18η Ποδηλατική Αιμοδοσία

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Φθινοπωριασε κι εμείς το βιολί μας, συνεχίζουμε τις ποδηλατικές μας αιμοδοσίες!

Η 18η Ποδηλατική Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο ΓΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 154.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τελευταίο χρόνο είχαμε πολύ μικρή προσφορά ενώ αντίθετα, συνεισφέραμε πολλές μονάδες αίματος, περισσότερες απ' όσες μαζέψαμε φέτος. Αν θέλουμε να συνεχίσει η ομάδα να υπάρχει, πρέπει να κάνουμε ένα "ΝΤΟΥ" κι αυτή τη φορά να μαζέψουμε όσες περισσότερες μπορούμε. Ας κινητοποιηθούμε, είτε την Κυριακή εκείνη, είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα κι ας δοκιμάσουμε να δώσουμε λίγο από το αίμα μας.

Θα συναντηθούμε στο κέντρο αιμοδοσίας και θα αράξουμε στα ξύλινα παγκάκια, δίπλα στα κυλικεία όπου θα κολατσίζουμε κουτσομπολεύοντας. Επειδή οι περισσότεροι έρχονται κατευθείαν στο Νοσοκομείο και δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχη στις προσυγκεντρώσεις, δεν θα υπάρξει προσυγκέντρωση. Όσοι έρθουν με μετρό, στάση Εθνική Άμυνα.

BAΣIKOI KANONEΣ:

  1. Την προηγούμενη μέρα εξοπλιζόμαστε με περίσσια φαντασία και φτιάχνουμε κάτι φαγώσιμο που θα φέρουμε μαζί μας ώστε να το μοιραστούμε με όλους τους παρευρισκόμενους. Δεν χρειάζονται πολλά, κανα τοστάκι, κανα πατατάκι, κανα χυμό, δες το χαλαρά σαν να πηγαίνεις Κυριακάτικο πικ νικ.
  2. Την ημέρα της Κυριακής τρώμε καλό πρωινό, πάμε ξεκούραστοι (όχι κατευθείαν από ξενύχτι με ξύδια....), πάμε ΧΑΛΑΡΑ ώστε να μην ανεβάσουμε πίεση.
  3. Όσοι είναι ή αισθάνονται ασθενείς ας μην δώσουν αίμα (ακόμα και απλό συναχάκι αν έχουν...) μπορούν όμως να έρθουν για παρέα.
  4. να θυμάστε πως δεν θα πρέπει να έχουμε πάρει φαρμακευτική αγωγή (ούτε ασπιρινούλα) για τις προηγούμενες 10 περίπου ημέρες.
  5. επίσης αν έχετε κάνει πρόσφατα εξαγωγή δοντιού, έχετε χτυπήσει τατουάζ, έχετε ταξιδέψει σε "επικίνδυνες" χώρες με μολυσματικές ασθένειες πάλι καλό θα ήταν να απέχετε.
 
Για όσους το σκέφτονται ή δεν θέλουν να δώσουν αίμα ή είναι η πρώτη τους φορά: Δεν χρειάζεται να δώσεις αίμα για να έρθεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να δώσεις ή να μην δώσεις καθόλου. Όμως είναι σημαντικό για όλους μας να έρθεις, να περάσεις μια βόλτα, να αλλάξεις δυό κουβέντες με όσους είναι εκεί, να μπεις κι εσύ στο "κλίμα" και να κρατήσεις παρεάκι σε όσους θελήσουν να δώσουν. Κι ίσως, κάποια επόμενη φορά να δοκιμάσεις κι εσύ.

Σας περιμένουμε για να στηρίξουμε τη μόνη Τράπεζα που δεν έχει λεφτά!

..::Facebook Event::..

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (2 ψήφοι)
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Υπενθύμιση: Αυτή τη Κυριακή είναι η μέρα αιμοδοσίας μας. Όποιος θέλει έρχεται στο ΓΝΑ Γεννηματάς και δίνει αίμα. Όσοι έχουν καρτελάκια να μην τα ξεχάσουν! Επιπλέον να θυμομαστε τον αριθμό της ομάδας μας που πρέπει να συμπληρώσουμε στην αίτηση για να είμαστε σίγουροι πως πάει στην ομάδα μας!

13931

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

για δες, για πότε έφτασε η ημερομηνία.....

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

thumb up

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

lots of likes for the manhattan girl of course!

Γουστάρω που μόνον ο κουρσάς στην αρχή και ο ντελιβεράς στη μέση έχουν ταχύτητες!
Οι άλλοι όλοι με το μαχαίρι στα δόντια....
Εκτός κι αν ο ποιητής εννοεί ότι έχουν πίσω κέντρο με εσωτερικές, οπότε πάσο.
smile

Καλή επιτυχία την Κυριακή!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

το ότι κανείς δεν έχει φρένα δεν σε ενόχλησε????????

[το μαχαίρι δεν είναι στα δόντια. Όταν είσαι χωρίς φρένα, το μαχαίρι είναι πιο χαμηλά και από πίσω...!!!! χχαχαχχαχα]

 

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Θαμπώθηκα ο άντρας από το Manhattan girl και δεν βλέπω μπροστά μου απ' ό,τι φαίνεται...lol

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Ν' αφήσεις την Manhatan girl στην ησυχία της γιατι θα θυμώσει η San Fransiscan η οποία παρεπιπτόντως με ειδοποίησε πως θα κατέβει κι αυτή!

Όχι φιξ, μόνο κόντρα!

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Ωχ νόμιζα ότι δεν θα ρχοταν η San Frangiscan. Μου είχε πει ότι θα πάει γιόγκα.

Αν είναι έτσι δεν με παίρνει.  Αν με πιάσει με την Μανχάταν κάηκα. 

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
(για όσους δεν έχουν ξαναρθει στις αιμοδοσίες μας)

Αν θες να δοκιμάσεις να δώσεις αίμα αύριο, σήμερα το βράδυ μην πιεις πολύ, ένα-δυό μπύρες και στοπ. Κοιμήσου καλά και το πρωί φάε ένα γερό πρωινό. Αν θες, ετοίμασε κανα σάντουιτς ή πάρε κανα χυμό μαζί ώστε να φας κατι μετά την αιμοδοσία αν και υπάρχει και κυλικείο.

Αν έρθεις με ποδήλατο, φρόντισε να έρθεις χαλαρός κάνοντας ήπια άσκηση. Μετά την αιμοδοσία άραξε μαζί μας για τουλάχιστον μια-δυό ώρες. Φρόντισε επίσης να φύγεις χαλαρός και με καλή διάθεση χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου. Τα ίδια λίγο πολύ και αν προτιμήσεις να έρθεις με ΜΜΜ ή δικό σου μέσο. Φυσικά μπορείς να έρθεις χωρίς σκοπό να δώσεις αίμα, απλά για την παρέα ή για να ρωτήσεις σχετικά με την αιμοδοσία (ή τα ποδήλατα).

Αν αποφασίσεις να δώσεις, θυμήσου να γράψει στο έντυπο που συμπληρώνουμε πως δίνεις ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για την Ομάδα ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ με αριθμό μητρώου 13931. Πρέπει να έχει μαζί απαραίτητα ταυτότητα και να ξέρεις τον ΑΜΚΑ σου. Αν έχεις ΚΑΡΤΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ, μην τη ξεχάσεις!

Οι συνήθεις αιμοδότες είμαστε εκεί απο τις 10 το πρωί περίπου μέχρι τουλάχιστον τις 2 το μεσημέρι. Θα μας βρεις είτε στο κέντρο αιμοδοσίας, είτε στα ξύλινα καθίσματα στα κυλικεία (ρώτα κάποιον εργαζόμενο για τα κυλικεία στο ΚΟΦΚΑ) όπου παρκάρουμε τα ποδήλατα και πάντα κάποιος απο μας τα προσέχει.

Ελπίζουμε να σε δούμε εκεί!