Ελπίζουμε, όπως άλλωστε και δείχνει και η φωτογραφία, να είναι καλά η κοπελιά που είχε ατύχημα στην Πατησσίων...
Αν έχετε νέα πείτε μας εδώ!
Τυχερή στάθηκε μάλλον, ας κάνει ότι εξετάσεις είναι να γίνουν στο κεφάλι και όλα θα πάνε μια χαρά...
Τελικά, βλέπουμε, γιατί και εγώ δεν είμαι τόσο συχνός φαν, ότι το κράνος μπορεί να προστατεύσει από πτώση σε κράσπεδα κτλ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ!
Athenssun η αλλιώς Spastos Petalakis
Http://athenssunbiker.blogspot.com/
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Κι άλλος ένας έπεσε στην Αλεξάνδρας, απ' ό,τι κατάλαβα επειδή μιλούσε στο κινητό...
Περαστικά και από μένα.
Φίλε, η φωτογραφία στην οποία αναφέρεσαι που βρίσκεται;;;;;
Αν παντως αναφέρεσαι στην μικρή κοπέλα που έπεσε και χτύπησε στην Πατησίων μεταξυ Αλεξάνδρας και Πιπίνου, την γλίτωσε με ενα ραμμα στο κεφάλι.
Τα κύρια αίτια του ατυχήματος ήταν η κούραση της μικρής (9 χρονών), ένας σκουπιδοντενεκές που εξείχε, σε συνδιασμό με τον έντονο φόρτο κυκλοφορίας αυτοκινήτων και τρόλλευ στην Πατησίων εκείνη την ώρα. Σίγουρα το κράνος την προστάτευσε από τα χειρότερα.
Ας μην ξαναχρειαστεί να διαπιστώσουμε την αξία του κράνους με αυτόν τον τρόπο ποτέ ξανά.
Ως μητέρα της, θα το ξανασκεφτώ αν θα την ξαναπάρω μαζί σε αντιστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον για δύο-τρία χρόνια ακόμα. Ειναι πολύ κουραστικές για αυτές τις ηλικίες .
όχι να μην το σκεφτείς
να την πάρεις μαζί της
απλά την επόμενή φορά 1-2 στάσεις παραπάνω και να τις έχεις χυμό να παίρνει ενέργεια το παιδί
είναι λάθος να το "προστατεύουμε" από τέτοιες εκδηλώσεις τα παιδιά μας
γιατι τώρα θα πάρει απο αυτά αρκεί να το θέλει και η κόρη σου :D
Μάλλον δεν εννοούμε την ίδια...
Και για τη φωτό, έκανα λάθος.... Υπήρχε μια απλά, είναι άλλη!
Περαστικά κ απο μένα. Ελπίζω να μας ενημερώσει σύντομα η ίδια για την κατάσταση του τραυματος..
Έτυχε να περνάω απο δίπλα της τη στιγμή που έπεσε στην πατησίων και πραγματικά μου πέρασε κ εμένα απο το μυαλό η αξία του κράνους!!
Πάντως οφείλουμε ένα μπράβο στην ποδηλάτισσα γιατρό που έσπευσε να δώσει πρώτες βοήθειες στην κοπέλα (και στον ποδηλάτη που πρωτού καν τη μεταφέρουμε στο πεζοδρόμειο είχε πάρει τηλ. το 166).
Επίσεις χάρηκα πάρα πολύ που είδα να συμμετέχουν παιδιά στην πορεία... ιδιώς εκείνο τον κύριο που είχε τη μια κόρη στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του και την άλλη απο δίπλα στο δικό της ποδήλατο!
την άλλη φορά θα πάρω και τον δικό μου μαζί κι' ας είναι πέντε!
Η πιό ωραία εικόνα ήταν τα πιτσιρίκια, που μ' ένα γρανάζι κι' ένα δίσκο πήγαιναν παντού!
σωστός ο ofios
:D
αλώστε επανάσταση χωρίς αίμα δεν γίνετε(l.trotsky)
Η ποδηλατισσα ηταν σαμαρειτισα του Ερυθρου Σταυρου και οχι γιατρος και ηταν επι τουτου στο τελος της πορειας εφοδιασμενη με ειδικο σημαιακι και φαρμακειο. Το εγραφαν και οι οδηγιες χρησης που μοιραστηκαν πριν την πορεια και που υπηρχαν και στο site!
skywalker
πότε υπολογίζεται η επόμενη πορεία???
σκέφτομαι να κατέβω :D
opa...plannet παλικάρι μου αν μας κάνεις αυτή την τιμή και κατέβεις εδώ στην ταπεινή Αθήνα για πορεία να ξέρεις ότι αν τύχει πάλι να συμπέσει με κάποιο αγώνα...τα παρατάω όλα για να έρθω να γνωρίσω από κοντά το είδωλό μου...ΕΣΕΝΑ...τον ένα και μοναδικό...μόνο σε παρακαλώ φρόντισε να μας ενημερώσεις οτι θα έρθεις σίγουρα, μην χάσουμε τον αγώνα τσάμπα...!!!
Αλήθεια slywalker αν είναι να μας κάνει τέτοιο τιμή ο Πέτρος μήπως γίνεται να κάνουμε μία ακόμα πορεία έτσι στο καπάκι...????
Είμαι μέλος του forum των ποδηλατ-ισσ-ών εδώ και 4 μήνες. Παρόλο που έχω γράψει λίγες φορές, καθημερινά διαβάζω τις απόψεις των συνποδηλατ-ισσ-ών. Εδώ και ένα μήνα παρατηρώ μια επίθεση κάποιων (αρκετών πάντως) εναντίον του Plannet και ψάχνω να βρω τον λόγο. Ειλικρινά δεν βρήκα. Το να διαφωνείς με την γνώμη κάποιου δεν δικαιολογεί σε καμμιά περίπτωση αυτή την συμπεριφορά. Είσαστε πολλοί και την πέφτετε σε έναν και αυτό είναι τουλάχιστον άνανδρο, όταν μάλιστα δεν αιτιολογείται. Εκτός αν ξέρετε κάτι που εγώ και κάποιοι άλλοι δεν το ξέρουμε, οπότε και σε αυτή την περίπτωση οφείλετε τουλάχιστον μια εξήγηση για να σας δικαιώσουμε. Αν δεν το κάνετε αυτό τότε ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί που κουράζετε και όχι ο Plannet. Η παρατήρησή μου είναι καθαρά φιλική και τίποτα άλλο. Σημειώνω ότι δεν γνωρίζω από κοντά κανέναν σας και βέβαια ούτε τον Plannet. Και επαναλαμβάνω ( έχει γραφτεί πολλές φορές) ότι, όταν κάποιος δεν μου αρέσει απλώς τον προσπερνώ και τελείωσε. Προσωπικές συγκρούσεις δεν αφορούν τους υπόλοιπους όταν, επαναλαμβάνω, δεν συνοδεύονται από επιχειρήματα αλλά από κραυγές.
Φιλικά.
Νίκος
@maverick
μια δεύτερη πορεία από τα σουβλατζίδικα θα έλεγα
@vanic
κάνε ότι και εγώ απόλαυσε το :D
Εδω έχετε αφήσει τον Πέτρο και παραπληροφορεί όποιον νέο ρωτάει κάτι για ποδήλατο και μας έχει ζαλίσει μην πω τι με τα fidusa του και τα mtb και και και.....και το μόνο που σας ενόχλησε είναι το δικό μου πείραγμα προς τον ίδιο....έλεος ρε παιδιά....εγώ πίστευα πως ενδιαφέρεστε να μαθαίνει ο κόσμος πληροφορίες για το ποδήλατο κλπ κλπ....αλλά από ότι φαίνεται εδώ μέσα δεν διαφέρει σε τίποτα από το όλο σκηνικό που είχε γίνει παλιά με άλλο πολύ γνωστό και τρανό ποδηλατο-φόρουμ. Αν είναι κάθε φορά που ρωτάει ένας νέος για ποδήλατο κλπ και για να πούμε την άποψή μας θα πρέπει να τσακωθούμε με τον πλάννετ ο οποίος θα επιμένει στην γνώμη του και στον ποδηλατά του και δεν ακούει κουβέντα ε τότε ρε παιδιά πείτε το φόρουμ το παραμάγαζο του μπάμπη της fidusa και του πλάννετ για να είστε και ακριβείς στην περιγραφή...!!!
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι έχουν αρχίσει να φεύγουν άτομα που βοήθησαν και στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια από τα γεννοφάσκια της (δεν εννοώ την πάρτη μου γιατί δεν ήμουν ένας από αυτούς) γιατί κάποιοι έχουν πάρει την λέξη δημοκρατία και ελευθερία του λόγου και την έχουν κάνει πίστη. Όλοι αυτοί λοιπόν που ξεκινήσατε αυτή την προσπάθεια (ξέρετε ποιοι είστε και ποιος είμαι και εγώ που σας τα λέω αυτά) φροντίστε λίγο να περιφρουρείτε λίιιγο καλύτερα αυτό που δημιουργήσατε και οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω να έχουν μία αξία και όχι τις καύλες του Πέτρου...
Αυτά τα ολίγα για να μην λέτε ότι μόνο πειράζω τον πλάννετ και ενοχλώ το την καλή λειτουργία του φόρουμ...ενώ ό πλάννετ είναι το καλό παιδί που συμβουλεύει τους νέους κλπ κλπ....Αλήθεια και για να μην πετάχτεί κανείς και πεί γιατι ρε φιλε εσύ τι πρόσφερες απο τις γνώσεις σου θα απαντήσω ότι δεν μπορώ να πώ σε κάποιον τι να πάρει για ποδήλατο πόλης που συχνά ρωτούν τα παιδιά εδώ μέσα γιατί δεν ασχολούμε με το θέμα αυτό...εγώ κούρσα κάνω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για κάτι που δεν γνωρίζω αντίθετα με τον πλαννετάκο ο οποίος γνωρίζει μέχρι και από μαγειρική...!!!
πες μου σε ποιο post μου κάνω αυτά τα πράγματα που λες
ναι προτείνω τις μάρκες που θέλω εγώ
και τον τύπο ποδηλάτου που θέλω εγώ ή που πιστεύω ότι κάνει καλύτερα για την δουλειά του υποψήφιου αγοραστή
ότι κάνουν όλοι μας
πολλές φορές έχω δει links από καταστήματα
η λύδια μια ζωή προτείνει πράγματα από globetroters.de κάτι τέτοιο και από μια άλλη εταιρία για ποδήλατο
αν κάποιος επιμείνει σε trekking θα του πω τις διαφορές στα trekking που θέλει αν θέλει να ψωνίσει από συγκεκριμένο κατάστημα θα τον ρωτήσω τι ποδήλατα φέρνει για να του προτείνω κάτι ανάλογο
και άλλωστε εγώ συνήθως αιτιολογώ γιατί να πάρει κάτι συγκεκριμένο
οι άλλοι λένε Mtb μονό για βουνό city μόνο για πόλη
εγώ κάθομαι σε αναλύσεις(σεντόνια) για να μην πούνε αυτά που λες εσύ
πέραν αυτών έχω ακούσει και 1-2 ευχαριστώ από κάποια παιδιά μάλλον τους παραπληροφόρησα πολύ το θέμα είναι ότι ούτε fidusa έχουν ούτε πελάτες του Μπάμπη είναι
απορίες???
ρε πλάννετ άντε και ******* πια....μας έχεις σπάσει τα νεύρα με το να λες κάθε φόρα...βρείτε μου που το είπα αυτό και το άλλο... Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι όταν γαμάς ένα ποστ ειδικά σε προσωπικό blog όπως του vang γίνεσαι απλά κόπανος... ?
ο άνθρωπος έχει ξοδέψει άπειρα χρήματα και χρόνο για να ψάξει να βρει, να δοκιμάσει προϊόντα, εξοπλισμό και ποδήλατα... και ότι έχει το χρησιμοποιεί ως καθημερινός ποδηλάτης, αθλητής, βουνίσιος, κουρσάς, ταξιδιώτης γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούρια πράγματα και είναι ανοιχτός στο καινούριο...όχι κολλημένος σαν εσένα... Ξεκόλλα από το μυαλό σου λοιπόν και μάθε να ακούς και άλλες προτάσεις....και επίσης δεν χρειάζεται να απαντάς σε ΟΛΑ τα άτομα που ψάχνονται για καινούριο ποδήλατο και να κάνεις τις προτάσεις σου...άσε και μερικούς να τους συμβουλέψουν άλλοι...που ίσως να είναι και πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου...
τράβα να κάνεις λίγο ποδήλατο μπας και αποκτήσεις λίγη εμπειρία από πρώτο χέρι και άσε τις συμβουλές...άντε μήπως γίνεις και στυλάκι και αρχίζεις να φοράς και κανένα κολλάν και μετά θα πρήζεις για τα κολλάν του φίλου σου του μπάμπη που έχουν και απορροφητικό μαξιλαράκι για τις κλανιές και τις φιλτράρουν πριν βγουν στο περιβάλλον...
αερολογίες και τπτ παραπάνω
δεν περιμένα να πεις κάτι παραπάνω
:D
οσο για τον vang ειπά απλα τις απόψεις οποιος διάβασε το blog θα καταλάβει
http://podilates.gr/node/2402
και ο vang απλα το κάνει πουτάνα γιατι ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει
http://www.podilates.gr/node/2435
γιατί δεν απαντάει κανείς??????
και αλλώστε εσυ είπες οτι δεν κατέχεις για αυτό δεν απαντάς και ομως κατακρίνεις τις γνώμες μου
άλλες απορείες ??
. Εδώ και ένα μήνα παρατηρώ μια επίθεση κάποιων (αρκετών πάντως) εναντίον του Plannet και ψάχνω να βρω τον λόγο. Ειλικρινά δεν βρήκα. Το να διαφωνείς με την γνώμη κάποιου δεν δικαιολογεί σε καμμιά περίπτωση αυτή την συμπεριφορά. Είσαστε πολλοί και την πέφτετε σε έναν και αυτό είναι τουλάχιστον άνανδρο, όταν μάλιστα δεν αιτιολογείται. Εκτός αν ξέρετε κάτι που εγώ και κάποιοι άλλοι δεν το ξέρουμε, οπότε και σε αυτή την περίπτωση οφείλετε τουλάχιστον μια εξήγηση για να σας δικαιώσουμε. Αν δεν το κάνετε αυτό τότε ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί που κουράζετε και όχι ο Plannet. Η παρατήρησή μου είναι καθαρά φιλική και τίποτα άλλο. Σημειώνω ότι δεν γνωρίζω από κοντά κανέναν σας και βέβαια ούτε τον Plannet. Και επαναλαμβάνω ( έχει γραφτεί πολλές φορές) ότι, όταν κάποιος δεν μου αρέσει απλώς τον προσπερνώ και τελείωσε. Προσωπικές συγκρούσεις δεν αφορούν τους υπόλοιπους όταν, επαναλαμβάνω, δεν συνοδεύονται από επιχειρήματα αλλά από κραυγές.
Φιλικά. Νίκος
@maverick. ΕΛΕΟΣ !!!!!!!
1. Ελπίζω να ΜΗ ψηφίζεις στις πολιτικές εκλογές, γιατί αλλοιώς ειλικρινά, αισθάνομαι κοινωνικά αιχμάλωτός σου, αφού σκέπτεσαι με αυτό τον τρόπο.
2. Από την άλλη, ελπίζω ότι για κάποιους προσωπικούς λόγους, απλά βγάζεις τον κακό εαυτό σου (όλοι έχουμε είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι) και όταν συναντηθούμε ( και το εύχομαι για να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος) θα μου βγάλεις τον καλό, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις έχω διαβάσει και σχόλιά σου, που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Σε αυτή την περίπτωση θα αναιρέσω τον χαρακτηρισμό μου και θα ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ μπροστά σε όλους ( και ζωντανά μάλιστα σε κάποια συνάθροιση αν το θέλεις )
Μέχρι να συμβεί το δεύτερο όμως λυπάμαι, αλλά ελπίζω στο πρώτο.
Νίκος
@ lyhadj
Προφανώς κάπου δεν εκφράσθηκα καλά, αλλά όπως επανέλαβες τα ...γραπτά μου, δεν κατάλαβα τι έκανα λάθος. Περιμένω διευκρινήσεις για να μην το επαναλάβω
@Plannet
Πολλές φορές διαφωνώ κάθετα με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ με σθένος το δικαίωμά σου να το λες. (...Άλλος το πρωτοείπε, αλλά τώρα δεν ζει για να μου ζητήσει τα ρέστα...)Φιλικά Νίκος
@vanic
Οι διαφωνίες είναι το αλατοπίπερο της συζητησης
ειναι "περαστικα στη κοπέλα που χτύπησε". ...
@dimko
συγνώμη που ρώτίσα off topic για την επώμενη πορεία
..μολις επιστρεψει η αδελφη μου απο τη σχολη της σημερα , θα σας τα πει και η ιδια το βραδυ ! (της τα ειπα ηδη εγω εκ μερους σας και ...πεταει απο χαρα που την σκεπτεστε (..αν και με μια φτερουγα λαβωμενη ) ! Θα την βρείτε συντομα ξανα καβαλα στο ποδηλατακι της !
...ευχαριστω
α ! και μη μαλωνετε ! (σωστος ο Dimco)
περαστικά και από μένα είμαι ο μόνος που δεν είπα
και πες τις να χαμογελάει συνέχεια(σαν χαζό) βοηθάει να περάσει ο πόνος
Συγνώμη που συνεχίζω αυτή την άχαρη συζήτηση που είναι τελείως οφφ τοπικ αλλά θα ήθελα να λύσω την παρεξηγηση με τον VANIC που λέει
@ lyhadj
Προφανώς κάπου δεν εκφράσθηκα καλά, αλλά όπως επανέλαβες τα ...γραπτά μου, δεν κατάλαβα τι έκανα λάθος. Περιμένω διευκρινήσεις για να μην το επαναλάβω
Δεν έκανες τίποτα λάθος ισα- ισα. Επανέλαβα τα γραπτά σου γιατι συμφωνώ απολύτως και αυτό τονίζω με τον τίτλο. Το κείμενο αυτό θα έπρεπε να γίνεται κοπυ paste σε απάντηση όταν γράφονται τέτοιου είδους προσωπικές επιθέσεις (ο,τι και να σου έχει κάνει ο άλλος με ποιο δικαίωμα τον μειώνεις τόσο?)
Τελος πάντων αισθάνομαι πολύ άβολα που ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η πτώση της φίλης μας κατέληξε πάλι σε προσωπικές διαμάχες και ειρωνίες.
Για να ξαναμπεί η μπάλα στο γήπεδο...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και από εμένα!
No pain... No gain!
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα περαστικά, παιδιά!
όλοι φαντάζομαι πέφτουν μια φορά, αλλά λίγοι λαμβάνουν τόση συμπαράσταση.
όπως ήδη καταλάβατε, εγώ είμαι η κοπέλα που χτύπησε:)
θέλω να ευχαριστήσω ακόμα πιο πολύ τη Μαρία, τον Ηλία και τα άλλα παιδιά που με βοήθησαν, καθώς και τους διοργανωτές, το ΕΚΑΒ και φυσικά όλους μου τους φίλους που μου έκαναν παρέα στον Ευαγγελισμό και έχασαν δυστυχώς την πορεία.
τελικά τη γλίτωσα φθηνά με μια θλάση και ένα μαυρισμένο μάτι:)
πήρα πρόσφατα ποδήλατο, έχω ξετρελαθεί και περίμενα πως και πως αυτήν την πορεία!
φυσικά και θα συνεχίσω να καβαλάω το λευκό μου ποδηλατάκι (με περισσότερη προσοχή) και θα σας δω όλους στην επόμενη ή στους δρόμους της Αθήνας (ή αλλού)!
και μάλλον θα λάβω υπόψη μου τις συμβουλές για το κράνος:
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ!!!
welcome back girl
Περαστικα κι απο μενα. Να αναρρώσεις γρηγορα, για να αρχισεις και παλι το πεταλι!!!
Χαιρομαι που δεν απογοητευτηκες.
Καλη συνεχεια.