Ποδηλατικά είδη σε Lidl, AlexPak, Praktiker, Carrefour, Jumbo & MaxStores (καθημερινές προσφορές κ.λπ.)

439 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Livelyupyaself
Απών/απούσα

Τα carrefour έβαλαν 50% έκπτωση σε όλα τα είδη camping.
Mέσα σε αυτά θεωρεί και μια τσάντα πλάτης με υδροδοχείο 2 λίτρων που τελική τιμή έχει 9,65.
Μεγειά μου!

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Livelyupyaself wrote:
Τα carrefour έβαλαν 50% έκπτωση σε όλα τα είδη camping.
Mέσα σε αυτά θεωρεί και μια τσάντα πλάτης με υδροδοχείο 2 λίτρων που τελική τιμή έχει 9,65.
Μεγειά μου!

Το συγκεκριμενο το εχω εδω και 1μιση χρονο,το ξαναειχε προσφορα το καρφουρ. Ειναι σουπερ για αυτο που φτιαχτηκε να κανει. Δεν εχει μεγαλη χωρητικοτητα, αλλα ειναι στενο στο πλατος και δεν σε ζεσταινει στην πλατη ιδιαιτερα, και το υδροδοχειο πολυ πρακτικο. Το εχω σε καθημερινη χρηση και δν εχει παθει κατι.. Πολυ καλη επιλογη!!

ERMTAX
Εικόνα ERMTAX
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους...
Τις τσαντούλες από το Αλεξ Πακ τις πήρα και εγώ την τρίτη....ότι είπε η Marlene ισχύει απόλυτα...δεν μυρίζουν, έχουν γαντζάκια αλλά σε δυσκολεύουν αρκετά με την σχάρα και μπορεί να μην είναι τσάντες super ποιότητας αλλά ρε παιδιά είναι καλή ευκαιρία αφού μιλάμε για ένα 1€.
Και 2-3 εβδομάδες να κρατήσουν πάλι απόσβεση κάνεις...

ERMTAX

george_
Απών/απούσα

Πολυ κακης ποιότητας

1) Δεν ειναι αδιάβροχες
2) Το βελκρο στα πλαινά σχίζεται αν τις φορτώσεις με αρκετά κιλά
3) Οι πλαστικοί γάντζοι (κουμπώματα) δεν χωράνε σε καμά σχάρα, κουμπωνουν με μεγάλη δυσκολία.

Πέρυσι τον Ιούνιο ένας από την παρέα τις πήρε μαζί (τότε κοστιζαν 5 ευρώ ) σε ποδηλατο-εκδρομή και από τα πρώτα χιλιόμετρα εμφανίστηκαν τα προβληματα. Μετά από 6 μέρες (και 2 καταιγιδες μεταξύ Linz-Melk-Krems-Vienna) τις πέταξε και αγόρασε κάτι που να αντέχει περισσότερο, όταν πιά φτάσαμε Bratislava.
Τώρα αν καταφέρετε και τις κουμπώσετε, δέστε μαζί με το βέλκρο και ένα πλαστικό δεματικό (τρυπωντας τες) και δε σας νοιάζει η βροχή, ε για 1 ευρώ δοκιμάστε τις.

p.s.
και το πλαστικό καλυμμα που δίνουν μαζί, με λάστιχο για την βροχή δε κρατάει παρά μόνο σε ελαφριά ψιχάλα.

jeanmarat
Απών/απούσα

α ωστε δεν κανουν για Bratislava ?

ε πες το έτσι ρε παιδακι μου γιατί καθε μερα αυτή τη διαδρομή κάνω.

Για βόρειο πόλο όυτε που να το συζητάμε ε;

george_
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:

ε πες το έτσι ρε παιδακι μου γιατί καθε μερα αυτή τη διαδρομή κάνω.

Για βόρειο πόλο όυτε που να το συζητάμε ε;

η παράθεση στις τοποθεσίες είναι για να τονίσω ότι έγινε test drive για αρκετα χιλιομετρα και παρουσιάστηκαν τα παραπάνω προβλήματα. Οι φίλοι που θα τα χρησιμοποιήσουν πιστεύω θα διαπιστώσουν τα ίδια. Το αν κάνεις απόσβεση με 1 ευρώ είτε αντέξουν 1 μήνα ή 6 μήνες σχετικό είναι. Θεωρω επικίνδυνο ν α τις φορτώσεις αρκετά γιατί θα σχιστούν σίγουρα τα βελκρο και θα ταλαντεύονται δεξιά αριστερά.

για βόρειο πολο όύτε συζήτηση γιατι θα ενοχληθουν οι αρκούδες (ή τα πιγκουινακια? δε θυμαμαι)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:

Γιατί κάνουν για ματρακάδες, παπαγαλάκια και σφυροκάλεμα;
Πως θα πάμε στη δουλειά μας;

george_ wrote:
Οι φίλοι που θα τα χρησιμοποιήσουν πιστεύω θα διαπιστώσουν τα ίδια.

ΑΝ πάνε Bratislava. Αν πάνε όμως Παγκράτι;

Υ.Γ Βόρειο πόλο = αρκούδες
Εγώ μένω Νότια

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

ERMTAX wrote:
Καλημέρα σε όλους...
Τις τσαντούλες από το Αλεξ Πακ τις πήρα και εγώ την τρίτη....ότι είπε η Marlene ισχύει απόλυτα...δεν μυρίζουν, έχουν γαντζάκια αλλά σε δυσκολεύουν αρκετά με την σχάρα και μπορεί να μην είναι τσάντες super ποιότητας αλλά ρε παιδιά είναι καλή ευκαιρία αφού μιλάμε για ένα 1€.
Και 2-3 εβδομάδες να κρατήσουν πάλι απόσβεση κάνεις...

ERMTAX

Κόψε λίγο με ένα κοφτάκι τα γατζάκια στην άκρη ώστε να μη σε ζορίζουν στην σχάρα. ( έτσι και αλλιώς η κάθε σχάρα έχει τα δικά της σιδεράκια.. Αν δεν πάρεις της ίδια εταιρίας τσάντες πάλι κάπως θα είναι). Απλά να μπορεί να κρεμιέται από εκεί... η τσάντα ασφαλίζει έτσι και αλλιώς και δεν πέφτει με το velcro

Εγώ έτσι τις έχω φτιάξει και τις έχω ευχαριστηθεί αυτές τις μέρες. Μέχρι μπουκάλια κουβάλαγα τις προάλλες στην θάλασσα. Τις βρεγμένες πετσέτες θεώρησε τες δεδομένες.. !

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

george_ wrote:
Πολυ κακης ποιότητας

1) Δεν ειναι αδιάβροχες
2) Το βελκρο στα πλαινά σχίζεται αν τις φορτώσεις με αρκετά κιλά
3) Οι πλαστικοί γάντζοι (κουμπώματα) δεν χωράνε σε καμά σχάρα, κουμπωνουν με μεγάλη δυσκολία.

Πέρυσι τον Ιούνιο ένας από την παρέα τις πήρε μαζί (τότε κοστιζαν 5 ευρώ ) σε ποδηλατο-εκδρομή και από τα πρώτα χιλιόμετρα εμφανίστηκαν τα προβληματα. Μετά από 6 μέρες (και 2 καταιγιδες μεταξύ Linz-Melk-Krems-Vienna) τις πέταξε και αγόρασε κάτι που να αντέχει περισσότερο, όταν πιά φτάσαμε Bratislava.
Τώρα αν καταφέρετε και τις κουμπώσετε, δέστε μαζί με το βέλκρο και ένα πλαστικό δεματικό (τρυπωντας τες) και δε σας νοιάζει η βροχή, ε για 1 ευρώ δοκιμάστε τις.

p.s.
και το πλαστικό καλυμμα που δίνουν μαζί, με λάστιχο για την βροχή δε κρατάει παρά μόνο σε ελαφριά ψιχάλα.

Ποια Μπρατισλάβα χριστιανέ μου;;; !!!!

Τις παίρνω για να πάω για μπάνιο, τις παίρνω για να πάω για ψώνια, και όταν έχει καταιγίδα ΔΕΝ πάω ούτε για μπάνιο ούτε για ψώνια..

Για την ακρίβεια όταν έχει καταιγίδα δεν βγαίνω με το ποδήλατο, γιατί δεν έχω κανένα λόγο να πνιγώ στους πλημμυρισμένους δρόμους του Πόρτο Ράφτη..

Και δεν δίνω 200 ευρώ να πάρω καλές τσάντες, για να τις αφήνω στην άμμο να σαπίζουν όση ώρα εγώ λιάζω την κορμάρα μου στον ήλιο.. :P ...

Σούπερ και γαμάτες είναι οι τσάντες για το ένα ευρουλάκι τους και σπεύστε να τις πάρετε. Στο Alex pack της Παιανίας έχουν μείνει μόνον οι πλαϊνές. Θα τις πάρετε και με έκπτωση ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) γιατί υποτίθεται ένα ευρώ κάνει το σετ των τριών..

Κάντε και την χακιά που σας είπα για τα γατζάκια και χαρείτε τες.. Ο χειμώνας αργεί ακόμα.. :)

Διέστε εδώ και το installation μαζί με το πέταλο για να καταλάβετε..

Uploaded with ImageShack.us

Και από μία άλλη γωνία

και εδώ η χακιά.. Κομμένο γατζάκι

Γατζάκι κανονικό και το όπλο του εγκλήματος..

Noela
Απών/απούσα

Στις Παλλήνης το ΆλεξΠακ έχει αρκετά κομμάτια ακόμα πάντως. Πήρα 2 και όσο αντέξουν.

akaloith
Απών/απούσα

καλησπερα παιδια
σημερα αγορασα και γω τις τσαντες του 1 ευρω :P
εχω ενα ideal megisto cross trekking 58cm
που θα βρω σκαρα να ταιριαζει στο ποδηλατο αλλα και στις τσαντες μου?
με χαμηλη τιμη φυσικα
μενω νεοκοσμο συνορα με δαφνη

jeanmarat
Απών/απούσα

δεν ξέρω αν ταιριάζει αλλά δεν νομίζω να μην ταιριάζει : η σχάρα στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ του Ελληνικού έχει 17 και κατι. Εγώ τέτοια έχω. Από ποιο Alexpack τα πήρες ;

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου θα ξαναφερουν στα lidl τα ποδηλατικα αξεσουαρ?

kounoupis
Απών/απούσα

απο 16/8 και μετα ισως.καθε δευτερα και πεμπτη εχει παραλαβες νεων προσφωρων

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

Rise wrote:
παιδια ξερει κανεις ποτε περιπου θα ξαναφερουν στα lidl τα ποδηλατικα αξεσουαρ?

ρώτα τους
http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.service.c.hotline.iindex

ή γίνε συνδρομητής στο ενημερωτικό σημείωμα που στέλνουν (στα νέα ελληνικά "newsletter") για να έχει τις προσφορές μια βδομάδα πριν στο e-mail σου ...

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.service.nl.sub.index

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

thanks

kounoupis
Απών/απούσα
Tsag-Ataq
Εικόνα Tsag-Ataq
Απών/απούσα

Παίδες το chainreaction έχει βγάλει κάτι καλές προσφορές στο πλαίσιο των εκπτώσεων. Π.χ.:

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=50178

ξεφτίλα?

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

Tsag-Ataq wrote:
Παίδες το chainreaction έχει βγάλει κάτι καλές προσφορές στο πλαίσιο των εκπτώσεων. Π.χ.:

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=50178

ξεφτίλα?

70€ με τα μεταφορικα,2kg βαρος,δεν ξερω ποσο καλοι και αξιοπιστοι ειναι οι σκελετοι vitus αλλα για καποιον που θελει να χτισει ενα οικονομικο fitness ειναι ταμαμ

ps στο 1 review που υπαρχει απο κατω ο τυπος λεει οτι ειναι αξιοπρεπης και ομορφος σκελετος σε τιμη γαματη και το βαθμολογει αριστα

vec
Απών/απούσα

μπάνικες, τσίλικες. Μην το συζητάτε καθόλου, χτυπήστε τις.

Αλλά πολύ βρώμα!

plink
Απών/απούσα

οι τσάντες του Αλεξπακ όντως μυρίζουν...εγώ τις κρέμασα στο μπαλκόνι για 2 μέρες και ξεμύρισαν τελείως ;)

plink
Απών/απούσα

οι τσάντες του Αλεξπακ όντως μυρίζουν...εγώ τις κρέμασα στο μπαλκόνι για 2 μέρες και ξεμύρισαν τελείως ;)

kounoupis
Απών/απούσα

vec wrote:
μπάνικες, τσίλικες. Μην το συζητάτε καθόλου, χτυπήστε τις.

Αλλά πολύ βρώμα!

Δεν υπαρχουν πλεον στις προσφορες.Τωρα στα μαγαζια αν εχει μεινει καποια δεν ξερω

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Εγώ πάντως τους έχω αλλάξει τα φώτα αυτές τις μέρες με το πήγαινε έλα στην θάλασσα, ( όλο βρεγμένες πετσέτες κουβαλάω btw) και δεν έχουν πάθει τίποτα.
Βολικότατο είναι και το σακίδιο ( αυτό που μπαίνει πάνω από αυτές) γιατί στο δίχτάκι που έχει μπορείς να βάλεις διάφορα μικροπράγματα για να μην τα έχεις χύμα μέσα στην τσάντα.
Οι δικές μου πάντως ρε παιδιά δεν μύριζαν. ( και είμαι ιδιότροπη σε αυτό το θέμα).

jeanmarat
Απών/απούσα

1.ο σκελετος λεει πως χωραει 26αρες ή κάνω λάθος ;

2.παιδια όποιος έχει σετ τσαντων περισσευούμενο το θέλω ή αν είναι κάποιος κοντά ας πάρει ένα και του το πληρώνουμε στην τελική.

Tsag-Ataq
Εικόνα Tsag-Ataq
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
1.ο σκελετος λεει πως χωραει 26αρες ή κάνω λάθος ;

Αυτό γράφει ο τύπος που τον αγόρασε, αλλά πιο κάτω λέει ότι δεν μπορείς να βάλεις φρένα μετά (φχαριστώ πολύ)... Καλύτερα να στείλεις ένα mail στο chainreaction να ρωτήσεις αν μπορείς να βάλεις 26'' τροχούς. Επίσης υπάρχει και το αντίστοιχο πηρούνι...

Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

ccr wrote:
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/2867_15004.htm[/quote]

το πειρα σημερα 11/8/2010 παιδια 19,99 απο aldi στην νεα μακρη ειναι με ασυρματο σημα απο το λαστηχο που βαζεις στην καρδια σου και εχει ακομα και δηκτη ασυρματο με μαγνητη για την ακτινα αλλα αν δν το πας κοντα στο τιμονι δν πιανει την ταχυτιτα... τωρα σιμερα ανεβασα μεχρι 172 παλμους!!! σε μια ανιφορα ... αν οντος διχνει σωστα ειναι καλο!! και με 3 χρονια εγγυηση!!

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

Guppy wrote:
ccr wrote:
http://www.aldi.gr/gr/html/offers/2867_15004.htm

το πειρα σημερα 11/8/2010 παιδια 19,99 απο aldi στην νεα μακρη ειναι με ασυρματο σημα απο το λαστηχο που βαζεις στην καρδια σου και εχει ακομα και δηκτη ασυρματο με μαγνητη για την ακτινα αλλα αν δν το πας κοντα στο τιμονι δν πιανει την ταχυτιτα... τωρα σιμερα ανεβασα μεχρι 172 παλμους!!! σε μια ανιφορα ... αν οντος διχνει σωστα ειναι καλο!! και με 3 χρονια εγγυηση!![/quote]

το είχαν ακόμη, μετά από τόσο καιρό !!!

όσο για την ταχύτητα, μάλλον θα πρέπει να το στερεώσεις στο τιμόνι, όχι να το φοράς σαν ρολόι ...

Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

το εχουν και απο 29,99 το εχουν 19,99 πρεπει να τους εχουν μινει καποια κομματια..!!! ταλεποριομουν καμια ωρα γιατι δν γραφει γιατι δν γραφει... οταν το πιγενα κοντα εγραφε.. οταν το πιγενα στο τιμονι δν εγραφε.... το στερεωσα κανωνικα με τον μιχανισμο που εχει και κουμπονεις επανω το ρολοι.. αλλα και παλι δν εγραφε... αυριο 8α το ανεβασω ποιο πανω να δω μπας και το πιανει...!!!

αλλα δν ειναι για μεγαλη αποσταση και δν το φοραγα το ειχα στο τιμονι... αλλα απο την αλλη μερια απο εκεινη που ηταν ο πομπος του χιλιομετριτη!!!

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Guppy wrote:
το εχουν και απο 29,99 το εχουν 19,99 πρεπει να τους εχουν μινει καποια κομματια..!!! ταλεποριομουν καμια ωρα γιατι δν γραφει γιατι δν γραφει... οταν το πιγενα κοντα εγραφε.. οταν το πιγενα στο τιμονι δν εγραφε.... το στερεωσα κανωνικα με τον μιχανισμο που εχει και κουμπονεις επανω το ρολοι.. αλλα και παλι δν εγραφε... αυριο 8α το ανεβασω ποιο πανω να δω μπας και το πιανει...!!!

αλλα δν ειναι για μεγαλη αποσταση και δν το φοραγα το ειχα στο τιμονι... αλλα απο την αλλη μερια απο εκεινη που ηταν ο πομπος του χιλιομετριτη!!!

δεν θέλω να γίνω offtopic, αλλά τα είχα δει και εγώ ή κάποια παρόμοια. Αναρρωτήθηκα τότε όμως, μήπως αυτά πειράζουν την καρδιά ή κάτι άλλο, με αυτά που εκπέμπουν;

Topic locked
contact