Πληροφορίες για το πέταλο Abus Granit X-Plus 54

69 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
almanous
Εικόνα almanous
Απών/απούσα

Με τη βάση ;

Stiv Apos
Εικόνα Stiv Apos
Απών/απούσα

Άλλωστε δεν ήθελα γιατί κατεβαίνω σκαλοπάτια και δεν τ ρισκάρω.

bill777
Απών/απούσα

καλησπερα.
Αγορασα την ABUS granit x plus 54 απο το

http://www.bike-components.de/products/language/en/info/p21693_Buegelsch...

Εχει αγορασει κανεις απο αυτους?

πληρωσα με paypal. Ξερετε ποσο καιρο κανει για να σταλει και με πια εταιρια την στελνουν? Θα μου δωσουν tracking number?

Ελπιζω να πιασουν τοπο αυτα τα 80 ευρω!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Πολυ βαρυ πεταλο
αλλα ασφαλες.
Το μαγαζι που το πηρες
ειναι απο τα top.
Αγοραζει πολυς κοσμος απο 'δω συνεχεια

Ababapanos
Απών/απούσα

Μαλλον βιαστικά αγορασα , και πηρα το 300 και δυστηχως φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ μεγαλο. Το ηθελα γιανα κλειδώνω το cube ltd pro29 γιατι δεν μπορω να εχω 1200 ευρω στον δρομο εκτεθημενα στον καθε επίδοξο κλέφτη και αυτος ηταν ο βασικός λογος αγοράς αυτού του πεταλου

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

Ababapanos wrote:
Μαλλον βιαστικά αγορασα , και πηρα το 300 και δυστηχως φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ μεγαλο. Το ηθελα γιανα κλειδώνω το cube ltd pro29 γιατι δεν μπορω να εχω 1200 ευρω στον δρομο εκτεθημενα στον καθε επίδοξο κλέφτη και αυτος ηταν ο βασικός λογος αγοράς αυτού του πεταλου

στο λέω όσο ποιο χύμα και φιλικά γίνετε , μην βασιστείς μονο στο πέταλο για την ασφάλεια , το ποιο σημαντικό είναι να μην παρατάς το ποδήλατο

stiv1
Απών/απούσα

Ababapanos wrote:

Εμένα με έχει βολέψει παρα πολύ η 300

gdeli
Απών/απούσα

Έχω πάρει το ίδιο πέταλο (230 όμως) από αυτό το κατάστημα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Αν θυμάμαι καλά είχε έρθει με UPS μέσα σε 7ημερολογιακές μέρες, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Πάντως είχε ένα track number της παραγγελίας και μπορούσα να δω ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.
Για το μέγεθος θεωρώ κι εγώ ότι είναι λίγο υπερβολικό το 300άρι, κυρίως λόγω βάρους. Θα το δεις όμως και μόνος σου...

contact