Ποδηλατικά είδη σε Lidl, AlexPak, Praktiker, Carrefour, Jumbo & MaxStores (καθημερινές προσφορές κ.λπ.)

439 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

to wrote:
Guppy wrote:
το εχουν και απο 29,99 το εχουν 19,99 πρεπει να τους εχουν μινει καποια κομματια..!!! ταλεποριομουν καμια ωρα γιατι δν γραφει γιατι δν γραφει... οταν το πιγενα κοντα εγραφε.. οταν το πιγενα στο τιμονι δν εγραφε.... το στερεωσα κανωνικα με τον μιχανισμο που εχει και κουμπονεις επανω το ρολοι.. αλλα και παλι δν εγραφε... αυριο 8α το ανεβασω ποιο πανω να δω μπας και το πιανει...!!!

αλλα δν ειναι για μεγαλη αποσταση και δν το φοραγα το ειχα στο τιμονι... αλλα απο την αλλη μερια απο εκεινη που ηταν ο πομπος του χιλιομετριτη!!!

δεν θέλω να γίνω offtopic, αλλά τα είχα δει και εγώ ή κάποια παρόμοια. Αναρρωτήθηκα τότε όμως, μήπως αυτά πειράζουν την καρδιά ή κάτι άλλο, με αυτά που εκπέμπουν;

κοιτα σιγουρα δν ειναι να το εχεις 24/24-7/7 επανω σου... αλλα για κανενα 2ωρο ποδηλατου αν το φορας δν νομιζω οτι παιζει και τοσο ρολο.... εδω εχουμε τα κινιτα μας πανω μας... ολη τιν ημερα και μας βραζουν τα @@ με τα μικροκιματα!!!

να δουμε πως 8α ειναι τα παιδια μασ!!!

δν νομιζω οτι επιρεαζει παρα πολυ.. αφου το φορας ελαχιστα!! σιγουρα 8α επιρεαζει αλλα οχι την καρδια... δν ειναι τπτ ενας εσ8ιτιρας που καταλαβενει το τακ τακ της καρδιας ειναι τπτ παραπανω.. τωρα αν επιρεαζει κατι γενικα το σωμα μας απο το wirless συστιμα δν εχω ηδεα το ποσο .... παντος σιγοτερο απο το wifi rooter που εχω διπλα μου τωρα που γραφω... !!!
και ακομα ποιο λιγοτερο απο το κιν που εχω διπλα μου την ιδια στιγμη!!

ελπιζω να ειμαι σωστος και να μην κανω λα8ος.. αλλα να επιρεασει την καρδια λιγο δυσκολο το κοβω!!

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

ασχετο αλλα το ρουτερ γιατι να το εχεις στο ασυρματο αν ειναι διπλα σου; (εκτος και αν υπαρχει αναγκη και για αλλα μηχανηματα ποιο μακρια)

οσο για το κινητο και τα ασυρματα τηλεφωνα οσο ποιο μακρια γινεται οταν δεν χρησιμοποιουνται

Guppy
Εικόνα Guppy
Απών/απούσα

δυστιχως επιδη πιανει και η αδερφη μου με wifi ιντερνετ απο το σπιτι μου το εχω ανοιχτο το ασυρματο.. μετα μου ζιτισε ενας γειτονας αν μπωρω να του δινω ιντερνετ και πειρα και μια κεραια wifi και την εβγαλα στο μπαλκονι πανω σε ενα 10μετρο καλαμη ψαρεματος και εχει και αυτος ιντερνετ οπως αποδειχ8ικε και ολη η γειτονια... και ψαχνουν να βρουν ποιος ειναι αυτος ο guppy που εχει αφισει το ροοτερ και δινει ιντερνετ 100 μετρα γυρω γυρω!! με αποτελεσμα ωρες ωρες ... να μην μπωρω να κανω download και να τους κλεινω ολους.. μετα εχω και τα τηλεφωνα.. ρε γιωργοο κατι επα8ε το ιντερνετ ... χαχαχαχ εχω βρει τον μπελα μου με ολους τους μη μονιμους κατοικους που καρπουνται του wifi moy

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

ασχετο ξανα αλλα μπορεις να δωσεις permisions σε συγκεκριμενα ατομα ωστε να μην καταχραζονται την καλοσυνη σου

μπορεις να το κανεις μεσα απο το ρουτερ,ρωτα στο insomnia.gr

FORT ATHENS
Απών/απούσα

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ALEXPAC ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΤΙ
ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ *1 ΕΥΡΩ*, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ..
ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ..
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ TOPIC...

jeanmarat
Απών/απούσα

Έμεινα ικανοποιημενος από ένα φως που δένεται στο κεφάλι από τα MAX stores στην τιμη των 4.5 ή 5 δεν θυμάμαι.

Φωτίζει πραγματικά(δοκιμαστηκε σε δρόμο νησιου με ΜΗΔΕΝΙΚΟ φωτισμο) και δεν είναι μόνο να σε βλέπουν όπως τα led. Λέγεται 'third eye' ή κάπως έτσι.

Βέβαια δεν ξέρω αν φοριέται σε όλα τα κράνη.

Είναι κυρίως για οικοδομικές εργασίες και τα σχετικά αλλά μια χαρά κάνει και για το ποδήλατο το βράδι. Έχει και ρυθμιζομενες κλισεις για το αν θελεις να φωτιζει κατω στο δρόμο ή ευθεία στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Πολυ καλή αγορά.

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

μετά από 2 βδομάδες περίπου τα φέρνουν και στην Ελλάδα

http://www.lidl.ie/ie/home.nsf/pages/c.o.20100826.index

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

ccr wrote:
μετά από 2 βδομάδες περίπου τα φέρνουν και στην Ελλάδα

http://www.lidl.ie/ie/home.nsf/pages/c.o.20100826.index[/quote]
Άραγε οι τιμές στην Ελλάδα μένουν ίδιες?
..Για να δούμε!

Rise
Εικόνα Rise
Απών/απούσα

τα εχουν ξαναφερει αυτα?

Tsag-Ataq
Εικόνα Tsag-Ataq
Απών/απούσα

με 30 ευρώπουλα ευχαρίστως περνω 2 και στηρίζω το ποδήλατο και μετα 2

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

συνήθως φέρνουν κάποια από αυτά, σε τιμές παραπλήσιες,
προφανώς κάνουν έρευνα αγοράς σε κάθε χώρα και κινούνται ανάλογα.
η ποιότητά τους είναι ικανοποιητική γι αυτές τις τιμές

στη Γαλλία έχουν διαφορετικό πακέτο:
http://www.lidl.fr/cps/rde/xchg/lidl_fr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=1...

και στο Ενωμένο Βασίλειο αυτά:
http://www.lidl.co.uk/cps/rde/xchg//lidl_uk/hs.xsl/offerdate.htm?offerda...

sixoremenos
Εικόνα sixoremenos
Απών/απούσα

καλή η έρευνα που έκανες ccr. Πραγματικά, έχει ενδιαφέρον να συγκρατήσουμε τις τιμές και να δούμε τις διαφορές με εδώ... Από ό,τι βλέπω πάντως, η Ιρλανδία (χώρα με οικονομικά προβλήματα) είναι ακριβότερη από τη Γαλλία... Πάντως, υπολογίστε κατά τον Οκτώβριο να τα φέρουν εδώ. Από αυτά, εγώ μόνο το φωτιστικό Halogen θυμάμαι να έχουν ξαναφέρει, πριν 3 ή 4 χρόνια, μαζί με τις κάλτσες και μία φανταστική τσάντα τιμονιού, που αν την ξαναφέρουν, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Και οι κάλτσες είναι πολύ καλές, όπως επίσης και το φωτιστικό.

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

το μαρτύριο της σταγόνας

μόνο την τρόμπα και τις φτηνές κλειδαριές φέρνουν:

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100902.index

jeanmarat
Απών/απούσα

θυμαμαι πάντως πως αυτόν τον φακό :

Φακός LED με δυναμό

στο πρακτικερ τον είχε 20ευρωπουλα και εδώ τον εχουν με 5.

και η βερμούδα καλή φαίνεται.

sixoremenos
Εικόνα sixoremenos
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
θυμαμαι πάντως πως αυτόν τον φακό :

Φακός LED με δυναμό

στο πρακτικερ τον είχε 20ευρωπουλα και εδώ τον εχουν με 5.

και η βερμούδα καλή φαίνεται.

Προσοχή! Δεν πρόκειται για ποδηλατική βερμούδα...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....δεν είναι ποδηλατική.
Μπορεί να είναι καλή για άλλη χρήση όμως.

Η τρόμπα είναι καταπληκτική. Την έχει ξαναφέρει, την έχω εδώ κι ένα χρόνο και είναι jet. Θυμάμαι τότε υπήρξαν ομηρικές μάχες για το εάν μετράει καλά την πίεση, αν είναι από αξιόπιστο μέταλλο, αν μπορεί κάποιος με άνεση να κόψει με αυτή στα δύο ή στα τέσσερα ένα κουνούπι-τίγρη και άλλα τέτοια ευτράπελα. Μην τη χάσετε πάντως είναι καλή και αξιόπιστη και value for money προϊόν.

Ο φακός δεν νομίζω να μπαίνει στο ποδήλατο. Δεν βλέπω κάτι σαν βάση στήριξης.

u13148
Εικόνα u13148
Απών/απούσα

ο φακος δεν ειναι ποδηλατικος. δεν προσφερεται με βαση στηριξης.
τον εχω εδω και 4-5 χρονια (τον ειχαν ξαναφερει) και ειναι πολυ εξυπηρετικος. ξεχναει κανεις τις μπαταριες.
εχει δυο σκαλες.
στην πρωτη αναβει 1 led και στη δευτερη και τα τρια.
1-2 λεπτα μανιβελιες και ειναι φορτισμενος. η φορτιση διαρκει αρκετες ωρες.
πολυ βολικος σε camping.
γιαννης
ΥΓ
10% στις πωλησεις του μου δινει το lidl !!!!!!
καλα εκανα λοιπον και τον διαφημισα τοσο !!!!!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:
....Η τρόμπα είναι καταπληκτική. Την έχει ξαναφέρει, την έχω εδώ κι ένα χρόνο και είναι jet. Θυμάμαι τότε υπήρξαν ομηρικές μάχες για το εάν μετράει καλά την πίεση, αν είναι από αξιόπιστο μέταλλο, αν μπορεί κάποιος με άνεση να κόψει με αυτή στα δύο ή στα τέσσερα ένα κουνούπι-τίγρη και άλλα τέτοια ευτράπελα. ......

Τελικά έχουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ????????????? Ο κόσμος καίγεται να μάθει!!

- μπορεί να μετρήσει την πίεση της θείας μου της Μαρίτσας?
- το μέταλλο είναι όντως αξιόπιστο? Μήπως να το διατηρούμε σε ειδικό ανοξεικό υπερβαρικό θάλαμο?
- κόβει κουνούπι - τίγρη στα δύο? Τα δύο κομμένα κομμάτια θα είναι ίσα?

... ή τσάμπα θα δώσω μια περιουσία για αυτό το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ?

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.........που συστάθηκε με μοναδικό σκοπό να ελέγξει τόσο την αξιοπιστία της συγκεκριμένης τρόμπας όσο και το βαθμό IQ όλων αυτών που αγάπησαν τη συνήθεια αυτή, κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

H αυξομείωση στο δείκτη του μανόμετρου μπορεί να επιφέρει θλάση στους μύες των οφθαλμών σε περίπτωση που κάποιος το κοιτάξει από κοντινή απόσταση.
Οι ειδικοί τρομπολόγοι αναφέρουν ότι σε κοντινή χώρα (η οποία δεν κατονομάζεται για να μην προκληθεί πανικός στο τηλεοπτικό κοινό) χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν προσπάθησαν να εισάγουν αέρα στα λάστιχα των ποδηλάτων τους τρομπάροντας μετά μανίας. Το κατασκευαστικό σφάλμα της χρησιμοποίησης σιδήρου αντί για τιτάνιο προκάλεσε τη διαστολή στον κύλινδρο (που πολύ σωστά θέλησε να επισημάνει ο φίλος plannet) και σε συνδυασμό με το τυχαίο πέρασμα της λαχταριστής μπροστόβαρης γειτόνισσας μπροστά από τα έκπληκτα μάτια των τρομπαρίζοντων είχα σαν αποτέλεσμα τη διαφυγή του αέρα και το θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ότι να 'ναι

Εκ της πρωτότυπης απάντησης σε παρόμοιο ισχυρισμό περί διυλισμού του κώνωπος και κατάποσης καμήλας http://www.podilates.gr/?q=node/8952#comment-89726

jeanmarat
Απών/απούσα

ποια ειναι δηλαδη η ποδηλατικη βερμούδα ;

το κολάν ;

εγώ μια μη-ποδηλατική κάνω και αν εξαιρέσεις λίγο πως ανεβαίνω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

jeanmarat
Απών/απούσα

8α την χτυπησω την τρομπα γιατι εχει ενδειξη για psi ,
με εκεινες τις τσαντες στο αλεξ πακ τι εγινε ; ηρθε νεα παρτιδα ;

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
ποια ειναι δηλαδη η ποδηλατικη βερμούδα ;

το κολάν ;

εγώ μια μη-ποδηλατική κάνω και αν εξαιρέσεις λίγο πως ανεβαίνω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

φαντάσου μια βερμουδα απο διαπνέον υλικό(συνήθως ) που μεσα της εχει προσαρμοσμένο ενα κολαν

σαν αυτο εδώ πχ http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=26492

προσωπικά βολεύομαι να φοράω το κολλάν μέσα απο παντελόνια-βερμούδες χωρίς εσώρουχο

φιλικά πάνος

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Στην ποδηλατική βερμούδα (που είχε φέρει το κατάστημα αυτό αρχές καλοκαιριού) υπήρχε εσωτερικά μαξιλαράκι, επένδυση από διχτυωτό υλικό για να μην κολλάει επάνω σου το ύφασμα και το υλικό δεν ήταν βαμβακερό ώστε να απορροφά τον ιδρώτα.

ccr
Εικόνα ccr
Απών/απούσα

το σκέφτομαι για την τρόμπα, μου χρειάζεται το λάστιχο , γιατί χάλασε στο κομπρεσεράκι μου και μόλις περάσει τα 100 psi, σκάει στο σημείο που το σφίγγω στο λαιμό της εξόδου του αέρα και, κόψε - κόψε, έμεινε το μισό!
(στα vittoria rubino βάζω 150 psi)

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

......τα 150psi τα πιάνεις με δυο τρεις τρομπαρισιές.

msg
Εικόνα msg
Απών/απούσα

η τρόμπα μπαίνει στο ποδήλατο ή είναι για το σπίτι;

spy3
Απών/απούσα

καλησπερα για την τρομπα του lidl η για αλλες αντιστοιχες τρομπες αξιζει να κοιταξει κανεις;φουσκωνουν περισσοτερο απο τις μικρες τρομπες που εχουμε στο ποδηλατο μας η ειναι μυθος;να συνεχισω να φουσκωνω σε βενζιναδικο η να παω να παρω μια τετοια;

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....είναι σπιτική.
Φουσκώνει με πολύ λιγότερη προσπάθεια απ' ότι οι αλανιάρες αυτές δηλαδή που βρίσκονται πάνω στο ποδήλατο.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Είμαστε σίγουροι ότι τα Vittoria "παίζουν" στα 150 psi?
Τι γράφει το ελαστικό στο πλάι???????????

Επίσης, θα μου επιτρέψεται να αμφιβάλω κατά πόσον η συγκεκριμένη τρόμπα "φτάνει" σε τέτοιες πιέσεις, το οποίο όμως ΔΕΝ πρέπει σε καμμία περίπτωση να αποτρέψει κάποιον από την αγορά της.

Τρόμπα δαπέδου (σπιτική και όχι αλανιάρα... γεια σου ρε Θόδωρα...!!!) νομίζω χρειάζεται σε όσους φουσκώνουν ελαστικά ΠΑΝΩ από 90psi.
Οι περισσότερες "χειρός" φτάνουν κάπου μέχρι εκεί, ΜΤΒ / τρεκκιν/ city / σπαστά παίζουν πιο χαμηλά, οπότε είμαστε ΟΚ.
Φυσικά οι "δαπέδου" είναι πιο άνετες και έχουν το μανομετράκι που σου λέει που να σταματήσεις.
Μια καλή "αλανιάρα" είναι πιο βασική (εννοείται ότι την κουβαλάμε ΠΑΝΤΑ μαζί μας) από μια "δαπέδου".
Φυσικά με τέτοια τιμή, τσάμπα γράφουμε ότι γράφουμε και ξοδεύμουε ηλεκτρόνια....
Πάτε πάρτε μια και τελειώσαμε με το όλο θέμα.................. μια και καλή ........... για πάντα....

spy3
Απών/απούσα

tkant wrote:
....είναι σπιτική.
Φουσκώνει με πολύ λιγότερη προσπάθεια απ' ότι οι αλανιάρες αυτές δηλαδή που βρίσκονται πάνω στο ποδήλατο.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

φουσκωνει σε μεγαλυτερη πιεση απο τις αλανιαρες η απλα πιο γρηγορα και πιο ευκολα αλλα χωρις να μπορει να φτασει σε μεγαλυτερη πιεση

Topic locked