SOS !!! ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6 ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

95 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

spskark7 wrote:
εχει σταβωσει ο δισκος!
βγαινει συνεχια με το παρα μικρο!

Αν είσαι Χαλανδριώτης ή απο τα πέριξ, μπορείς να έρθεις να σου δανείσω ένα ποδήλατο.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

quixote wrote:
να περιμένουμε ότι η άλλη πλευρά
πιθανόν να προσπαθήσει να μην κάνει καμία συζήτηση επί της ουσίας.
Πιθανόν να επικαλεστεί "τους θεσμούς" (γιατί είχε παρθεί απόφαση και είχε απορριφθεί)
και ότι πρέπει να σεβάμαστε προειλλημένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου των Μελισσίων
και ότι ο Δήμαρχος εμπαίζει με τις διαδικασίες και δια της βίας φέρνει θέματα δημιουργώντας
"επικίνδυνες καταστάσεις" που δυσφημούν το δήμο και είναι αντιδημοκρατικές και τα παρόμοια

εμείς θα πρέπει να φέρουμε την κουβέντα επί της ουσίας: διαφωνούν οι κύριοι αυτοί
στη δημιουργία ποδηλατόδρομων;
Πρέπει να τους αναγκάσουμε να απαντήσουν ευθέως και με πειστικά επιχειρήματα
Διαφορετικά δε χρειάζεται να το συζητάμε αν ευαγγελίζονται την "πράσινη ανάπτυξη"
Το θέμα είναι υπερτοπικό, όχι απλά τοπικό, αφορά και άλλους δήμους
και η μικροπολιτική δε χωράει εκεί μέσα

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, ή όπως λεει ο Βλαστός :
" Τη μελέτη την έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, μου την έδειξαν, τους έκανα αρκετές διορθώσεις αλλά δεν ξέρω αν τις έλαβαν υπόψη τους. Αν το πρόβλημα εστιαστεί σε ειδικά τεχνικά ζητήματα ας συμφωνήσουν οι διαφωνούντες επί της αρχής για την υλοποίηση του έργου και ας ξαναγίνουν διορθώσεις."

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

god saved the bike wrote:
djapal wrote:
19:15 σταθμό ΗΣΑΠ Μαρούσι για να ανέβουμε παρέα :)

Άλλος θα ξεκινήσει απο Μαρούσι ΗΣΑΠ? 7.15 ισχύει?
Θα είμαι και εγώ :)

κανονικά

spskark7
Απών/απούσα

τον ισιοσε λιγο ενασ γνωστοσ και στο κατω κατω δεν θα κατεβαινω απο πεζοδρομια αρα θα ερθω στης 19:20 θα ειμαι γιο νικολαο

jbggo
Απών/απούσα

επειδή θα έχω κατέβει για δουλειά στο Χαλάνδρι θα είμαι και εγώ εκεί να ανηφορίσουμε παρέα μαζί με όποιον άλλο βρεθεί εκεί...

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

και θα περιμένω για την αναχώρηση στις 19:40 για το Δημαρχείο Μελισσίων.

Θέμης

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

στο ΗΣΑΠ Αμαρουσιου

spskark7
Απών/απούσα

εκτος απο να επαναξεταστη το θεμα καταφεραμε τιποτα αλλο?
(οχι το οτι ειναι λιγο η επανεξεταση)

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

"Η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει..."

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

είμαστε υποκινούμενοι του δημάρχου
του εργολάβου Βλαστού που αντί να κάνει μάθημα στο ΕΜΠ
πάει χεράκι-χεράκι με το υπουργείο να αναλάβει εργολαβείες κλπ
μην ξεχάσω βέβαια ότι τα κουτσομπολιά του forum τυπώθηκαν
και διαβάστηκαν εντός του ΔΣ

yellowsubmarine
Απών/απούσα

το ίδιο λένε χρόνια
Προ-πέρυσι έγινε μήνυση στο δήμαρχο της Πάτρας από ποδηλάτες
Όταν η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του δημάρχου είχε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα
Η ιστορία επαναλαμβάνετε (σαν φάρσα)
ΣΗΜΕΊΩΣΗ
Ο Βλαστός ήταν μάρτυρας στη υπόθεση

GeorgeHH
Απών/απούσα

Ολοι στους δρόμους να τους γίνουμε πονοκέφαλος να μας τρώνε στη μάπα

ΚΑΘΗΚΙΑ +ΑΛΗΤΕΣ, που μίλησαν τα παιδιά και διαβάζατε εφημερίδες φτου σας καραγκιόζηδες

Marios
Απών/απούσα

χάρη ποια κουτσομπολιά διαβάστηκαν ?
τα διάφορα στο άλλο θέμα που κανονίζαμε τη διαδρομή με χιλιόμετρα ??
και που κολλούσαν αυτά στο ζήτημα του ποδηλατόδρομου ??
αν μπορείς κάνε μια περίληψη από αυτά που υπόθηκαν, καθώς και από ποιους.

yellowsubmarine, τελικά με αυτή τη μήνυση των πατρινών τι έγινε ? το αποτέλεσμα ποιο ήταν ?

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

το περιβόητο
"να τρίψουμε στα μούτρα των Συμβούλων την εξοργιστική απουσία τους"
έφερε αστυνομία εκεί
και χρησιμοποιήθηκε και ως επιχείρημα κατά των ποδηλατόδρομων
Τελοσπάντων. Τελικά σήμερα δεν έγινε τίποτα για το ποδήλατο
παρά το ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για αυτό
Παρ' ότι πληρώνονται για να κάνουν και κάτι γι αυτό μεταξύ άλλων
και έχουν (δυστυχώς για εμάς και φαίνεται και για τους κατοίκους
Μελισσίων) την αρμοδιότητα να εγκρίνουν ή όχι έργα με κριτήρια
μη επιστημονικά. Δεν είχαν διαβάσει καν τις μελέτες απ ότι αποδείχθηκε
οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τι να τους πούμε;
Ευχαριστούμε για τον άλλο ένα χρόνο "ασφάλειας" που προσφέρουν
στους συμπολίτες ποδηλάτες.

6 ώρες τώρα εκεί μέσα πήξαμε και ακούσαμε μόνο δύο επί τις ουσίας:

Ακούστηκαν κάποια θέματα ασφάλειας σχετικά με το Σεισμανόγλειο και την
πρόσβαση IX και ασθενοφόρων στο νοσοκομείο
Ακούστηκε ότι οι δημότες πληρώνουν τέλη parking για τα ΙΧ τους
και θα αφαιρεθούν 300 θέσεις

Εγώ τα έγραψα μέσα σε 2 γραμμές. Αυτοί γιατί δε μπορούσαν να τα πουν τόσες ώρες;
Και αν είναι όντως έτσι τα πράγματα γιατί να μην συζητάμε 6 ώρες για το πως θα λύσουμε
αυτά τα δύο που καίνε και καθόμαστε στο τι μου είπες τι έκανες και τι σου είπα;

Τεσπα. Μιας και 3 εκ. ευρώ δε θα αξιοποιηθούν στα Μελίσσια για ποδηλατόδρομο ξέρει κανείς που είναι μέσα στα πράγματα μήπως μπορούν να πάνε προς Μαρούσι μεριά και να δέσει με Χαλάνδρι - Βριλίσσια;

yellowsubmarine
Απών/απούσα

επρόκειτο για αγωγή (χωρίς να το έχω 100%)
Τέλος πάντων το βασικό είναι ότι ο δικηγόρος του δημάρχου έδωσε ρεσιτάλ κατά του "σχεδιαστή" του δικτύου π/δ και ο πρόεδρος τελικά δήλωσε αναρμόδιος (δεν έβγαλε απόφαση παρέπεμψε την υπόθεση λόγω αναρμοδιότητας στο ΣΤΕ κάτι τέτοιο)
Μετέθεσε το πρόβλημα κάπου αλλού
Α και κάτι άλλο
Οι αποφάσεις δεν παίρνονται στα δημοτικά συμβούλια (είναι σαφέστατα προ αποφασισμένες ,όλοι διαφωνούν κι όλοι φιλαράκια στο τέλος τουλάχιστον σ αυτά που έχω παρακολουθήσει)
Οι άνθρωποι δεν το ηθέλαν (τους είδα και τους άκουσα την Πέμπτη)

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

άρα δεν έχουμε κανένα ρόλο πέρα από το να κάνουμε τις βόλτες μας;
γιατί αν έχουμε ας το συζητήσουμε παραπάνω
και καλύτερα από κοντά θα έλεγα...

yellowsubmarine
Απών/απούσα

εννοείς ;

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

ερώτηση έκανα, ότι μετά από αυτή την κοινή εμπειρία που έχουμε με τα δημοτικά συμβούλια
τι κάνουμε όσον αφορά αυτές τις κατευθύνσεις; Αν είναι όπως αναφέρεις οι αποφάσεις από τα πριν κανονισμένες, στημένο το θέατρο και τα ψέματα έχει νόημα να ασχολούμαστε με τα διαδικαστικά των διοικήσεων των δήμων;
αν όχι μπορούμε να πάμε προς μία άλλη κατεύθυνση για να ασχοληθούμε με τα τοπίκα ζητήματα όσον αφορά το ποδήλατο;

δεν εννοώ κάτι. ρωτάω...

αλλά από ότι βλέπω δεν είναι καλό πράγμα να τα συζητάμε και όοοολα εδώ...
έτσι θέλω να δω πως το βλέπετε, αλλά όχι και με λεπτομέρειες...

yellowsubmarine
Απών/απούσα

για πρώτη φορά στη ζωή μου με έχεις βάλει να συζητώ μέσα σε forum
H εντύπωση που σου άφησε το Δ.Σ ποια είναι ;
(μπορεί η δική μου εμπειρία να μην είναι κοινός τόπος)
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κρίνω τι σκατά γίνεται στο βοριά
Εδώ μέχρι και τσεκούρια έχουν βγει για το παρκάρισμα

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

εμένα δε με αφορούν τα ΔΣ
ας αφορούν όσους έχουν τη λόξα να είναι μέσα στους 10-15 που αποφασίζουν για χιλιάδες
και το ονομάζουν και δημοκρατία....

το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και εκεί λαμβάνονται οι κύριες αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητά μας. Επομένως ποιο είναι το πρώτο βήμα; Να παρακολουθήσουμε αυτές τις διαδικασίες και να αναρωτηθούμε αν έχει κάποιο νόημα η ενασχόλησή μας με αυτές.
Αν ναι τότε το παλεύουμε στην ανάλογη κατεύθυνση
Αν όχι τότε πάμε σε κάτι άλλο και το ποιο θα είναι αυτό ας το αναζητήσουμε μεταξύ μας

Έτσι νομίζω είναι τα πράγματα. Ή θα ασχοληθούμε μαζί τους ή μάλλον είμαστε πολύ αδύναμοι γι αυτό, οπότε ας το αφήσουμε στους άρχοντες που κυβερνάνε ή στην επόμενη γενιά για να κάνει κάτι για το ποδήλατο...

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Κηφήνας
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Ο κηφήνας είναι η αρσενική μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει τη γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες ανέχονται τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση ( φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες σαν άχρηστους, πεταγοντάς τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη"

Δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω απο Μελισσουργία αλλά η ένοια του Κηφήνα ισως ταιρίαζει σε αρκετούς που υποκρίνονται τις Μέλισσες.. λυπάμαι που δεν υπάρχει παρόμοια τάξη και οργάνωση και προγραμματισμός και στα δικά μας Μελίσσια... αληθινά κρίμα..

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

quixote wrote:
το περιβόητο
"να τρίψουμε στα μούτρα των Συμβούλων την εξοργιστική απουσία τους"
έφερε αστυνομία εκεί
και χρησιμοποιήθηκε και ως επιχείρημα κατά των ποδηλατόδρομων
Τελοσπάντων. Τελικά σήμερα δεν έγινε τίποτα για το ποδήλατο
παρά το ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για αυτό.

Όταν ο κάθε δημοτικός σύμβουλος,φορέας του δήμου,του κράτους,απο την συγκέντρωση κόσμου άλλων προαστίων καταλαβαίνει ΜΟΝΟ οτι το θέμα είναι τοπικό και οι κάτοικοι διπλανών προαστίων δεν έχουν γνώμη,προσωπικά με ωθεί να αμφιβάλλω για το νοητικό επίπεδο του κόσμου.Ας κάνουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί τον δήμο Μελισσίων ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟ,ας αποκλείσουν τον ποδηλατόδρομο να περνάει απο την περιοχή.
ΑΛΛΑ να τον κάνουν και για τα αμάξια τους.Να μην περνάνε απο την Κηφισσίας που ανήκει κατα μέρη σε άλλους δήμους,εαν τους σπάσει το αμάξι σε λακούβα άλλου δήμου,να δώσουν προτεραιότητα μόνο σε όσους έπαθαν το ίδιο και είναι κάτοικοι του ανάλογου δήμου και οι ίδιοι να κάνουν τουμπεκί.Να αποζητούν την εξιδείκευση της εξιδείκευσης,την ρίζα του προβλήματος,ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Γιατί εαν εμείς μεροληπτούμε υπέρ του δημάρχου [!],κάποιοι άλλοι μεροληπτούν υπέρ των μιζών.Δεν είναι τωρινό γεγονός άλλωστε...
Και ενοχλούνται επειδή οι απευθείας αναθέσεις δημιουργούν 'κουμπαριλίκια'.
Λες και οι δημοπρατήσεις που τόσα χρόνια ζούμε δεν έχουν βαλτώσει.Δεν μεσολαβούν χρόνια,φάσεις Α,Β,Γ...Ω μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο και ζήσε Μάη μου να φάς τριφίλι.
Λές και το να τους λές το αυτονόητο,οτι δρούν μικροκομματικά και όχι υπερτοπικά,για ένα έργο για όλους μας,χρήζει αστυνόμευσης.ΝΤΡΟΠΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ.
ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟ,ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟ.
Όταν όμως κληθούμε να πληρώσουμε τον έννομο φόρο μας,να μας πούνε που θα πάνε τα λεφτά.
Αν πάνε στα Μελίσσια,να μην τα δώσουμε.
Αυτοί που 'πιάνουν τις καρέκλες'δεν ζούνε μόνο απο τα Μελίσσια,ζούνε απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Εύχομαι όταν γίνουν όλα έτσι ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,τουλάχιστον να έχουν φύγει αυτοί που μονίμως βάζουν φρένο στην ανάπτυξη,που ισχυρίζονται οτι όλα είναι λάθος πλήν του δικού τους.Του δικού τους.Του δικού τους.Εγωίσταροι!

ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Και αν θέλετε να φέρνετε αστυνομία επειδή αναφέρθηκε απο εμένα οτι θα σας θυμηθώ στις εκλογές,φέρτε την.
Το δικαίωμα της γνώμης μας και της ψήφου μας δεν μπορείτε να μας το στερήσετε.
Εκτός αν στο όνομα της Δημοκρατίας κινηθείτε με όρους 'έκτακτης ανάγκης'...
Για ένα μάτσο συμπολίτες-συμποδηλάτες-συνανθρώπους που ζητούν το αυτονόητο....Και ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ...!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

21chentury
Εικόνα 21chentury
Απών/απούσα

Μαλλον δεν ταιριαζει ο ορος "κηφηνες", ειδικα το κοματι "...εξοντώνουν τους κηφήνες σαν άχρηστους, πεταγοντάς τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη"

πιθανως ομως αλλαζοντας μερικα φωνήεντα μετατρέπεται σε

καφενές και μαλιστα με παρκινγκ....

Χαρη στο Χθεσινο και διαφωτιστικο Συμβουλιο

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ το ΝΕΟ σχεδιο...

οι ποδηλατες να χρησιμοποιουνε τους βασικους κεντρικους οδικους αξονες που διέρχονται απο τον - ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ - για τα ποδηλατα "Δημο". ( μου θυμησε λιγο απο "Planet of the apes" του 1968 ... "Where there's one, there's another.
And another and another." )

Ετσι οι ποδηλατες θα μπορουν να διερχονται ΤΑΧΥΤΕΡΑ και να φτανουν με ασφαλεια στους παρακειμενους ΦΙΛΙΚΟΥΣ στα ποδηλατα Δημους που προχωρουν τα εργα κατασκευης ποδηλατόδρομων

Argonaut
Απών/απούσα

Ρε παιδιά....

συγγνώμη δηλαδή αλλά ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ... λες και δεν καταλάβατε χθες τι έγινε. Αφού κάποια στιγμή στα διαλείματα το έλεγαν και ανοιχτά

" Το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικό , οι αποφάσεις είχαν παρθεί ΠΡΙΝ καν αρχίσει η συνεδρίαση." Τα συμφέροντα των ολίγων επικράτησαν ΚΑΤΑ της ποιότητας ζωής όλων των Μελισσιωτών, της Βορειοανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΕΣ:Πραγματικά απορώ, αν ΑΚΟΥΓΑΤΕ και βλέπατε αυτά χθες... αν θα ψηφίζατε ξανά τους περισσότερους από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Είναι λυπηρό. ΛΥΠΗΡΟ και μεγάλο πλήγμα. Και σκεφτείτε ότι εδώ μιλάμε για ένα ποδηλατόδρομο... ΦΑΝΤΑΣΟΥ τι γίνεται σε άλλα έργα.

Εν ολίγοις: Μελέτη υπήρξε, σε συνδυασμό και με την μελέτη του Πολυτεχνείου και την ομάδα του κ. Βλαστού ο οποίος μάλιστα κατηγορήθηκε και ως εργολάβος που τα παίρνει. Αυτό λοιπόν παρουσιάστηκε από την Δημοτική Αρχή και αναμέναμε με κάποιες διευκρινίσεις να ψηφιστεί.

Πήγαμε με όλη την καλή διάθεση και με άτομα που αγωνίζονται χρόνια και χρόνια να παραθέσουν τις απόψεις τους σε τυχόν "απορίες" και να διευκολύνουν την συζήτηση. Αμμμμμ δε..... σιγά μην ειναι έτσι!!

ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΙΛΟΙ μου.... είστε ΕΚΤΟΣ. "τα λεφτά ειναι πολλά και τα συμφέροντα ακόμα μεγαλύτερα"

- Οι "συνδυασμοί" της αντιπολίτευσης διαφώνησαν ΑΛΛΑ δεν είδαμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ και ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ εκτός από ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ όπως "θα σκοτωθούν στον δρόμο τα παιδιά μας, ΠΟΙΟΣ θα τρέχει μετά αν τον πατήσει κανένα αυτοκίνητο;" κ.λπ. Μέχρι και για τα τέλη κυκλοφορίας είπαν και ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περίμενα να υπάρχει μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση αλλά μάλλον "ΠΛΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ". Κρίμα για τα Μελίσσια.

Είμαι οργισμένος όχι για αυτούς που είδα χθες αλλά για τους ΠΟΛΙΤΕΣ και ειδικά τους ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΕΣ που τους ψηφίζουν και δεν έχουν ΙΔΕΑ τι κάνουν πίσω από την πλάτη τους και το τι αποφασίζεται για το μέλλον τους!! Και δεν μιλάω ειδικά για τον ποδηλατόδρομο ΑΛΛΑ για τον τρόπο και την επιχειρηματολογία τους!! ΛΥΠΗΡΟ! ΣΗΨΗ!

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Argonaut wrote:
Ρε παιδιά....

συγγνώμη δηλαδή αλλά ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ... λες και δεν καταλάβατε χθες τι έγινε. Αφού κάποια στιγμή στα διαλείματα το έλεγαν και ανοιχτά

" Το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικό , οι αποφάσεις είχαν παρθεί ΠΡΙΝ καν αρχίσει η συνεδρίαση." Τα συμφέροντα των ολίγων επικράτησαν ΚΑΤΑ της ποιότητας ζωής όλων των Μελισσιωτών, της Βορειοανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

Όλοι το ίδιο λέμε,ο καθένας με τον τόνο και το ύφος του.
Το θέμα είναι τώρα τι?
Eίμαστε διατεθημένοι να πηγαίνουμε συνέχεια στα Μελίσσια να διαμαρτυρόμαστε όλοι μαζί ή θα σπάσουμε στην πρώτη βόλτα - εάν υπάρχει κάτι τέτοιο?
Θα μπορούσε πχ.να πάει το CRITICAL MASS της Δευτέρας μέχρι εκεί που πραγματικά έχει δημιουργηθεί θέμα?

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Μεγααααάλη μερίδα των Κατοίκων στα Μελίσσια είναι εταιροδημότες...

Argonaut
Απών/απούσα

Quote:
Όλοι το ίδιο λέμε,ο καθένας με τον τόνο και το ύφος του.
Το θέμα είναι τώρα τι?
Eίμαστε διατεθημένοι να πηγαίνουμε συνέχεια στα Μελίσσια να διαμαρτυρόμαστε όλοι μαζί ή θα σπάσουμε στην πρώτη βόλτα - εάν υπάρχει κάτι τέτοιο?
Θα μπορούσε πχ.να πάει το CRITICAL MASS της Δευτέρας μέχρι εκεί που πραγματικά έχει δημιουργηθεί θέμα?

Θα προσπαθήσω να έρθω αύριο στις 20.00 στην συνάντηση! Αλλά μέχρι τότε και μετά, προτείνω να κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρξει καμιά πίεση μήπως και αλλάξει κάτι αν το φέρουν ξανά μέχρι τις 6/7 όπως έλεγε ο δήμαρχος Μελισσίων.

πχ διαδώστε το να το μάθουν και άλλοι. Επίσης, με ότι άκρες έχετε ενημερώστε! Να πάρει μια έκταση το θέμα ώστε όσοι το απέριψαν να αντιπροτείνουν και να επιχειρηματολογήσουν! Να υπάρξει συνέχεια στο θέμα και να μην "ψοφήσει"

Καλές και οι πορείες και τοπικές διαμαρτυρίες αλλά όσο δεν κινητοπόιούμε άλλα μέσα όπως ενημέρωση, παράγοντες τοπικούς, γνώστες του θέματος κλπ.... προκοπή δεν θα υπάρξει! Παραμένουμε στον μικρόκοσμό μας ενώ το ΘΕΜΑ αφορά όλους τους πολίτες!!

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

από το ΔΣ εχθές να ξέρουν το εξής:
Ένας από την αντιπολίτευση χθες που είναι μόνος του από το σχηματισμό του έφερε στην αρχή
του ΔΣ μία πρόταση. Η πρόταση έγινε δεκτή από μεγάλο μέρος των δημοτικών συμβούλων ενώ κάποιοι θέλουν απλώς να τον διαβάσουν για να δουν αν θέλει καμιά διόρθωση, αλλά φαίνονται θετικοί. Δηλαδή μάλλον θα περάσει ομόφωνα πρόταση που έφερε μία ισχνή μειοψηφία.

Τόσα χρόνια η αντιπολίτευση δε μπορούσε να φέρει τη δική της πρόταση για τους ποδηλατόδρομους και να ψηφιστεί; Νοιάζεστε κύριοι για τους ποδηλατόδρομους όπως είπατε; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

3 εκατομύρια ευρώ ήρθαν από την ΕΕ για να γίνουν ποδηλατόδρομοι στα Μελίσσια.
Τα Μελίσσια είπαν άστο... θα περιμένουμε το 4ο ΚΠΣ να πάρουμε και τους τα επιστρέφουν πίσω
Και κανείς βέβαια δεν εγγυάται ότι θα περιμένουμε 10 χρόνια μπας και δωθούν λεφτά για
ποδηλατόδρομο στα Μελίσσια από το 4ο ΚΠΣ

Αυτό που σκέφτονται μάλλον είναι ότι ΠΑΣΟΚ θα είναι στην εξουσία, ΠΑΣΟΚ και στα Μελίσσια
και θα τον κάνουμε τότε

ποδηλατόδρομοι γιοκ
περκέ ματζάρε (ψευτο)σοσιαλίστε κομπανία

Βρίλισσια προχωράν τα έργα, ενώ ποδηλάτης είναι και ο ίδιος ο δήμαρχος

Καλό είναι να παρακολουθήσουμε τώρα τι γίνεται στο Χαλάνδρι, που νομίζω κάτι
πήρε το αυτί μου ότι υπάρχει κάποιο μικρό μπέρδεμα
Τι λέτε;

yellowsubmarine
Απών/απούσα

quixote wrote:
εμένα δε με αφορούν τα ΔΣ
ας αφορούν όσους έχουν τη λόξα να είναι μέσα στους 10-15 που αποφασίζουν για χιλιάδες
και το ονομάζουν και δημοκρατία....

το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και εκεί λαμβάνονται οι κύριες αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητά μας. Επομένως ποιο είναι το πρώτο βήμα; Να παρακολουθήσουμε αυτές τις διαδικασίες και να αναρωτηθούμε αν έχει κάποιο νόημα η ενασχόλησή μας με αυτές.
Αν ναι τότε το παλεύουμε στην ανάλογη κατεύθυνση
Αν όχι τότε πάμε σε κάτι άλλο και το ποιο θα είναι αυτό ας το αναζητήσουμε μεταξύ μας

Έτσι νομίζω είναι τα πράγματα. Ή θα ασχοληθούμε μαζί τους ή μάλλον είμαστε πολύ αδύναμοι γι αυτό, οπότε ας το αφήσουμε στους άρχοντες που κυβερνάνε ή στην επόμενη γενιά για να κάνει κάτι για το ποδήλατο...

Βρε Κιχώτη μου
Ότι σου προείπα επιβεβαιώθηκε
Σου έδωσα όμως και ιδέες
(αλλά με διαβάζεις πλαγίως)
Η δυναμική σας ;
(πόσοι είσαστε ;)

quixote
Εικόνα quixote
Απών/απούσα

"Η δυναμική σας ;"
κοίτα βόρεια γενικά ποδηλατούμε πάρα πολλοί καθημερινά
Αν πάρει δηλαδή κάποιος μία σοβαρή πρωτοβουλία και οργανωμένη