Ασφαλές Δίκτυο Ποδηλατόδρoμων ΤΩΡΑ

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Υπογράφουμε και διεκδικούμε την άμεση κατασκευή προστατευμένου πλήρους δικτύου ποδηλατόδρομων, διπλής κατεύθυνσης (κατά προτεραιότητα) ή μονής, ασφαλτοστρωμένων, αποκλειστικής χρήσης, με μόνιμη διαχωριστική νησίδα μεγάλου ύψους για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης και κίνησης άλλων οχημάτων [1] [2]. Υπογράψτε διαδικτυακά:

 www.change.org/p/ασφαλές-δίκτυο-ποδηλατόδρομων-τώρα/

--- ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ---
Επιπλέον διεκδικούμε με πολλαπλές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Γραφείο Πρωθυπουργού, και άλλα κέντρα λήψης αποφάσεων.
πληροφορίες: www.gymnosophy.gr/2018/05/safe-cycling-network-now.html
fb πολυ-εκδήλωση: www.facebook.com/events/604192389948393/

 

fb εκδήλωση Ασφαλές Δίκτυο Ποδηλατόδρομων Τώρα
www.facebook.com/events/604192389948393/

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ
Προτείνουμε πολλαπλές ποδηλατοπορείες διαμαρτυρίας σε κάθε πόλη που θα ξεκινούν από κάποιο σημείο της πόλης, και μετά από μικρή διαδρομή, θα καταλήγουν σε κάποιο κέντρο λήψης αποφάσεων για μια ώρας παράσταση. Αν θέλετε να συμμετέχει η συλλογικότητα σας επικοινωνήστε με το info@gymnosophy.gr

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Γεια χαρά,

ας γίνουνε πραγματικότητα τ´όνειρά μας....

Σας εύχομαι κάθε καλό

s-p3ci4L-K
Εικόνα s-p3ci4L-K
Απών/απούσα

Υπεγράφη, άιντα να ειδούμε. Σιγά σιγά θα γίνουμε συνείδηση.

ebersi
Εικόνα ebersi
Απών/απούσα

Ατσα οι Θεσσαλονικείς! Κοντεύουν τις 2000 υπογραφές.

terzo
Απών/απούσα

Υπογράφουμε Νέο Ψήφισμα 2019, για την άμεση κατασκευή προστατευμένου πλήρους δικτύου ποδηλατόδρομων σε όλα τα αστικά κέντρα, που ενώνουν τις γειτονιές μεταξύ τους, με το κέντρο και τους όμορους δήμους, καθώς και υπεραστικούς και Ευρωπαϊκούς ποδηλατόδρομους. Διεκδικούμε διάδρομους ποδηλάτων αποκλειστικής κίνησης, διπλής κατεύθυνσης, ασφαλτοστρωμένων, με νησίδα διαχωρισμού ή κράσπεδο, και φυσικά εμπόδια για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης και κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων σε αυτούς.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ www.gymnosophy.gr/safe-cycling-network-now

Το προηγούμενο ψήφισμα συγκέντρωσε περισσότερες από 5.900 υπογραφές εδώ www.change.org/p/ασφαλές-δίκτυο-ποδηλατόδρομων-τώρα και τώρα συνεχίζουμε πανελλαδική καμπάνια σε νέα πλατφόρμα!

www.gymnosophy.gr

contact