Αγόρασα ένα ατσάλινο πλαίσιο Pinarello δεκαετίας 90 από κούρσα αστεράτη της εποχής. Στόχος μου ήταν να φτιάξω ένα ατσάλινο κουρσάκι για να κάνω βόλτες διατηρώντας το αλουμινένιο μου κουρσάκι για τα γρήγορα.
Τελικά, αναμένοντας αρκετά στάθηκα τυχερός. Βρήκα carbon πηρούνι μεταχειρισμένο, πολύ ωραία ανταλλακτικά για τιμόνο, λαιμό, ποτήρια, σέλλα, παλουκόσελο και τελικά μερακλώθηκα και το έντυσα όλο με ultegra.
Από τουριστικό κουρσάκι για άνετες και μακρυνές βόλτες, βγήκε τελικά ... πύραυλος. Έγινε δηλαδή πιο ελφρύ από το αλουμινένιο κουρσάκι, γύρω στα 8 κιλά. Λείπουν ακόμα ελάχιστα για να βγει στο δρόμο. Παραθέτω μερικές φωτό για την ιστορία του project.
Συνημμένο | Μέγεθος |
---|---|
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
![]() | 0 bytes |
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Πραγματικα ομορφο. Αντε να το δουμε και τελειωμενο.
Γιατι δεν μας ειπες οτι εψαχνες σκελετο? Εχω εναν (+ πιρουνι) Mercier, ατσαλινο Vitus 172 - τελη δεκαετιας 70.
Περιμενει να γινει project...
Μπράβο. Υπέροχη δουλειά, που απαιτεί μεράκι, υπομονή και γνώσεις.
Καλές βόλτες!
Έχω κι εγώ ένα τέτοιο όνειρο...
Black Stalion το εργαλείο :) Με 1-2 χρυσαφο-πορτοκαλίζουσες πινελιές θα είναι κόσμημα.
Bravo! Poly wreo egine
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Γνώσεις δεν έχω. Ότι έμαθα το έμαθα παίζοντας και ρωτώντας.
Εδώ και δύο βδομάδες έχει βγει στο δρόμο. Η αίσθηση είναι πανέμορφη, αέρινη.
Και στα δικά σας, όσοι το ονειρεύστε.
ΥΓ Ψάχνω τρόπο να ανεβάσω φωτό... Μπερδεύτηκα
Τελικά έβαλα δύο φωτό από το ποδήλατο έτοιμο στο πρώτο post στο πάνω μέρος της σελίδας...