Τι γνώμη έχετε για τις δερμάτινες Gyes.
Συζητήθηκε πρόσφατα λίγο από 2 φίλους σε κάποιο θέμα ανακατασκευής αλλά δεν επεκτάθηκε η συζήτηση.
Αξίζει τον κόπο να τις συζητήσουμε λίγο τις συγκεκριμένες?
Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τις brooks?
Μία που κοιτάζω είναι η Gyes GS-06 και συγκεκριμένα η καφέ με τις μπρούτζινες ράγες.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Που πας και τα ξετρυπωνεις ολα...;
Ελα να φτιαξουμε ποδηλατο-Mall
οταν χρειαστει να αδειασεις την αποθηκη σου
σε αυτή τη photo φαίνεται μια χαρά. πολύ καλύτερη από τη μαύρη...και στο λέω εγω...
εχει φτιάξει δική του search engine vassearch
Κάποια έχει δοκιμάσει το παιδί με τα Peugeot και τα vitus.
Δεν θυμάμαι nick αλλά έχει τον άσπρο λέοντα για εικόνα. Κα-
λά λόγια είχε γράψει, τον είχα ρωτήσει στο θέμα με τις ανα-
παλαιώσεις που έχει ανοίξει.
Θα έλεγα να μην τις συγκρίνεις με Brooks αλλά να τις δεις
αυτόνομα. Σαν τιμές δεν διαφέρουν πάντως πάρα πολύ.
O stelios206 είναι και βασικά στη σύντομη συζήτηση που είχατε αναφέρομαι παραπάνω και με αυτή την ευκαιρία άρχισα να τις ψάχνω.
Είπα να μην τον ρωτήσω προσωπικά γνώμη αλλά να ανοίξω θέμα μήπως έχει κάτι περισσότερο να πει ή μήπως έχει κάποιος άλλος εμπειρία.
Πως μπορώ να μην τις συγκρίνω με brooks. Η συγκεκριμένη που αναφέρομαι μοιάζει σα να έχει αντιγράψει αρκετά τη swallow.
Οι τιμές δεν είναι τόσο κοντά όταν πας σε κατηγορία όπως η swallow νομίζω.
Όταν αγοράζεις μια brooks το πρώτο που κάνεις είναι να την περάσεις με κρέμα εσωτερικά, δλδ. στο κάτω μέρος του δέρματος.

Οι Gyes φαίνεται σα να έχουν εσωτερικά μια επένδυση. Τι κάνεις με κρέμα σε αυτή την περίπτωση?
Ο,που τρελλες, βαλε Gyes
Με προβλημάτισες... πως προφέρεται???
Τα καταφέραμε πάλι... φτάσαμε τις 6-7 απαντήσεις και σχεδόν καμία εντός θέματος!
Κοιτάζοντας τη φωτό, διαπιστώνω τα εξής:
Είναι σχεδόν ίδια με τη brooks.
Φαίνεται ποιοτική, αλλά δίνει την εντύπωση πως είναι πιό μαλακή.
Το κάτω μέρος έχει κολλημένη φόδρα (υποπτεύομαι γιά να ενισχύει το δέρμα ώστε να μη ξεχειλώνει) συνεπώς δεν μπορείς να βάλεις κρέμα. Δεν χρειάζεται άλλωστε!
Κατ εμέ, όλα παίζονται στο πόσο φτηνότερη είναι από τη brooks...
Ας πούμε ότι στοιχίζει πάνω κάτω όσο να πάρεις την κλασική Β17 από Γερμανία αλλά δεν είναι ίδιο μοντέλο.
Η Brooks που πιστεύω ότι μοιάζει πάει νομίζω κοντά στα 150 με 200, οπότε εκεί έχει διαφορά.
Κρέμα γιατί λες δε χρειάζεται?
Αμα απαντουσαμε σοβαρα σε καθετι που περνεις
θα τελειωναμε το internet.
Με τις υ-gyes σας
H κρέμα εμποτίζει την πίσω πλευρά του δέρματος, που είναι ανοιχτή και την αδιαβροχοποιεί. Εφ όσον εδώ η κάτω πλευρά είναι φοδραρισμένη, δεν μπορεί να μουσκέψει και να καταστραφεί.
Βέβαια δεν μπορείς να μαλακώσεις το δέρμα με τη λίπανση, αλλά η φωτό μου δίνει την εντύπωση πως δεν χρειάζεται.
Επαναλαμβάνω πως δεν έχω ξαναδεί τις σέλες αυτές και πως γράφω μόνο υποκειμενικές απόψεις.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι εδώ μέσα που με παίρνουν λίγο στα σοβαρά.
Φθηνές είναι και οι Selle Monte Grappa και αρκετές άλλες.
Το θέμα είναι αν τα 100 Ευρώ διαφορά είναι μόνο "όνομα" ή
ποιότητα.
Εγώ το σκέφτομαι ως εξής, αν έχω τα λεφτά θα πάρω μια Gilles
Berthoud. Αν δεν τα έχω θα πάρω μια οποιαδήποτε δερμάτινη χω-
ρίς να κάτσω να το ψειρίσω και αν μου κρατήσει 10 χρόνια τό-
τε θα πω "καλή αγορά η XΨ Gyes". Μέχρι τότε όμως θα είμαι το
πειραματόζωο :)
...Taiwan γράφει το επίσημο site, οπότε μάλλον η χαμηλότερη τιμή οφείλεται και στα πολύ χαμηλότερα εργατικά από τα αντίστοιχα βρετανικά.
Προσωπικά θα την αγόραζα, φαίνεται προσεγμένη.