18η Ποδηλατική Αιμοδοσία

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Φθινοπωριασε κι εμείς το βιολί μας, συνεχίζουμε τις ποδηλατικές μας αιμοδοσίες!

Η 18η Ποδηλατική Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο ΓΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 154.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τελευταίο χρόνο είχαμε πολύ μικρή προσφορά ενώ αντίθετα, συνεισφέραμε πολλές μονάδες αίματος, περισσότερες απ' όσες μαζέψαμε φέτος. Αν θέλουμε να συνεχίσει η ομάδα να υπάρχει, πρέπει να κάνουμε ένα "ΝΤΟΥ" κι αυτή τη φορά να μαζέψουμε όσες περισσότερες μπορούμε. Ας κινητοποιηθούμε, είτε την Κυριακή εκείνη, είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα κι ας δοκιμάσουμε να δώσουμε λίγο από το αίμα μας.

Θα συναντηθούμε στο κέντρο αιμοδοσίας και θα αράξουμε στα ξύλινα παγκάκια, δίπλα στα κυλικεία όπου θα κολατσίζουμε κουτσομπολεύοντας. Επειδή οι περισσότεροι έρχονται κατευθείαν στο Νοσοκομείο και δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχη στις προσυγκεντρώσεις, δεν θα υπάρξει προσυγκέντρωση. Όσοι έρθουν με μετρό, στάση Εθνική Άμυνα.

BAΣIKOI KANONEΣ:

  1. Την προηγούμενη μέρα εξοπλιζόμαστε με περίσσια φαντασία και φτιάχνουμε κάτι φαγώσιμο που θα φέρουμε μαζί μας ώστε να το μοιραστούμε με όλους τους παρευρισκόμενους. Δεν χρειάζονται πολλά, κανα τοστάκι, κανα πατατάκι, κανα χυμό, δες το χαλαρά σαν να πηγαίνεις Κυριακάτικο πικ νικ.
  2. Την ημέρα της Κυριακής τρώμε καλό πρωινό, πάμε ξεκούραστοι (όχι κατευθείαν από ξενύχτι με ξύδια....), πάμε ΧΑΛΑΡΑ ώστε να μην ανεβάσουμε πίεση.
  3. Όσοι είναι ή αισθάνονται ασθενείς ας μην δώσουν αίμα (ακόμα και απλό συναχάκι αν έχουν...) μπορούν όμως να έρθουν για παρέα.
  4. να θυμάστε πως δεν θα πρέπει να έχουμε πάρει φαρμακευτική αγωγή (ούτε ασπιρινούλα) για τις προηγούμενες 10 περίπου ημέρες.
  5. επίσης αν έχετε κάνει πρόσφατα εξαγωγή δοντιού, έχετε χτυπήσει τατουάζ, έχετε ταξιδέψει σε "επικίνδυνες" χώρες με μολυσματικές ασθένειες πάλι καλό θα ήταν να απέχετε.
 
Για όσους το σκέφτονται ή δεν θέλουν να δώσουν αίμα ή είναι η πρώτη τους φορά: Δεν χρειάζεται να δώσεις αίμα για να έρθεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να δώσεις ή να μην δώσεις καθόλου. Όμως είναι σημαντικό για όλους μας να έρθεις, να περάσεις μια βόλτα, να αλλάξεις δυό κουβέντες με όσους είναι εκεί, να μπεις κι εσύ στο "κλίμα" και να κρατήσεις παρεάκι σε όσους θελήσουν να δώσουν. Κι ίσως, κάποια επόμενη φορά να δοκιμάσεις κι εσύ.

Σας περιμένουμε για να στηρίξουμε τη μόνη Τράπεζα που δεν έχει λεφτά!

..::Facebook Event::..

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (2 ψήφοι)
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Υπενθύμιση: Αυτή τη Κυριακή είναι η μέρα αιμοδοσίας μας. Όποιος θέλει έρχεται στο ΓΝΑ Γεννηματάς και δίνει αίμα. Όσοι έχουν καρτελάκια να μην τα ξεχάσουν! Επιπλέον να θυμομαστε τον αριθμό της ομάδας μας που πρέπει να συμπληρώσουμε στην αίτηση για να είμαστε σίγουροι πως πάει στην ομάδα μας!

13931

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

για δες, για πότε έφτασε η ημερομηνία.....

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι
Εικόνα Ιπτάμενο Μυρμήγκι
Απών/απούσα

thumb up