Bάση για smartphone (mount)

141 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

kktsol wrote:
not a problem (πιστευω οι μεγαλυτεροι να ξερουν ποιανου ατακα ειναι αυτη?? Για να βοηθησω ειναι αντιστοιχος του ferris bueller).

Με την ευκαιρια υπαρχουν ακομα τρεις απο την δευτερη παραλαβη. Απο εκει και μετα οπως μου προτειναν χτες (τους scarpe kai antons να βρισετε) θα βαζω και κερδος για εμενα για να βγαζω και το παγωτο μου

ναι θέλουμε και ποσοστά , να βγαλω απο τα έξοδα ις τσίχλες μου μπαίνω μέσα

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα
scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

μπα ο pingthyy2010 μάλλον είναι ο kktsol

γενικά δεν εχω πετύχει κάτι πουν να μην εχει κοπιαριστεί

επίσης μιας και το θυμήθηκα ενδιαφέρον έχει και το θέμα την πατέντας , εαν καταχωρίσεις κάτι πρακτικά δεν καλύπτεσαι παγκοσμίως , ισως και να φταίει και αυτό

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...πατενταρεις κατι, ο κινεζος θα το αντιγραψει.
Γιατι, θα παει κανεις να τον κυνηγησει;
Αυτη τη στιγμη, υπαρχουν εταιριες που προσφερουν την εξης υπηρεσια (εννοειται με αμοιβη):
Αναλαμβανουν να πετανε εξω απο το e-bay τους κινεζους (και οχι μονο) που πουλανε πραγματα τα οποια εχουν παραβιασει το copyright/πατεντα κλπ.
Στην ουσια προκειται για εναν "ακηρυκτο" εμπορικο πολεμο απο τους απωανατολιτες.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

αυτό δεν το εχω ξανα ακούσει αλλα δεν μου φαίνεται παράξενο .

Προσωπικά αφιέρωσα αρκετο χρόνο για να μάθω περι διπλώματος ευρισιτεχνίας για να δω αν μια ιδέα μπορεί να καλυφθεί ετσι ώστε να μην αναπαραχθεί μαζικα απο τρίτους , θεωρητικά τουλάχιστον οταν μιλάμε για κάτι πρωτότυπο ετσι.

Αυτο που έπιασα είναι οτι παλιά (πχ 90) χωρίς ιντερνετ μπορούσε ενας δημιουργικός άνθρωπος να βγάλει τα ποσοστά του ,τωρα έχει χρόνο μονο μεχρι να σε πάρουν χαμπάρι εσωτερικά εξωτερικά .

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Όχι που δε θα το αντέγραφαν...

Μπα και παλι δεν συμφερει. Η διαφορα ειναι 1,20 ευρω (απο την τιμη που τα πηραμε, 3,20 απο την κανονικη). Δεν παιρνεις το app(4.99 χρεωση) και δεν ξερεις εαν ειναι ιδια ποιοτητα με το πρωτοτυπο. Και προτιμω να δωσω 1 ευρω παραπανω και να επιβραβευσω αυτον που το εφτιαξε παρα 1 ευρω λιγοτερο για αυτον που το κοπιαρε (εδω κολλαει αυτο που λεγατε παραπανω για κοστος κατασκευης κτλ. Αυτος που το κοπιαρε δεν κουραστηκε, δεν ειχε καμμια ιδεα, απλως το πηρε ετοιμο και το αντεγραψε).

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!
Κάτω οι πατέντες !!!
R n D και μαρκετινίστικες παπαριες.
Κατω οι τιμές για τον καταναλωτή. Αφού του δημιουργήσατε ανάγκες να τις καλύψετε με ανάλογες τιμές. Μέχρι τότε...ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

edit: δεν υποστηρίζω το δουλεμπόριο, τις δολοφονικές εργασιακές συνθήκες και τους μισθους πείνας...αλλα το κάνω με τις αγορές μου ετσι και αλλιως...(απο τους πυκνωτές του τηλεκοντρολ, το τσιπάκι της καφετιερας, τηλεόρασης κινητου μέχρι την ανακύκλωση των συσκευών

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

roul οι μισές πατέντες (οχι το πιστολάκι για να στεγνώνει το μανο) είναι αυτά που χρησιμοποιείς/ω καθημερινά .Κανενας δεν μπήκε στο κόπο να τα φτιάξει για το κοινό καλό (αλλο αν αυτο είναι καλό)

για τα αλλα συμφωνώ φυσικά .

το θεμα είναι οτι δεν συμφέρει αλλα κλασσικά θα πουλήσει ,ειδικά αν τα ανακαλύψει κάποιος που θέλει ποσότητα

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

scarp...σε περίμενα στην υπόγα στις 14 ...που ήσουν? σκίσω ρε

Δεν ειπα οτι έγιναν για το κοινό καλό.
Είπα οτι αφού τα marektinistika αστέρια δημιουργούν ανάγκες.
Έχουμε ανάγκες έτσι και αλλιως...αυτοι δημιουργουν ανάγκες.
Αρχικά δημιουργούσαν ΘΕΛΩ...ΤΩΡΑ για ξέχνα το multi κουτι κινητό σου για 2 μέρες να σε δω που θα έχεις το τρεμούλες και ιδρώτα .

Για την κόπια αυτού που πήραμε...αναρωτιέμαι αν ειναι ιδια ποιότητα. Δε νομίζω οτι παίζει να ειναι. Αν ειναι ...τι να πω? Φαντάζομαι για τόσο μικρή διαφορα θα το ξανάπαιρνα...

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Δεν το έβαλα ούτε για την ποιότητα, ούτε για την τιμή.
Φυσικά και δε θα είναι ίδια η ποιότητα και φυσικά και δεν αξίζει η μικρή διαφορά (αν και το βρήκα να το έχουν και δημοπρασίες σε χαμηλότερη τιμή).
Το έβαλα μόνο και μόνο επειδή μου έκανε εντύπωση για πότε πρόλαβαν και το αντέγραψαν, κάτι που δεν είναι και τόσο κοινό.
Η πλάκα είναι ότι κοίταζα για κάτι σέλες αυτή τη μάρκα (και καλά) και έπεσα επάνω σε αυτό.
Πάντως είναι ακόμα πολύ αρχικό. Νομίζω σύντομα θα παίζει στα 2-3 ευρώ η μαϊμού.
Χαρακηριστηκό παράδειγμα είναι τα ass saver.
Το αυθεντικό βγήκε στα 9-10 ευρώ.
Ο kktsol το αντέγραψε/βελτίωσε με πατέντα με ελάχιστο κόστος.
Στο ebay κλπ τα αντίγραφα αρχικά έπαιξαν στα 7-8 ευρώ (μικρή διαφορά από το αυθεντικό). Τώρα βρίσκεις με 1,5 ευρώ.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

o kktsol ειναι κινέζος????

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Roul wrote:

Όχι αυθεντικός, απομίμηση!

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Roul wrote:

Απο τα βαθη της Κινας κιολας, οχι απο τα παραλια. Πως πας το Σινικο τειχος?? Στον 48ο πυργο κανεις δεξια, ανεβαινεις την ανηφοριτσα, στην πλατεια περνας απεναντι, στο πρωτο στενο αριστερα στην κοκκινη πορτα, χτυπας και κατεβαινω.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

kktsol wrote:
Roul wrote:

Απο τα βαθη της Κινας κιολας, οχι απο τα παραλια. Πως πας το Σινικο τειχος?? Στον 48ο πυργο κανεις δεξια, ανεβαινεις την ανηφοριτσα, στην πλατεια περνας απεναντι, στο πρωτο στενο αριστερα στην κοκκινη πορτα, χτυπας και κατεβαινω.

έεεεε....
ήρθα, χτύπησα και δεν μου απάντησε κανείς.
Τόσο δρόμο τσάμπα τον έκανα?
... άιντε τώρα να γυρίσω πίσω.... και είμαι με ποδήλατο....
... να εύχεσαι να μην μου κάτσει κανα φουιτ γιατί δεν ξέρω να αλλάζω και σαμπρέλα....
.
.
.
άτιμη φάρα οι Κινέζοι_από_τα_βάθη_της_Κίνας_όχι_από_τα_παράλια.

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Roul wrote:
scarp...σε περίμενα στην υπόγα στις 14 ...που ήσουν? σκίσω ρε

Δεν ειπα οτι έγιναν για το κοινό καλό.
Είπα οτι αφού τα marektinistika αστέρια δημιουργούν ανάγκες.
Έχουμε ανάγκες έτσι και αλλιως...αυτοι δημιουργουν ανάγκες.
Αρχικά δημιουργούσαν ΘΕΛΩ...ΤΩΡΑ για ξέχνα το multi κουτι κινητό σου για 2 μέρες να σε δω που θα έχεις το τρεμούλες και ιδρώτα .

Για την κόπια αυτού που πήραμε...αναρωτιέμαι αν ειναι ιδια ποιότητα. Δε νομίζω οτι παίζει να ειναι. Αν ειναι ...τι να πω? Φαντάζομαι για τόσο μικρή διαφορα θα το ξανάπαιρνα...

roul τώρα σε κατάλαβα , είπα και εγώ παιδί του συστήματος να λέει τέτοια ?
Οχι τίποτα αλλο αλλα αντε και να ακουστεί τίποτα ...να μην έχουμε μούτρα να πάμε Εκάλη στo VIP club για ενα καφέ

και εγώ με περίμενα να έρθω αλλα με κέρδισε η τέχνη

Roul wrote:

αν είναι στη μέση φαΐ γίνετε και κινέζος

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
kktsol wrote:
Roul wrote:

έεεεε....
ήρθα, χτύπησα και δεν μου απάντησε κανείς.
Τόσο δρόμο τσάμπα τον έκανα?
... άιντε τώρα να γυρίσω πίσω.... και είμαι με ποδήλατο....
... να εύχεσαι να μην μου κάτσει κανα φουιτ γιατί δεν ξέρω να αλλάζω και σαμπρέλα....
.
.
.
άτιμη φάρα οι Κινέζοι_από_τα_βάθη_της_Κίνας_όχι_από_τα_παράλια.

Ποιο κουδουνι χτυπησες το πανω ή το κατω???
Για το φουιτ μην ανυσηχεις, θα παρεις τηλ το KERBI και θα ερθει η γκομενιτσα να το αλλαξει

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Ρε Κκτσολ...μου λες τον 48ο πύργο...ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ...στο ρεύμα προς τα πάνω ή κατεβαίνοντας.
Αμαν.

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Roul wrote:
Ρε Κκτσολ...μου λες τον 48ο πύργο...ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ...στο ρεύμα προς τα πάνω ή κατεβαίνοντας.
Αμαν.

Οι πυργοι στο Σινικο τοιχος ειναι αριθμημενοι. Ασε, πες μου που εισαι να κατεβω να σε παρω. Μην χαθεις και ψαχνουμε ξημερωματα να σε βρουμε κατω απο κανενα δρακο.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Άσε, θα τον φέρω εγώ που δε χάνομαι πότε!

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
... να εύχεσαι να μην μου κάτσει κανα φουιτ γιατί δεν ξέρω να αλλάζω και σαμπρέλα...

kktsol wrote:
Για το φουιτ μην ανυσηχεις, θα παρεις τηλ το KERBI και θα ερθει η γκομενιτσα να το αλλαξει

Κι εγώ που νόμιζα...
είστε πολύ Αλήτες τελικά εδώ μέσα...
Κανονίστε να το κάνουμε Κολοσσαίο !!!

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

στο kermpi εγω απαντάω (τα παίρνω διαφήμιση μου έκανα )και σε μουσαδόρους δεν πάω φοβΟΥμε !

ζητήτε κάποιος να μας την πεί ξεφύγατε ! (εγω εχω το ακαταλόγιστο δεν πιάνομαι )

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Roul wrote:

Όχι αυθεντικός, απομίμηση!

Μου θυμιζει πριν 10+ χρονια που ενας φιλος αγοραζε πειρατικα CD μονο απο μαυρους. Αν ο πωλητης δεν ηταν μαυρος τα ονομαζε απομιμηση πειρατικων CD

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

scarpedico wrote:

ζητείται κάποιος να μας την πεί ξεφύγατε !

Διατάξτε...

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

joKz
Απών/απούσα

Μήπως έχει περισσέψει καμία βάση ?

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

παιδια το λεγαμε χτες. Τους ειχα κανει μαλλον εντυπωση μου εστειλαν το Πασχα μια καινουργια (φετινο μοντελο) για να κανω συγκριτικο. Εχω παντως απο την δευτερη παραγγελια αλλες δυο. Εαν θελεις στειλε μου ενα pm να συννενοηθουμε.

MAG
Εικόνα MAG
Απών/απούσα

Γεια θα παρουμε καμια βαση για κινητο?
Τελικα πια ειναι η καλη ?

MAG
Εικόνα MAG
Απών/απούσα

Τελικα την βαση Finn απο που την αγοραζουμε?

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Ποσες θελεις??

MAG
Εικόνα MAG
Απών/απούσα

Μια για εμενα , αν και εχω 3 ποδηλατα , θα την μεταφερω , 4΄οθονη εχω αλλα ισως παρω και με 5΄κινητο πιο μετα

contact