Το ποδήλατο trekking, είναι marketing τρυκ; ή όχι;

1060 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

posa account exeis pia?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
posa account exeis pia?

καμιά 200.000 acoouunt kai 28.000 διαφορετικές προσωπικότητες
γιατί δεν ανοίξεις θέμα στην διαχείριση του site Να το ψάξουν?

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Επειδή φτάνεις εσύ σε τόσο χαμηλό επίπεδο, εγώ θα πέσω ακόμα παρακάτω; Δε νομίζω.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Επειδή φτάνεις εσύ σε τόσο χαμηλό επίπεδο, εγώ θα πέσω ακόμα παρακάτω; Δε νομίζω.

αφού δεν σκοπεύεις να πέσεις επίπεδο γιατί κάθεσαι και γαβγίζεις
?????

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

doom kai planet αν κανατε πεταλι οσο γραφετε θα ησασταν τουμπανα . και εσυ ρε doom γραφεις και διπλα , πως προλαβαινεις;

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Όχι, θα σε ρωτήσω κιόλας, ρε nida, που και πόσο θα γράφω...!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

nidas wrote:
doom kai planet αν κανατε πεταλι οσο γραφετε θα ησασταν τουμπανα . και εσυ ρε doom γραφεις και διπλα , πως προλαβαινεις;

o doom το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να γαβγίζει κάτω από τα @@ μου
έτσι και αλλιώς όποτε τρώει τα μούτρα του με τις μαλακίες που λέει αλλάζει θέμα
τυχαίο δεν νομίζω
:D

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

nidas wrote:
μου λυνετε μια απορια ; γιατι οι αγγελειες ειναι γεματες απο trekking ;
Στις αγγελίες δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ. Μετά από αυτό που έγραψες μπήκα να δω αν έχεις δίκιο. Ξέρεις τι είδα στην 1η σελίδα;
agg
ΕΝΑ ΜΟΝΟ TREKKING (συγκεκριμένα 2 αγγελίες από τον ίδιο για το ίδιο ποδήλατο). Οι κούρσες και τα mtb ήταν περισσότερα. Άρα γιατί έγραψες αυτήν την παπαριά; Μ' αρέσει που τα ζόμπι την υιοθέτησαν.

greatg
Εικόνα greatg
Απών/απούσα

Plannet wrote:
greatg wrote:
Plannet wrote:
η λογική λέει παίρνω αυτό και αργότερα αναβαθμίζω αλλάζω κτλ κτλ κτλ
ΟΧΙ, η λογική λέει παίρνω αυτό που με καλύπτει και δεν αλλάζω τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Εσύ έλεγες ότι όποιος παίρνει trekking αρχίζει και αναβαθμίζει και έτσι βγάζουν χρήματα οι ποδηλατάδες. Τώρα λες ότι αυτό είναι το λογικό να το κάνουν όλοι. Μόνος σου καταρρίπτεις αυτά που λες. Αυτά να τα βλέπουν τα πουλέν σου.

η λογική αυτών που τα αγοράζουν μαλάκα
να σε ρωτήσω κάτι???
δεν έχεις να κάνεις τπτ καλύτερο από το να με ακολουθείς σαν σκυλάκια
και σαν κοπρόσκυλα πάτε όλα μαζί
να δες ακολουθούν παλιά και νέα σκυλάκια
γαβ γαβ
Πάλι την πάτησες μπάζο. Θεωρείς αυτά που έγραψες απάντηση;

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

εσυ ρε πανμεγιστε ελπιζω να μην δουλευεις σε καμια στατιστικη υπηρεσια γιατι θα την εκλεινες. αν ηθελες να μου δωσεις ΣΟΒΑΡΗ απαντηση θα το εψαχνες περισσοτερο απο μια copy paste σελιδας φανταζομαι θα ηθελες να μου τη πεις γρηγορα - γρηγορα , δεν πειραζει γιατι ως γνοστων '' ο ηλιθιος ειναι αητηττος'' α!!!! ξεχασα να σου πω οτι επεσε ο κομμουνισμος στην ελλαδα και φερανε και αλλα ποδηλατα εκτος απο τα IDEAL

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
Plannet wrote:
greatg wrote:
Plannet wrote:
η λογική λέει παίρνω αυτό και αργότερα αναβαθμίζω αλλάζω κτλ κτλ κτλ
ΟΧΙ, η λογική λέει παίρνω αυτό που με καλύπτει και δεν αλλάζω τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Εσύ έλεγες ότι όποιος παίρνει trekking αρχίζει και αναβαθμίζει και έτσι βγάζουν χρήματα οι ποδηλατάδες. Τώρα λες ότι αυτό είναι το λογικό να το κάνουν όλοι. Μόνος σου καταρρίπτεις αυτά που λες. Αυτά να τα βλέπουν τα πουλέν σου.

η λογική αυτών που τα αγοράζουν μαλάκα
να σε ρωτήσω κάτι???
δεν έχεις να κάνεις τπτ καλύτερο από το να με ακολουθείς σαν σκυλάκια
και σαν κοπρόσκυλα πάτε όλα μαζί
να δες ακολουθούν παλιά και νέα σκυλάκια
γαβ γαβ
Πάλι την πάτησες μπάζο. Θεωρείς αυτά που έγραψες απάντηση;

ξέχασα πως η δικιά σου λογική είναι τελείως διαφορετική
βασικά δεν υπάρχει λογική με εσένα
αν δεν θέλεις να καταλάβεις και πρέπει να στο ζωγραφίσω (όχι πως θα καταλάβεις τότε)
δεν φταίω εγώ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

greatg wrote:
nidas wrote:
μου λυνετε μια απορια ; γιατι οι αγγελειες ειναι γεματες απο trekking ;
Στις αγγελίες δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ. Μετά από αυτό που έγραψες μπήκα να δω αν έχεις δίκιο. Ξέρεις τι είδα στην 1η σελίδα;
agg
ΕΝΑ ΜΟΝΟ TREKKING (συγκεκριμένα 2 αγγελίες από τον ίδιο για το ίδιο ποδήλατο). Οι κούρσες και τα mtb ήταν περισσότερα. Άρα γιατί έγραψες αυτήν την παπαριά; Μ' αρέσει που τα ζόμπι την υιοθέτησαν.

και επειδή είσαι πολύ ηλίθιος
αμφιβάλω αν γίνεται πιο ηλίθιος
τι θέλεις να πεις με αυτό ????
αγγελείες υπάρχουν για όλα τα ποδήλατα
αλλά συνήθως η αλλαγή είναι
από trekking σε κούρσα
από κούρσα σε mtb
από mtb σε κούρσα
εννείοτε την θέση της κούρσας την παίρνει το fitness
Πολύ σπάνια θα δεις κάποιον να πηγαίνει από mtb ή κούρσα σε trekking Και να μπορεί να το αιτιολογήσει κιόλας
σταμάτα να γράφεις
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπας παπάρια

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Plannet wrote:
τι θέλεις να πεις με αυτό ????
αγγελείες υπάρχουν για όλα τα ποδήλατα

O άλλος είπε ότι είναι γεμάτες trekking! Τώρα έχει απ'όλα τα ποδήλατα; Τι τι θέλει να πει μ'αυτό ρε; Βγαίνει ένας λέει μια μαλακία για τα trekking και τον ταπώνει. Τι να θέλει να πει; Ότι λέτε μαλακίες. Αυτό θέλει να πει.

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

εχω παθει πλακα με τα επιχειρηματα σου ρε doom

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

nidas wrote:

Σε ξέρω ρε φιλαράκι; Έκανα ποτέ καμιά συζήτηση μαζί σου; Πώς βγαίνεις και λες πράγματα για μένα; Ο plannet να πει, αλλά με τον plannet έχουμε κάνει ένα σωρό αναλύσεις επί θεμάτων. Εσύ από που ξεφύτρωσες; Για μαζέψου σε παρακαλώ.

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

χαοτικε νομιζω οτι εσυ πρωτος εγραψες οτι εχω πει μαλακια , πραγμα που ουτε καν τεκμιριωσες σωστος ; αρα εσυ ασχολιθηκες μαζι μου αλλα τελος παντων . λοιπον μαζευομαι οπως μου ειπες και παω τη βολτα μου εσυ ανοιξε κανενα θεματακι ακομα , ξερεις εσυ '' κατοικιδια- διπλοβελονιες- συνταγες ετσι να περναει η ωρα. ΒΓΕς ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΡΕΕ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
nidas wrote:

Σε ξέρω ρε φιλαράκι; Έκανα ποτέ καμιά συζήτηση μαζί σου; Πώς βγαίνεις και λες πράγματα για μένα; Ο plannet να πει, αλλά με τον plannet έχουμε κάνει ένα σωρό αναλύσεις επί θεμάτων. Εσύ από που ξεφύτρωσες; Για μαζέψου σε παρακαλώ.

σάλτα γαμίσου και εσύ και τα αλλά σκυλάκια που μας τα έχετε κάνει τούμπανα
θέλεις να μας πείσεις πως τα trekking είναι ποδηλατάρες???
ε είναι
αν δεν υπήρχαν τα τρεκκινκ δεν θα υπήρχαν ποδήλατα
τώρα σάλτα γαμίσου και μην μας τα πρίζεις άλλο
πλζ
και δεν φταίω εγώ που είσαι τόσο στόκος και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο κάνουν 1+1
πάνε κάνε και ένα ακόμα bikefit Να νιώσεις άνθρωπος

έλεος ρε μαλάκες
δεν βαρεθίκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια
???

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να φανατίζεται τόσο πολύ για ένα είδος ποδηλάτου. Πρώτη φορά όμως.

Όχι, τα trekking δεν είναι τα καλύτερα ποδήλατα ever. Δεν υπάρχει καλύτερη κατηγορία. Δεν υπάρχει πιο άχρηστη. Υπάρχει κατηγορία που βολεύει εμένα, εσένα, τον άλλον, για τη χρήση που θέλουμε. Τα trekking για σένα δεν αξίζουν, για κάποιον άλλον αξίζουν. Γιατί ντε και καλά όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια γούστα με σένα;

ΥΓ: Και εννοείται ότι πάνω στο χρόνο γίνεται και 2ο BG Fit... Το σώμα αλλάζει, η ευλιγισία αλλάζει, οι στόχοι αλλάζουν... Αρχές Σεπτέμβρη το προγραμμάτισα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να φανατίζεται τόσο πολύ για ένα είδος ποδηλάτου. Πρώτη φορά όμως.

Όχι, τα trekking δεν είναι τα καλύτερα ποδήλατα ever. Δεν υπάρχει καλύτερη κατηγορία. Δεν υπάρχει πιο άχρηστη. Υπάρχει κατηγορία που βολεύει εμένα, εσένα, τον άλλον, για τη χρήση που θέλουμε. Τα trekking για σένα δεν αξίζουν, για κάποιον άλλον αξίζουν. Γιατί ντε και καλά όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια γούστα με σένα;

ΥΓ: Και εννοείται ότι πάνω στο χρόνο γίνεται και 2ο BG Fit... Το σώμα αλλάζει, η ευλιγισία αλλάζει, οι στόχοι αλλάζουν... Αρχές Σεπτέμβρη το προγραμμάτισα.

δεν θα ξαναασχοληθω με την βλακεία σου
και ούτε θα σου αναλύσω για πολοστή φορά το πόσες μαλακίες λες μαζεμένες
σε γράφω και εσένα και τα άλλα σκυλάκια

όσο για το bikefit
το μόνο που δεν αλλάζει είναι η θέση της τυρόπιτας
αυτή μένει μόνιμα σφινομένη

εγώ όταν πήρα ποδήλατο δεν ρώτησα την μάνα μου αν είναι καλή αγορά :D

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Ούτε εγώ...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Ούτε εγώ...

αυτό το είπες μόνος σου ή ρώτησες πρώτα την μανούλα?

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

βρειτε μου ΜΙΑ αγγελεια που θελει καποιοος να μετατρεψει το ποδηλατο του σε trekking MIA . και εδω χαοτικε δεν ειναι χωραφι σου για να 'ξεφιτρωνω' εγω γκεγκε;

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
Ούτε εγώ...

Ρώτησα τη δικιά σου...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Plannet wrote:
DOOM_NX wrote:
Ούτε εγώ...

Ρώτησα τη δικιά σου...

έτσι επίπεδο πάνω από όλα :D

gtasul
Απών/απούσα

@doom:
Φίλε Doom, αν και θεωρώ σχεδόν όλα όσα λες αποτέλεσμα λανθασμένου τρόπου σκέψης, εκτιμούσα τον τρόπο που έγραφες. Όμως το να αποκαλείς τον οποιοδήποτε account του plannet επειδή διαφωνεί μαζί σου και συμφωνεί με την άλλη άποψη, θεωρώ ότι στερείται σεβασμού. Το ύφος του κειμένου μου νομίζω ότι είναι αρκετά φιλικό και η αντιμετώπισή σου είναι άδικη.

Στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω, θεωρώ ότι καταρίπτεται το επιχείρημα "για μένα σωστό για τον άλλο λάθος". Προσοχή: Εγώ μπορεί να γουστάρω να έχω citybike για αποστάσεις 200χλμ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό για εμένα. Άλλη ιστορία τώρα το ότι μου αρέσει και παρόλο που δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή εγώ το επιλέγω και κάνω την πλάκα μου και το γούστο μου. Το σωστό είναι ότι για αποστάσεις 200χλμ, το citybike είναι ακατάλληλο. Παρόλα αυτά, εγώ μπορεί να το γουστάρω και να το πάρω. Όμως αν με ρωτήσει ένας τρίτος τι είναι το σωστό και αν θα τον κάλυπτε για παρόμοια χρήση, προφανώς και θα του απαντούσα όχι.

Στο συγκεκριμένο τόπικ δεν συζητάμε τι μας αρέσει, αλλά τι θεωρούμε ορθό για συγκεκριμμένες χρήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι η κατηγορία τρέκιν καλύπτει μόνο τον 1 στους 10 από αυτούς που το έχουν. Για να το πω καλύτερα, θεωρώ ότι αν τα καταστήματα έσπρωχναν τα τρέκιν όσο και τα υπόλοιπα, θα το αγόραζε ο ένας στους 10 από αυτούς που τα αγοράζουν σήμερα.

@nidas:
Φίλε nida, αν και ποτέ δεν έχω βολευτεί σε ideal, είμαι πολύ θετικός απέναντί τους και τα θεωρώ αρκετά τίμιες προτάσεις.

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Δεν το έγραψα για σένα gtasul. Παρεξήγησες... Εσύ γράφεις με διαφορετικό τόνο και φαίνεται...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Δεν το έγραψα για σένα gtasul. Παρεξήγησες... Εσύ γράφεις με διαφορετικό τόνο και φαίνεται...

ποιος τόνος και περισπομένη ρε μαλάκα
εδώ ένα θέμα που ήταν για 15 απαντήσεις Max έχει φτάσει στις 800 απαντήσεις
γιατί κάτι μαλακές σαν και εσένα και μερικούς άλλος το κάνατε λάστιχο
και όχι γιατί είσαι έτσι
και γιατί έχω έναν ξάδερφο τις κουμπάρας μου που έχει trekking και το γουστάρει
ο άλλος ο μαλάκας άρχισε να κάνει αναλύσεις χυμείας και φυσικής για να αποδείξει το πόσο μαλάκας είναι
α ναι ξέρω τι φταίει ο τόνος
αν ήταν μπαρμπούνι λες να ήταν καλύτερα?

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Δεν έχει κανένα νόημα το θέμα που ξεκίνησες ούτως ή άλλως. Όλα ποδήλατα είναι. Όλα κατασκευάζονται για να πουληθούν. Όλα θέμα μάρκετινγκ είναι. Ας αγοράσει ο καθένας ό,τι θέλει να καβαλάει. Ποιος είσαι εσύ που θα του πεις μην το αγοράζεις;

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Δεν έχει κανένα νόημα το θέμα που ξεκίνησες ούτως ή άλλως. Όλα ποδήλατα είναι. Όλα κατασκευάζονται για να πουληθούν. Όλα θέμα μάρκετινγκ είναι. Ας αγοράσει ο καθένας ό,τι θέλει να καβαλάει. Ποιος είσαι εσύ που θα του πεις μην το αγοράζεις;

δεν περίμενα καλύτερη αντίληψη από εσένα

gtasul
Απών/απούσα

και με τις 800 απαντήσεις αντί των 15, έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος που "δεν την πάτησε". Οπότε, έπεσες ηρωϊκά, αλλά οι κόποι σου έπιασαν τόπο... :)

contact