Καλησπέρα φίλοι συμποδηλάτες,
έχουμε μια αποθήκη στην πολυκατοικία με αρκετά παλιά ποδήλατα,
και επειδή θέλουμε να κάνουμε μια εκκαθάριση, θα ήθελα τη βοήθειά σας
για να μην πεταχτεί κάτι, που να αξίζει ανακατασκευής, κατά λάθος.
Φυσικά οι ιδιοκτήτες είναι ενήμεροι.
Βάζω μερικές φωτογραφίες (μερικές βγήκαν λίγο θολές, ζητώ συγνώμη) και όποιος μπορεί να αναγνωρίσει κάτι, ας το κάνει (εκτός από το Hillmaster που το ξέρω κι εγώ
)









Και σε λίγο μεγαλύτερη ανάλυση :
http://img834.imageshack.us/img834/8641/4ixs.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/9413/h0ng.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/719/m86o.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5210/cgjd.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/2871/nny2.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/9036/ic0f.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/3979/yods.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/8504/nru0.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/3002/a956.jpg
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Η αποθήκη της πολυκατοικίας σας πρέπει να χαρακτηριστεί, η γιάφκα του κλασσικού ποδηλάτου.
όλα τους, διαμαντάκια.
Ειδικά το κόκκινο γυναικείο phillips,διαμαντάρα!
Μην πετάτε,τίποτα!(έρχομαι με δικό μου φορτηγάκι
)
Και φυσικά, αν θέλει βοήθεια ο φίλος μου ο Σωτήρης, έρχομαι να βοηθήσω. Ωραία κομμάτια. Μην πετάξετε τίποτα. Αν δε τα θέλετε, εδώ είμαστε.
Που είναι ρε συ αυτή η αποθήκη; Να βοηθήσω και 'γω στην "εκκαθάριση";
Επειδή είναι μες στην σκόνη και βλέπω να γίνεστε όλοι χάλια, αφήστε εμένα να πάω τα πάρω που δεν με πειράζει να λερωθώ.
Έρχομαι στον χώρο σου, παραλαμβάνω αυτά τα σκουπίδια χωρίς την παραμικρή γκρίνια, αναλαμβάνω να βρω μέρος να τα πετάξω για σένα κι επιπλέον ρίχνω κι ένα σκούπισμα στην αποθήκη! Κι όλα αυτά μόνο με 100ευρώ(που θα μου δώσεις εννοείται..)!
υπάρχει εκεί στη σιδεροσαβούρα κανα με γυριστό τιμόνι; σε αντρικό;!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Θα εκτιμούσα και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως π.χ. μοντέλλο/χρονολογία/ιδιαιτερότητες για το κάθε ποδήλατο που θα μπορέσει να αναγνωριστεί, ώστε να αποφασίσει ο κάθε ιδιοκτήτης αν αξίζει και τον παίρνει να ασχοληθεί.
Επειδή οι φωτογραφίες που έχω βάλει είναι γενικές και θα δυσκολεύουν, θα τα βγάλω ένα-ένα και όποιος έχει την διάθεση, βάζει το λιθαράκι του στην αναγνώριση.
:)
άδικα οι χαρές παιδιά
κάπως σε δημοπρασία το βλέπω
λέςς?!! βλέπω ένα Βέλαμος super de luxe, το πρώτο μου ποδήλατο!
επίσης ένα Μερσιέ στο βάθος ροζουλί τούρ ντε κατούρ;;! στην υγρασία δίπλα επίτηδες στο τοίχο! αποχετεύσεις και λοιπά, κατεβάζουν αισθητά την αξία του! παρακαλώ να μή πεταχτεί ή δοθεί ούτε βίδα, πρίν φτάσουν εδώ οι ειδήμονες! μή πετάξεις ούτε σέλλα!
Έχεις p.m.Τα σέβη μου, μερσί.
... τα λες καλά . Με τις φωτογραφίες που έβγαλες , δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει , πρέπει να βγάλεις ένα ένα τα ποδήλατα και να βγάλεις επιπλέον φωτογραφίες απο τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικά τους : μούφες , αυτοκόλλητα , εμβλήματα κτλ.
Όπως κατάλαβες υπαρχουν πολλοί παλιατζήδες στο forum , που καθαρίζουν αποθήκες , ψυγεία , πλυντήρια , ηλιακά - ότι έχετε για πέταμα .
huffy champion, γυναικείο δεκατάχυτο.Αμερικάνος hufιές!
φίλιπς μανχάταν, μές στο.. Μοσχάτον;! πού βρίσκεται ο ασθενής;!
όλα τα κάνω, τίποτα δέ σιχαίνομαι! αυθεντικό το μερσιέ; διακριτικά ψάξε για αριθμούς σειράς του σκελετού.Αναμένουμε λεπτομερείς φωτο, αυτό δέν είναι κατάσταση! να παίζεις με τα αισθήματά μας!
Ωραίοι οι γείτονες! μπρούκληδες! άρα...θα χαριστούνε τα ποδήλατα!!!
Θα προσπαθήσω να συνεχιστεί σύντομα το παιχνίδι του κρυμμένου ποδηλατικού θησαυρού με περισσότερες φωτογραφίες.
Μπορούμε να πούμε dibs;
Προκειμένου να τα μαζώξει κανάς παλιατζής, δώστα στο φόρουμ. Με ενδιαφέρει ο huffιές.
Υπάρχει κάποια εξέλιξη;
φοβάμαι μην είναι κάτι αντίστοιχο και τα καρπωθεί το Κράτος...
αυτό είναι πορνο , παρακαλώ να σβηστεί το θέμα .
Δεν πετάς τίποτα υπάρχουμε εδω μέσα αρκετοί που θα θέλαμε τέτοια αποθήκη