Το ποδήλατο trekking, είναι marketing τρυκ; ή όχι;

1060 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
ποδηλάτης είναι αυτός που κάνει ποδήλατο
είτε με καλό είτε με κακό ποδήλατο
το να ξέρει όμως πιο είναι το καλό και πιο το κακό
δεν πιστεύω να τον βλάψει????
εσύ πιστεύεις αλλιώς???

Πιστεύω πως δεν υπάρχει καλό και κακό ποδήλατο. Υπάρχει ποδήλατο που καλύπτει ανάγκες και ποδήλατο που δεν καλύπτει. Τον φίλο τον καλύπτει τον Crossmo στις μετακινήσεις του, εσένα δεν σε καλύπτει.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
ποδηλάτης είναι αυτός που κάνει ποδήλατο
είτε με καλό είτε με κακό ποδήλατο
το να ξέρει όμως πιο είναι το καλό και πιο το κακό
δεν πιστεύω να τον βλάψει????
εσύ πιστεύεις αλλιώς???

Πιστεύω πως δεν υπάρχει καλό και κακό ποδήλατο. Υπάρχει ποδήλατο που καλύπτει ανάγκες και ποδήλατο που δεν καλύπτει. Τον φίλο τον καλύπτει τον Crossmo στις μετακινήσεις του, εσένα δεν σε καλύπτει.

το θέμα είναι ξέρει τι τον καλύπτει η γιατί τον καλύπτει???
όπως είπε και ο eaglos αν κάνεις 5 χλμ όλα τα ποδήλατα σε καλύπτουν

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

'

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:
Τώρα αν καταλήξω και μακάρι να καταλήξω να κάνω 50 χλμ τη μέρα και δώ οτι δεν με καλύπτει βάζω μια αγγελία παίρνω πίσω κανα 250αρι (από οτι ξέρω δεν "χάνει" στη μεταπώληση ένα ποδήλατο) και φροντίζω να έχω μαζέψει την διαφορά και να μπώ σε κούρσα!
Αλήθεια όμως γιατί χαμελέοντα και όχι καθαρή κούρσα

lol μην είσαι χαζός. Όταν πεις ότι κάνεις πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, τότε θα πάρεις κούρσα, όχι κάτι ενδιάμεσο. Αλλιώς θα ψάχνεσαι να το μετατρέψεις σε κούρσα. Και εννοείται ότι δε θα αντικαταστήσει το φθηνό ποδήλατο που έχεις για τις μετακινήσεις σου (σπίτι-δουλειά, ψώνια κλπ). Άλλες ανάγκες εξυπηρετεί μια ακριβή κούρσα και άλλες ένα φθηνό ποδήλατο μετακίνησης.

plannet wrote:

Ο άνθρωπος ποδήλατο για αυτά τα 5 χλμ θέλει! Τόσο απέχει η δουλειά του και πολλά είναι. Το Crossmo τα καταφέρνει μια χαρά, τόσα λεφτά μπορούσε να διαθέσει και είναι ευχαριστημένος από το ποδήλατο. Ποιος είσαι εσύ που θα του πεις ότι το Crossmo δεν τον καλύπτει και ότι πρέπει να καβαλάει ποδήλατο των 1000 ευρώ για να πηγαίνει στη δουλειά; Αν δεν τον κάλυπτε θα ψαχνόταν ήδη για άλλο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Nikos0104 wrote:
Τώρα αν καταλήξω και μακάρι να καταλήξω να κάνω 50 χλμ τη μέρα και δώ οτι δεν με καλύπτει βάζω μια αγγελία παίρνω πίσω κανα 250αρι (από οτι ξέρω δεν "χάνει" στη μεταπώληση ένα ποδήλατο) και φροντίζω να έχω μαζέψει την διαφορά και να μπώ σε κούρσα!
Αλήθεια όμως γιατί χαμελέοντα και όχι καθαρή κούρσα

lol μην είσαι χαζός. Όταν πεις ότι κάνεις πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, τότε θα πάρεις κούρσα, όχι κάτι ενδιάμεσο. Αλλιώς θα ψάχνεσαι να το μετατρέψεις σε κούρσα. Και εννοείται ότι δε θα αντικαταστήσει το φθηνό ποδήλατο που έχεις για τις μετακινήσεις σου (σπίτι-δουλειά, ψώνια κλπ). Άλλες ανάγκες εξυπηρετεί μια ακριβή κούρσα και άλλες ένα φθηνό ποδήλατο μετακίνησης.

plannet wrote:

Ο άνθρωπος ποδήλατο για αυτά τα 5 χλμ θέλει! Τόσο απέχει η δουλειά του και πολλά είναι. Το Crossmo τα καταφέρνει μια χαρά, τόσα λεφτά μπορούσε να διαθέσει και είναι ευχαριστημένος από το ποδήλατο. Ποιος είσαι εσύ που θα του πεις ότι το Crossmo δεν τον καλύπτει και ότι πρέπει να καβαλάει ποδήλατο των 1000 ευρώ για να πηγαίνει στη δουλειά; Αν δεν τον κάλυπτε θα ψαχνόταν ήδη για άλλο.

Και το παλιό ποδήλατο που έχει στην αποθηκή να έπερνε θα τα έκανε τα 5 χλμ
:D

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Μάλλον δεν είχε παλιό ποδήλατο στην αποθήκη! Μπορεί να ήθελε ένα με ωραία looks. Μπορεί μπορεί μπορεί...

Ανάγκες. Προσφορά-Ζήτηση. Επιλογές.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Μάλλον δεν είχε παλιό ποδήλατο στην αποθήκη! Μπορεί να ήθελε ένα με ωραία looks. Μπορεί μπορεί μπορεί...

Ανάγκες. Προσφορά-Ζήτηση. Επιλογές.

άσε που για τόσα λίγα χλμ και με ένα κλασικό city την κάνει την δουλειά του
δεν διακιολογει να υπάρχει trekking κατηγορία

Nikos0104
Απών/απούσα

Το παλιό ήταν ένα με 18 ταχύτητες από τις οποίες οι μισές είναι άχρηστες 3 νούμερα μικρότερο και μασίφ σίδερο 19 κιλά!!!!!!

Δυσκολάκι! :P

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:
Το παλιό ήταν ένα με 18 ταχύτητες από τις οποίες οι μισές είναι άχρηστες 3 νούμερα μικρότερο και μασίφ σίδερο 19 κιλά!!!!!!

Δυσκολάκι! :P

ενο το crosmo είναι πούπουλο

τελικά να που είχες παλιό ποδήλατο :D
ότι και να είναι
κανείς δεν λέει ότι δεν κάνεις την δουλειά σου με το crosmo
το θέμα είναι αν η χρήση των 5 χλμ δικαιολογεί την κατηγορία των tor
όπως και το crosmo

Nikos0104
Απών/απούσα

Πούπουλο δεν το λες!14 κιλάκια και κάτι ψιλά δεν είναι πούπουλο!
Γενικά σαν κατηγορία δεν μπορώ να μιλήσω είδα το thread το διάβασα όλο και εξέφρασα την άποψή μου ώς ένας ικανοποιημένος χρήστης crossmo πάντως νομίζω οτι το υποβαθμίζετε και δεν του αξίζει!
Πρόκειτε για ένα αξιοπρεπέστατο ποδήλατο με καλά περιφερειακά το οποίο τσουλάει πολύ καλά

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:
Γενικά σαν κατηγορία δεν μπορώ να μιλήσω είδα το thread το διάβασα όλο και εξέφρασα την άποψή μου ώς ένας ικανοποιημένος χρήστης crossmo πάντως νομίζω οτι το υποβαθμίζετε και δεν του αξίζει!
Πρόκειτε για ένα αξιοπρεπέστατο ποδήλατο με καλά περιφερειακά το οποίο τσουλάει πολύ καλά

ότι ποδήλατο και να έπαιρνες θα ήσουν το ίδιο ευχαριστημένος

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
Για διαδρομές δουλειά σπίτι, στο χαλαρό, με χαλαρό ρυθμό σε
καλύπτουν τα πάντα. Από πατίνι μέχρι το ξεχασμένο bmx που
έχεις στην αποθήκη στο χωριό.

Το θέμα είναι ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη και το σπίτι
δουλειά γίνεται σπίτι-κάπου-δουλειά και στο τέλος γράφεις
40-50χλμ και σου φαίνονται λίγα και σχεδιάζεις εκδρομές
και τέτοια.

Κάπου εκεί αρχίζεις να ρωτάς για αναβαθμίσεις σε κασέτα,
τροχούς, πηρούνι, φρένα, λάστιχα, ανάρτηση, τα πάντα όλα.
Στο τέλος βάζεις μια ωραία αγγελία και το πουλάς για να
πάρεις κάτι πιο σωστό.

Επομένως, αν σκοπεύεις να κάνεις χαλαρά 5-10χλμ διαδρομή
τότε πάρε και trekking και πατίνι και ότι άλλο θες. Θα σε
καλύψουν όλα το ίδιο.

Αυτό που φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει είναι ότι υπάρχουν ποδηλάτες που ναι μεν αγαπάνε το ποδήλατο αλλά δεν αποτελεί το Α και το Ω στη ζωή τους. Εσύ και πολλοί εδώ μέσα ασχολείστε αρκετά με το ποδήλατο γι αυτό και ψάχνετε το κάτι παραπάνω (αναβαθμίσεις), χωρίς καμιά φορά να το χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Οι συνηθισμένοι ποδηλάτες δεν μπαίνουν στα fora ή μπαίνουν, ρωτάνε και εξαφανίζονται. Μη θεωρείς λοιπόν δεδομένο ότι με τον καιρό κάποιος θα αρχίσει να ψάχνει για αναβαθμίσεις. Δεν είναι όλοι σαν εσένα.
Φιλικά...

Vale
Απών/απούσα

greatg wrote:
Eaglos wrote:

και τέτοια.

πάρεις κάτι πιο σωστό.

καλύψουν όλα το ίδιο.

Αυτό που φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει είναι ότι υπάρχουν ποδηλάτες που ναι μεν αγαπάνε το ποδήλατο αλλά δεν αποτελεί το Α και το Ω στη ζωή τους. Εσύ και πολλοί εδώ μέσα ασχολείστε αρκετά με το ποδήλατο γι αυτό και ψάχνετε το κάτι παραπάνω (αναβαθμίσεις), χωρίς καμιά φορά να το χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Οι συνηθισμένοι ποδηλάτες δεν μπαίνουν στα fora ή μπαίνουν, ρωτάνε και εξαφανίζονται. Μη θεωρείς λοιπόν δεδομένο ότι με τον καιρό κάποιος θα αρχίσει να ψάχνει για αναβαθμίσεις. Δεν είναι όλοι σαν εσένα.
Φιλικά...

Ξέρω ότι ίσως δεν μετράει και πολύ η γνώμη μου,αλλά πιστεύω ότι έχεις και εσύ δίκιο.

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Vale 46 wrote:
greatg wrote:
Eaglos wrote:

και τέτοια.

πάρεις κάτι πιο σωστό.

καλύψουν όλα το ίδιο.

Φιλικά...

Ξέρω ότι ίσως δεν μετράει και πολύ η γνώμη μου,αλλά πιστεύω ότι έχεις και εσύ δίκιο.

Μετράει μια χαρά η γνώμη σου όπως όλων μας. Κι εγώ πιστεύω πως έχει δίκιο ο greatg.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:

Μην τους ακούς φίλε μου. Μια χαρά είναι το crossmo. Και εγώ αυτό έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν ήθελα να δώσω τα διπλάσια, πάλι trekking θα έπαιρνα. Κάποιοι εδώ μέσα δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τα trekking εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες που δεν καλύπτονται από άλλα ποδήλατα. Εκθειάζουν τα fitness τα οποία είναι ο φτωχός συγγενής της κούρσας και αν έπρεπε να αφαιρεθεί μια κατηγορία ποδηλάτων, αυτή είναι η fitness. Δε λέω ότι σαν κατηγορία είναι εντελώς άχρηστη. Είμαι της άποψης ότι όσο πιο πολλές κατηγορίες υπάρχουν τόσο το καλύτερο για να βολεύονται όλοι. Δε μπορεί όμως να λένε ότι δε χρειάζονται τα trekking και να προτείνουν fitness. Ήμαρτον, αν ήθελα δρόμου θα έπαιρνα κούρσα. Με κούρσα έβγαλα την εφηβεία και ήμουν μια χαρά. Οι ανάγκες μου όμως άλλαξαν. Trekking και πάλι trekking.

Vale
Απών/απούσα

Ότι λέω είναι από μηδενική βάση και γι'αυτό το λέω έτσι(μίζερα),παρ'όλα αυτά,λέω άποψη έστω κι έτσι.
Φαντάζομαι πως δεν θα το αρνηθεί κανείς πως ισχύει αυτό,υπάρχει κόσμος εκεί έξω,δεν είναι το σύμπαν εδώ.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:

Φιλικά...

δεν διαφωνώ σε αυτό που λες
αλλά θα έπρεπε να βγει μια ολόκληρη κατηγορία για κάποιον που καλύπτετε με ένα city?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
Nikos0104 wrote:

Μην τους ακούς φίλε μου. Μια χαρά είναι το crossmo. Και εγώ αυτό έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν ήθελα να δώσω τα διπλάσια, πάλι trekking θα έπαιρνα. Κάποιοι εδώ μέσα δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τα trekking εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες που δεν καλύπτονται από άλλα ποδήλατα. Εκθειάζουν τα fitness τα οποία είναι ο φτωχός συγγενής της κούρσας και αν έπρεπε να αφαιρεθεί μια κατηγορία ποδηλάτων, αυτή είναι η fitness. Δε λέω ότι σαν κατηγορία είναι εντελώς άχρηστη. Είμαι της άποψης ότι όσο πιο πολλές κατηγορίες υπάρχουν τόσο το καλύτερο για να βολεύονται όλοι. Δε μπορεί όμως να λένε ότι δε χρειάζονται τα trekking και να προτείνουν fitness. Ήμαρτον, αν ήθελα δρόμου θα έπαιρνα κούρσα. Με κούρσα έβγαλα την εφηβεία και ήμουν μια χαρά. Οι ανάγκες μου όμως άλλαξαν. Trekking και πάλι trekking.

Και για πες ποιους σκοπούς καλύπτουν τα trekking
γιατί από αερολογία καλά τα πας
Και τι είναι??
άχρησητη κατηγορία τα fitness
καλά για εσένα όλα άχρηστα εκτός από τα trekking
οι ανάγκες αυτών που αγοράζουν trekking καλύπτονται από πολλές κατηγορίες
που προϋπήρχαν
μην ξαναλέμε τα ίδια
και προς θεού μην γράφεις ότι νόμους της φυσικής ξέρεις

οι περισσότεροι χρήστες τον παίρνουν αντί για το κλασικό city
και διακιολούγε την αγορά τους λέγοντας έχει ανάρτηση (που είναι άχτηστη) λέγοντα πως έχει δισκόφρενα (που δεν χρειάζονται) και έχει xtr|( μάντεψε ούτε αυτά χρειάζονται)

και μην απαντήσεις
το έχεις ήδη κάνει και δεν γουστάρω αλλά σεντόνια σου που να μπερδεύουν κόσμο
δεν θα σου ξεσφυνώσω εγώ την τυρόπιτα που έχεις μέσα στο κεφάλι

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:
Επειδή δεν κατάλαβα καλά εννοούμε οτι το crossmo λόγου χάρην είναι λίγο καλύτερο από αυτά του super market?
H μάλλον να το πάω ανάποδα σε κάποιον που έχει 350 ευρώ και θέλει ποδήλατο για να κάνει διαδρομές του στυλ σπίτι δουλεία δουλεία σπίτι με κίνηση σε δρόμους θα του προτείνατε να μαζέψει άλλα 300 να μπεί σε χαμελέοντα??
Και αν δεν τον ικανοποιήσει η αν δεν του ταιριάξει τότε τα κλαίει?
Χωρίς να με παρεξηγήσετε νομίζω οτι τέτοια απαξίωση στα trekking είναι υπερβολική!

υ.γ.πάντως θα ήθελα μια πρόταση στα 350 για κάποιο "αληθινο"(κατα τα λεγόμενα του kktsol) ποδήλατο!

Το εχω γραψει αυτο για το "αληθινο" ποδηλατο??? Δεν κοιταξα πολυ διεξοδικα αλλα δεν νομιζω οτι εχω γραψει κατι τετοιο.

Anyway ξαναλεω αυτο που εχω πει στην σελιδα ενα αυτου του thread. Τα treking ειναι ποδηλατα βολτας. Δλδ ουσιαστικα ειναι city με απλως αλλα λαστιχα και αναρτηση μπροστα. Αντε και καποιες αλλες λεπτομερειες. Αυτο δεν ειναι κατι κακο. Τωρα τελευταια γιατι ολοι ζητανε treking τα εχουν φορτωσει και με πραγματα που δεν χρειαζονται (γιατι πολυ απλα υπαρχουν ατομα που τα πληρωνουν) και προσπαθουν να τα διαχωρησουν απο αυτο για το οποιο ειναι φτιαγμενα. Και ξανααπαντω στην ερωτηση σας. "Θελω να κανω 5-10 χλμ στην πολη, τι να παρω??". Σε καλυπτει (για να μην δωσεις και πολλα χρηματα, που δεν θα επρεπε να δωσεις) και city και treking και cross(αν θελουμε να αναλυσουμε και παρα πολυ τις κατηγοριες) και hybrid. Το fitness δεν το βαζω γιατι συνηθως ειναι παραπανω σε χρηματα. Απο τις τεσσερις κατηγοριες που σε καλυπτουν αν σου δινοταν η ευκαιρια να οδηγησεις και τις τεσσερις θα εβλεπες οτι πιο πολυ σε καλυπτει το hybrid το οποιο ομως μπορει να μην σου αρεσει σε look και να θες treking. Δεκτο. Απο εκει και πανω ομως δεν υπαρχει καμμια χρηση που να μπορεις να μου πεις οτι το treking πλεονεκτει εκει και γι'αυτο θα δωσω πανω απο 400 ευρω για να το παρω. Αν υπαρχει καμμια χρηση που εχω ξεχασει παρακαλω διαφωτιστε με. Για εμενα απο εκει και πανω μονο για look μπορει να πληρωσεις καποια εξαρτηματα. Απαραιτητα δεν ειναι.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
greatg wrote:
Nikos0104 wrote:

Και για πες ποιους σκοπούς καλύπτουν τα trekking
γιατί από αερολογία καλά τα πας
Και τι είναι??
άχρησητη κατηγορία τα fitness
καλά για εσένα όλα άχρηστα εκτός από τα trekking
οι ανάγκες αυτών που αγοράζουν trekking καλύπτονται από πολλές κατηγορίες
που προϋπήρχαν
μην ξαναλέμε τα ίδια
και προς θεού μην γράφεις ότι νόμους της φυσικής ξέρεις

οι περισσότεροι χρήστες τον παίρνουν αντί για το κλασικό city
και διακιολούγε την αγορά τους λέγοντας έχει ανάρτηση (που είναι άχτηστη) λέγοντα πως έχει δισκόφρενα (που δεν χρειάζονται) και έχει xtr|( μάντεψε ούτε αυτά χρειάζονται)

και μην απαντήσεις
το έχεις ήδη κάνει και δεν γουστάρω αλλά σεντόνια σου που να μπερδεύουν κόσμο
δεν θα σου ξεσφυνώσω εγώ την τυρόπιτα που έχεις μέσα στο κεφάλι

Και εμείς ξέρουμε τις παπαριές σου αλλά εσύ δεν άντεξες να μην απαντήσεις.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:

ναι ε???
έχω ανοίξει θέμα για το που έδωσα λάθος συμβουλές
αλλά κανείς δεν απαντάει

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
greatg wrote:

ναι ε???
αλλά κανείς δεν απαντάει

Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις δώσει λάθος συμβουλές; Ή ότι έχεις το αλάθητο;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
greatg wrote:

ναι ε???
αλλά κανείς δεν απαντάει

το αλάθητο δεν το έχει κανένας
απλά δεν βλέπω να κάνω και πολλά λάθη

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
plannet wrote:
greatg wrote:

ναι ε???
αλλά κανείς δεν απαντάει

το αλάθητο δεν το έχει κανένας
απλά δεν βλέπω να κάνω και πολλά λάθη

Being modest much?

Nikos0104
Απών/απούσα

Λοιπόν προχτές παρασκευή γαρ πήγα στο περιβόητο freeday.Έχω να πώ οτι τα 45 χλμ που εκανα τελικά είναι πολύ διαφορετικά απο τα 5 πού κάνω καθημερινά ΑΛΛΑ η μέση μου και ο κ@λος μου δεν με έπιασαν στην οδήγηση πραγματικά το ευχαριστήθηκα και γενικά γουσταρα πολυ!
ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ και οτι γουσταρει κανεις ας αγορασει και μετα ας το λουστει!
μεγαλα παιδια ειμαστε οι ποδηλαταδες θα μας πουν υπερ θα μας πουν κατα και θα αποφανθούμε!!!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Nikos0104 wrote:
Λοιπόν προχτές παρασκευή γαρ πήγα στο περιβόητο freeday.Έχω να πώ οτι τα 45 χλμ που εκανα τελικά είναι πολύ διαφορετικά απο τα 5 πού κάνω καθημερινά ΑΛΛΑ η μέση μου και ο κ@λος μου δεν με έπιασαν στην οδήγηση πραγματικά το ευχαριστήθηκα και γενικά γουσταρα πολυ!
ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ και οτι γουσταρει κανεις ας αγορασει και μετα ας το λουστει!
μεγαλα παιδια ειμαστε οι ποδηλαταδες θα μας πουν υπερ θα μας πουν κατα και θα αποφανθούμε!!!!!

εύγε
το θέμα είναι να ξέρει ο καθένας τι αγοράζει
και αν πληρώνει αυτό που πρέπει η κάποια μόδα

ο ποδηλατάδες θα πουλήσουν αυτό που θέλεις και θα πουλήσουν το πιο ακριβό :D
α και εγώ προσωπικά δεν μαλώνω με κανέναν
προσπαθώ να συζητήσω

α και αυτό με τα 45 χλμ πες τα σε αυτούς που ψάχνουν 38 gel για να κάνουν 10 χλμ

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:

εύγε

Φαντάζομαι ότι εξαιρείς τον ποδηλατά σου.
Quote:
προσπαθώ να συζητήσω
Ξέρω και εγώ ένα καλό, με τον Τοτό.

Quote:
α και αυτό με τα 45 χλμ πες τα σε αυτούς που ψάχνουν 38 gel για να κάνουν 10 χλμ
Εσύ γιατί άλλαξες τη σέλα σου;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:

εύγε

Φαντάζομαι ότι εξαιρείς τον ποδηλατά σου.
Quote:
προσπαθώ να συζητήσω
Ξέρω και εγώ ένα καλό, με τον Τοτό.

Quote:
Εσύ γιατί άλλαξες τη σέλα σου;

και ο δικός μου πουλάει πολλές φορές για να πουλήσει
δεν είναι άγιος
όταν ο άλλος είναι στόκος και θέλει να αγοράσει μαλακία και επειμένει γιατί διάβασε στο internet Και έμαθε
τι να κάνει???
να τον στήλει αλλού

όσο αφορά τον τοτό
δλδ εσύ τώρα τι κάνεις
ανοίγεις καβγά ή προσφέρεις στην συζήτηση ?????

ναι άλλαξα μία φορά σέλα
βέβαια τότε δεν ήξερα
τώρα ίσως να μην άλλαζα
το θέμα είναι ότι Κυρίως σε trekking βλέπω προβλήματα
βέβαια και εκεί τα λύνω δίνοντας πιο mtb Θέση οδήγησης
ή πιο σωστά πιο fitness Θέση οδήγησης

θα συνεχίσεις τα ανούσια σχόλια σου για να αποδείξεις ότι έχω δίκιο ???

sofia theologi
Απών/απούσα

http://www.e-biker.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag...

kalimera filoi mou!
tha ithela tin boitheia sas stin epilogi tou protou enilikou podilatou mou
exo katalhksei se auto sto link , einai tsexiki etairia. kserei kaneis an ontos einai mia kali agora?
euxaristo gia tin prosoxi sas

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

sofia theologi wrote:
http://www.e-biker.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag...

kalimera filoi mou!
tha ithela tin boitheia sas stin epilogi tou protou enilikou podilatou mou
exo katalhksei se auto sto link , einai tsexiki etairia. kserei kaneis an ontos einai mia kali agora?
euxaristo gia tin prosoxi sas

άνοιξε ένα θέμα ξέχωρο για την αγορά σου

contact