ntoum exis skefti pote oti ke esi zalizis arx.... adelfe.sto alo site prin xronia epidi ipostiriksa ton planet me dioksan me dikeologia oti ime enas logariazmos tou planet otan enas filos pou me gnorize tous ipe oti ime iparxto prosopo ,gia na glitosoun tin kseftila sbisane to thema riksan merikes akoma diagrafes ke ola kala ,ante lipon stous apenanti na zalizis arxi... ke asemas emas edo me tous diplous logariazmous
toulaxiston exis ligi autognosia ,an ixes perisoteri tha itan poli kalitera gia olous mas
Καλύτερα να είσαι λίγο χαζός και να το ξέρεις παρά εντελώς χαζός και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι.
ma ides oti me epibebeonis den katalabes ti egrapsa ego leo pos ise poli xazos ala den to exis katalabi ksanadiabase ti egrapsa den ine ke mathimatika i fisiki xaxa
toulaxiston exis ligi autognosia ,an ixes perisoteri tha itan poli kalitera gia olous mas
Καλύτερα να είσαι λίγο χαζός και να το ξέρεις παρά εντελώς χαζός και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι.
ma ides oti me epibebeonis den katalabes ti egrapsa ego leo pos ise poli xazos ala den to exis katalabi ksanadiabase ti egrapsa den ine ke mathimatika i fisiki xaxa
Μπορεί να είμαι εντελώς χαζός και να το ξέρω. Εσύ πάλι, λέω ότι είσαι εντελώς χαζός που γράφεις με greeklish και περιμένεις να γίνεσαι κατανοητός. Γνωρίζεις φυσικά ότι με greeklish γράφουν οι απαίδευτοι, οι ανορθόγραφοι και όσοι πετάνε μια μαλακία για να δικαιολογηθούν. Φυσικά και από τα greeklish καταλαβαίνεις τον ανορθόγραφο (γράφεις ise αντί για eisai, ala αντί alla, exis αντί για exeis κ.α.). Εκτός από τα άσχετα, θα συμμετάσχεις στην κουβέντα μας να μάθουμε τι ρόλο βαράς;
για τη φυσικη το αφηνω μιας και το πολυτεχνειο δεν εχει φυσικο προσπαθησε με τα λιγα που καταλαβαινεις να εντοπισεις ποιο τμημα ασχολειται με στοιχεια μηχανων και τεχνικης μηχανικης και η προταση μου για μαθημα ακομα ισχυει. Ο ντουμ ειπε οτι τροχος και πιρουνι κανουν 2 διαφορετικες κινησεις, μολις καταλαβε την μινντλετον που πεταξε αρχισε να προτεινει bike fit se ξενο τρεκιν( σε αυτα που ειπες εγω δεν αναφερθηκα αλλα αν κανω λαθος πειτε μου να μαθω τι κινηση κανει το πιρουνι ευγραμμη? κυκλικη?).
Σου τα εξηγεί ο άνθρωπος αλλά δεν καταλαβαίνεις.
ntimitris wrote:
Με το χερι στη καρδια, αν ο πλανετ εκανε ενα τετοιο λαθος και στην ιδια προταση προσεβαλε τους αλλους, εσυ πρωτος δεν θα τον ειχες περασει ιερα εξεταση?
Μόνο που ο Doom δεν έκανε λάθος. Επίσης να σε πληροφορήσω ότι δεν ασχολούμαι με κάθε παπαριά του πλανετ, δεν έχω τόσο χρόνο.
ntimitris wrote:
Σε αυτα που δεν κατλαβες να στα πω πιο απλα: πες μου ΓΙΑΤΙ σε βολευει το τρεκινκ με την αναρτηση σε σχεση με αλλους τυπους ποδηλατου και οχι αερολογιες του τυπου ειναι το ποδηλατο για μενα τι σε νοιζει εσενα(τα κριτιρια με τα οποια σε βολευει προσπαθω να παρω απο την κουβεντα αλλα το μονο που παιρνω ειναι ειρωνειες).
Δε θα λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που κάποιος γράφεται στο φόρουμ. Στρώσε τον πισινό σου και διάβασε. Τα λέμε όλα στην αρχή.
ntimitris wrote:
Ξεπερναω το παραληρημα σου στα fitness (παλι χωρις στοιχεια) και παμε σε αυτα που κοτεψες να απαντησεις: kona jake 990 ευρω ideal intergtator 877 ευρω. Παλι θελω να εισαι ειλικρινης και να μου πεις αν ενα τετοιας τιμης τρκινγ αξιζει εναντι ενος cyclocross, και αν πιστευεις οτι προσφερουν ιδια οδηγικη εμπειρια.
Μα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Δύο ποδήλατα διαφορετικής φιλοσοφίας προσφέρουν διαφορετικά πράματα στον χρήστη. Και για να μη μου λες ότι σου αφήνω το ερώτημα αναπάντητο σου λέω ότι δε θα έδινα 877 € για ένα trekking. Για εμένα 400 € αρκούν.
ntimitris wrote:
ΔΕν ειπα ποτε οτι τα χερια δεν δεχονται δυναμεις στο τρεκινκ, αυτο που σε εβαλα να μου πεις αν θεωρεις οτι με την γεωμτρια αυτη, που ασκουνται μικροτερες δυναμεις( εδω δεν σηκωνω κουβεντα) δικαολογειται η υπαρξη αναρτησης. Το αλλο που αρνηθηκες και επιβεβαιωσε αυτα που ελεγα (περι κατοχων τρεκινκ που αρνουνται οτι εκαναν κακη αγορα) ειναι η αρνηση σου για σοβορο διαλογο.
Όπως σου είπα τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, διάβασε.
ntimitris wrote:
Ο πλανετ, εγω και δεν ξερω ποιος αλλος εχουμε μπει στη λιστα του πνευματος αντιλογιας σου. Επειδη καπου διαφωνησαμε δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε και να μιλησουμε ανταλλασοντας πληροφοριες και εμπειριες για διαφορα θεματα ακομα και συμφωνησουμε σε μερικα κομματια οπως ορθια σταση και αναρτηση(χρησιμοποιησε τη λογικη σου).Αντιθετα εσυ προσπαθεις να βρεις τροπο να μου την πεις κανοντας σαν μπεμπης γαιτι ο πλανετ εβλισε και ατος και δεν τον εκανα ντα (μωρουδιστικη φωνη σε περιπτωση που δεν καταλαβες)Οσο για το αν ειμαι χαζος θα το κρινουν οι αλλοι γιατι εγω ο χαζος προσπαθω να μαθω απο εσς τους εξυπνους χωρις να σας εχω προσβαλει και εσεις απαντατε οτι δεν αξιζει να ασχολειστε μαζι μου.
Αυτά που λες είναι άσχετα. Αλήθεια, βρες μου που σε είπα χαζό. Να διαβάζεις πιο προσεκτικά γιατί χάνεις την μπάλα. Εγώ είμαι ο χαζός που κάθομαι και ασχολούμαι.
Είπαμε, δύσκολες εποχές, φτώχια, αφραγκιές.
Να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία, όλοι
trekkking και μετά άλλα τόσα σε αναβαθμίσεις
μπας και γίνει ποδήλατο και αφού δεν γίνει
ποδήλατο παίρνετε ένα κανονικό και σας χτίζει
άγαλμα ο ποδηλατάς.
άγαλμα ο ποδηλατάς.
Eaglos, εσύ τουλάχιστον έχεις μυαλό. Δεν είναι θέμα ελληνικής οικονομίας. Τόσες ξένες εταιρίες πουλάνε τέτοια ποδήλατα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρίσκει ο καθένας ό,τι τον βολεύει. Κανείς δεν προτείνει trekking για αγώνες δρόμου ή για downhill.
Λίγη ακόμα: Τα TT ποδήλατα είναι πανάλαφρα. Έχουν πιρούνια επίσης πανάλαφρα. Άμα βάλεις, όμως, δίσκο για μπροστινή ρόδα o χειρισμός του ποδηλάτου πήγε περίπατο, γιατί;
Και εγω οπως και αλλοι την ιδια γνωμη εχουμε.
Υπαρχουν account σχεδον αποκλειστικα για υπερασπιση του Plannet.
Αντε και για καμμια "συμβουλη" στην πωληση ποδηλατων (ποιος αλλος το κανει αυτο?)
Σχεδον ποτε δεν θα δεις αυτα τα account να ανοιγουν-συμετεχουν σε καποιο normal θεμα οπως ολα τα αλλα account.
Λίγη ακόμα: Τα TT ποδήλατα είναι πανάλαφρα. Έχουν πιρούνια επίσης πανάλαφρα. Άμα βάλεις, όμως, δίσκο για μπροστινή ρόδα o χειρισμός του ποδηλάτου πήγε περίπατο, γιατί;
Αντε και για καμμια "συμβουλη" στην πωληση ποδηλατων (ποιος αλλος το κανει αυτο?)
Σχεδον ποτε δεν θα δεις αυτα τα account να ανοιγουν-συμετεχουν σε καποιο normal θεμα οπως ολα τα αλλα account.
πόσο βλάκας είσαι??
με έχεις δει να μασάω τα λόγια μου??
και αφού έχω τόσο άδικο και λέω συνέχεια μαλακίες
γιατί δεν έχει βρεθεί ένας να πει δες αυτό που πρότεινες είναι λάθος
γιατί με όσους έχω μιλήσει ζητάνε ξανά και ξανά τις συμβουλές μου που δεν είναι αποκλειστικά για το πιο ποδήλατο να πάρω αλλά τι ποδήλατο να πάρω ......?
άγαλμα ο ποδηλατάς.
Eaglos, εσύ τουλάχιστον έχεις μυαλό. Δεν είναι θέμα ελληνικής οικονομίας. Τόσες ξένες εταιρίες πουλάνε τέτοια ποδήλατα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρίσκει ο καθένας ό,τι τον βολεύει. Κανείς δεν προτείνει trekking για αγώνες δρόμου ή για downhill.
στο έχω ξαναπεί
όταν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι
άστο για αυτούς που μπορούν
άγαλμα ο ποδηλατάς.
τα ειπες ολα με 5 κουβεντες
DOOM_NX wrote:
Δεν... Δεν...
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
αυτο πρεπει να ελπιζεις γιατι πεταξες κατι διαμαντια τωρα στο τελος που μεχρι και ο gteag αδυνατει να στα δικαιολογησει
greatg wrote:
Μόνο που ο Doom δεν έκανε λάθος. Επίσης να σε πληροφορήσω ότι δεν ασχολούμαι με κάθε παπαριά του πλανετ, δεν έχω τόσο χρόνο.
διαβασε τα τελευταια του ντουμ και θα καταλαβεις οτι ειχα δικιο και οτι εσυ δεν ειχες καταλαβει τι ελεγε. Θα πεσει φωτια να σε καψει, ελα πες την αληθεια ο πλανετ ειναι η αγαπημενη σου ενασχοληση, για αυτο αρχισες να βριζεις χωρισ λογο μπας και ασχοληθει λιγο μαζι σου. Αφου σχεδον συμφωνησαμε οτι τα ακριβα τρεκινκ ειναι κακη αγορα (Τo cyclocross μπαινει οπου και το τρεκινκ οσον αφορα το βουνο) παμε τωρα σε αυτα με 400 ευρω: πιστευεις οτι η ποιοτητα της αναρτησης σε αυτη την κατηγορια χρηματων, που ειναι επιεικως απαραδεκτη, προσφερει κατι σε αυτη τη γεωμετρια η ακομα και σε οποιαδηποτε γεωμετρια?γιατι ειτε εχεις ξερο ειτε αναρτηση απο 400 ευρω τρεκινκ σε ανεση δεν αλαζει τιποτα ενω σε αισθηση πολλα
σπανιο ειδος. Αρα την επομενη φορα που θα ανεβω εβρο στο χωριο κανω μια σταση για να μαζυτουμε ολοι, αν και μαζι να μας δει πλνετ παλι θα πει οτι ειμαστε διαφορετικοι επειδη το εγραψε εδω
άγαλμα ο ποδηλατάς.
Σχεδόν όλοι οι κάτοχοι trekking που γνωρίζω δεν έχουν κάνουν καμία αναβάθμιση. Εσύ έχεις δει πολλούς; Όταν λες 'κανονικό' ποδήλατο τι εννοείς; Μην πεις fitness.
διαβασε τα τελευταια του ντουμ και θα καταλαβεις οτι ειχα δικιο και οτι εσυ δεν ειχες καταλαβει τι ελεγε.
Σε τι έχεις δίκιο; Ο Doom είπε ότι το τιμόνι στρίβει και η ρόδα περιστρέφεται. Στα απλά ελληνικά που προσπαθούμε να γράφουμε, στροφή εννοούμε το στρίψιμο κατά κάποιες μοίρες (ενδεχομένως και 360). Όταν όμως λέμε περιστροφή εννοούμε υποχρεωτικά πλήρη κύκλο. Οπότε, όταν το ποδήλατο κινείται, το τιμόνι στρέφεται αλλά δεν περιστρέφεται. Από την άλλη η ρόδα δεν κάνει στροφή αλλά περιστροφή. Τι στο καλό, να ρωτήσουμε φιλόλογο;
Σου είπα και πριν ότι είναι χαζό να τρώμε το χρόνο μας παίζοντας με τις λέξεις αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είχες άδικο.
ntimitris wrote:
Θα πεσει φωτια να σε καψει, ελα πες την αληθεια ο πλανετ ειναι η αγαπημενη σου ενασχοληση,
Ναι
ntimitris wrote:
για αυτο αρχισες να βριζεις χωρισ λογο μπας και ασχοληθει λιγο μαζι σου.
Όχι
ntimitris wrote:
Αφου σχεδον συμφωνησαμε οτι τα ακριβα τρεκινκ ειναι κακη αγορα (Τo cyclocross μπαινει οπου και το τρεκινκ οσον αφορα το βουνο) παμε τωρα σε αυτα με 400 ευρω: πιστευεις οτι η ποιοτητα της αναρτησης σε αυτη την κατηγορια χρηματων, που ειναι επιεικως απαραδεκτη, προσφερει κατι σε αυτη τη γεωμετρια η ακομα και σε οποιαδηποτε γεωμετρια?γιατι ειτε εχεις ξερο ειτε αναρτηση απο 400 ευρω τρεκινκ σε ανεση δεν αλαζει τιποτα ενω σε αισθηση πολλα
Τα trekking έχουν την ανάρτηση που χρειάζονται για την χρήση που προορίζονται. Είναι ανόητο να λες ότι η ανάρτηση των trekking δεν κάνει για βουνό. Χαίρω πολύ, δε φτιάχτηκαν για βουνό. Οπωσδήποτε όμως είναι καλύτερα σε βουνό η ανάρτηση trekking από το ξερό πιρούνι. Δε θέλει μυαλό. Την άλλη την πιπίλα που μασουλάτε όλοι κατά καιρούς για το ότι μετά από λίγο καιρό η ανάρτηση trekking δε δουλεύει δεν ισχύει και το βλέπω στο δικό μου. Βλέπεις, εγώ ζω με trekking και ξέρω καλύτερα. Με την στοιχειώδη συντήρηση όλα πάνε καλά. Τουλάχιστον το έβλεπα στο δικό μου crossmo γιατί το έδωσα πριν λίγες ημέρες. Ήταν εξαιρετικά δελεαστική η προσφορά και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Έτσι πλέον είμαι κάτοχος ενός megisto 2011.
Σε τι έχεις δίκιο; Ο Doom είπε ότι το τιμόνι στρίβει και η ρόδα περιστρέφεται. Στα απλά ελληνικά που προσπαθούμε να γράφουμε, στροφή εννοούμε το στρίψιμο κατά κάποιες μοίρες (ενδεχομένως και 360). Όταν όμως λέμε περιστροφή εννοούμε υποχρεωτικά πλήρη κύκλο. Οπότε, όταν το ποδήλατο κινείται, το τιμόνι στρέφεται αλλά δεν περιστρέφεται. Από την άλλη η ρόδα δεν κάνει στροφή αλλά περιστροφή. Τι στο καλό, να ρωτήσουμε φιλόλογο;
Σου είπα και πριν ότι είναι χαζό να τρώμε το χρόνο μας παίζοντας με τις λέξεις αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είχες άδικο.
DOOM_NX wrote:
Dafuq? Το πιρούνι εκτελεί μεταφορική κίνηση
ας το αφησουμε το θεμα καλυτερα πες οτι εχεις τη γνωμη σου και εγω τη δικη μου, ουτε με πειθεις ουτε σε πειθω οποτε end of story.
greatg wrote:
Τα trekking έχουν την ανάρτηση που χρειάζονται για την χρήση που προορίζονται. Είναι ανόητο να λες ότι η ανάρτηση των trekking δεν κάνει για βουνό. Χαίρω πολύ, δε φτιάχτηκαν για βουνό.
δεν ειπα ποτε οτι δεν κανει για βουνο ειπα οτι δεν κανει για πουθενα μιας και η γεωμετρια δεν τη διακιολογει. Θες να πουμε ομως οτι δεν κανει για βουνο? ειμαι μεσα απλα μιλας με εναν που πιστευει οτι η αναρτηση στη πολη ειναι αχρηστη ανεξαρτητως γεωμετριας οποτε βλεπεις γιατι εγω τα αντιπαθω 2 στα 2 με απογοητευουν
greatg wrote:
Οπωσδήποτε όμως είναι καλύτερα σε βουνό η ανάρτηση trekking από το ξερό πιρούνι. Δε θέλει μυαλό.
εξαρταται τι καταλαβαινει ο καθενας με τη λεξη βουνο αν λεμε για δρομο οπου πηγαινουν και μαμα αυτοκινητα τοτε δεν πιστευω οτι κανει διαφορα τοσο κακης ποιοτητας αναρτηση. Για πιο μονοπατια τα τρεκινκ ειναι αστα να πανε αλλα δεν ειπε και κανενας οτι πανε καλα εκει οποτε τα δικαιολογω
greatg wrote:
Την άλλη την πιπίλα που μασουλάτε όλοι κατά καιρούς για το ότι μετά από λίγο καιρό η ανάρτηση trekking δε δουλεύει δεν ισχύει και το βλέπω στο δικό μου. Βλέπεις, εγώ ζω με trekking και ξέρω καλύτερα. Με την στοιχειώδη συντήρηση όλα πάνε καλά.
εδω συμφωνω και οτι τα ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας και μονο για 70 χιλιομετρα εχω οδηγησει ενα, αλλα και στο θεμα της συντηρησης μιας και φιλος μου εχει ποδηλατο σουπερ μαρκετ και με μια αλλαγη πσιω ντεραγιε κανει πολλα χιλιομετρα απλα και μονο με σωστη συντηρηση αλλα και το πιο σημαντικο σωστη οδηγηση
greatg wrote:
Τουλάχιστον το έβλεπα στο δικό μου crossmo γιατί το έδωσα πριν λίγες ημέρες. Ήταν εξαιρετικά δελεαστική η προσφορά και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Έτσι πλέον είμαι κάτοχος ενός megisto 2011.
αλλαξε μονο τον σπαστο λαιμο και θα εισαι μια χαρα. Καλα χιλιομετρα
Ποιο ποδήλατο μου αρέσει ή μου κάνει ή θεωρώ ότι καλύπτει τις ανάγκες μου:
Ένα citybike με stepthrough αν έτσι τα λένε, με καλάθια/θήκες/τσάντες μπροστά πίσω, φώτα, όρθια θέση οδήγησης, πολυθρόνα σέλα, κτλ...
Γιατί δεν το έχω:
Γιατί η χρήση που κάνω είναι ποδηλασία δρόμου αποστάσεων και βόλτες στις αντιπυρικές του Υμητού. Αυτό που έχω είναι ένα mountain και ένα fitness, το οποίο τελεταίο και πούλησα πρόσφατα για να πάω σε κουρσάκι, όταν θα το επιτρέψουν τα οικονομικά.
Πότε θα το έχω:
Όταν θα έχω κανα 300άρι ευρώ για πέταμα, θα πάρω ένα για να βολτάρω σε καμιά φλατούπολη και να κάνω την πλάκα μου.
Έστω τώρα ότι έχω πάρει αυτό που μου αρέσει ή μου κάνει ή θεωρώ ότι με καλύπτει, δλδ ένα citybike, και μπαίνω σε ένα forum και ρωτάω "παιδιά το τάδε citybike είναι καλό για αποστάσεις 200χλμ και για downhill;" και βγαίνει ένας τύπος σαν τον planet και μου λέει "όχι δεν είναι καλό", εγώ αρχίζω και τα βάζω με τον planet γιατί δεν μου δίνει επιβεβαίωση της κατανάλωσης της εμπειρίας της αγοράς μου.
Ρε παιδιά αν ο planet είναι σπασαρχίδης, εγωϊστής, απόλυτος, αν πουλάει ποδήλατα, αν πουλάει τσίχλες ή τι άλλο τον έχουν στολίσει, αν είναι τρολ, μρολ και ένα σωρό άλλες λέξεις που χαίρομαι που δεν καταλαβαίνω το τι σημαίνουν, αν είναι όλα αυτά λοιπόν, δεν θα τον δώσω στην αδερφή μου. Σκοπός μου δεν είναι αυτός όμως, είναι να πάρω μια απάντηση σε μια τεχνική ερώτηση από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα. Στην τελική μπορεί να κάνει και λάθος δεν έγινε και τίποτα. Ότι απάντηση δίνει πάντως έχει προσπάθεια τεκμηρίωσης, δεν είναι απάντηση του στυλ "εμένα αυτό μου κάνει, εμένα αυτό μου αρέσει" κτλ. Ας μην κρίνουμε μόνο επικοινωνιακά, υπάρχει και η ουσία και η τεχνική γνώση κάτω από το περιτύλιγμα. Και δεν μπορεί να τον ειρωνεύεστε κυρίως όταν κάνει μια τεχνική ερώτηση, με την ειρωνία να έχει την θέση απάντησης. Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν εκθέτει τον planet, ακόμη και αν έχει άδικο σε αυτό που ρωτάει.
Στο τόπικ: Θεωρώ ότι τα ποδήλατα τρέκιν τα χρειάζεται μόνο ο ένας στους δέκα από αυτούς που τα έχουν, οπότε θεωρώ ότι αυτό εμπίπτει μια χαρά στον ορισμό του μάρκετιν τρυκ.
Για χρήση εντός Αθήνας, το mountain είναι μια πολύ καλή διασκέδαση, και ίσως το πιο κατάληλο. Και όχι λόγω της ανάρτησής του, αλλά λόγω 26άρηδων τροχών, χοντρών ελαστικών και γραναζώματος. Όταν ξανακυκλοφόρησα με το mountain στην Αθήνα, μετά από εννέα μήνες κυκλοφορίας με το fitness, αν και παππούλης, ένιωσα σαν παιδί: Καβαλούσα πεζοδρόμια, χωνόμουν σε τρόλεϊ, και ότι άλλη βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς την οποία και προφανώς σταμάτησα για να μην σκοτωθώ. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να καβαλάει πεζοδρόμια, μπορεί να βάλει και σλικ ελαστικά με υψηλότερη πίεση. Και πάλι οι 26άρηδες τροχοί και το κοντό γρανάζωμα θα αποδειχτούν εξαιρετικοί σύμμαχοι στην ζούγκλα της αθήνας.
Για χρήση αποστάσεων, και πάλι τα fitness ή κούρσες υπερτερούν του τρέκιν, οπότε... Αν και έχω λίγη εμπειρία, θεωρώ ότι και ένας ελαφρύς σκελετός mountain με ξερό πιρούνι και υψηλής πίεσης ελαστικά είναι καλύτερος για αποστάσεις από ένα τρέκιν. Μην πέσετε να με φάτε, αυτό έχω καταλάβει ποδηλατώντας, μπορεί να κάνω λάθος.
Μην αρχίσει κάποιος τώρα να μου λέει για φυσική, γωνιακές ταχύτητες και ρυθμούς στρέβλωσης του χωροχρόνου γύρω από τον ποδηλάτη κτλ., μπορεί να την πατήσει όπως την πάτησαν μερικοί με τον ntimitris. Και στο πνεύμα της καλής θέλησης και συμφιλίωσης μας, όσοι την πάτησαν με τον "αδαή" από φυσική και μηχανική ntimitris, πρέπει να παραδεχτούν ότι η γκάφα τους είχε πολύ γέλιο. Φιλικά το λέω παιδιά, και σε πνεύμα καλής θέλησης.
Τα παραπάνω τα λέω σαν αρχάριος ποδηλάτης με εμπειρία ενός χρόνου. Δεν είμαι το όγδοο avatar του planet, αλλά γενικά μου χτυπάει λίγο όταν κάποιος χάνει επικοινωνιακά, αλλά παρόλα αυτά βοηθάει και γνωρίζει, ακόμη και αν κάνει λάθος, να λοιδωρείται έτσι.
Εν τέλει, όπως έχουν πει και αρκετοί που είναι εναντίον του τρέκιν, ποτέ η αγορά ενός ποδηλάτου δεν είναι γκάφα. Όποιος λοιπόν έχει τρέκιν, ή δεν πείθεται από τους πολέμιους και σκέφτεται να πάρει, ας το λίωσει στο πετάλι. Κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία, όσο πιο πολύ πετάλι κάνεις τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πας αλλού από το τρέκιν.
@gtasul
μα σκοπός μου δεν είναι η εποικηνωνία
αλλά η μετάδωση γνώσεων
στα τόσα χρόνια στα forum έχω δει ήδη 2 ανθρώπων
1) αυτούς που θέλουν να μάθουν και όταν λες κάτι ψάχνουν την φύση των λεγόμενων
και
2) αυτοί που ψάχνουν συγκεκριμένες απαντήσεις
που σημαίνει ότι αν τις πάρουν όλα καλά
δεν τους νοιάζει αν το αποτέλεσμα θα είναι καλό η κακό
η λογική λέει παίρνω αυτό και αργότερα αναβαθμίζω αλλάζω κτλ κτλ κτλ
βέβαια η παράμετρος που δεν σκέφτονται είναι ότι ακόμα και το σωστό να κάνουν όταν δεν έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με το "γιατί" είναι το σωστό ή γιατί το τάδε ποδήλατο πρσφέρει αυτά ή τα άλλα
τότε ποτέ δεν θα καταφέρει να καλύφθει στο θέμα ποδηλάτου
βέβαια παίζει και να μην νοιάζεται να καλυφθεί οπότε όλα καλά
:D
δυστηχώς οι περρισότεροι χρήστες ανήκουμε στην κατηγορία 2
οπότε δεν θα κάτσω να τους βάλω μυαλό και να γίνομε και κακός
αυτά τα έκανα παλιά
ΟΧΙ, η λογική λέει παίρνω αυτό που με καλύπτει και δεν αλλάζω τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Εσύ έλεγες ότι όποιος παίρνει trekking αρχίζει και αναβαθμίζει και έτσι βγάζουν χρήματα οι ποδηλατάδες. Τώρα λες ότι αυτό είναι το λογικό να το κάνουν όλοι. Μόνος σου καταρρίπτεις αυτά που λες. Αυτά να τα βλέπουν τα πουλέν σου.
ΟΧΙ, η λογική λέει παίρνω αυτό που με καλύπτει και δεν αλλάζω τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Εσύ έλεγες ότι όποιος παίρνει trekking αρχίζει και αναβαθμίζει και έτσι βγάζουν χρήματα οι ποδηλατάδες. Τώρα λες ότι αυτό είναι το λογικό να το κάνουν όλοι. Μόνος σου καταρρίπτεις αυτά που λες. Αυτά να τα βλέπουν τα πουλέν σου.
η λογική αυτών που τα αγοράζουν μαλάκα
να σε ρωτήσω κάτι???
δεν έχεις να κάνεις τπτ καλύτερο από το να με ακολουθείς σαν σκυλάκια
και σαν κοπρόσκυλα πάτε όλα μαζί
να δες ακολουθούν παλιά και νέα σκυλάκια
γαβ γαβ
μου λυνετε μια απορια ; γιατι οι αγγελειες ειναι γεματες απο trekking ;
είναι στο στάδιο που ξεπέρασαν το αλλάζω λάστιχα
βάζω σλικ μετά βάζω κουρσάδικα
μετά βάζω rigit πιρούνι μετά βάζω spd
και μετά πάω για ποδήλατο
κανονικό αυτή την φορά
δλδ κούρσα
βέβαια δεν είναι όλα έτσι
είναι και μερικοί υπάρχουν και αυτοί που βάζουν πιο τρακτεροτό λάστιχο μετά ψάχνουν για καλύτερη ανάρτηση (αν είναι άτυχοι βρίσκουν)
μετά βάζουν δισκόφρενα (και παρακαλάνε να μην βρίσκουν)
και μετά πάνε για κανονικό ποδήλατο
δλδ mtb
είναι αυτό που είχε πει ο rockarolla
το trekking είναι το ποδήλατο πριν πάρεις ποδήλατο
θα πεταχτούν οι εξύπνοι και θα πούνε ότι πολλοί δεν τα αλλάζουν η δεν τα πουλάνε ~!!!!!
λες και φταίω εγώ που δεν βάζουν μυαλό με τπτ
Χαχαχα α ρε κλόουν plannet, στο έχω ξαναπεί, δεν κάνεις, πήγαινε για κανένα πιτόγυρο και άσε τις παπαριές μας έχεις ζαλίσει τα @@.
exis katantisi aidia pia oute na metadosis gnosi se niazi oute tin gnomi sou les to mono pou se niazi ine na tin pis ston planet poli dimiourgiko sinxaritiria toulaxiston o doom mbori na lei sinithos kotsanes ke na to pezi apotiximenos pirinikos fisikos ala to palevoi
ntoum exis skefti pote oti ke esi zalizis arx.... adelfe.sto alo site prin xronia epidi ipostiriksa ton planet me dioksan me dikeologia oti ime enas logariazmos tou planet otan enas filos pou me gnorize tous ipe oti ime iparxto prosopo ,gia na glitosoun tin kseftila sbisane to thema riksan merikes akoma diagrafes ke ola kala ,ante lipon stous apenanti na zalizis arxi... ke asemas emas edo me tous diplous logariazmous
Δε θα λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που κάποιος γράφεται στο φόρουμ. Στρώσε τον πισινό σου και διάβασε. Τα λέμε όλα στην αρχή. Μα, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Δύο ποδήλατα διαφορετικής φιλοσοφίας προσφέρουν διαφορετικά πράματα στον χρήστη. Και για να μη μου λες ότι σου αφήνω το ερώτημα αναπάντητο σου λέω ότι δε θα έδινα 877 € για ένα trekking. Για εμένα 400 € αρκούν. Όπως σου είπα τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, διάβασε. Αυτά που λες είναι άσχετα. Αλήθεια, βρες μου που σε είπα χαζό. Να διαβάζεις πιο προσεκτικά γιατί χάνεις την μπάλα. Εγώ είμαι ο χαζός που κάθομαι και ασχολούμαι.
Δεν... Δεν...
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
άγαλμα ο ποδηλατάς.
πόσο βλάκας είσαι??
με έχεις δει να μασάω τα λόγια μου??
και αφού έχω τόσο άδικο και λέω συνέχεια μαλακίες
γιατί δεν έχει βρεθεί ένας να πει δες αυτό που πρότεινες είναι λάθος
γιατί με όσους έχω μιλήσει ζητάνε ξανά και ξανά τις συμβουλές μου που δεν είναι αποκλειστικά για το πιο ποδήλατο να πάρω αλλά τι ποδήλατο να πάρω ......?
στο έχω ξαναπεί
όταν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι
άστο για αυτούς που μπορούν
αυτο πρεπει να ελπιζεις γιατι πεταξες κατι διαμαντια τωρα στο τελος που μεχρι και ο gteag αδυνατει να στα δικαιολογησει
διαβασε τα τελευταια του ντουμ και θα καταλαβεις οτι ειχα δικιο και οτι εσυ δεν ειχες καταλαβει τι ελεγε. Θα πεσει φωτια να σε καψει, ελα πες την αληθεια ο πλανετ ειναι η αγαπημενη σου ενασχοληση, για αυτο αρχισες να βριζεις χωρισ λογο μπας και ασχοληθει λιγο μαζι σου. Αφου σχεδον συμφωνησαμε οτι τα ακριβα τρεκινκ ειναι κακη αγορα (Τo cyclocross μπαινει οπου και το τρεκινκ οσον αφορα το βουνο) παμε τωρα σε αυτα με 400 ευρω: πιστευεις οτι η ποιοτητα της αναρτησης σε αυτη την κατηγορια χρηματων, που ειναι επιεικως απαραδεκτη, προσφερει κατι σε αυτη τη γεωμετρια η ακομα και σε οποιαδηποτε γεωμετρια?γιατι ειτε εχεις ξερο ειτε αναρτηση απο 400 ευρω τρεκινκ σε ανεση δεν αλαζει τιποτα ενω σε αισθηση πολλα
Έλα, plannet, σταμάτα...
θες να βρεθουμε καπου στην αθηνα?
αυτός είναι βλάκς εκ βορά
σπανιο ειδος. Αρα την επομενη φορα που θα ανεβω εβρο στο χωριο κανω μια σταση για να μαζυτουμε ολοι, αν και μαζι να μας δει πλνετ παλι θα πει οτι ειμαστε διαφορετικοι επειδη το εγραψε εδω
Ναι, θα κάψω και βενζίνη για να ασχοληθώ με την πάρτη σας...
Σου είπα και πριν ότι είναι χαζό να τρώμε το χρόνο μας παίζοντας με τις λέξεις αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είχες άδικο. Ναι Όχι Τα trekking έχουν την ανάρτηση που χρειάζονται για την χρήση που προορίζονται. Είναι ανόητο να λες ότι η ανάρτηση των trekking δεν κάνει για βουνό. Χαίρω πολύ, δε φτιάχτηκαν για βουνό. Οπωσδήποτε όμως είναι καλύτερα σε βουνό η ανάρτηση trekking από το ξερό πιρούνι. Δε θέλει μυαλό. Την άλλη την πιπίλα που μασουλάτε όλοι κατά καιρούς για το ότι μετά από λίγο καιρό η ανάρτηση trekking δε δουλεύει δεν ισχύει και το βλέπω στο δικό μου. Βλέπεις, εγώ ζω με trekking και ξέρω καλύτερα. Με την στοιχειώδη συντήρηση όλα πάνε καλά. Τουλάχιστον το έβλεπα στο δικό μου crossmo γιατί το έδωσα πριν λίγες ημέρες. Ήταν εξαιρετικά δελεαστική η προσφορά και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Έτσι πλέον είμαι κάτοχος ενός megisto 2011.
Θα προσπαθήσω λίγο σύντομα και κωδικοποιημένα:
Ποιο ποδήλατο μου αρέσει ή μου κάνει ή θεωρώ ότι καλύπτει τις ανάγκες μου:
Ένα citybike με stepthrough αν έτσι τα λένε, με καλάθια/θήκες/τσάντες μπροστά πίσω, φώτα, όρθια θέση οδήγησης, πολυθρόνα σέλα, κτλ...
Γιατί δεν το έχω:
Γιατί η χρήση που κάνω είναι ποδηλασία δρόμου αποστάσεων και βόλτες στις αντιπυρικές του Υμητού. Αυτό που έχω είναι ένα mountain και ένα fitness, το οποίο τελεταίο και πούλησα πρόσφατα για να πάω σε κουρσάκι, όταν θα το επιτρέψουν τα οικονομικά.
Πότε θα το έχω:
Όταν θα έχω κανα 300άρι ευρώ για πέταμα, θα πάρω ένα για να βολτάρω σε καμιά φλατούπολη και να κάνω την πλάκα μου.
Έστω τώρα ότι έχω πάρει αυτό που μου αρέσει ή μου κάνει ή θεωρώ ότι με καλύπτει, δλδ ένα citybike, και μπαίνω σε ένα forum και ρωτάω "παιδιά το τάδε citybike είναι καλό για αποστάσεις 200χλμ και για downhill;" και βγαίνει ένας τύπος σαν τον planet και μου λέει "όχι δεν είναι καλό", εγώ αρχίζω και τα βάζω με τον planet γιατί δεν μου δίνει επιβεβαίωση της κατανάλωσης της εμπειρίας της αγοράς μου.
Ρε παιδιά αν ο planet είναι σπασαρχίδης, εγωϊστής, απόλυτος, αν πουλάει ποδήλατα, αν πουλάει τσίχλες ή τι άλλο τον έχουν στολίσει, αν είναι τρολ, μρολ και ένα σωρό άλλες λέξεις που χαίρομαι που δεν καταλαβαίνω το τι σημαίνουν, αν είναι όλα αυτά λοιπόν, δεν θα τον δώσω στην αδερφή μου. Σκοπός μου δεν είναι αυτός όμως, είναι να πάρω μια απάντηση σε μια τεχνική ερώτηση από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα. Στην τελική μπορεί να κάνει και λάθος δεν έγινε και τίποτα. Ότι απάντηση δίνει πάντως έχει προσπάθεια τεκμηρίωσης, δεν είναι απάντηση του στυλ "εμένα αυτό μου κάνει, εμένα αυτό μου αρέσει" κτλ. Ας μην κρίνουμε μόνο επικοινωνιακά, υπάρχει και η ουσία και η τεχνική γνώση κάτω από το περιτύλιγμα. Και δεν μπορεί να τον ειρωνεύεστε κυρίως όταν κάνει μια τεχνική ερώτηση, με την ειρωνία να έχει την θέση απάντησης. Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν εκθέτει τον planet, ακόμη και αν έχει άδικο σε αυτό που ρωτάει.
Στο τόπικ: Θεωρώ ότι τα ποδήλατα τρέκιν τα χρειάζεται μόνο ο ένας στους δέκα από αυτούς που τα έχουν, οπότε θεωρώ ότι αυτό εμπίπτει μια χαρά στον ορισμό του μάρκετιν τρυκ.
Για χρήση εντός Αθήνας, το mountain είναι μια πολύ καλή διασκέδαση, και ίσως το πιο κατάληλο. Και όχι λόγω της ανάρτησής του, αλλά λόγω 26άρηδων τροχών, χοντρών ελαστικών και γραναζώματος. Όταν ξανακυκλοφόρησα με το mountain στην Αθήνα, μετά από εννέα μήνες κυκλοφορίας με το fitness, αν και παππούλης, ένιωσα σαν παιδί: Καβαλούσα πεζοδρόμια, χωνόμουν σε τρόλεϊ, και ότι άλλη βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς την οποία και προφανώς σταμάτησα για να μην σκοτωθώ. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να καβαλάει πεζοδρόμια, μπορεί να βάλει και σλικ ελαστικά με υψηλότερη πίεση. Και πάλι οι 26άρηδες τροχοί και το κοντό γρανάζωμα θα αποδειχτούν εξαιρετικοί σύμμαχοι στην ζούγκλα της αθήνας.
Για χρήση αποστάσεων, και πάλι τα fitness ή κούρσες υπερτερούν του τρέκιν, οπότε... Αν και έχω λίγη εμπειρία, θεωρώ ότι και ένας ελαφρύς σκελετός mountain με ξερό πιρούνι και υψηλής πίεσης ελαστικά είναι καλύτερος για αποστάσεις από ένα τρέκιν. Μην πέσετε να με φάτε, αυτό έχω καταλάβει ποδηλατώντας, μπορεί να κάνω λάθος.
Μην αρχίσει κάποιος τώρα να μου λέει για φυσική, γωνιακές ταχύτητες και ρυθμούς στρέβλωσης του χωροχρόνου γύρω από τον ποδηλάτη κτλ., μπορεί να την πατήσει όπως την πάτησαν μερικοί με τον ntimitris. Και στο πνεύμα της καλής θέλησης και συμφιλίωσης μας, όσοι την πάτησαν με τον "αδαή" από φυσική και μηχανική ntimitris, πρέπει να παραδεχτούν ότι η γκάφα τους είχε πολύ γέλιο. Φιλικά το λέω παιδιά, και σε πνεύμα καλής θέλησης.
Τα παραπάνω τα λέω σαν αρχάριος ποδηλάτης με εμπειρία ενός χρόνου. Δεν είμαι το όγδοο avatar του planet, αλλά γενικά μου χτυπάει λίγο όταν κάποιος χάνει επικοινωνιακά, αλλά παρόλα αυτά βοηθάει και γνωρίζει, ακόμη και αν κάνει λάθος, να λοιδωρείται έτσι.
Εν τέλει, όπως έχουν πει και αρκετοί που είναι εναντίον του τρέκιν, ποτέ η αγορά ενός ποδηλάτου δεν είναι γκάφα. Όποιος λοιπόν έχει τρέκιν, ή δεν πείθεται από τους πολέμιους και σκέφτεται να πάρει, ας το λίωσει στο πετάλι. Κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία, όσο πιο πολύ πετάλι κάνεις τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πας αλλού από το τρέκιν.
@gtasul
μα σκοπός μου δεν είναι η εποικηνωνία
αλλά η μετάδωση γνώσεων
στα τόσα χρόνια στα forum έχω δει ήδη 2 ανθρώπων
1) αυτούς που θέλουν να μάθουν και όταν λες κάτι ψάχνουν την φύση των λεγόμενων
και
2) αυτοί που ψάχνουν συγκεκριμένες απαντήσεις
που σημαίνει ότι αν τις πάρουν όλα καλά
δεν τους νοιάζει αν το αποτέλεσμα θα είναι καλό η κακό
βέβαια η παράμετρος που δεν σκέφτονται είναι ότι ακόμα και το σωστό να κάνουν όταν δεν έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με το "γιατί" είναι το σωστό ή γιατί το τάδε ποδήλατο πρσφέρει αυτά ή τα άλλα
τότε ποτέ δεν θα καταφέρει να καλύφθει στο θέμα ποδηλάτου
βέβαια παίζει και να μην νοιάζεται να καλυφθεί οπότε όλα καλά
δυστηχώς οι περρισότεροι χρήστες ανήκουμε στην κατηγορία 2
οπότε δεν θα κάτσω να τους βάλω μυαλό και να γίνομε και κακός
αυτά τα έκανα παλιά
Χαχαχα α ρε κλόουν plannet, στο έχω ξαναπεί, δεν κάνεις, πήγαινε για κανένα πιτόγυρο και άσε τις παπαριές μας έχεις ζαλίσει τα @@.
Φαίνεται ο άνθρωπος που μιλάει μόνο για να μιλάει! Αυτοαναιρείται!
η λογική αυτών που τα αγοράζουν μαλάκα
να σε ρωτήσω κάτι???
δεν έχεις να κάνεις τπτ καλύτερο από το να με ακολουθείς σαν σκυλάκια
και σαν κοπρόσκυλα πάτε όλα μαζί
να δες ακολουθούν παλιά και νέα σκυλάκια
γαβ γαβ
μου λυνετε μια απορια ; γιατι οι αγγελειες ειναι γεματες απο trekking ;
ααα !!! δεν ειμαι ο planet το avatar το ειχα απο καιρο
είναι στο στάδιο που ξεπέρασαν το αλλάζω λάστιχα
βάζω σλικ μετά βάζω κουρσάδικα
μετά βάζω rigit πιρούνι μετά βάζω spd
και μετά πάω για ποδήλατο
κανονικό αυτή την φορά
δλδ κούρσα
βέβαια δεν είναι όλα έτσι
είναι και μερικοί υπάρχουν και αυτοί που βάζουν πιο τρακτεροτό λάστιχο μετά ψάχνουν για καλύτερη ανάρτηση (αν είναι άτυχοι βρίσκουν)
μετά βάζουν δισκόφρενα (και παρακαλάνε να μην βρίσκουν)
και μετά πάνε για κανονικό ποδήλατο
δλδ mtb
είναι αυτό που είχε πει ο rockarolla
το trekking είναι το ποδήλατο πριν πάρεις ποδήλατο
θα πεταχτούν οι εξύπνοι και θα πούνε ότι πολλοί δεν τα αλλάζουν η δεν τα πουλάνε ~!!!!!
λες και φταίω εγώ που δεν βάζουν μυαλό με τπτ
giati i 9 stous 10 elines itan asxetoi neoploutoi ke tembelides tora ine asxetoi ftoxoi ke tembelides
exis katantisi aidia pia oute na metadosis gnosi se niazi oute tin gnomi sou les to mono pou se niazi ine na tin pis ston planet poli dimiourgiko sinxaritiria toulaxiston o doom mbori na lei sinithos kotsanes ke na to pezi apotiximenos pirinikos fisikos ala to palevoi