Κοιταζα για μια βαση για smartphone για το ποδηλατο. Μεσα στις πολλες που ειδα ξεχωρισα αυτη.
http://getfinn.com/
Απλη, οσοι την εχουν δοκιμασει εχουν μεινει ικανοποιημενοι, δεν κουναει, minimal κτλ.
Αφου μιλησα και μαζι τους μου ειπαν οτι εαν παρουμε και αρκετες θα κοψουν και 2 ευρω απο την καθε μια (δλδ 10 ευρω συνολο).
Εαν θελει και κανενας αλλος μου λεει να δουμε ποσες θα μαζεψουμε.
Επισης εαν καποιος εχει και καμμια αλλη προταση (καλη ομως) ας την προτεινει μηπως τελικα την προτιμησουμε.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
οτι συλικονούχα θήκη κλπ έχει πέσει στα χέρια μου έχει ενα πρόβλημα, με το καιρό μαλακώνει αρκετά και ξεχειλώνει
για αυτό ξέρουμε τι υλικό είναι ? (απο θέμα ποιότητας )
κατι reviews που διαβασα λενε οτι το τραβηξαν οσο δεν παιρνει και δεν επαθε τιποτα. Επισης καποιοι το εχουν σχεδον 1.5 χρονο και παλι ΟΚ ειναι.
Εμενα με φοβιζε μηπως δεν κραταγε καλα και σε καποιο κραδασμο το εψαχνες αλλα υπαρχει ενα βιντεο με εναν που κανει downhill με αυτο και δεν καταλαβαινει τιποτα και ενα αλλο με εναν που κανει με ενα ΒΜΧ οτι φανταζεται κανενας και παλι ΟΚ ειναι.
Απο την αλλη σας λεω και οτι διαβαζω. Δεν το εχω παρει ακομα.
Roul x2
http://www.malatestasbikes.gr/bicycles/accesories/%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%...
Tο εχω δει το breffo αλλα δεν ειναι τοσο σταθερο(σε αυτα που εχω δει στο ιντερνετ, ξαναλεω δεν εχω δοκιμασει κανενα τετοιο) και ειναι και σχεδον διπλη τιμη σε σχεση με το finn.
Και ιδια να ειναι σε πρακτικοτητα και μονο το οτι το ενα ειναι 17 το αλλο 10 και σου δινει και το app χωρις χρεωση (που κανει 5 ευρω) ειναι αρκετη διαφορα. Βεβαια το app δεν εχει καμμια ελληνικη πολη ακομα μεσα οποτε στους περισσοτερους (αν οχι σε ολους) ειναι αχρηστο αλλα και παλι ειναι 7 ευρω πιο φτηνο (7 στα 17 ειναι μεγαλο ποσοστο).
Επισης εχω δει και το tigra και το bicio και κατι αλλες απλες πλαστικες αλλα ολες υστερουν καπου. ΠΧ το tigra εχει 30κατι ευρω και δεν κανει για ολα τα μεγεθη smartphone.
Της quadlock ας πουμε, κανει το απλο γυρω στα 30 παλι (επι 3 δλδ σε σχεση με το finn) και σε μεγαλα smartphone (i-phone, galaxy κτλ) καποιες φορες ξεκλειδωνει και φευγει το κινητο.
Το αγόρασα το breffo, είναι ιδανικό για χρήση σε πολλά μέρη (αυτοκίνητο, ποδήλατο, σπίτι,γραφείο) και επίσης είναι από ατσάλι. Ποιοτικό προϊόν, θα δείξει όμως αν έχει και την απαιτούμενη διάρκεια ζωής..
http://www.ebay.com/itm/TB-Cycling-Bike-Bicycle-elastic-Silicone-Strap-M... (υπάρχουν και φτηνότεροι πωλητές, αυτός έχει καλή περιγραφή)
Είχα πάρει μία τριάδα από αυτά για περίεργη στήριξη φακού. Επειδή η στήριξη ήταν αρκετά περίεργη, το πρώτο το τράβηξα αρκετά και έσπασε. Ωστόσο δοκίμασα ένα να στηρίξω το ομολογουμένως σχετικά μικρό κινητό μου (3,3' οθόνη) και το κράταγε σταθερά.
Ωστόσο υπήρχαν δύο προβλήματα:
-Το προφανές είναι ότι υπάρχουν δύο γραμμές πάχους μισού πόντου όπου δεν βλέπεις οθόνη. Μικρό το κακό όμως.
-Το μη προφανές είναι ότι ασκούσε μεγάλες δυνάμεις στο κινητό, (από τα πλάγια και κάμψης πάνω στο τιμόνι σε βαθμό που να μην ανταποκρίνεται εύκολα στο πάτημα των δύο κουμπιών, μάλλον λόγω στρεβλώσεων! Για αυτό και αποφεύγω τη χρήση του.
Αυτό φαίνεται σαφώς καλύτερο καθώς αντιμετωπίζει το πρώτο πρόβλημα, ενώ πρέπει να το δω στην πράξη για το δεύτερο πρόβλημα.
Θέλω και εγώ να δοκιμάσω το finn, η χρησιμότητα του είναι αντάξια της τιμής του, δεν βαραίνει οπτικά, είναι πανάλαφρο, αλλά αρνούμαι να δώσω 10 ευρώ για ένα πλαστικό που βγαίνει από ένα καλούπι που μπορεί να πωλείται 50 λεπτά και να βγαίνει πάλι κέρδος για τον πωλητή. Πάντως το σχήμα του φαίνεται καλό και στην επόμενη σαμπρέλα που θα πέσει στα χέρια μου θα πιάσω το ψαλίδι και θα κόψω ένα κομμάτι στο ίδιο σχήμα.
Τέτοιες πάντως προτάσεις, είναι η απόδειξη ότι σήμερα το ποδήλατο εμπορικά έχει μεγάλη φόρα και υπάρχουν πράγματα που με ένα σωστό πλασάρισμα μπορούν να πουλήσουν αξιοπρεπώς στο εξωτερικό. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εύχεσαι να είχες λίγο χρόνο παραπάνω να αναπτύξεις εξοπλισμό εξαιρετικά χαμηλού κόστους, που θα μπορούσε να πωληθεί με τεράστια ποσοστά κέρδους. Ιδέες έχουμε όλοι, είμαι βέβαιος για αυτό, το θέμα είναι να βγει ένας θαραλλέος να ρισκάρει λίγο χρόνο.
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου θεωρω οτι εισαι λαθος. Σιγουρα στα δεκα ευρω δεν πληρωνεις το κοστος των υλικων (δεν ειναι ουτε το 1/20 της τιμης υποθετω) αλλα την ιδεα, τον σχεδιασμο και ολη την σκεψη που εχουν κανει αυτοι που το εβγαλαν.
Αντιστοιχα σε ολα τα smartphone mounts αυτο πληρωνεις (εαν τα δεις ολα θα δεις οτι δεν μπορει τα υλικα να κοστιζουν πανω απο το 5% της τιμης τους) και το οτι κοστιζει 10 ενω τα αντιστοιχα ξεκινανε απο τα 15 (και σου δινει και κατι που στην Ελλαδα ειναι αχρηστο (η εφαρμογη που δινει δωρο δεν εχει χαρτογραφηση για Ελλαδα)) για εμενα ειναι ΟΚ.
Μακαρι να ηταν και τοσο απλο να αντιγραφτει με την σαμπρελα που λες. Δυστυχως νομιζω οτι δεν θα καταφερεις να βγαλεις κατι που θα κανει την ιδια δουλεια. Μακαρι να ειμαι λαθος και να το καταφερεις. Εαν το κανεις δειξτο και σε εμας εδω
http://www.podilates.gr/node/35710
Αντιθετα ομως με το ass-saver που ειχα φτιαξει και δουλευει αυτο δεν νομιζω οτι θα μπορει να αντιγραφτει για τους παρακατω λογους
1.δεν μπορεις ευκολα να κανεις την κουρμπιτσα που θα αγκαλιαζει το τιμονι ωστε να μην γλυστραει και να μενει σταθερο.
2.Απο την σαμπρελα που λες θα ειναι πολυ λεπτο και πλατυ οποτε ή δεν θα μπορει να τεντωνει τοσο και θα κοβεται ή θα ειναι αρκετα χοντρο και θα το τραβαει πολυ εντονα και θα ζοριζει το κινητο οπως περιγραφεις ή δεν θα τραβαει τοσο εντονα οπως λες αλλα τοτε δεν θα "δενει" τοσο πολυ και θα παιζει.
Εαν τα καταφερεις ευχαριστως να σε ακολουθησω-αντιγραψω. Και εγω προτιμω να μην πληρωσω 10 ευρω.
...δεν υπάρχει καμιά φοβερή ιδέα! Ο κόσμος στηρίζει με λάστιχα περασμένα δύο φορές πολύ καιρό τώρα. Υπήρχε το κινέζικο προιόν που πόσταρα, με http://www.ebay.com/itm/4PCS-Rubber-PVC-Ring-for-CREE-XM-L-XML-T6-LED-He... αυτά στηρίζονται χρόνια τώρα άλλοι φακοί.
Αυτοί απλά το τροποποίησαν ελαφρά και "πούλησαν" ειδικά για smartphones. Και πούλησαν καλά επειδή αποτελεί ένα ακόμα statement για το πόσο απαραιτητο τους είναι το smartphone του, είναι κάτι σαν το αυτοκόλλητο "μήλο" που βλέπω κατά καιρούς σε ΙΧ ακόμα και μηχανές.
Και εδώ είναι κάτι πολύ διαφορετικό ακόμα. Μιλάμε για ένα και μοναδικό καλούπι και μηδενικό κόστος συναρμολόγησης.
Σαμπρέλα για σκίσιμο δυστυχώς δεν έχω, γιατί φουσκώνω στα 80psi τα 32άρια και δεν σκάνε ποτέ, αλλά με βάζεις σε πειρασμό να αγκαρέψω κανένα ποδηλατά για καμιά παλιά. Προφανώς με τη σαμπρέλα δεν θα δουλεύει το ίδιο καλά με την πρώτη, αλλά με 1-2 προσπάθειες θα δουλεύει αρκετά καλά.
Μεχρι να δουλέψει η σαμπρελα ή η ομπρέλα βάλε και μένα μέσα για 1.
Λοιπον υπαρχει λυση με σαμπρέλα και μάλιστα αρκετα σταθερη και ευκολη. Αυριο αν βρω χρονο θα ανεβασω οδηγίες και φωτο.
Είχα πάρει και εγω αρκετά από δαύτα....μου σπάνε για πλάκα. Για πλάκα όμως.
Καθόλου ευχαριστημένος. Ακόμα και αυτά που έχω στη άκρη περιμένοντας να χρησιμοποιηθούν...μου έχει τύχει να σπάνε ΠΡΙΝ την πρώτη χρηση. Αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ποδήλατο εχουν σπάσει σε λίγες μέρες. Φαντάζομαι ο ήλιος έχει παίξει το ρόλο του.
Είμαi και εγω κκτσολ για 2 τεμάχια μέσα DA? da da
roul το εχω καταλαβει. Αλλα ειμαστε μονο τρεις. Περιμενω να μαζευτει και κανενας αλλος ακομα να συνενοηθουμε και να παραγγειλω.
Εντωμεταξυ εαν υπαρχει τιποτα καλυτερο και δεν το εχω παρει χαμπαρι και το ξερει κανενας αλλος ας το πει μηπως παρουμε το αλλο.
...δεν την έχω δοκιμάσει σε βάθος χρόνου και είναι όντως λίγο χάλια ποιότητα και τους είχα κάνει σχόλιο αρνητικό για την ποιότητα. Το θέμα είναι ότι αλλάζοντας το υλικό είναι κάτι αρκετά εύκολο να φτιαχθεί.
Roul, γενικά το παρκάρεις στον ήλιο??
Θα περιμένω και τη λύση makois αλλιώς μπορεί να με πείσετε και εμένα έτσι που το πάτε
όχι ποτέ στον ήλιο, εννοούσα τον ήλιο που τρώει καθ' οδόν
Υπολογιστε 1 τεμαχιο και για εμένα!
2πλο ποστ
Ειμαστε 4. Αλλα μιλησα μαζι τους και για να μην παρω και κανενα στον λαιμο μου και ειναι τελειως μαπα και για να ξερουμε και παραπανω για τι μιλαμε μου εστειλαν ηδη ενα για να το δω και να τεσταρω. Με το που το λαβω σας ενημερωνω και κανονιζουμε και για τα αλλα δυο που θελω εγω και οσα θελετε και εσεις. Θεωρω οτι ειναι καλυτερο το να το εχουμε δει και να ξερουμε και οχι μονο οτι διαβασαμε στο ιντερνετ.
κάντο να πονέσει. ήλιο νερό χαλάζι χιόνι ...ξέρεις εσυ.
Έτσι όπως την κόβω την κατασκευή, βλέπω το smartphone να τουμπάρει στα δύσκολα ανάποδα ή να κουνιέται και ενίοτε σταδιακά να χαλάει και η οθόνη του, αφού η βάση πιάνει στις γωνίες και πιέζει τους σένσορες που έχει αυτή από κάτω. Δεν με πείθει το προιόν.. γιατί δεν παίρνεις μία σοβαρή θήκη βάση να προστατεύει και το τηλέφωνο από το νερό;;
Οποια θηκη, λαστιχο κινητου και αν παρετε μια συμβουλη απο μενα.
Παρτε ενα κομματι κλωστη, μπετονια, περαστε την θηλια απο την γωνια του κινητου (εχουν τρυπα για χερουλι ολα) και μετα περαστε θηλια απο το τιμονι.
Ετσι αν φυγη απο την θεση της ή σπασει το λαστιχο, δεν θα κλαίτε το κινητο.
Εμενα πηγε να με σκοτώσει κιολας γιατι το κινητο σφήνωσε αναμεσα στο πισω λαστιχο και την ασφαλτο !!! Στην ουσια ειχα το κινητο κατω απο την ροδα, και δεν μπορουσα ουτε να φρεναρω σε κατηφορα(ο κώλος ερχοταν μπροστα!)
1.γιατι το τηλεφωνο μου ειναι αδιαβροχο.
2.γιατι η βαση που θα μπαινει μεσα το κινητο να το προστατευει απο το νερο θα ειναι για το μεγεθος του κινητου που εχω τωρα και οχι για ολα τα μεγεθη-κινητα
3.Γιατι η βαση που ειδα και μου αρεσε και ειναι σοβαρη εχει 119 δολαρια χωρις μεταφορικα-δασμους (προσφορα-159 δολαρια κανονικη τιμη συν μεταφορικα δασμους).(απορια:Ποιος δινει 160 δολαρια για μια βαση κινητου???)
Για ολα τα υπολοιπα (αντοχη, εαν κουναει κτλ κτλ) θα εχω ενα σε λιγο καιρο οποτε μετα το "τεστ" θα σας πω οτι παραπανω θελετε. Το να σας πω οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα επειδη το ειδα μονο στο ιντερνετ δεν ειναι και πολυ σωστο. Παντως στις γωνιες που πιανει τουλαχιστον το κινητο που εχω τωρα δεν εχει αισθητηρες και εαν δεν κανω λαθος στις capacitive οθονες που εχουν τα smartphones δεν παιζει ρολο εαν βαλεις κατι λαστιχενιο απο πανω οσο και να πιεζει.
Απορία: Ποιός κυκλοφορεί με κινητό άνω των €300,00 και σκέπτεται να μην ξοδέψει πάνω από €10,00 για να το διασφαλίσει;;;
Είναι σαν να αγοράζεις ποδήλατο του διχίλιαρου και να το κλειδώνεις με κλειδαριά της πίκρας για μήν κλαπεί...
Δεν είπα να πάς στο άλλο άκρο κόστους, αλλά εγώ σίγουρα θέλω να το βλέπω έντελώς ακίνητο, το κινητό!
Ασε που σε καμμιά λακούβα θα το δείς να κουνιέται και από την ταραχή σου κινδυνεύει να αποσπασθεί η προσοχή σου και να μετρήσεις δόντια ξάπλα.. Ευχομαι ποτέ βέβαια.
Για test drive θα σου στείλουν από τα καλά, για αγορά όμως από τ'άλλα!!!

δεν έχεις ακριβώς δίκιο ,
πόσοι έχουν ποδήλατα των 600Ε και δεν δίνουν πάνω απο 50 για κράνος ?
αν το παμε έτσι γιατί τα λάδια ενός αυτοκινήτου του 97 είναι 5Ε φτηνότερα απο ενα του 09 πολύ καλύτερο κι περισσότερα κυβικά ?
τώρα να είναι απο τιτάνιο και κόκαλα τσουπακάμπρα που τελευταία φορά ήρθε σε επαφή με τιγρέ μονόκερο οκ πάω πάσο
τουλάχιστον εδώ δεν περιμένουν τα παιδιά τον κινέζο να τους δώσει βάση αλλα μιλάνε με εναν Αυστραλό που παράγει
Γι'αυτο και εγω ειπα πριν τα παρουμε να παρω ενα να το δουμε και στην πραξη.

Και εγω εντελως ακινητο θελω να το βλεπω. Και θελω να ειναι και ακινητο και οταν παταω κατι στην οθονη για να το χρησιμοποιησω την ωρα που ειμαι εν κινηση.
Ετσι και αλλιως το κινητο μου προσφερεται για τετοια δοκιμη.
Εαν ειναι μουφα και τελικα πεσει το κινητο μου ειναι shockproof (ιδανικο θα ελεγα οθονη που δεν γρατζουνιεται, ανθεκτικο στις πτωσεις, αδιαβροχο κτλ).
Αλλα δεν κανει 300 ευρω. Λιγοτερο απο τα μισα κανει.Γιατι μου την λες ετσι ασχημα??? (δεν βρισκω και emoticon κλαψιαρη)
Κάτω από τα μισά;
Για στείλε ενα pm γιατί ψάχνομαι για κάτι τέτοιο shockproof και waterproof ή έστω water resistant σε τέτοια τιμή...
εχεις πμ
Να ενημερωσω οτι ηρθε ηδη το πρωτο που ειχα παραγγειλει.
Στην πρωτη επαφη να πω οτι εκανα τη μπακαλικη δοκιμασια να το τραβηξω. Δειχνει πολυ στιβαρο και δεν δειχνει να εχει το θεμα που εχουν τα φτηνα λαστιχενια να "ξεχειλωνει" ή να κανει ρωγμες και ραγαδες.
Αυριο θα το βαλω πανω να το δοκιμασω και σε χρηση.
Περιμενω το ριβιου γιατι με ενδιαφερει μαλλον και εμενα. Αυτο που με αγχωνει πιο πολυ ειναι αν πεσει το ποδηλατο να μην φυγει και το κινητο, οκ δεν σου λεω να πεταξεις το ποδηλατο κατω αλλα προσπαθησε να προσομοιωσεις τον πλευρικο κραδασμο που θα φαει αν φας τουμπα.
Απο το σχημα του δεν φαινεται παντως να τραβαει τις ακρες του κινητου μονο προς τα κατω (προς το σιδερο του τιμονιου δλδ) αλλα και μεταξυ του, καλο αυτο.
Κοίτα το να δώσεις 160 δολάρια για βάση κινητού το θεωρώ την απόλυτα άκυρη αγορά. Δώσε τα 160 να πάρεις δεύτερο smartphone άμα σου χαλάσει το ένα να έχεις καβαντζα στην τελική.
Αλλά το να πάρεις και λαστιχάκι που λες, στα λεφτά που το δίνουν, πεταμένα λεφτά είναι. Πρώτον γιατί όπως φαίνεται δεν θα μπορεί να κρατήσει το τηλέφωνο σταθερό, ( πως θα σταθεί αυτό εκεί.. δεν θα κουνιέται;; Και αν φύγει και σου μπλοκάρει τον μπροστινό τροχό;;) και δεύτερον γιατί είναι ένα κομματάκι σιλικόνης και το πουλάνε ρε συ 12 ευρώ.. Πάνω από 50 λεπτά το κομμάτι δεν παίζει να τους έχει στοιχίσει, και πολλά λέω.
Για μένα προσωπικά η πιο σωστή αγορά είναι εκείνη που συνδυάζει την χρηστικότητα με κάποια λογική τιμή. Και στα δύο αυτά που αναφέρεις η τιμή δεν είναι αντίστοιχη με την χρηστικότητα της κάθε βάσης. Η μία είναι παράλογα ακριβή και η δεύτερη αμφίβολης λειτουργίας.
Ψάξε εκεί λίγο στο δίκτυο.. ένα μύριο βάσεις για κινητά έχει που κάνουν και μια χαρά την δουλειά τους. Δεν μπορεί κάτι καλύτερο θα βρεις.