2η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 26 Μαίου

220 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...ήταν ότι ναι μεν έχουμε παρακαταθήκη αρκετές φιάλες αίμα, αλλά όταν παρουσιαστεί ανάγκη δεν μπορούμε να τις πάρουμε όλες ή τουλάχιστον όσες θέλουμε εμείς. Υπάρχει δηλαδή ένα πλαφόν στη ζήτηση φιαλών ανά περίπτωση.
Το πρόβλημα αυτό λύνεται εάν δημιουργήσουμε διαφορετικές ομάδες αιμοδοσίας σε διαφορετικά νοσοκομεία. Με αυτή τη μέθοδο εάν παρουσιαστεί ανάγκη δίνεις πχ 4 φιάλες από το ένα νοσοκομείο και 4 από το δεύτερο και αυτός που τις χρειάζεται παίρνει 8.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
.... αλλά εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία και σας εμπιστεύομαι σε ότι αποφασίσεται.

ego tha ertho KAI se auti tin aimodosia me to NEO apoktima mou
(synexizei o Vass )

Kala re paidia de legame kiollas na fonaxoume emeis autous na mas pioun to aima? (bebaia etsi den tha kanoume to boltaki mas)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Πόσες φιάλες έχουν μαζευτεί?

αν θυμάμαι καλά κάπου 20 (από 10 σε κάθε αιμοδοσία)

Vasscott wrote:
Είναι τόσες πολλές για να δικαιολογεί να ανοιχτεί και 2η τράπεζα?

... προσωπικά θεωρώ πως όχι. Θα μπερδευτεί ακόμα περισσότερο το πράγμα.

Vasscott wrote:
Όπότε λέμε για 29/9? Είχε πέσει και μια ιδέα για 6/10.

...εχχμμμ.. τελικά βλέπω να λείπω το συγκεκριμένο ΣΚ. Μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου για 6/10?
.....[/quote]

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

tkant wrote:
...ήταν ότι ναι μεν έχουμε παρακαταθήκη αρκετές φιάλες αίμα, αλλά όταν παρουσιαστεί ανάγκη δεν μπορούμε να τις πάρουμε όλες ή τουλάχιστον όσες θέλουμε εμείς. Υπάρχει δηλαδή ένα πλαφόν στη ζήτηση φιαλών ανά περίπτωση.
Το πρόβλημα αυτό λύνεται εάν δημιουργήσουμε διαφορετικές ομάδες αιμοδοσίας σε διαφορετικά νοσοκομεία. Με αυτή τη μέθοδο εάν παρουσιαστεί ανάγκη δίνεις πχ 4 φιάλες από το ένα νοσοκομείο και 4 από το δεύτερο και αυτός που τις χρειάζεται παίρνει 8.

Ήταν ξεκάθαρη και η αρχική σου απάντηση Θ. και κατάλαβα ποιό ήταν το θέμα και γι' αυτό λέω ότι στηρίζομαι στη δική σας εμπειρία ότι αποφασίσεται.
Ας οριστικοποιηθεί αρχικά η ημερομηνία λοιπόν και βλέπουμε και για το νοσοκομείο.
Κι εγώ μέσα και για 6/10. Ίσως και καλύτερα να ενημερωθεί ο κόσμος πιο χαλαρά.
Όταν αποφασίσεται, ανοίξτε ξεχωριστό θέμα.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Roul wrote:
Vasscott wrote:
.... αλλά εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία και σας εμπιστεύομαι σε ότι αποφασίσεται.

ego tha ertho KAI se auti tin aimodosia me to NEO apoktima mou
(synexizei o Vass )

Μα γι' αυτό και πρέπει να γίνονται 3 αιμοδοσίες το χρόνο, διαφορετικά ο Παύλος, ο Glass, εγώ και κάποιοι άλλοι θα έχουμε περίσσευμα σε ποδήλατα!

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Ftiaxnetai eseis na agorazoyme emeis.
Gia tin ora anameno to chesini ektos an anatrapei to apotelesma sto 90 apo to kokkino columbus.

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Είμαι μέσα και για τις δυο ημερομηνίες!

Χάρη για το chesini το δικό μου δεν ξέρω, αλλά κάτι..... Ιταλοί παρουσίασαν πρόσφατα ένα στο θέμα με τίτλο pinarello vs chesini.... Οπότε δες αυτό.....

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Τι λέτε, δεν κλείνουμε την ημερομηνία αν προγραμματιζόμαστε σιγά σιγά και να ενημερώνετει και ο κόσμος?
Λέμε για 6/10 τελικά?

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Λέμε για 6/10 τελικά?

Ψηφίζω ΝΑΙ!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

6/10 να έχει δροσίσει κιόλας

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

tkant wrote:
6/10 να έχει δροσίσει κιόλας

... και μια που με δημοκρατικές διαδικασίες θα φορτωθείς το τεχνικο-εικαστικό μέρος της οργάνωσης (είχες κάνει καλή δουλειά την προηγούμενη φορά και περνάμε σε απευθείας ανάθεση), μπορείς να ανοίξεις και το ανάλογο θέμα.
Ευχαριστώ

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...ότι θα ήταν προτιμότερο να γίνει ένας ανοικτός διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου και με διαφανείς διαδικασίες να μπορέσουμε να καταλήξουμε στο ιδανικότερο σχέδιο για τη διαφημιστική καμπάνια........

...... καλά, καλά, εντάξει. Μη με λοξοκοιτάς. Θα κάνω τις διορθώσεις στο αφισάκι και θα κάνω αύριο την ανάρτηση.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Έχει προβλεφθεί και στην προηγούμενη σύμβαση έχει συμπερηληφθεί παράγραφός για τη δυνατότητα ανανέωσης για μια ακόμα φορά, χωρίς διαγωνισμό. Οι γνωστές σε όλους διδικασίες...
Οπότε νομικά είμαστε κατοχειρωμένοι και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
Η αμοιβή (στο 100%) φυσικά θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου (δλδ στις 6/10) και θα αφορά στα ανάλογα τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ανάρτηση θα γίνει αύριο και όχι σήμερα γιατί ξεκινάμε ήδη με καθυστερήσεις στα παραδοτέα αλλά νομίζω η σύμβαση το έχει προβλέψει κι αυτό και έχει ορίσει τις ανάλογες ρίτρες σε κολοκυθόπιτα.
Ευχαριστούμε πολύ!!! και προσβλέπουμε και σε μολλοντική συνεργασία.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Έχει προβλεφθεί και στην προηγούμενη σύμβαση έχει συμπερηληφθεί παράγραφός για τη δυνατότητα ανανέωσης για μια ακόμα φορά, χωρίς διαγωνισμό. Οι γνωστές σε όλους διδικασίες...
Οπότε νομικά είμαστε κατοχειρωμένοι και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
Η αμοιβή (στο 100%) φυσικά θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου (δλδ στις 6/10) και θα αφορά στα ανάλογα τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ανάρτηση θα γίνει αύριο και όχι σήμερα γιατί ξεκινάμε ήδη με καθυστερήσεις στα παραδοτέα αλλά νομίζω η σύμβαση το έχει προβλέψει κι αυτό και έχει ορίσει τις ανάλογες ρίτρες σε κολοκυθόπιτα.
Ευχαριστούμε πολύ!!! και προσβλέπουμε και σε μολλοντική συνεργασία.

εσύ ο μικρός... ναι εσένα από πάνω λέω....
Έχεις ξεφύγει.
Στην ερχόμενη αιμοδοσία μήπως να σου βάλουμε μια φιάλη αντί να δώσεις εσύ αίμα?
.... γενικά μιλώντας..... νιώθεις καλά??
.
.
.
.
.
.
.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Στην ερχόμενη αιμοδοσία μήπως να σου βάλουμε μια φιάλη αντί να δώσεις εσύ αίμα?

Ναι παρακαλώ πολύ αλλά θα ήθελα να είναι του ghandee συγκεκριμένα!

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Καποιοι μαλλον κοιτανε τις ημερομηνιες που δεν μπορω και τις οριζουν, ετσι????

Ετσι μου την κανατε και στις δυο προηγουμενες. Να δω σε ποια θα καταφερω να ειμαι και εγω.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Ρε παιδιά, κατανοώ ότι μας απασχολούν πολύ σοβαρότερα θέματα στο φόρουμ αυτή την περίοδο αλλά μην αφήνουμε στην άκρη και τις δευτερεύουσες δράσεις.
Να το ανοίξω εγώ αν είναι να τρέχει σα θέμα και βλέπουμε μετά για αφήσες κλπ.
Μας έχει μείνει λιγότερο από μήνας...

Συγνώμη αν έχω γίνει κουραστηκός.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Ρε μανια που εχουν καποιοι με τα αιματα....

Vale
Απών/απούσα

ghandee wrote:
Ρε μανια που εχουν καποιοι με τα αιματα....

Ναι ρε φίλε.
Κατακόκκινο αίμα, Ορθόδοξο.

Σημ. Θα πείσω τον Μπαμπίνο7 να έρθουμε (θα βρεθούμε Κορυδαλλό για λεπτομέρειες).

Σημ.2 Αυτό το σχόλιο θα εξαφανιστεί, απ' τα σκοτεινά κέντρα του φόρουμ, ως άσχετο γηπεδικό.
.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

- Θα βάλουμε τηλέφωνο επικοινωνίας;
- Το μέρος και η ώρα ισχύουν τα ίδια έτσι;
- Την πίσω όψη την αφήνω ως έχει, σωστά;

Σίγουρα καταλάβατε όλοι ότι πρόκειται για ερωτήσεις κωλυσιεργίας από μέρους μου, αλλά κάνετε ένα κόπο να απαντήσετε.

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Όσον αφορά το τηλέφωνο, νομίζω πως αρκεί της αιμοδοσίας κυρίως για "τεχνικές" ερωτήσεις. Άλλωστε η διαδρομη είναι γνωστή και η ώρα προκαθορισμένη, ειδάλλως, τηλέφωνο στο τηλέφωνο θα ξεκινήσουμε την επομένη...

Φτιάξε το αφισσάκι και παρακαλώ πολύ να αναφέρεις τα ντολμαδάκια...

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

tkant wrote:

Σίγουρα καταλάβατε όλοι ότι πρόκειται για ερωτήσεις κωλυσιεργίας από μέρους μου, αλλά κάνετε ένα κόπο να απαντήσετε.

- Όχι
- Ναι
- Ναι
Σημείωση: Εκφράζω προσωπικές απόψης.
Θα μου απαντήσει όμως κάποιος ποιοι είναι οι διχειριστές της αιμοδοσίας.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

tkant wrote:

- Όχι
- Ναι
- Ναι
Σημείωση: Εκφράζω προσωπικές απόψεις, αλλά και τις απόψεις του Vasscott (... τραβάτε κανα ζόρι...??????)
.
.
.

Έλα, τα ίδια με τις άλλες δυό φορές. Συνταγή επιτυχίας λέμε.....
Πάμεεεεεε......

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Εγω είμαι εκτός για 6/10.
have fun
θα φτιάξουμε άλλη ημερομηνία για αυτούς που δεν γουστάρουν να ερθουν μαζί σας.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Τα πράγματα είναι πιο απλά.
Η ημερομηνία / ραντεβού μπαίνει για να τσιγκλίσουμε κόσμο, να πάμε μαζικά, να υπάρχει δυναμικότητα (και φυσικά για το τσιμπούσι μετά.... χεχεχε)

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ να πάει άλλη ημερομηνία, στο ίδιο Νοσοκομείο, στην ίδια μονάδα αιμοληψίας και να δώσει αίμα, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ.gr".
Και μετά ας στείλει και ένα ΠιΜι με τα στοιχεία του / ημερομηνία κλπ, ώστε να εχουμε και ένα κοντρόλ από εδώ (από το φόρουμ).

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Ρίξτε μια ματιά
Μπροστά όψη
Πίσω όψη (ως έχει)

Να ρωτήσω κάτι. Τώρα εγώ που έφτιαξα το αφισάκι, είμαι ο διαχειριστής του αφισακίου;

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Ναι... κανόνισε να λείπεις... θα πάρω τη σέλα και θα στη βάλω... στην άκρη για όποτε σε δω.
Αυτό ήταν για π.μ. αλλά βαρέθηκα.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
tkant wrote:

- Όχι
- Ναι
- Ναι

Ελα το καινουργιο τοπικ σιγα σιγα, μη λερωνουμε συνεχεια το παλιο.
ΠΑΜΕΕΕΕ....

Αυτη τη φορα ΚΑΙ θα τηλεφωνησουμε απο πριν να ειδοποιησουμε και θα παμε κι απο κει και θα τους το υπενθυμιζουμε ΚΑΙ τη τελευταια βδομαδα. Θα τους πρήξουμε κανονικα!

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

tkant wrote:
Πίσω όψη (ως έχει)...

Ναι, ενώ η μπροστά άλλαξε πολύ!!!
Μια χαρά είναι. Είπαμε, ότι δουλεέυει δεν το πειράζουμε.
Τώρα πρέπει να φτιάξεις ένα λογαριασμό που να λέγεται afisa_aimodosias και να τον διαχειρίζεται μια ομάδα και να σταματήσει επιτέλους η διαβούλευση για την αφήσα μέσα από εδώ αλλά να ορίσουμε συνέλευση.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα
contact