AFRICA BIKE 2.0/3.0

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Για περισσότερες πληροφορίες για το AFRICA PROJECT επισκεφθείτε το www.konabiketown.com
Βασικά είναι άλλο ένα πρόσχημα για να πουλήσουν περισσότερα ποδήλατα,να τραβήξουν πελάτες να πλήξουν ανταγωνιστές και να φουσκώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Αν παραβλέψουμε το παραπάνω και συνεχίσουμε να μασάμε κουτόχορτο,τι μπορούμε να κάνουμε......
Για κάθε 2 AFRICA BIKES που πωλούνται,η εταιρεία κατασκεύης θα χαρίζει 1 σε άπορους,ανάπηρους κατοίκους της Αφρικής και κυρίως σε ιατρικούς επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στην Αφρική μοιράζοντας φάρμακα στον διασπαρτό Αφρικανικό πληθυσμό.
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΣΚΕΛΕΤΟΣ-CHROMOLY,διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μία ή τρείς ταχύτητες,χρώμα μόνο μαύρο,τιμές299ευρώ και 345ευρώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

.........για ένα νέο ξεκίνημα.

WORLD BICYCLE RELIEF

97085

Wicca
Απών/απούσα

Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Αφού αυτές οι εταιρίες είναι τόσο φιλάνθρωπες, γιατί δεν μοιράζουν έτσι και αλλιώς τα ποδήλατα σε αυτό τον τόσο φτωχό κόσμο στην Αφρική, ( ή οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη) αλλά μεταβιβάζουν την "φιλανθρωπία" τους στους πελάτες τους;

Άσχετο, ( αλλά όχι και τόσο) είναι και αυτό το "όλοι μαζί μπορούμε" όπου η Ελληνική εκκλήσία, η οποία δεν φορολογείται και έχει ακαταμέτρητη περιουσία, μαζί με τα σούπερ μάρκετς, τα οποία καθορίζουν με σχεδόν μονοπωλιακές τακτικές τις τιμές στην αγορά καλούν τον κόσμο να πληρώσει τα τρόφιμα για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής με μελό ραδιοφωνικά μηνύματα. Στο τέλος της μέρας οι κερδισμένοι είναι πάλι εκείνοι, αφού ούτε οι ίδιοι ξοδεύονται, και τους φιλάνθρωπους παριστάνουν, και ενίοτε διαφημίζονται και ανεβάζουν και τα κέρδη τους... Δώσε μου φτωχέ δηλαδή, να μη σου μοιάσω..

contact