Για την αντιρατσιστική ποδηλατοπορεία

233 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

christopanagia wrote:

...οπως καταλαβαινεις τυπε εχουμε να φαμε πολυ αντον....

για το τομάρι μου κ μόνο μιλώντας christo δικαιολογώ απόλυτα -σχεδόν- gmw glassicon scrabler κ διαχείριση. εδώ που τα λέμε εξάλειψη ομόλογη πακιστανού χρειάζομαι. κ ποδηλατοπορείας άνευ

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:
TheGlassIcon wrote:
Κάνατε τον κόπο να καταλάβετε τι είναι και τι κάνει το πρόσθετο?

Όχι.

Το πρόσθετο επιτρέπει σε ένα χρήστη να επιλέγει να μην εμφανίζονται για ΑΥΤΟΝ τα μηνύματα άλλου χρήστη. Δεν σβήνει μηνύματα, ούτε αφερεί το δικαίωμα από κάποιον να γράφει.

Γκε γκε?

Κανεις δεν σου κολλησε τα μουτρα στην οθονη για να διαβασεις τα μυνηματα των αλλων. Ειναι σαν βριζεις και να αφοριζεις την τιβι ενω μπορεις καλιστα να μην την ανοιγεις. Επιλογη σου ειναι, και στα πιο απλα πραγματα τσοπανη χρειαζεστε.

@kynhgos77
Λίγο ατυχές το παράδειγμα : Το σωστό παράδειγμα θα ήταν να μπορούσες στην τιβι να πατάς ένα κουμπί (καλή ώρα σαν αυτό το ignore user που εννοεί ο TheGlassIcon) και να μπορείς να δείς μια ταινία πχ. χωρίς διαφημίσεις και άλλες προσταγές του τι πρέπει να κάνεις, να αγοράσεις και να αισθανθείς.

Μη ξεχνάμε όμως, οτι το φορουμ είναι μια virtual κοινότητα, και οι οποιεσδήποτε πράξεις δεν μπορεί να παραλληλίζονται με τις πραγματικές μας σχέσεις και ενέργειες. Οσοι γνωρίζονται μεταξύ τους, ξέρουν πολύ καλά οτι συχνά υπάρχει τεράστια διάσταση μεταξύ του πραγματικού και του αβαταρισμένου ατόμου - σε βαθμό να μη πιστεύει κανείς τα μάτια του...
Αλίμονο αν ένα delete ή ignore ενός ανεπιθύμητου συνομιλητή, ισοδυναμούσε και με την πραγματική γήινη εξαφάνισή του!

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

lyhadj wrote:

Λίγο ατυχές το παράδειγμα : Το σωστό παράδειγμα θα ήταν να μπορούσες στην τιβι να πατάς ένα κουμπί (καλή ώρα σαν αυτό το ignore user που εννοεί ο TheGlassIcon) και να μπορείς να δείς μια ταινία πχ. χωρίς διαφημίσεις και άλλες προσταγές του τι πρέπει να κάνεις, να αγοράσεις και να αισθανθείς.

σωστό κ αυτό! (αν τολμάω ας διαφωνήσω ο χέστης)

VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
kynhgos77 wrote:
TheGlassIcon wrote:
Κάνατε τον κόπο να καταλάβετε τι είναι και τι κάνει το πρόσθετο?

Όχι.

Το πρόσθετο επιτρέπει σε ένα χρήστη να επιλέγει να μην εμφανίζονται για ΑΥΤΟΝ τα μηνύματα άλλου χρήστη. Δεν σβήνει μηνύματα, ούτε αφερεί το δικαίωμα από κάποιον να γράφει.

Γκε γκε?

Κανεις δεν σου κολλησε τα μουτρα στην οθονη για να διαβασεις τα μυνηματα των αλλων. Ειναι σαν βριζεις και να αφοριζεις την τιβι ενω μπορεις καλιστα να μην την ανοιγεις. Επιλογη σου ειναι, και στα πιο απλα πραγματα τσοπανη χρειαζεστε.

@kynhgos77

Μη ξεχνάμε όμως, οτι το φορουμ είναι μια virtual κοινότητα, και οι οποιεσδήποτε πράξεις δεν μπορεί να παραλληλίζονται με τις πραγματικές μας σχέσεις και ενέργειες. Οσοι γνωρίζονται μεταξύ τους, ξέρουν πολύ καλά οτι συχνά υπάρχει τεράστια διάσταση μεταξύ του πραγματικού και του αβαταρισμένου ατόμου - σε βαθμό να μη πιστεύει κανείς τα μάτια του...
Αλίμονο αν ένα delete ή ignore ενός ανεπιθύμητου συνομιλητή, ισοδυναμούσε και με την πραγματική γήινη εξαφάνισή του!

για αυτό το λόγω υπάρχει η συνδρομιτική τηλεόραση..και για αυτό είναι και τόσο ακριβή...κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα.

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
...

αλίμονο ή δυστυχώς που δεν ισχύει? εκφράσου ελεύθερα άνθρωπε μου

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Aigeas wrote:
Αλλα ξέχασα οτι όποιος δεν σας "κάνει" (reterted-xristopanagia κ.α) η έστω γράφει λίγο διαφορετικα,πέφτεται επάνω του (σαν καλά χριστιανά που είσαστε) να τον φάτε...και αν δεν τα καταφέρεται τοτε πάλι σαν καλά χριστιανά ζητάτε απο την Ιερά Εξέταση (podilates.gr) να τους πετάξετε στη Πυρα!!!

ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ?????

ΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ!!!!!

Αν κι εσυ εκτός από σιχτιροκραυγές έχεις άποψη εξήγησέ μας ποια διαφορετικότητα δεν υπερασπιζόμαστε. Γιατί μπορεί εσύ να την βρίσκεις να διαβάζεις όλη την ώρα χρήστες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να "χωθούν", να κάνουν hate posts και να τρολλάρουν συνέχεια αλλά εμένα με προσβάλλει. Δεν ζητήθηκε η διαγραφή κανενός αλλά ένα κουμπάκι που πατώντας το π.χ. δεν θα συγχίζεσαι εσύ όταν διαβάζεις εμένα (παράδειγμα έφερα για να μην αναφέρω χρήστες που μπορεί εσένα να σου είναι αγαπητοί αλλά εμένα πάλι όχι).

Και μπορεί να μη σ αρεσουν τα πολλά κουμπάκια αλλά μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει ο σεβασμός στη διαφορετικότητα από την ανάγκη να αποστρέψεις το βλέμμα σου από όσους προτείνουν το χλευασμό της διαφορετικότητας?

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

retarded_crew wrote:
christopanagia wrote:

...οπως καταλαβαινεις τυπε εχουμε να φαμε πολυ αντον....

για το τομάρι μου κ μόνο μιλώντας christo δικαιολογώ απόλυτα -σχεδόν- gmw glassicon scrabler κ διαχείριση. εδώ που τα λέμε εξάλειψη ομόλογη πακιστανού χρειάζομαι. κ ποδηλατοπορείας άνευ

...θελουν να ξεβρωμισουν το σαιτ τυπε ,οπως η χρυση αυγη που θα ξεβρωμισει τη χωρα...

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

christopanagia wrote:

...θελουν να ξεβρωμισουν το σαιτ τυπε ,οπως η χρυση αυγη που θα ξεβρωμισει τη χωρα...

γούστο τους κ καπέλο τους christo κ εγκαθιδρυμένο απ το δημοκρατικό μας σύνταγμα δικαίωμα τους. τον παραλληλισμό σου σε καμμιά περίπτωση δεν ασπάζομαι. δεδομένου πως ακόμα εν ζωή κ αρτιμελής κ μωλώπων πετεχειών κ αιματωμάτων άνευ

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

πάντως ρε παιδιά, δε νομίζω να πρέπει να ΄χει κανείς παράπονο με το συγκεκριμένο forum. O καθένας από εμάς λέει το κοντό του και το μακρύ του απόλυτα ελεύθερα, σπάνια διαγράφονται πόστς (υποθέτω ότι περιέχουν βρισιές, σπάνια τα προλαβαίνω).

Παρ΄όλα αυτά όταν κάποιος ενοχλείται και το λέει, τότε από όλους διαμαρτύρονται περισσότερο αυτοί που κάνουν χρήση της ελευθερίας λόγου πέρα από κάθε μέτρο.

gmw
Απών/απούσα

Απορώ τοσο με το θράσος που εχουν εδώ μέσα κάποιοι και προσπαθούν να ΠΛΑΣAΡΟΥΝ το άσπρο ως μαύρο ..
Και μετά τα ίδια ατομα ψάχνουν να βρουν πως διάολο αυτός ο τόπος πηγε κατα διαόλου ...

Ο νοών νοείτω ...

Ntimitris
Απών/απούσα

τα κουμπακια και τα ξεκουμπακια, ειναι στο κλιμα οτι μας κατεβηκε ειπαμε.
..
Ενα μυστικο: αν σας ενοχλει ο τροπος που γραφει καποιος,
διπλα απο το κειμενο του, εμφανιζεται το ονομα και το αβαταρ του,
πριν διαβασετε το σχολιο, τα κοιτατε, και προσπερνατε το σχολιο, τοσο απλο, οσο το να αλλαζεις καναλι στις διαφημισεις.
ΥΓ ο ρεταρντεντ δεν τρολαρει (αν υπαρχει ορισμος),γραφει διαφορετικα, σκιτσοποιημενα, χωρις να απαιτει απαντηση ή να σχοληθειτε μαζι του, οπως γουσταρουν οι τρολερς
ΥΓ2 :
-(μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...............γκε γκε?)
-(μαυροι γουρουνια δολοφονοι................ουγκ)
ενα νομισμα 2 πλευρες

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...κι οι κοντρες μεταξυ μελων στο προγραμμα ειναι ,ειδικα σε θρεντ με πολιτικο η αθλητικο προσανατολισμο ,νομιζω οτι αυτοι που το παιζουν "κοσμιοι" ειναι οι μεγαλυτεροι υποκριτες...

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
...νομιζω οτι αυτοι που το παιζουν "κοσμιοι" ειναι οι μεγαλυτεροι υποκριτες...

δηλαδή υποκρίνονται κοσμιότητα; Υποκρίνονται σεβασμό; Τι εννοείς λέγοντας «μεγαλύτεροι υποκριτές »;

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

diopan wrote:
christopanagia wrote:

δηλαδή υποκρίνονται κοσμιότητα; Υποκρίνονται σεβασμό; Τι εννοείς λέγοντας «μεγαλύτεροι υποκριτές »;

Εσυ για παραδειγμα.
Ενω δειχνεις πραος και ατομο της λογικης
και οτι δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο,
εχω πληροφοριες οτι διοικεις στρατιες οπαδων
που καθε Κυριακη παιζουν ξυλο
μονο και μονο για να κερδισει η οργανωση σου
και να βγαζεις 42.568,- ευρω καθε αγω-νηστικη
(75.367,60 οταν εχει derby - το αλλο, οχι το χρυσο της ΙΟΝ)

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

ghandee wrote:
Εσυ για παραδειγμα.

Ναι ε; σοβαρά; και από που παρακαλώ έχεις αυτές τις πληροφορίες; ε;
Λάθος σε πληροφορήσανε.
Ακούς εκεί, κάθε Κυριακή. Εγώ τις Κυριακές πάω εκκλησία.

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

diopan wrote:
ghandee wrote:
Εσυ για παραδειγμα.

Λάθος σε πληροφορήσανε.

από πότε οι διαχειριστές απαγόρεψαν σοκολατοφαγία στην εκκλησία να πάρει

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

diopan wrote:

Λάθος σε πληροφορήσανε.

Αποκλειεται, αφου μιλαω με το Θεο

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

diopan wrote:
christopanagia wrote:

...εν ολοιγοις θεωρω οτι επειδη σε καποιους ξυνιζουν αυτα που γραφω και απαξιωντας να κανουν διαλογο το παιζουν μπατσοι χαρακτηρηζοντας τρολλ οποιον θεωρουν οτι τους χαλαει τη "σουπα" ,ισως θελουν να κανουν το σαιτ εκκλησια ,δεν ξερω ,αλλα οσο δικαιωμα εχουν αυτοι αλλο τοσο εχω και γω ,ολοι κρινομαστε απο τα γραφομενα μας ,εγω τουλαχιστον δειχνω ποιος ειμαι ,οτι γραφω το πιστευω 100 % ,εξαλλου με τους μισους απο εδω μεσα εχουμε γνωριστει στους φ.τ.π. και μπορω να πω οτι μου αφησαν πολυ καλο βαιμπ ,απλως εχουμε διαφορετικη αποψη για τη ζωη ,αλλα ετσι ειμαι και με τους φιλους μου ,στο κατω κατω εδω μεσα ειμαστε ολοι ισοι αλλα οχι ιδιοι αυτη ειναι η δημοκρατια ,ας μαθουν να ζουν με το αντιθετο τους...

arxelaos
Απών/απούσα

Shuar_012 wrote:
Τι να πω ρε παιδιά...Οι μόνοι άνθρωποι που θα τους κακοφαινόνταν το σύνθημα "μπάτσοι τιβί νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" είτε ανήκουν στις τρεις παραπάνω κατηγορίες ή είναι άτομα που εχουν τα ίδια συμφέροντα με άτομα τύπου μπόμπολα,αναστασιάδη,πρετεντέρη,χατζηνικολάου,300βουλευτών της βουλής,κατοίκους της Πολιτειάς και της Εκάλης

Το ποιοί ζουν στα βόρεια προάστεια το ξέρουν πια και οι πέτρες.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι που δε ζούμε σε χάι κλας γειτονιές με ιδιωτική security βασιζόμαστε στην αστυνομία να μας προστατεύσει. Αν δε σας αρέσει αυτό κύριοι αναρχικοί φτιάξτε δικό σας σώμα αμέσου δράσεως που θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Έτσι οι πολίτες θα πάψουν να έχουν ανάγκη και να δείχνουν ευγνωμοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

Απορώ με τους άσχετους με τον "επαναστατικό" χώρο που παρασύρθηκαν και κατέβηκαν στην πορεία. Δεν τον ξέρατε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από πολιτικές ομάδες;

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

arxelaos wrote:

Απορώ με τους άσχετους με τον "επαναστατικό" χώρο που παρασύρθηκαν και κατέβηκαν στην πορεία. Δεν τον ξέρατε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από πολιτικές ομάδες;

Ευτυχως εγω τη γλιτωσα.
Ημουν αρρωστος και δε κατεβηκα.
Αληθευει οτι μετα ακολουθησε
ομαδικη αυτοκτονια σε φαρμα θρησκευτικοπολιτης σεχτας;

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

ghandee wrote:

Αληθευει οτι μετα ακολουθησε
ομαδικη αυτοκτονια σε φαρμα θρησκευτικοπολιτης σεχτας;

υπερβολές. σε εθελοντική βάση οι αυτοκτονίες κ σύμφωνα με τις ψιλοπιεστικές είν η αλήθεια υποδείξεις addonινστρουχτόρων. για το καλό της ανθρωπότητας πάντα

podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Ορισμένα από αυτά που ακούστηκαν, από την ουρά της ποδηλατοπορείας, δε μας εκφράζουν. Κι αυτό γιατί θεωρούμε αφενός ότι ήταν εκτός του πλαισίου που είχαμε θέσει με το κείμενό μας και αφετέρου ότι δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του ποδηλάτου. Υπάρχει ίσως και δική μας ευθύνη λόγω ελλιπούς προετοιμασίας.

podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

πως πρέπει, επιθυμούμε κλπ να λειτουργεί, παρακαλούμε να ανοίξει άλλο θρεντ, στη θεματική του φορουμ "στήσιμο του ιστοχώρου" http://www.podilates.gr/forum/9

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

arxelaos wrote:

Οι υπόλοιποι άνθρωποι που δε ζούμε σε χάι κλας γειτονιές με ιδιωτική security βασιζόμαστε στην αστυνομία να μας προστατεύσει.

Τελευταία φορά που κοίταξα, οι μπάτσοι φυλάγαν τις μπουλντόζες
του Μπόμπολα και τους εκσκαφείς της El Dorado Gold στις Σκουριές.
Μάλλον έχει πέσει πείνα και το γυρνάνε σε μισθοφορική αστυνομία.

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

άλλο αυτό:

christopanagia wrote:

και άλλο αυτό:

christopanagia wrote:
εν ολοιγοις θεωρω οτι επειδη σε καποιους ξυνιζουν αυτα που γραφω και απαξιωντας να κανουν διαλογο το παιζουν μπατσοι χαρακτηρηζοντας τρολλ οποιον θεωρουν οτι τους χαλαει τη "σουπα"

οι μεγαλύτεροι υποκριτές τελικά ποιοί είναι;

γιατί αυτός που το «παίζει» κόσμιος σίγουρα δεν είναι ο ίδιος που το «παίζει» μπάτσος χαρακτηρίζοντας τρολλ κάποιον.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

diopan wrote:
άλλο αυτό:

christopanagia wrote:

και άλλο αυτό:

christopanagia wrote:
εν ολοιγοις θεωρω οτι επειδη σε καποιους ξυνιζουν αυτα που γραφω και απαξιωντας να κανουν διαλογο το παιζουν μπατσοι χαρακτηρηζοντας τρολλ οποιον θεωρουν οτι τους χαλαει τη "σουπα"

οι μεγαλύτεροι υποκριτές τελικά ποιοί είναι;

γιατί αυτός που το «παίζει» κόσμιος σίγουρα δεν είναι ο ίδιος που το «παίζει» μπάτσος χαρακτηρίζοντας τρολλ κάποιον.

...απο που προκυπτει οτι δεν ειναι ο ιδιος...?

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

ghandee wrote:
Αποκλειεται, αφου μιλαω με το Θεο

τώρα εξηγούνται όλα

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

christopanagia wrote:

είναι διαφορετικές περιγραφές. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι ο ίδιος.
Δεν με ενδιαφέρει ποιόν εννοείς. Αλλά το ανήγαγα στον εαυτό μου. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τον άλλον «κόσμια» όπως λες εκφράζοντας την άποψή μου χωρίς προσβολές. Αν αυτό το θεωρείς υποκρισία τότε λυπάμαι πολύ. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

diopan wrote:
christopanagia wrote:

είναι διαφορετικές περιγραφές. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι ο ίδιος.
Δεν με ενδιαφέρει ποιόν εννοείς. Αλλά το ανήγαγα στον εαυτό μου. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τον άλλον «κόσμια» όπως λες εκφράζοντας την άποψή μου χωρίς προσβολές. Αν αυτό το θεωρείς υποκρισία τότε λυπάμαι πολύ. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά.

...μη το παιρνεις ετσι ,δεν αναφερθηκα σε σενα συγκεκριμενα ,απλως εχω διαπιστωσει οτι ορισμενοι με προσχημα την κοσμιοτητα που θεωρουν οτι εχει απολεσθει απ το φορουμ προσπαθουν να το παιξουν καλα παιδια πουλωντας και καλα ηθος ,αυτο εννοω υποκρισια και οχι την ευγενια γενικως...

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

ντου νοτ τατσ ευγενία!

Topic locked
contact