Το ποδήλατο trekking, είναι marketing τρυκ; ή όχι;

1060 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
horsey wrote:
...λες ότι νά'ναι.

plannet wrote:
ότι έχω πει είναι τεκμηριομένο

Επρεπε να είχες ανοίξει λεξικό πρίν γράψεις αυτή τη λέξη.

Οτι έχεις πεί είναι καθαρά υποθετικό αφού δεν έχεις αποδείξει κάτι, υποθέτεις κάτι για το σκελετό, τα φρένα, τη γεωμετρία, τις αναρτήσεις κτλ κτλ.
Μιλάς έτσι όπως θα ήθελες να ήταν, δηλαδή είσαι εκτός πραγματικότητας.

plannet wrote:
συνέχισε να γίνεσαι βλάκας να με διασκεδάζεις :D

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω, μπορώ όμως να σε κάνω να διασκεδάσεις ακόμα περισσότερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιταχτείς στον καθρέφτη.

θα ήθελες καμία μηχανολογική ανάλυση ???
Ααααχ το μάτι μου. Για κάνε να γελάσουμε λίγο.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:

νιώθω πως μας περνάνε για ηλήθιους δλδ όταν στο ίδιο ποδήλατο βάζουν φαρδύ λάστιχο να είναι trekking of road και αν βάλουν σχάρες φτερά φώτα να το λένε city bike
και πάει λέγοντας
Εδώ εσύ βάζεις ασφάλτινα λάστιχα στο mtb και μιλάς λες και απέκτησες fitness.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

milvas wrote:

κ ενα τελευταιο επειδη οδηγαω μηχανη χρονια, ενας αρχαριος σε ενα δυσκολο φρεναρισμα, η αναρτηση θα τον συγχωρεσει ενα λαθος πατημα, ενω το πηρουνι οχι..κ η αργη γεωμετρια να ξερεις συγχωρει λαθη πολλα..κοιτα λοιπον που απευθυνεται κ μην κρινεις μονομερως , αλλα καθολικα..
αντε καλο παραδεισο
Όταν είχα αναλύσει αυτό που λες με όρους φυσικής ξέρεις ποιος πετάχτηκε σαν πορδή και διαφώνησε (λες και έχει το υπόβαθρο να το κάνει);

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:

απλά δεν υπήρχε λόγος δημιουργίας
ένα trekking είναι ένα city με ahead λαιμό ανάρτηση και χοντρά λάστιχα
ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει η λογική του trekking
ΡΕ ΜΠΑΖΟ, αν υπάρχει κατηγορία που δε θα έπρεπε να υπάρχει (με τη δική σου λογική) αυτή είναι η fitness. Πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές από μια κούρσα για να δικαιολογούν ξεχωριστή κατηγορία; Μη μου αναλύσεις τις διαφορές, τις ξέρουμε όλοι. Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι το πρόβλημά σου με τα trekking είναι ψυχολογικό.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:

εγώ θέλω έξυπνους ποδηλάτες που να αγοράζουν αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη
Όπως τους ανυποψίαστους που στέλνεις στο αφεντικό σου με τις αλλαγές που εσύ νομίζεις ότι χρειάζονται; Βέβαια οι αλλαγές που προτείνεις βοηθάνε το αφεντικό σου να ξεστοκάρει.
plannet wrote:

το test του cyclist το διάβασα από την πρώτη μέρα
αερολογίες του κερατά
τι περιμένες να σου πούνε???
ότι το ποδήλατο είναι μία μετριότητα
ας μην μπλέξουμε το cyclist στην συζήτηση
Το cyclist; Αυτούς στους οποίους κουνούσες την ουρίτσα σου σαν σκυλάκι για να σε αφήσουν να ξαναγράψεις στο φόρουμ τους μετά το ban που έφαγες;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:

νιώθω πως μας περνάνε για ηλήθιους δλδ όταν στο ίδιο ποδήλατο βάζουν φαρδύ λάστιχο να είναι trekking of road και αν βάλουν σχάρες φτερά φώτα να το λένε city bike
και πάει λέγοντας

δεν θα το έλεγα
απλά εγώ όταν μιλούσα για ποδήλατο για όλες τις χρήσεις το έκανα με το μυαλό μου
δεν περίμενα την χ εταιρία να μου κάνει ένα έκτρομα για μου το πουλήσει και αργότερα να το βελτιώνει για να μου ξαναπουλήσει και μετά ξανά και ξανά και ξανά
αλλά ξέχασα οι εταιρίες μας αγαπάνε

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
milvas wrote:

κ ενα τελευταιο επειδη οδηγαω μηχανη χρονια, ενας αρχαριος σε ενα δυσκολο φρεναρισμα, η αναρτηση θα τον συγχωρεσει ενα λαθος πατημα, ενω το πηρουνι οχι..κ η αργη γεωμετρια να ξερεις συγχωρει λαθη πολλα..κοιτα λοιπον που απευθυνεται κ μην κρινεις μονομερως , αλλα καθολικα..
αντε καλο παραδεισο
Όταν είχα αναλύσει αυτό που λες με όρους φυσικής ξέρεις ποιος πετάχτηκε σαν πορδή και διαφώνησε (λες και έχει το υπόβαθρο να το κάνει);

είπαμε σε ηλήθιους απευθήνεται δλδ
ποιος δεν θα συγχωρέσει
αυτός που τρέχει παραπάνω από ότι πρέπει σε μία στροφή
ακά ηλήθιος άσχετος ανώριμος κτλ κτλ κτλ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:

ΡΕ ΜΠΑΖΟ, αν υπάρχει κατηγορία που δε θα έπρεπε να υπάρχει (με τη δική σου λογική) αυτή είναι η fitness. Πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές από μια κούρσα για να δικαιολογούν ξεχωριστή κατηγορία; Μη μου αναλύσεις τις διαφορές, τις ξέρουμε όλοι. Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι το πρόβλημά σου με τα trekking είναι ψυχολογικό.

μα δεν θεωρήτε ξεχωριστή κατηγορία
στόκε
κούρσα fb αναφέρεται
fb = flat bar = ισιο τιμόνι
που αργότερα του βάζεις κουρσάδικο τιμόνι και ξαναγίνεται κούρσα
στο trekking τι μπορείς να βελτιώσει για να γίνει επιτέλους ποδήλατο αξιόσεων και να μην είναι μία μετριότητα ???
αλλά ξέχασα εσύ ζεις για να καβαλάς μία μετριότητα

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:

εγώ θέλω έξυπνους ποδηλάτες που να αγοράζουν αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη
Όπως τους ανυποψίαστους που στέλνεις στο αφεντικό σου με τις αλλαγές που εσύ νομίζεις ότι χρειάζονται; Βέβαια οι αλλαγές που προτείνεις βοηθάνε το αφεντικό σου να ξεστοκάρει.
plannet wrote:

το test του cyclist το διάβασα από την πρώτη μέρα
αερολογίες του κερατά
τι περιμένες να σου πούνε???
ότι το ποδήλατο είναι μία μετριότητα
ας μην μπλέξουμε το cyclist στην συζήτηση
Το cyclist; Αυτούς στους οποίους κουνούσες την ουρίτσα σου σαν σκυλάκι για να σε αφήσουν να ξαναγράψεις στο φόρουμ τους μετά το ban που έφαγες;

1) βρες μου έναν που να πήρε ποδήλατο από μπάμπη και έμεινε δυσαρεστημένος
όχι μόνο δεν θα βρεις αλλά οι περισσότεροι ξαναπήραν και στήλαν και φίλους
και δεν μιλάω για θεσ/νικιούς
2) αν θέλεις έχει και trekking Και σπαστά και ότι γουστάρεις
αλλά η αλήθεια παραμένει αλήθεια
αρχικός μου σκοπός είναι να πουλιούνται τα σωστά ποδήλατα
όχι σαν μερικούς άσχετους να πουλάνε ανδρικά ποδήλατα για γυναικεία
3) στο cyclist τους έβριζα (ευγενικά) και δεν έχω σκόπό να το σταματήσω
σε κανέναν δεν κουνάω ουρά
αυτό το κάνουν κάτι κοπρόσκυλα που έχουν την μούρσα
(ζητάω επίσημα συγνώμη από τα κοπρόσκυλα που είναι μια χαρά πλάσματα)
το μοναδικό θέμα που έχω ανοίξει είναι αυτό
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?27648-plannet-is-back&highl...

και κάνα 2 αγγελείες

όποιος θέλει την βοήθεια μου ξέρει που θα με βρει (αλαζονικό αλλά τι να κάνουμε

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...και καλά τα λες πλανετάκο.

Βασικά διαφωνείς μόνο για να διαφωνήσεις, ξαναδιάβασε ότι έχεις γράψει και αν έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβεις πόσο παρανοικά είναι τα γραφόμενά σου.

Αλλά αν την είχες (τη νοημοσύνη) δεν θα τα έγραφες εξ'αρχής.

Τελείωνε τώρα και δείξε μου πηγές που να λένε πως η κατηγορία τρέκιν είναι άχρηστη για να το δεχτούμε και να τελειώνουμε τη συζήτηση.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχεις αποδείξει είναι ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.

Από περιέργεια, τι έκανες στο φόρουμ του cyclist και σε πετάξανε έξω?

Πάντως είδα ότι χάρηκες πολύ που σε δεχτήκανε πίσω και υποσχέθηκες να είσαι καλό παιδί.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
...και καλά τα λες πλανετάκο.

Βασικά διαφωνείς μόνο για να διαφωνήσεις, ξαναδιάβασε ότι έχεις γράψει και αν έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβεις πόσο παρανοικά είναι τα γραφόμενά σου.

Αλλά αν την είχες (τη νοημοσύνη) δεν θα τα έγραφες εξ'αρχής.

Τελείωνε τώρα και δείξε μου πηγές που να λένε πως η κατηγορία τρέκιν είναι άχρηστη για να το δεχτούμε και να τελειώνουμε τη συζήτηση.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχεις αποδείξει είναι ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.

Από περιέργεια, τι έκανες στο φόρουμ του cyclist και σε πετάξανε έξω?

Πάντως είδα ότι χάρηκες πολύ που σε δεχτήκανε πίσω και υποσχέθηκες να είσαι καλό παιδί.

δεν χρειάζονται πηγές κοινή λογική χρειάζεται
που δυστηχώς δεν την έχεις

για το cyclist (που δεν ξέρω που κολλάει στην συζήτηση)
δεν ξέρω γιατί με πετάξανε έξω
γιατί δεν τους ρωτάς
βέβαια όταν θα σε πούνε ρώτα τους και με πια λογική πλέον γράφω
:D

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...κοινή λογική και αυτή λέει πως τα τρέκιν δεν είναι μάρκετινγκ τρίκ, και δεν το λέει μόνο η δική μου λογική, στο είπανε και άλλοι εδώ μέσα που έχουν τρέκιν.

Οπότε η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των τρέκιν και όχι κατά, και αυτό επειδή αναιρέσαμε όλα όσα έγραψες.

Ξαναδιάβασε τι γράψαμε και θα καταλάβεις, άλλωστε είναι φως φανάρι.

Αφού δεν έχεις πηγές τότε γιατί ισχυριζόσουν λανθασμένες γεωμετρίες, κακής ποιότητας σκελετούς, χάλια αναρτήσεις κτλ κτλ?
Είναι πολύ απλό, τα έβγαζες από το μυαλό σου.

Από το cyclist σε διώξανε επειδή εμπόδιζες την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και το ξέρεις αυτό αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς.

Τους ρώτησα για εσένα και μου είπανε πως δεν τους ενδιαφέρει τι γράφεις, αφού η γνώμη σου δεν μετράει,και επίσης τα περισσότερα μέλη σε έχουν πάρει χαμπάρι, το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην προκαλείς αναστάτωση, δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος που έχεις για να τραβάς την προσοχή.

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι σε παίρνουνε στα σοβαρά?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
...κοινή λογική και αυτή λέει πως τα τρέκιν δεν είναι μάρκετινγκ τρίκ, και δεν το λέει μόνο η δική μου λογική, στο είπανε και άλλοι εδώ μέσα που έχουν τρέκιν.

Οπότε η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των τρέκιν και όχι κατά, και αυτό επειδή αναιρέσαμε όλα όσα έγραψες.

Ξαναδιάβασε τι γράψαμε και θα καταλάβεις, άλλωστε είναι φως φανάρι.

Αφού δεν έχεις πηγές τότε γιατί ισχυριζόσουν λανθασμένες γεωμετρίες, κακής ποιότητας σκελετούς, χάλια αναρτήσεις κτλ κτλ?
Είναι πολύ απλό, τα έβγαζες από το μυαλό σου.

Από το cyclist σε διώξανε επειδή εμπόδιζες την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και το ξέρεις αυτό αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς.

Τους ρώτησα για εσένα και μου είπανε πως δεν τους ενδιαφέρει τι γράφεις, αφού η γνώμη σου δεν μετράει,και επίσης τα περισσότερα μέλη σε έχουν πάρει χαμπάρι, το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην προκαλείς αναστάτωση, δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος που έχεις για να τραβάς την προσοχή.

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι σε παίρνουνε στα σοβαρά?

σου είπα δεν θέλω να συζητήσω εδώ για το cyclist αν θέλεις να σου δώσω Links Να διαβάσεις

στο θέμα μας
η βλακεία σου όντως δεν έχει όρια
τπτ από αυτά που ειπώθηκαν δεν έχει να κάνει με αυτό που θέτω σαν θέμα
και βαριέμαι να επαναληφθώ για πολλοστή φορά
θα μείνω σε αυτό που είπε ο rockarolla
ότι το trekking είναι το ποδήλατο που το αγοράζεις πριν αγοράσεις ποδήλατο :D

όσο αφορά τις γεωμετρίες ποιότητες κτλ κτλ κτλ
όποιος θέλει ας ψάξει να βρει την δικιά του αλήθεια
εγώ τους έδειξα τον δρόμο
και μέχρι εκεί
δεν με νοιάζει να τους αποδείξω κάτι
αν θέλεις και μπορείς απόδειξε το αντίθετο από αυτό που λέω

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

plannet wrote:
σου είπα δεν θέλω να συζητήσω εδώ για το cyclist αν θέλεις να σου δώσω Links Να διαβάσεις

Δεν χρειάζεται να διαβάσω για να ξέρω, το καταλαβαίνω και άλλωστε μου το είπανε admin

plannet wrote:
στο θέμα μας
η βλακεία σου όντως δεν έχει όρια
τπτ από αυτά που ειπώθηκαν δεν έχει να κάνει με αυτό που θέτω σαν θέμα
και βαριέμαι να επαναληφθώ για πολλοστή φορά
θα μείνω σε αυτό που είπε ο rockarolla
ότι το trekking είναι το ποδήλατο που το αγοράζεις πριν αγοράσεις ποδήλατο :D

Καλά κάνεις και μένεις σε αυτό που είπε ο rockarolla, εννοεί ότι το αγοράζεις έτσι κι'αλλιώς επειδή είναι απαραίτητο.

plannet wrote:
όσο αφορά τις γεωμετρίες ποιότητες κτλ κτλ κτλ
όποιος θέλει ας ψάξει να βρει την δικιά του αλήθεια
εγώ τους έδειξα τον δρόμο
και μέχρι εκεί
δεν με νοιάζει να τους αποδείξω κάτι
αν θέλεις και μπορείς απόδειξε το αντίθετο από αυτό που λέω

Tο δρόμο της παράνοιας τους έδειξες και του "λέω ότι με συμφέρει για να αποδείξω αυτά που φαντάζομαι και νομίζω".

Αλλά είσαι off topic,το θέμα αυτού του τόπικ είναι τρεκιν και μάρκενινγκ κόλπο, μέχρι στιγμής είσαι μόνος σου με επιχειρήματα που έβγαλες από τη φαντασία σου.

Είναι λυπηρό.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

περί cyclist
αφού στο είπε ο admin τότε μια χαρά
καλά κάνεις και τον πιστεύεις
εύγε

ο rockarolla εννοεί πως σκας 600 ευρό για να μπορέσεις αργότερα να αποφασήσεις τι ποδήλατο θα πάρεις
το ποδήλατο πριν το ποδήλατο

ναι όντως όλα τα βγάζω από την φαντασία μου
για αυτό δεν έχω βρει ούτε ένα άτομο που να με έχει ακούσει αυτά που λέω
και να έχω βγει ή ψεύτης ή ότιδήποτε με χαρκατηρίζεις εσύ
και έχω δώσει πολλές συμβουλές
και πολλοί με έχουν ακούσει και πήραν ποδήλατα σύμφωνα με τα δικά μου λεγόμενα
είτε κούρσες είτε fitnes είτε mtb

μόνο ο vale46 με βρίζει ακόμα :D

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...πως δεν χρειάζεται να παίζουμε άλλο την κολοκυθιά, αφού δεν μπορείς να δικαιολογήσεις με χειροπιαστές αποδείξεις τα ελλατώματα που βρίσκεις στο συγκεκριμένο τύπο θεωρώ πως τα έβγαλες από την φαντασία σου.

Ξαναμιλάμε όταν βρείς κάτι που θα λέει για κακής ποιότητας σκελετό, λάθος γεωμετρίες, κακές αναρτήσεις, άχρηστα φρένα, κτλ.

Au revoir

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
...πως δεν χρειάζεται να παίζουμε άλλο την κολοκυθιά, αφού δεν μπορείς να δικαιολογήσεις με χειροπιαστές αποδείξεις τα ελλατώματα που βρίσκεις στο συγκεκριμένο τύπο θεωρώ πως τα έβγαλες από την φαντασία σου.

Ξαναμιλάμε όταν βρείς κάτι που θα λέει για κακής ποιότητας σκελετό, λάθος γεωμετρίες, κακές αναρτήσεις, άχρηστα φρένα, κτλ.

Au revoir

αν και δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι με αποδείξεις
το λέω και πιο πάνω
εγώ είπα κάτι
όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει να βρει την αλήθειά του

πέραν τούτου
μπορείς να μου εξειγήσεις γιατί τόσοι και τόσοι χρήστες που έχουν trekking με το που αρχήσουν να κάνουν χλμ ψάχνουν για άλλο ποδήλατο
αφού είναι καλής ποιότητας ο σκελετός
καλή και σωστή η γεωμετρία
και φοβερές οι αναρτήσεις

αυτοί που καταλήγουν στο δρόμο θέλουν να την βγάλουν την ανάρτηση και να αλλάξουν λάστιχα
και πολλές φορές προσπαθούν (χωρίς επτυχία) να αλλάξουν και θέση οδήγησης
και αυτοί που καταλήγουν στο βουνό ψάχνουν για πιο χοντρά λάστιχα και καλύτερες αναρτήσεις
ε???
μπορείς να μου απαντήσεις ή θα αραδιάσεις άλλες μαλλακίες να΄χαμε να λέγαμε??

mrroni
Εικόνα mrroni
Απών/απούσα

@horsey φίλε μου εδώ είσαι στο podilates.gr και σε κανένα άλλο forum οπότε ξεκόλλα λίγο κ μην δημιουργείς θέματα.

df
Απών/απούσα
milvas
Εικόνα milvas
Απών/απούσα

df wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=LgeRSz5hEj4&feature=related[/quote]
εγραψες...
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

milvas wrote:
df wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=LgeRSz5hEj4&feature=related

εγραψες...
οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες[/quote]
αυτό το πιστεύουμε όλοι μας

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
greatg wrote:
plannet wrote:

και πάει λέγοντας

δεν θα το έλεγα
απλά εγώ όταν μιλούσα για ποδήλατο για όλες τις χρήσεις το έκανα με το μυαλό μου
δεν περίμενα την χ εταιρία να μου κάνει ένα έκτρομα για μου το πουλήσει και αργότερα να το βελτιώνει για να μου ξαναπουλήσει και μετά ξανά και ξανά και ξανά
αλλά ξέχασα οι εταιρίες μας αγαπάνε

Έκτρωμα είναι ένα mtb με ασφάλτινα λάστιχα αλλά τέλος πάντων, στα κομμάτια το αισθητικό μέρος. Ποτέ δεν ήταν η 1η μου προτεραιότητα.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
greatg wrote:
milvas wrote:

αντε καλο παραδεισο

είπαμε σε ηλήθιους απευθήνεται δλδ
ποιος δεν θα συγχωρέσει
αυτός που τρέχει παραπάνω από ότι πρέπει σε μία στροφή
ακά ηλήθιος άσχετος ανώριμος κτλ κτλ κτλ
Δηλαδή στους 'γνώστες' δεν πετάγεται ποτέ μπροστά τους κανένα αυτοκίνητο, απαιτώντας ελιγμό; Βγάλε τις παρωπίδες ηλίθιε.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
greatg wrote:
plannet wrote:

μα δεν θεωρήτε ξεχωριστή κατηγορία
Έλα ρε. Ποιος το λέει αυτό; Εσύ;
plannet wrote:

αλλά ξέχασα εσύ ζεις για να καβαλάς μία μετριότητα
Δεν ξέρω αν καβαλάω μια μετριότητα, ξέρω ότι εσύ είσαι μια μετριότητα και βγάλε.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
στο cyclist τους έβριζα (ευγενικά) και δεν έχω σκόπό να το σταματήσω

και κάνα 2 αγγελείες

Οι άνθρωποι στο cyclist σε έδιωξαν με τις κλωτσιές και αντί να τους σιχτιρίσεις τους ρωτούσες αν σε αφήνουν να ξαναγράψεις. Τι ελεεινό θεέ μου.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

plannet wrote:
αν θέλεις και μπορείς απόδειξε το αντίθετο από αυτό που λέω:D
Μα τι λογική είναι αυτή. Αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να μπορεί να το τεκμηριώνει. Αν είναι έτσι όπως τα λες θα ισχυριστώ ότι είδα γάιδαρο που πετάει. Απόδειξε ότι κάνω λάθος.

Υ.Γ. Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι περιμένω σοβαρή απάντηση από 'σένα;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:
στο cyclist τους έβριζα (ευγενικά) και δεν έχω σκόπό να το σταματήσω

και κάνα 2 αγγελείες

Οι άνθρωποι στο cyclist σε έδιωξαν με τις κλωτσιές και αντί να τους σιχτιρίσεις τους ρωτούσες αν σε αφήνουν να ξαναγράψεις. Τι ελεεινό θεέ μου.

τους ρωτούσα γιατί δεν αφήνουν να γράψω την άποψη μου και όχι αν θα με αφήσουν (και από ότι φαίνετε χέστικα για το forum τους)
η οποία απάντηση μου υπάρχει εδώ αλλά δεν είναι του παρόντος

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
plannet wrote:
αν θέλεις και μπορείς απόδειξε το αντίθετο από αυτό που λέω:D
Μα τι λογική είναι αυτή. Αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να μπορεί να το τεκμηριώνει. Αν είναι έτσι όπως τα λες θα ισχυριστώ ότι είδα γάιδαρο που πετάει. Απόδειξε ότι κάνω λάθος.

Υ.Γ. Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι περιμένω σοβαρή απάντηση από 'σένα;

όχι ρε
ο γάιδαρος πετάει η γη είναι επίπεδη και τα πυρηνικά είναι ακίνδυνα
όπως είπα και πιο πάνω
αλλά έχεις την τάση να διαβάσεις τα μισά από ότι γράφω για να μπορείς να βγάλεις επιθέσεις χωρίς λόγο
είπα ότι δεν με νοιάζει να αποδείξω κάτι απλά να δώσω τροφή για αναζήτηση
και ούτε θα κάνω αναλύσεις σαν αυτό που λες για να δείχνω ότι δήθεν ξέρω
το ημίτονο της υποτείνουσας και τα αρχίδια μας κουνούντιε

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Ρε, άστον, μην ασχολείσαι, έχει φάει τόσες τάπες και δεν μπορεί να πεί τίποτα, το ξέρει ότι έχει άδικο αλλά είναι τόσο κακομαθημένος που προσπαθεί να σου σπάσει τα νεύρα, πάντα έτσι έκανε.

Αστον να κάθεται να μονολογεί για άσχετα θέματα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

horsey wrote:
Ρε, άστον, μην ασχολείσαι, έχει φάει τόσες τάπες και δεν μπορεί να πεί τίποτα, το ξέρει ότι έχει άδικο αλλά είναι τόσο κακομαθημένος που προσπαθεί να σου σπάσει τα νεύρα, πάντα έτσι έκανε.

Αστον να κάθεται να μονολογεί για άσχετα θέματα.

εσύ γιατί ασχολείσε
πάρε τον greatg Και τους άλλους μαλακές και δώστε καμία απάντηση σε κάναν που θέλει γνώσεις και πληροφόρηση