980 Γραμμαρια κινεζοτροχοι

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Ultegraboy
Απών/απούσα

Σας παρουσιαζω τους καινουριους μου κινεζοτροχους.Ειναι 980 γραμμαρια περιπου το σετ, ειναι πλεγμενες με Dt Swiss Revolution 2.0 - 1.5 - 2.0 Ακτινες και Bitex Κεντρα (Το ελαφρυ μοντελο, δεν θυμαμαι ονομα) με 48 P.O.E και 6 Pawls,και αλουμινενια ακτινοκεφαλα.

To Στεφανι ειναι αφρο στο εσωτερικο του ενω αποτελειται απο T1000, M40 και T700 carbon.

Στην αρχη ειχα καποιες αμφιβολιες σχετικα με την αντοχη τους κλπ.Ειδικα λογο του χαμηλου βαρους των.

Μαζι μου εστειλαν μια διπλη τσαντα μεταφορας, 2 Valve Extenders, 2 σετ τακακια και 1 σετ Qr τιτανιου και ανταλλακτικες ακτινες.H τιμη τους ηταν 420 ευρω, μαζι με τα μεταφορικα.Το customer service τους πολυ καλο, ενω η συνομιλια γινοταν μεσω Skype.Ευτυχως, ηξερε σχετικα καλα Αγγλικα σε αντιθεση με πολλους κινεζους πωλητες.

Πριν την πληρωμη και πριν την αποστολη του δεματος εγινε επιβεβαιωση των στοιχειων μου ωστε να επιβεβαιωσουν οτι δεν υπαρχει καποιο λαθος.

Ηρθαν σπιτι μου μεσα σε 9 μερες μεσω EMS.Η συσκευασια ηταν αρκετα καλη, το δεμα δεν ειχε χτυπηθει οπως ουτε και οι ροδες.

Η διαφορα στην αισθηση ειναι πολυ μεγαλη, το ποδηλατο επεσε 1 κιλο κατω περιπου.Εχω κανει διαφορα Spint, αναβασεις, καταβασεις, οδηγηση σε πλακοστρωτο.Δεν παρατηρησα καποια διαφορα στο φρεναρισμα σε σχεση με τους αλουμινενιους τροχους, ενω ειναι πολυ ακαμπτοι και σκαρφαλονουν πολυ καλα.Σταλθηκαν σαν Guarantee replacement και δεν πληρωσα τιποτα στο τελωνειο.

wheels
wheels2

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Teo49080
Απών/απούσα

Τι παθαν όμως οι προηγούμενοι;

Ultegraboy
Απών/απούσα

Ποιοι προηγουμενοι;

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Teo εννοει ο ultegraboy οτι στο κουτι ειχαν ένδειξη guarantee replacement για να μην περάσει τελωνείο.
Νομιζω,με ems δεν περναει τελωνείο.χωρίς να είμαι σίγουρος

Mεγειες λοιπον.πιες τους το αιμα και ξαναπες μας εντυπώσεις.

Teo49080
Απών/απούσα

Με πρόλαβε.
το διάβασα λίγο βιαστικά απ' το κινητό.
Πάντως φίλος τους κατέστρεψε σε brevet με πολλα υψομετρικα.
Ο πισω φούσκωσε απο το φρενάρισμα και τη θερμοκρασία.

petros75
Εικόνα petros75
Απών/απούσα

Και με ems περνάει τελωνείο.Το γράφω εκ πείρας.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

οκ petros.
καλά έκανες και το ανέφερες

contact