε ΟΛΟ το νόημα τόοοοοοσων και τόοοοοσων ποστς....
ΟΚ.
Πάνε τώρα να δεις κανα φυσιολογικό σκελετό τρεκκιν, όπως πχ το Ideal Integrator του 2006 που καβαλάω τα τελευταία 6 χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ.
Double butted alloy 7005 T4.... και βάλε και στα αυτιά να χεις για του χρόνου....
Έχω φτάσει Χαλκίδα με δαύτο, έχω πάει Ανάβυσσο, έχω κάνει χιλιάδες χλμ, έχει αντέξει πολλά κιλα επάνω στο αλουμινένιο κορμί του, έχει φάει βροχε΄ς, έχει φάει και χιόνια (πχ σήμερα), έχει φάει πτώσεις γερές, ΓΙΑ 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΘΕΜΕΡΑ.
..
..
..
..
που θα μου πεις εμένα για τρεκκιν σκελετό και αντοχές και άνεση και αξία και ... και ...και
..
..
άντε το πολύ - πολύ να μου πεις για κανα σουβλάκι... αλλά μέχρι εκεί...

δλδ αν είχες αντί για το intergrator to travelon δεν θα είχες 7005 τ4 και στα αυτιά να έχεις και του χρόνου
ακόμα και αυτό είναι 7005 τ4
http://www.idealbikes.net/?section=1774&language=el_GR&itemid1494=1955

δλδ με το city θα δυαλούσε στο μέσο της διαδρομής ???
δεν τα έβαλα με την αντοχή των trekking απλά δεν έχουν διαφορές με τα αντίστοιχα city η αν έχουν δεν είναι αξίες για νέα κατηγορία ή διαφορετική κατηγορία
νιώθω πως μας περνάνε για ηλήθιους δλδ όταν στο ίδιο ποδήλατο βάζουν φαρδύ λάστιχο να είναι trekking of road και αν βάλουν σχάρες φτερά φώτα να το λένε city bike
και πάει λέγοντας
εσύ με την τόση εμπειρία σου και τα τόσα ποδήλατα που εχεις αλλάξει θα έπρεπε να το καταλάβεις αυτό
αλλά που να σε αφήσει η σφηνωμένη τυρόπιτα ανάμεσα στο δεξί και στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια....
άντε πάλι από την αρχή...
.
.
.
πιάσε μια σαλάτα και δυό μπύρες ακόμα....
.
.
.
βρε δε λέει να τελειώσει το καταραμένο...
.
.
.
.
φτού και από την αρχή..
.
.
.
.
.
μπλα- μπλα μπλα.... ΜΠΛΙΑΞ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
... τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια....
άντε πάλι από την αρχή...
.
.
.
πιάσε μια σαλάτα και δυό μπύρες ακόμα....
.
.
.
βρε δε λέει να τελειώσει το καταραμένο...
.
.
.
.
φτού και από την αρχή..
.
.
.
.
.
μπλα- μπλα μπλα.... ΜΠΛΙΑΞ

αυτή ήταν η πιο σοφή απάντηση που έδωσες

άλλος ένας που μου λέει το ίδιο πράγμα χωρίς να απαντάει στο ερώτημα που έχω κάνει

milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

plannet][quote=RockaRolla wrote:
plannet wrote:

νιώθω πως μας περνάνε για ηλήθιους δλδ όταν στο ίδιο ποδήλατο βάζουν φαρδύ λάστιχο να είναι trekking of road και αν βάλουν σχάρες φτερά φώτα να το λένε city bike
και πάει λέγοντας

Εστω κ να πηραν σκελετα απο city που δεν νομιζω απολυτα.. τι πειραζει? φτιαξαν ενα πιο ανετο city bike με αναρτηση που μπαινει κ λιγο χωμα πιο ανετα
κ δεν ειναι ολα τα τρεκιν μαουνες..
εχει κ τρεκιν με πιο σκυφτη θεση οδηγησης
δηλ τα σαικλοκροςς που ρωτησα κ πιο πανω ειναι σκελετος κουρσας με πιο χοντρα λαστιχα πιστευεις? δεν εχει ενισχυσεις ο σκελετος? πολλες κ με αποδειξεις

τα on road trekkin μπορει να ειναι απο city πλαισια οκ..αλλα με μια αναρτηση μεταμορφωνονται στην πολη ..βλεπε πεζοδρομια, φρεατια, κακοτεχνιες κλπ
δεν βλεπω κατι κακο..ουτε εχουν τεραστιες διαφορες σε τιμη για να μην δικαιολογουν νεα κατηγορια..που ουσιαστικα αναβαθμιση λεγεται σε σημεια..
υβριδικα θα τα δεις να γραφονται σε καποια ξενα sites

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

milvas wrote:

......Εστω κ να πηραν σκελετα απο city ....

Αν δεις, τα city bikes έχουν ΠΟΛΥ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ. Αν καβαλήσεις ένα θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά.
Δεν μπορείς να βάλεις δύναμη στα πετάλια, όσο με όλα τα άλλα ποδήλατα. Το βάρος σου θα παραμείνει στη σέλα.
Έχουν την έννοια της ξαπλωτής, ΧΑΛΑΡΗΣ, άνετης, όρθιας μετακίνησης μέσα σε κίνηση πόλης, με συχνό σταμάτα-ξεκίνα για μικρές χλμ αποστάσεις και χαλαρές ταχύτητες.
Η έμφαση δίνεται στον εξοπλισμό που θα σου επιτρέψει να ποδηλατίσεις με ασφάλεια σε διάφορες καιροκές συνθήκες, με απλά ρούχα, για να "κάνεις ή να πας στη δουλειά σου". βλ. φτερά, κουδουνάκια, καλαθάκια, άνετες σέλες-πολυθρόνες, δυναμό και φώτα μπρος-πίσω, ποφυλακτήρας αλυσίδας, σταντ κλπ κλπ. Όλα αυτά είναι ΕΧΤΡΑ σε όλα τα άλλα ποδήλατα, αλλά είναι default στα city bikes.
Φυσικά το βασικότερο συστατικό είναι ο σκελετός. ΟΡΘΙΟ ΠΑΛΟΥΚΟΣΕΛΟ. Η γωνία κλίσης του seat tube δεν είναι όπως σε ΜΤΒ / τρεκκιν / δρόμου.
Τσέκαρέ το.
... όσο για τον γνωστό σπαζοκλαμπάνια, που ως μοναδικός έξυπνος έχει βρει μια καραμέλα και την πιπιλάει για μήνες... ούτε που έχει δει ποτέ του τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά σε κανονικό τρεκκιν ποδήλατο, ούτε σε city bike.
Όλες οι μεγάλες και μικρές εταιρείες έχουν βγάλει ΚΑΙ hybrid / τρεκκιν ποδήλατα. Χιλιάδες κόσμου κυκλοφορεί με δαύτα. Όλοι είμαστε χαζοί. Ευτυχώς υπάρχει ένας έξυπνος.... ΣΠΑΖΟΚΛΑΜΠΑΝΙΑΣ....

contact