[quote=alabaithess]1) Δεν σου είπα οτι το trekking είναι μανούλα για μονοπάτια, σε λίγο θα μας πείς οτι είπα κατι και για την δικιά σου την μανούλα
2) Δεν θα πάω απο κούρσα σε trekking βλάξ, σκέφτομαι απλα να αγοράσω ενα trekking
3) Όταν συμμετείχα σε αγώνες mtb εσυ ακόμη δεν ήσουνα στου μπαμπα σου τα αρχίδια
4) Δεν με κουράζει το mtb μεσα στην πόλη βλάξ απλά ποδηλατώ πιο ξεκούραστα με ένα ποδήλατο με 28" ή 700c τροχούς
5) Επειδή είσαι ενας ηλίθιος υπολογιστάκιας σου λέω οτι εκτώς οτι έχω αγωνιστεί στο παρελθόν με το mtb μου ακόμα και σήμερα ποδηλατώ σε καθημερινή βάση στον χωρτιάτη και το σειχ σου βλαξ και κάνω χιλιόμετρα που δεν θα κάνεις ποτε στην ζωή σου
6) είσαι βλαξ, με ρίζα το βλᾱ-
αλλά
μιας και μου αρέσουν οι βλακέντιοι σαν και εσένα θα διασκεδάσω λίγο
θέλω να μου αναλήσεις το 4
που λες
δεν σε κουράζει αλλά θέλεις κάτι πιο ξεκούραστο
δλδ θέλεις κάτι πιο ξεκούραστο από το ξεκούραστο
ο ξεκούραστος του ξεκούραστου ο ξεκουραστω
και για πες σε ποιους αγώνες σημετείχες και χρόνους που έκανες
έτσι για να γελάσω και λίγο :D
1) Δεν σου είπα οτι το trekking είναι μανούλα για μονοπάτια, σε λίγο θα μας πείς οτι είπα κατι και για την δικιά σου την μανούλα
2) Δεν θα πάω απο κούρσα σε trekking βλάξ, σκέφτομαι απλα να αγοράσω ενα trekking
3) Όταν συμμετείχα σε αγώνες mtb εσυ ακόμη δεν ήσουνα στου μπαμπα σου τα αρχίδια
4) Δεν με κουράζει το mtb μεσα στην πόλη βλάξ απλά ποδηλατώ πιο ξεκούραστα με ένα ποδήλατο με 28" ή 700c τροχούς
5) Επειδή είσαι ενας ηλίθιος υπολογιστάκιας σου λέω οτι εκτώς οτι έχω αγωνιστεί στο παρελθόν με το mtb μου ακόμα και σήμερα ποδηλατώ σε καθημερινή βάση στον χωρτιάτη και το σειχ σου βλαξ και κάνω χιλιόμετρα που δεν θα κάνεις ποτε στην ζωή σου
Δε μας λες ρε συ 130kg βόδι, σε ποιους αγώνες συμμετείχες και χρόνους που έκανες; Να δεις γέλια που θα πέσουν. Οι μόνοι αγώνες που είσαι ικανός να πάρεις μέρος είναι αγώνες σουβλακοφαγίας με χρόνο 1 λεπτό για 20 σουβλάκια.
για το κείμενο μου
όπως γράφω στο συγκεκριμένο θέμα
αναφέρω πως έχω ανακαλύψει αρκετά λάθη και θέλουν διόρθομα
ΠΩΣ; ΕΣΥ; Δεν είναι δυνατόν. Εσύ που δήλωσες πως έχεις πάντα δίκιο; Να κάνεις λάθος εσύ; Εσύ που προβάλεις τις απόψεις σου ως αξιώματα να μας τα γυρίζεις; Τι άλλο θα δούμε; Λες σε δυο χρόνια από τώρα να μας λες ότι τα trekking συνουσιάζουν και ραπίζουν;
Μήπως εννοείς τα ορθογραφικά λάθη; Τι ειρωνεία, ακόμη και τη λέξη 'διόρθωμα' την έγραψες 'διόρθομα'
για το κείμενο μου
όπως γράφω στο συγκεκριμένο θέμα
αναφέρω πως έχω ανακαλύψει αρκετά λάθη και θέλουν διόρθομα
ΠΩΣ; ΕΣΥ; Δεν είναι δυνατόν. Εσύ που δήλωσες πως έχεις πάντα δίκιο; Να κάνεις λάθος εσύ; Εσύ που προβάλεις τις απόψεις σου ως αξιώματα να μας τα γυρίζεις; Τι άλλο θα δούμε; Λες σε δυο χρόνια από τώρα να μας λες ότι τα trekking συνουσιάζουν και ραπίζουν;
Μήπως εννοείς τα ορθογραφικά λάθη; Τι ειρωνεία, ακόμη και τη λέξη 'διόρθωμα' την έγραψες 'διόρθομα'
έχεις πρόβλημα αντίληψης ως προς την πραγματικότητα
τα trekking είναι μανούλα για μονοπάτια
όταν είσαι παντελός άσχετος με ποδήλατα
όταν πας με 5χλμ/ωρα
όταν κάνεις ποδήλατο καταλαβένεις πως δεν παίζει μονοπάτι και trekking
καταρχήν και μόνο λόγο ελαστικού δεν μπένει σε μονοπάτι
άσχετε ε άσχετε
Δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά to 2010 είχα περάσει σε μονοπάτι της Πάρνηθας που δεν χώραγε άνθρωπος με fitness (scott sub 20) στην Πάρνηθα, καθώς επίσης κατέβηκα και ένα γκρεμό με κοτρόνες. http://www.podilates.gr/node/7596?page=2#comment-79098
Αν είχα trekking θα ήταν απείρως καλύτερη τόσο η κατάβαση, όσο και το πέρασμα από τα μονοπάτια. Όπως επίσης αν είχα mountain. Ίσως να με δυσκόλευε λίγο στην άσφαλτο αλλά θα έκανα την καρδιά μου πέτρα.
Μπορεί κάποιος να κάνει άσφαλτο, χώμα και κακοτράχαλο με mountain. Πολύ ωραία. Κάποιος άλλος προτιμά το trekking. Κι αυτό ωραίο είναι.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σου θυμίζει το trekking και τα έχεις βάλει μαζί του. Βρε μπας και σε παράτησε κανένα trekking και σου έχει μείνει απωθημένο; Ή μήπως έχεις συνηθίσει το mountain που είναι έτσι σκληροτράχηλα και μυρίζουν βαρβατίλα και το trekking σου φαίνεται λίγο gay;
...απ'όλα αυτά, απλά αυτο το ανθρωπάριο είναι ένα σωστότατο μηδενικό.
Ποιός ξέρει τι θα έχει τραβήξει στη ζωή του, αλλά εμείς δεν φταίμε.
Συνεχώς ζητάει λογική και επιστρέφει ηλιθιότητα, πιστεύω πως το κάνει επίτηδες και αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση, δεν ενδιαφέρεται για το συλλογικό πνέυμα στο χώρο του ποδηλάτου, απλά χαίρεται όταν βλέπει πως ο συνομιλητής του νευριάζει.
Δεν γίνεται να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος, πιστέψτε με το κάνει επίτηδες.
Εχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθή που ο χαρακτήρας του συνδιάζει πολύ απαίσια στοιχεία.
Συμφωνώ οτι είναι ενα ανθρωπάριο ένα σωστότατο μηδενικό, είναι σίγουρα ενας ηλίθιος που αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση αλλα πάνω απο ολα είναι ενας ανεγκέφαλος βλάξ.
Πολλοι συνποδηλάτες μας εχουν αγοράσει ωραιότατα trekking και δεν μπορεί να τους ακυρώνει ενας βλάξ, επίσεις έχω δεί πολλούς πιτσιρικάδες να κάνουν παπάδες με ευτελή σε αξία trekking στο βουνό που αλλοι με πανάκριβα κάρβουνα mtb δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μισά, γιατί τα πιτσιρίκια απλα δεν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο.
Πάνω απο ολα είναι τα πόδια η εξάσκηση και η φυσιή κατάσταση και σε δευτερη μοίρα γεωμετρία, κατηγορια, επωνυμία και αξία ποδηλάτου.
Μην ξεχνάς plannet οτι είσαι ενας βλάξ
τα trekking είναι μανούλα για μονοπάτια
όταν είσαι παντελός άσχετος με ποδήλατα
όταν πας με 5χλμ/ωρα
όταν κάνεις ποδήλατο καταλαβένεις πως δεν παίζει μονοπάτι και trekking
καταρχήν και μόνο λόγο ελαστικού δεν μπένει σε μονοπάτι
άσχετε ε άσχετε
Δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά to 2010 είχα περάσει σε μονοπάτι της Πάρνηθας που δεν χώραγε άνθρωπος με fitness (scott sub 20) στην Πάρνηθα, καθώς επίσης κατέβηκα και ένα γκρεμό με κοτρόνες. http://www.podilates.gr/node/7596?page=2#comment-79098
Αν είχα trekking θα ήταν απείρως καλύτερη τόσο η κατάβαση, όσο και το πέρασμα από τα μονοπάτια. Όπως επίσης αν είχα mountain. Ίσως να με δυσκόλευε λίγο στην άσφαλτο αλλά θα έκανα την καρδιά μου πέτρα.
Μπορεί κάποιος να κάνει άσφαλτο, χώμα και κακοτράχαλο με mountain. Πολύ ωραία. Κάποιος άλλος προτιμά το trekking. Κι αυτό ωραίο είναι.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σου θυμίζει το trekking και τα έχεις βάλει μαζί του. Βρε μπας και σε παράτησε κανένα trekking και σου έχει μείνει απωθημένο; Ή μήπως έχεις συνηθίσει το mountain που είναι έτσι σκληροτράχηλα και μυρίζουν βαρβατίλα και το trekking σου φαίνεται λίγο gay;
1)το sub είναι πολύ καλύτερη περίπτωση για μονοπάτι από ότι το sportster
2)τι σε κάνει να πιστεύεις πως με το αντίστοιχο sportster θα πήγαινε καλύτερα στα μονοπάτια
3)έχω δει με πολλά ποδήλατα να μπαίνουν σε μονοπάτια
χαρακτηριστικό αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=1uPznTbus3g
δεν έχω πρόβλημα να πάρει κάποιος trekking αν κρίνει ότι τον βολεύει
αλλά λίγοι έχουν την δυνατότητα να κρίνουν τι είναι πραγματικά αυτό που τους βολεύει
βέβαια όλοι έχουν άποψη
:D
Το ποδήλατο βλάκα είναι τρόπος ζωής
Προτιμώ καποιον κάποιον που καλύπτει τις καθημερινες του ανάγκες με ένα βαρύ trekking και κόβει αμέτρητα km καθημερινά παρά καποιον που έχει τα λεφτά να αγοράσει μια πανάκριβη κούρσα και την χαραμίζει στην ακινησία ή κάνει ελάχιστα km και απλά την επιδικνύει.
βλάκα plannet
Προτιμώ καποιον κάποιον που καλύπτει τις καθημερινες του ανάγκες με ένα βαρύ trekking και κόβει αμέτρητα km καθημερινά παρά καποιον που έχει τα λεφτά να αγοράσει μια πανάκριβη κούρσα και την χαραμίζει στην ακινησία ή κάνει ελάχιστα km και απλά την επιδικνύει.
βλάκα plannet
Συμφωνώ με τον horsey οτι είσαι ενα ανθρωπάριο ένα σωστότατο μηδενικό, είσαι σίγουρα ενας ηλίθιος που αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση αλλα πάνω απο ολα είσαι ενας ανεγκέφαλος βλάξ.
Πολλοι συνποδηλάτες μας εχουν αγοράσει ωραιότατα trekking και δεν μπορεί να τους ακυρώνεις εσυ βλάξ, επίσεις έχω δεί πολλούς πιτσιρικάδες να κάνουν παπάδες με ευτελή σε αξία trekking στο βουνό που αλλοι με πανάκριβα κάρβουνα mtb δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μισά, γιατί τα πιτσιρίκια απλα δεν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο.
Πάνω απο ολα είναι τα πόδια η εξάσκηση και η φυσιή κατάσταση και σε δευτερη μοίρα γεωμετρία, κατηγορια, επωνυμία και αξία ποδηλάτου.
Κάνε ποδήλατο βλάκα και ασε τοις θεωρίες
Ποιος είσαι ρε βλάκα που θα κρίνεις ποσες κατηγορίες ποδηλάτου πρέπει να υπάρχουν???
Είσαι τελείως βλάκας???
Αρκετά για σήμερα
Ποιος είσαι ρε βλάκα που θα κρίνεις ποσες κατηγορίες ποδηλάτου πρέπει να υπάρχουν???
Είσαι τελείως βλάκας???
Αρκετά για σήμερα
συζήτηση κάνουμε στα forums ξέρεις με την συζήτηση βελτιώνεις τις γνώσεις σου
όταν πιστεύεις πως αυτές μπορούν να βελτιωθούν
βέβαια υπάρχουν και ανίατες περιπτώσεις
Συμφωνώ με τον horsey οτι είσαι ενα ανθρωπάριο ένα σωστότατο μηδενικό, είσαι σίγουρα ενας ηλίθιος που αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση αλλα πάνω απο ολα είσαι ενας ανεγκέφαλος βλάξ.
Πολλοι συνποδηλάτες μας εχουν αγοράσει ωραιότατα trekking και δεν μπορεί να τους ακυρώνεις εσυ βλάξ, επίσεις έχω δεί πολλούς πιτσιρικάδες να κάνουν παπάδες με ευτελή σε αξία trekking στο βουνό που αλλοι με πανάκριβα κάρβουνα mtb δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μισά, γιατί τα πιτσιρίκια απλα δεν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο.
...........ότι όταν βρίζουμε προσπαθώντας να μειώσουμε κάποιον, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να επιδεικνύουμε την έλλειψη επιχειρημάτων μας, φαινόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και τελικά (για τον τρίτο που διαβάζει χωρίς να συμμετέχει) φαινόμαστε εμείς οι ίδιοι οι υποδοχείς των ύβρεων.
Όταν διαφωνούμε με τον πλανετ, ή τον κάθε πλανετ, καλό θα είναι να εκθέτουμε τα επιχειρήματά μας. Αν νομίζουμε ότι και αυτό ακόμη είναι χαμένος κόπος, ίσως θα ήταν προτιμότερο για όλους να σιωπούμε και λίγο ή να μην ανοίγουμε καν το νήμα.
Η επιχειρηματολογία των ύβρεων δεν τιμά κανέναν μας εδώ μέσα.
...λάθος.
Για το συγκεκριμένο σκουπίδι είναι ο μόνος τρόπος να τραβήξει επάνω του την προσοχή.
Εγω αποφάσισα να τον σκέφτομαι κάθε φορά που τραβάω το καζανάκι, βέβαια, αξία θα του δίνω επειδή ακόμα και τα σκατά είναι πολύ πιο χρήσιμα από αυτόν, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
...λάθος.
Για το συγκεκριμένο σκουπίδι είναι ο μόνος τρόπος να τραβήξει επάνω του την προσοχή.
Εγω αποφάσισα να τον σκέφτομαι κάθε φορά που τραβάω το καζανάκι, βέβαια, αξία θα του δίνω επειδή ακόμα και τα σκατά είναι πολύ πιο χρήσιμα από αυτόν, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
πόσες απαντήσεις πιο πάνω είπες πως δεν θα ασχοληθείς άλλο μαζί μου
......τότε βρίζοντάς τον, γίνεσαι χωρίς να το θέλεις υποχείριο του.
...λογική έχεις, δεν συμβαίνει αυτό που λες.
Απλά βλέπει τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος γι'αυτόν.
Και δεν είμαι ο μόνος, και στο παρελθόν του έχουν προσάψει ανάλογους χαρακτηρισμούς αλλά αν ο ανθρωπος δεν έχει αξιοπρέπεια και είναι ένα μηδενικό τότε θα παραμείνει έτσι.
Είναι το αποτέλεσμα του να αποκτάει internet ένας αμόρφωτος και κακοποιημένος χωριάτης, γίνεται troll.
... τέλειωσα κάτι στο γραφείο και σπάω πλάκα με το θέμα....
Πως φαίνεται ότι μερικοί - μερικοί είναι νέοι στο φόρουμ...
Θόδωρα και λοιποί:
έχουμε προσπαθήσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ... τι με το καλό, τι με επιχειρήματα, τι με το κακό, τι με προσβολές....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Και όχι μόνο εδώ... υπάρχουν και άλλα fora με τα (γ)ίδια και τα (γ)ίδια....
Άδικος κόπος.....
Χρόνια τώρα....
Δεν έχει νόημα...
Μπα....
Οι σωστές λύσεις είναι:
α. λες "ΝΑΙ - ΟΤΙ ΠΕΙΣ" και σταματάς να ασχολείσαι
ή
β. απλά σταματάς να ασχολείσαι
Θόδωρα και λοιποί:
έχουμε προσπαθήσει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ... τι με το καλό, τι με επιχειρήματα, τι με το κακό, τι με προσβολές....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Άδικος κόπος.....
Χρόνια τώρα....
Δεν έχει νόημα...
Μπα....
Οι σωστές λύσεις είναι:
ή
άλλος ένας που ασχολείτε με το να μας λέει να μην ασχολιόμαστε
μέχρι στιγμής
1) τα trekking είναι κάτι που δεν ξέρουμε πόσο καλά είναι
αλλά αφου υπάρχουν αναβάτες άρα καλά πρέπει να είναι
είναι σαν το τσιγάρο
αφου το καπνίζουν τόσοι και τόσοι
δεν μπορεί να είναι κακό
2) επειχηρήματα που πέσαν πάνω στην διαφονεία
εγώ έχω trekking και μου αρέσει
wow συγκηνίθηκα
προς το τέλος συμετείχαν και κάποιοι αθληταράδες που έχουν πάρει μέρος σε αγώνες και σε αγώνες
και όλα αυτά με trekking
3) εννοείτε για όλα αυτά φτέω εγώ και μόνο εγώ
ο γνωστός Plannet
Και 20 σελιδές αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια
εσείς να λέτε με διάφορα nicknames ότι έχω trekking Και πάω παντού
και εγώ να προσπαθώ άδικα να σας πείσω πως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αρχικό ερώτημα
βέβαια εσείς δεν θέλετα
α) να πληγώσεται τον εγωισμό σας
β) να παραδεχτείτε πως δεν είναι τα πράγματα όπως σας τα πασάρανε
γ) να αποδείξετε πως σε όποιο θέμα συμετέχει ο Plannet καταντάει σεντόνια ατελείωτα
βέβαια κατά έναν περίεργο τρόπο στα σεντόνια είναι μονίμος 4-5 nickname (γνωστοί άγνωστοι) η ανά καιρούς πετάγωνται καινούργια nicknames Που γράφουν για 1η φορά και δεν έχουν άλλον λόγο εγραφής από το να την πούνε στον Plannet
...........ότι όταν βρίζουμε προσπαθώντας να μειώσουμε κάποιον, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να επιδεικνύουμε την έλλειψη επιχειρημάτων μας, φαινόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και τελικά (για τον τρίτο που διαβάζει χωρίς να συμμετέχει) φαινόμαστε εμείς οι ίδιοι οι υποδοχείς των ύβρεων.
Όταν διαφωνούμε με τον πλανετ, ή τον κάθε πλανετ, καλό θα είναι να εκθέτουμε τα επιχειρήματά μας. Αν νομίζουμε ότι και αυτό ακόμη είναι χαμένος κόπος, ίσως θα ήταν προτιμότερο για όλους να σιωπούμε και λίγο ή να μην ανοίγουμε καν το νήμα.
χέστον τον μαλάκα
και στο επόμενο θέμα τα ίδια θα λέει
δεν μου απάντησες στο κρίσημο ερώτημα
το μονόροδο είναι ιδανικό ποδήλατο για μονοπάτια ????
γιατί ένας ψυχάκιας κατεβένει μονοπάτια με μονόροδο???
[quote=alabaithess]1) Δεν σου είπα οτι το trekking είναι μανούλα για μονοπάτια, σε λίγο θα μας πείς οτι είπα κατι και για την δικιά σου την μανούλα
αλλά
μιας και μου αρέσουν οι βλακέντιοι σαν και εσένα θα διασκεδάσω λίγο
θέλω να μου αναλήσεις το 4
που λες
δεν σε κουράζει αλλά θέλεις κάτι πιο ξεκούραστο
δλδ θέλεις κάτι πιο ξεκούραστο από το ξεκούραστο
ο ξεκούραστος του ξεκούραστου ο ξεκουραστω
1) Δεν σου είπα οτι το trekking είναι μανούλα για μονοπάτια, σε λίγο θα μας πείς οτι είπα κατι και για την δικιά σου την μανούλα
γκουχου γκουχου
2 φορες μας είπες τις ίδιες ανοησίες
μπορείς να πεις κάτι διαφορετικό?
Επειδή αργόσχολε βλάξ άυριο δουλευω το σταματάμε εδώ και τα λέμε αυριο
Και μην ξεχνάς βλάξ, πιο πολύ ποδήλατο και πιο λίγο pc
Μάλιστα αφεντικό
χωρίς αυτό το φόρουμ πραγματικά τα βράδυα μου θα ήταν πολύ πιο βαρετά
έχεις πρόβλημα αντίληψης ως προς την πραγματικότητα
Δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά to 2010 είχα περάσει σε μονοπάτι της Πάρνηθας που δεν χώραγε άνθρωπος με fitness (scott sub 20) στην Πάρνηθα, καθώς επίσης κατέβηκα και ένα γκρεμό με κοτρόνες.
http://www.podilates.gr/node/7596?page=2#comment-79098
...απ'όλα αυτά, απλά αυτο το ανθρωπάριο είναι ένα σωστότατο μηδενικό.
Ποιός ξέρει τι θα έχει τραβήξει στη ζωή του, αλλά εμείς δεν φταίμε.
Συνεχώς ζητάει λογική και επιστρέφει ηλιθιότητα, πιστεύω πως το κάνει επίτηδες και αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση, δεν ενδιαφέρεται για το συλλογικό πνέυμα στο χώρο του ποδηλάτου, απλά χαίρεται όταν βλέπει πως ο συνομιλητής του νευριάζει.
Δεν γίνεται να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος, πιστέψτε με το κάνει επίτηδες.
Εχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθή που ο χαρακτήρας του συνδιάζει πολύ απαίσια στοιχεία.
Συμφωνώ οτι είναι ενα ανθρωπάριο ένα σωστότατο μηδενικό, είναι σίγουρα ενας ηλίθιος που αρέσκεται στο να δημουργεί ένταση αλλα πάνω απο ολα είναι ενας ανεγκέφαλος βλάξ.
Πολλοι συνποδηλάτες μας εχουν αγοράσει ωραιότατα trekking και δεν μπορεί να τους ακυρώνει ενας βλάξ, επίσεις έχω δεί πολλούς πιτσιρικάδες να κάνουν παπάδες με ευτελή σε αξία trekking στο βουνό που αλλοι με πανάκριβα κάρβουνα mtb δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μισά, γιατί τα πιτσιρίκια απλα δεν κατεβαίνουν απο το ποδήλατο.
1)το sub είναι πολύ καλύτερη περίπτωση για μονοπάτι από ότι το sportster
2)τι σε κάνει να πιστεύεις πως με το αντίστοιχο sportster θα πήγαινε καλύτερα στα μονοπάτια
3)έχω δει με πολλά ποδήλατα να μπαίνουν σε μονοπάτια
χαρακτηριστικό αυτό εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=1uPznTbus3g
δεν έχω πρόβλημα να πάρει κάποιος trekking αν κρίνει ότι τον βολεύει
αλλά λίγοι έχουν την δυνατότητα να κρίνουν τι είναι πραγματικά αυτό που τους βολεύει
βέβαια όλοι έχουν άποψη
βλάκα plannet
και εγώ αλλά που κολλάει στο θέμα μας???
Είσαι τελείως βλάκας???
Αρκετά για σήμερα
συζήτηση κάνουμε στα forums ξέρεις με την συζήτηση βελτιώνεις τις γνώσεις σου
όταν πιστεύεις πως αυτές μπορούν να βελτιωθούν
βέβαια υπάρχουν και ανίατες περιπτώσεις
δώσε δώσε
δείξε επίπεδο
εγώ πάντως γουστάρω κάργα :D
...λάθος.
πόσες απαντήσεις πιο πάνω είπες πως δεν θα ασχοληθείς άλλο μαζί μου
......τότε βρίζοντάς τον, γίνεσαι χωρίς να το θέλεις υποχείριο του.
...λογική έχεις, δεν συμβαίνει αυτό που λες.
Απλά βλέπει τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος γι'αυτόν.
Και δεν είμαι ο μόνος, και στο παρελθόν του έχουν προσάψει ανάλογους χαρακτηρισμούς αλλά αν ο ανθρωπος δεν έχει αξιοπρέπεια και είναι ένα μηδενικό τότε θα παραμείνει έτσι.
Είναι το αποτέλεσμα του να αποκτάει internet ένας αμόρφωτος και κακοποιημένος χωριάτης, γίνεται troll.
Θόδωρα και λοιποί:
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Άδικος κόπος.....
Χρόνια τώρα....
Δεν έχει νόημα...
Μπα....
Οι σωστές λύσεις είναι:
ή
άλλος ένας που ασχολείτε με το να μας λέει να μην ασχολιόμαστε
μέχρι στιγμής
1) τα trekking είναι κάτι που δεν ξέρουμε πόσο καλά είναι
αλλά αφου υπάρχουν αναβάτες άρα καλά πρέπει να είναι
είναι σαν το τσιγάρο
αφου το καπνίζουν τόσοι και τόσοι
δεν μπορεί να είναι κακό
2) επειχηρήματα που πέσαν πάνω στην διαφονεία
εγώ έχω trekking και μου αρέσει
wow συγκηνίθηκα
προς το τέλος συμετείχαν και κάποιοι αθληταράδες που έχουν πάρει μέρος σε αγώνες και σε αγώνες
και όλα αυτά με trekking
3) εννοείτε για όλα αυτά φτέω εγώ και μόνο εγώ
ο γνωστός Plannet
Και 20 σελιδές αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια
εσείς να λέτε με διάφορα nicknames ότι έχω trekking Και πάω παντού
και εγώ να προσπαθώ άδικα να σας πείσω πως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αρχικό ερώτημα
βέβαια εσείς δεν θέλετα
α) να πληγώσεται τον εγωισμό σας
β) να παραδεχτείτε πως δεν είναι τα πράγματα όπως σας τα πασάρανε
γ) να αποδείξετε πως σε όποιο θέμα συμετέχει ο Plannet καταντάει σεντόνια ατελείωτα
βέβαια κατά έναν περίεργο τρόπο στα σεντόνια είναι μονίμος 4-5 nickname (γνωστοί άγνωστοι) η ανά καιρούς πετάγωνται καινούργια nicknames Που γράφουν για 1η φορά και δεν έχουν άλλον λόγο εγραφής από το να την πούνε στον Plannet
χέστον τον μαλάκα
και στο επόμενο θέμα τα ίδια θα λέει
δεν μου απάντησες στο κρίσημο ερώτημα
το μονόροδο είναι ιδανικό ποδήλατο για μονοπάτια ????
γιατί ένας ψυχάκιας κατεβένει μονοπάτια με μονόροδο???
...και τα (γ)ίδια δεν λες τίποτα.