...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ,ΤΟ ΨΙΛΟΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ! :)
Μπορεί να κάνει κανείς απλά τον γύρο του Νησιού χαζεύοντας τις παραλίες κλπ αξιοθέατα και να κάνει μπάνιο όπου του αρέσει ή να αρχίσει να διασχίζει εγκάρσια το νησί παίζοντάς το ποδηλατοράμπο...
Δεν εχω ξανα παει
Μενω πετρουπολη και εχω δει ανηφορες κλισης 7%
δεν θα παθετε τιποτα απλα θα κουραστιτε , ayto einai βεβεο
ποδηλατο κανουμε οχι τσαρκα παραλιακη με καμβριο!!!
στην τελικη δεν ειναι κακο να το παμε απο ενα σημειο και μετα με τα ποδια!!
θα κανουμε και στασεις δεν θα κανουμε αγωνα !!
παρεα θα ειμαστε!!
εχει σε ενα σημειο του νησιου κλισεις μεγαλες , οχι σε ολο
δειτε το απο εδω τις διαδρομες του και τις κλισεις εχουν http://www.mapmyride.com/create_new
(περιμενετε 10 sec να κλισει το πρωτο παραθυρο για να το κανετε χρηση
το προβλημα ειναι να μην κατηφοριζετε με ταχυτες μεγαλες και γινετε ενα με τα χαλικια και το σκελετο του ποδηλατου!!!
δεν ειναι τραγικα τα πραγματα!!!
αλλα σιγουρα θελει προσοχη
σιγουρα θα κανουμε χρηση ολα τα γραναζια και τις δυνατοτητες του ποδηλατου μας
εχετε λοιπον μερικα βασικα εργαλειακια και εγω εχω και 2 σαμπρελες και οτι αλλα εχουν πει τα παιδια
βασικο ειναι στο ποδηλατο να εχετε κανει ενα σερβις
αν δεν ξερετε πατε σε ειδικο!!
καθαρη ισια αλυσιδα λαδομενη, φρενα να πιανουν
μην το αμελισετε!!!
θα τσεκαρουμε πριν φυγουμε γενικα ολα τα ποδηλατα!!!
προσωπικα ποιο πολυ θα με πειραξει να καποιος εχει βλαβες στο ποδηλατο του παρα αλλα θεματα!!
ειναι επικυνδινο να εχεις βλαβες πως το λενε!!
θα χαρω λοιπον να λαβουνε πολλα ατομα συμετοχη!!
αλλα να εχετε επιγνωση τι ειναι αυτο που θα γινει!!
και που παμε!!
μεταφερω μερικες πληροφοριες απο οτι μαζεψα!!
Αγγιστρι εχει ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
http://www.agistri.gr/climate/
η σελιδα εχει πλήροφοριες για δρομολογια , ταβερνες κλπ οταν πεινασουμε να παρουμε κατι να φαμε!! και σε ποιες πολεις ειναι!!
ειναι δυτικα του νησιου και εχει ωραιες παραλιες
και απο οτι βλεπω ωραια διαδρομη
οσοι λενε οτι το μερος ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ξερουν τι λενε!!
οσοι ειναι να ερθουν σιγουρα να ξερουμε ας μιλησουμε και δευτερη φορα αν χρειαστει , ετσι θα ξερουμε σιγουρα!!
ξεκιναω πρωτος
Θα παω και ειμαι παρον!!
Ευχαριστω!!
ΥΓ Αν θελετε να βρεθουμε καπου πριο πριν
να τα πουμε ευχαριστος για να κανονισουμε λεπτομεριες αν χρειαστει!!
και μιλαω κυριος για αυτους που εχουν ξανα παει να μας πουνε 5 πραγματα!! ειτε απο εδω ειτε απο κοντα!!
ΥΓ 2 επισης να τονισω πως εχει super market και mini market μονο η σκαλα και η μυλος
Σκαλα θα ειναι το σημειο οπου θα αραξει το πλοιο που θα μας παει το οποιο κανει 1:30 με 2 ωρες περιπου απο πειραια
απο εκει θα φυγουμε οταν θα ερθει η ωρα τις επιστροφης!! :~~|
gia agistri eimai panta mesa, distixws logo igeias eimai ligo flou. An mou to epitrepsei o giatros, pantws, exw erthei me xilia!!!!!! Makari!!!!
Logos anisixeias den iparxei gia to thema organwsis, idika o Anar, kathe psk sto Agistri einai, me to podilataki tou. Xerei kala kai to meros kai ta kolpa. An mas dwsei kai ta fwta tou sto forum, akoma kalitera.
xexexeeexeeeee.....re Tesla pragmatika me kaneis kai gelao!!(den eironevomai) :D.
de leo marese to katevato sou, alla re megale pragmatika pragmatika pes mas kati pou de kseroume!! :D
Poso mallon ego me ton Inferno pou krazoume ta idia pramata edo kai kairo.
OSO GIA TIS TAVERNES:
saronida sti skala, katina sto metoxi, kai auti pou einai katw apo to club kastro.. (plirofories atomou pou menei ekei) :)
KAI NA TSAKISTEIS NA ERTHEIS STO FREEDAY NA SE DOUME!!! :DD
με το βρομοποδηλατο μου
θα οργωσουμε το μερος
το μονο κακο μου χαλασε η φωτογραφικη μηχανη
εχω μια παλια με φιλμ
οποτε οσοι εχουν καμια ψηφιακη μικρη ας φερουν !!
στα Λιμεναρια παιζει να εχει καλη ταβερνα http://www.panoramio.com/photo/2086670
αλλα εχω ενα παραπονο
τον πηρα τηλεφονο
ναι τον πηρα τηλεφονο να μαθω μενου και τιμες
αλλα δεν ελεγε!!
μου λεει αναλογος τι θα φατε κυριε
ναι λεω μια μεριδα τις ωρας μπριζολα ποσο παει
και δεν ελεγε!!
αν εχετε φαει εκει και ειναι καλα παω πασο!!
αλλιως το τρωω και κρυο!!απο την σκαλα στην παραλια τις Δραγονέρας
egw exw ena dahon megalou tipou asimi
xantho malli, tatoo plati, kokkino kranos me cartoon
o kinezos einai kinezos
kai otan tha psaxneis mporei na einai kinezos
tha ton gnwriseis apo to asimi orbea
by the way den einai kinezos, alla moiazei me kinezo
an se diskoleuoun ola auta rwta pou einai oi patinierides ekei tha eimai
βρικα μια πολυ ελαφρια και μικρη σκηνη 2 κιλα περιπου
terra
το ειχα ψαξει λιγο στο internet και ειδα οτι ειναι ελαφρια
ειναι οντος λοιπον
γυρω στα 40 ευρω ειχε
βρικα επισης σετ πρωτων βοηθειων 8 και 70
ειναι σαν μεγαλο πορτοφολι
με βελκρο για να κλεινει ευκολα και εσωτερικες θηκες με φερμουραρ
περιεχει:
τριγωνικο επιδεσμο
ελαστικο επιδεσμο
λευκοπλαστ
παραμανες
ψαλιδακι
γαντια
τσιμπιδα
μαντιλακια υγρα
απορροφητικη γαζα
βαμβάκι
Τσιροτα
χανζαπλαστ
μασκα καδριοαναπνευστικης ανασηψης CPR
τσιροτα και ισοθερμικη κουβερτα
μονο οξυζενε και μπεταντιν δεν εχει αλλα εχει χωρο να βαλω
νομιζω ενα τετιο σετ ειναι ιδανικο γενικοτερα
καθως και ενα φως - ραδιο - φορτιστη usb για κινητα
με μανιβελλα
πιστευω ειναι χρησιμος
ειναι με 6 led και βγαζει καλο φως
για 1 λεπτο φορτισης φωτιζει 10 λεπτα
καλη αναλογια!!
Wraia na organwthoume trela..
alla ipenthimizw oti den tha prepei na eimaste kai trela fortwmenoi.
Voltes tha kanoume...
pou tha ta kouvalame tosa pragmata
Proswpika den xerw kan an tha ferw skini
H moni politeleia pou psinomai trela na ferw sto valitsaki tou sport billy
kai xalali tis to varos...
einai mia treli xaplwstra, apo autes pou tis voutas mesa sti thalassa
to kimataki na se xtipa kai na liwneis....
Καλημερες πολλες πολλες....τωρα μολις ειδα τι σκαρωνεται...ειμαι καινουργιος στην ποδηλατοπαρεα σας να ερθω????? Ηρθα για πρωτη φορα στο FREEDAY το τελευταιο στο παρκο Τριτση. αυριο θα μαθω αν μπορει και ενας φιλος μου να ερθει θα του δωσω το δευτερο ποδηλατο που εχω και θα τον μυήσουμε και αυτον. Ρε παιδια..ερωτηση. τον εξοπλισμο τον ξερω μιας που κανω free camping..αλλα...που θα τα βαλω ολα? μια πλατη ειναι αυτη τι θα σηκωσει η κακοριζικη? Κιθαρα...σκηνη...μαξιλαρι (χωρις το μαξιλαρι μου δεν παω πουθενα..χαχαχα...αστειευομαι)...μηπως να βαλω αυτη την σχαριτσα πισω που εχετε μερικοι? να παω να ξεφραγκιαστω περνοντας αυτο τον σακο τον μεγαλο ..κολλαω...ασε και τον εχω πλουτισει τον Δημητριαδη...:D Δεν ξερω κανενα σας ρε σεις...λετε να ειναι προβλημα>>????? χαχαχαχα
Καλημερες πολλες πολλες....τωρα μολις ειδα τι σκαρωνεται...ειμαι καινουργιος στην ποδηλατοπαρεα σας να ερθω????? Ηρθα για πρωτη φορα στο FREEDAY το τελευταιο στο παρκο Τριτση. αυριο θα μαθω αν μπορει και ενας φιλος μου να ερθει θα του δωσω το δευτερο ποδηλατο που εχω και θα τον μυήσουμε και αυτον. Ρε παιδια..ερωτηση. τον εξοπλισμο τον ξερω μιας που κανω free camping..αλλα...που θα τα βαλω ολα? μια πλατη ειναι αυτη τι θα σηκωσει η κακοριζικη? Κιθαρα...σκηνη...μαξιλαρι (χωρις το μαξιλαρι μου δεν παω πουθενα..χαχαχα...αστειευομαι)...μηπως να βαλω αυτη την σχαριτσα πισω που εχετε μερικοι? να παω να ξεφραγκιαστω περνοντας αυτο τον σακο τον μεγαλο ..κολλαω...ασε και τον εχω πλουτισει τον Δημητριαδη...:D Δεν ξερω κανενα σας ρε σεις...λετε να ειναι προβλημα>>????? χαχαχαχα
Φιλικα
Δημητρης Καμπουρακης
Φυσικά θέλει και ρώτημα; Θα έρθω και εγώ και θα περάσουμε μούρλια. Θα έχει πολύ πλάκα θα δεις!!!
Φιλικα
Δημητρης Καμπουρακης
Dimitri eisai efprosdektos kai esi kai o filos sou !!!!!!
Den xreiazetai na xeparadiasteis, mia sxara pisw me ta valitsakia einai arketi.
An kaneis mia mikri erevna agoras tha vreis se prosites times.
Ase tin kithara gia tin plati !!
Twra gia to maxilari se katalavainw, einai delear megalo...
Oso gia to oti den xereis kanena mas, efkairia sto epomeno freeday na mas gnwriseis !!
Φιλικα
Δημητρης Καμπουρακης
Oso gia to oti den xereis kanena mas, efkairia sto epomeno freeday na mas gnwriseis !!
An den erthete tha xasete tin eykairia na gnorisete ton Kinezo, ton Inferno kai ta alla paidia....
Ο φιλος μου θα δουλευει οπότε θα ερθω μονος..:( Αλλα δεν πολυ κολλαω γιατι ηρθα στο προηγουμενο και σας ειδα χαλαρα ατομα με τρελη διαθεση...ερωτησεις:
1) σημειο σηναντησης στο λιμανι και ωρα ;
2) υπαρχει καποιος αλλος στην παρεα με κιθαρα σκεπτομενος να περναμε μονο μια ;
Δυστηχως σε αυτο το FREEDAY δεν θα μπορεσω να ερθω . θα δουλευω μεχρι αργα και το σαβαβτο το πρωι απο νωρις. θα τα φορτωσω ολα μεσα στο αμαξι και θα ερθω με αυτο μεχρι το λιμανι. Οποτε ειμαι ο αγνωστος Χ της παρεας μεχρι τελυταια στιγμη. :D
Ποσα ατομα θα ειστε? Μα καλα οοοολοι γνωριζεστε μεταξυ σας??
Liga pragmatakia na gnorizete sxetika me tin metafora ton antikeimenon stin ekdromi. Katarxas to kalutero kai oso to dunatotero ginetai, einai na mi fortoneste pragmata stin plati sas. Sas kourazei perissotero kai tha ginetai anupoforo kato apo tin ntala! Kalo einai na promithefteite apo mia sxara kai meta na prosarmosete plaina valitsakia.
To thema afto exei os eksis, kai pio suggekrimena afora atoma pou exoun periorismena ta oikonomika tous:
Skaxares uparxoun pollon eidon....aptis pio ftines ton 15e mexri tis akrivoteres pou sigoura mporei na ftanoun mexri 50-100e. afto exei na kanei me to poso kala anthektiki einai. An gia paradeigma kapoios tin xrisimopoiei epi kathimerinis vasis kai tin fortonei, eno stadiaka paei ekdromes-taksidia, logiko einai na exei mia kala anthektiki. Tora H timi suggritika mias kalis anthektikis me mias MH, tha elega pos einai ligo gelia. Me mia ton 25-30e to polu, ektos oti mporeite na kanete aneta ti douleia sas, to akoma pio sumantikotero apola einai oti tha sas meinei kai den tha paei xameni. Tha uparksoune kiales ekdromes sto mellon, eite me diki sas parea, eite me ton opoiodipote.
Ta valitsakia aptin ali, pano-kato sto idio sumperasma kataleigoun, alla akoma kai ftina na vreite kanoun kala tin douleia tous sto pros to paron taksidi. Apla kalo einai na eksasfalisete tin sxara kalutera, giati exo akousei apo merikous oti tous ksekolisan stin poreia, ales spasane...ktl,ktl...kai genika kataliksane axristes.
Kai pros Theou ee... einai 2 meroules ekdromi. Parte mono kuriolektika kati X-TREME aparetito apta prosopika sas. mi valete tipota to perito pou na sas varenei kai prokeitai na sas kourasei.
WARNING: Sigourefteite ostoso oti tha eiste organomenoi oso afora toulaxiston to texniko uliko gia ta podilata kai check up prin tin anaxorisi. Mi tuxon kai akouso kanena etsi kai pathei lastixo kai pei "Den Exo Samprela" (giati den exoume oloi tis idies rodes).. tha ginei to podilataki tou thalassio kai tha kanei kontres me ta delfinia tis grammis..!!
xaxaxaxaaaa...!!! exete plaka re!!! Ostoso afti H sxara pou einai sto Link tou Kasimati moiazei ligo me tin dikia mou. :)
Gia randevou:
11.30 αναχώρηση πρωί Σαββάτου από λιμάνι Πειραιά, ραντεβού στις 10.45(AFSTIRA) στην πύλη Ε8 στην πλ. Καραΐσκάκη - Ακτή Τζελέπη (αναχωρήσεις για Αργοσαρωνικό). Το ποιο καραβάκι θα μας πάει λίγο μας απασχολεί, αν έρθετε στην Ε8 και ρωτήστε για Αγκίστρι ποιο πάει, κοιτάξετε γύρω σας κάπου απ' έξω θα είμαστε.
Ostoso epeidi den exoume sunantithei apo konta, an thelete kanonizoume mia mikri sunantisi mesa sti vdomada, apogevmatini ora, gia gnoristoume kai na lusoume oti aporeies exete apo konta. Kati to opoio eixame kanei kai tin proigoumeni fora... ALLA MERIKOI-MERIKOI POY EIXANE PEI POS THA SYNANTITHOYME, OYTE POY EMFANISTIKANE, ONOMATA DE LEME.. ;DD.
eksigoumaste gia na min pareksigoumaste.....!!! mi dianoithei kaneis apo'sas kata tin diarkeia tis nuxtas, idiaitera ama einai mesa se skini, na arxizei na roxalizei...... tha faei tetoia vaftisi pou tha tin thimatai se oli tou ti zoi.... XAXXAAXAXAAA......tha tou meinei kai mia dosi almuras!! giafto kanoniste tin poreia sas.... xixiXIXIXIXixixixiiiii.... :))
De ksero pou to pas... an den to exeis katalavei sto eixa grapsei kai tis proales, oti DEN eisai efkprosdektos na ertheis mazi mas sto Aggistri, alla oute kai ston Prosexos Proorismo gia Poro.
Μπορεί να κάνει κανείς απλά τον γύρο του Νησιού χαζεύοντας τις παραλίες κλπ αξιοθέατα και να κάνει μπάνιο όπου του αρέσει ή να αρχίσει να διασχίζει εγκάρσια το νησί παίζοντάς το ποδηλατοράμπο...
καλως εχοντων των πραγματων λεω κ εγω να ερθω.
μεχρι τοτε βεβαια θα τα ξαναπουμε. αρχικα δηλωνω παρουσια.
έτσι να δηλώνουμε συμμετοχή σιγα σιγά
Δεν εχω ξανα παει
Μενω πετρουπολη και εχω δει ανηφορες κλισης 7%
δεν θα παθετε τιποτα απλα θα κουραστιτε , ayto einai βεβεο
ποδηλατο κανουμε οχι τσαρκα παραλιακη με καμβριο!!!
στην τελικη δεν ειναι κακο να το παμε απο ενα σημειο και μετα με τα ποδια!!
θα κανουμε και στασεις δεν θα κανουμε αγωνα !!
παρεα θα ειμαστε!!
εχει σε ενα σημειο του νησιου κλισεις μεγαλες , οχι σε ολο
δειτε το απο εδω τις διαδρομες του και τις κλισεις εχουν
http://www.mapmyride.com/create_new
(περιμενετε 10 sec να κλισει το πρωτο παραθυρο για να το κανετε χρηση
το προβλημα ειναι να μην κατηφοριζετε με ταχυτες μεγαλες και γινετε ενα με τα χαλικια και το σκελετο του ποδηλατου!!!
δεν ειναι τραγικα τα πραγματα!!!
αλλα σιγουρα θελει προσοχη
σιγουρα θα κανουμε χρηση ολα τα γραναζια και τις δυνατοτητες του ποδηλατου μας
εχετε λοιπον μερικα βασικα εργαλειακια και εγω εχω και 2 σαμπρελες και οτι αλλα εχουν πει τα παιδια
βασικο ειναι στο ποδηλατο να εχετε κανει ενα σερβις
αν δεν ξερετε πατε σε ειδικο!!
καθαρη ισια αλυσιδα λαδομενη, φρενα να πιανουν
μην το αμελισετε!!!
θα τσεκαρουμε πριν φυγουμε γενικα ολα τα ποδηλατα!!!
προσωπικα ποιο πολυ θα με πειραξει να καποιος εχει βλαβες στο ποδηλατο του παρα αλλα θεματα!!
ειναι επικυνδινο να εχεις βλαβες πως το λενε!!
θα χαρω λοιπον να λαβουνε πολλα ατομα συμετοχη!!
αλλα να εχετε επιγνωση τι ειναι αυτο που θα γινει!!
και που παμε!!
μεταφερω μερικες πληροφοριες απο οτι μαζεψα!!
Αγγιστρι εχει ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
http://www.agistri.gr/climate/
η σελιδα εχει πλήροφοριες για δρομολογια , ταβερνες κλπ οταν πεινασουμε να παρουμε κατι να φαμε!! και σε ποιες πολεις ειναι!!
ΧΑΡΤΗ
εκτος απο google map
http://www.andreashotelagistri.com/resized/g99-400-height.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
εχει φοβερες παραλιες
ψαξτε να δειτε φωτογραφιες τοσο απο google οσο και απο google map
εδω εχει μερος τις διαδρομης
http://www.panoramio.com/photo/4961810
και εδω ενα σημειο βορεια τις Δωρουσας και νοτια τις Δρακωνερας
http://www.panoramio.com/photo/5199799
δειτε και αλλες
http://www.agistri.gr/photoshow/
ειναι δυτικα του νησιου και εχει ωραιες παραλιες
και απο οτι βλεπω ωραια διαδρομη
οσοι λενε οτι το μερος ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ξερουν τι λενε!!
οσοι ειναι να ερθουν σιγουρα να ξερουμε ας μιλησουμε και δευτερη φορα αν χρειαστει , ετσι θα ξερουμε σιγουρα!!
ξεκιναω πρωτος
Θα παω και ειμαι παρον!!
Ευχαριστω!!
ΥΓ Αν θελετε να βρεθουμε καπου πριο πριν
να τα πουμε ευχαριστος για να κανονισουμε λεπτομεριες αν χρειαστει!!
και μιλαω κυριος για αυτους που εχουν ξανα παει να μας πουνε 5 πραγματα!! ειτε απο εδω ειτε απο κοντα!!
ΥΓ 2 επισης να τονισω πως εχει super market και mini market μονο η σκαλα και η μυλος
Σκαλα θα ειναι το σημειο οπου θα αραξει το πλοιο που θα μας παει το οποιο κανει 1:30 με 2 ωρες περιπου απο πειραια
απο εκει θα φυγουμε οταν θα ερθει η ωρα τις επιστροφης!! :~~|
gia agistri eimai panta mesa, distixws logo igeias eimai ligo flou. An mou to epitrepsei o giatros, pantws, exw erthei me xilia!!!!!! Makari!!!!
Logos anisixeias den iparxei gia to thema organwsis, idika o Anar, kathe psk sto Agistri einai, me to podilataki tou. Xerei kala kai to meros kai ta kolpa. An mas dwsei kai ta fwta tou sto forum, akoma kalitera.
KAI ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
xexexeeexeeeee.....re Tesla pragmatika me kaneis kai gelao!!(den eironevomai) :D.
de leo marese to katevato sou, alla re megale pragmatika pragmatika pes mas kati pou de kseroume!! :D
Poso mallon ego me ton Inferno pou krazoume ta idia pramata edo kai kairo.
OSO GIA TIS TAVERNES:
saronida sti skala, katina sto metoxi, kai auti pou einai katw apo to club kastro.. (plirofories atomou pou menei ekei) :)
KAI NA TSAKISTEIS NA ERTHEIS STO FREEDAY NA SE DOUME!!! :DD
Θα βρομοτσακιστω να ρθω!!!
με το βρομοποδηλατο μου
θα οργωσουμε το μερος
το μονο κακο μου χαλασε η φωτογραφικη μηχανη
εχω μια παλια με φιλμ
οποτε οσοι εχουν καμια ψηφιακη μικρη ας φερουν !!
στα Λιμεναρια παιζει να εχει καλη ταβερνα
http://www.panoramio.com/photo/2086670
αλλα εχω ενα παραπονο
τον πηρα τηλεφονο
ναι τον πηρα τηλεφονο να μαθω μενου και τιμες
αλλα δεν ελεγε!!
μου λεει αναλογος τι θα φατε κυριε
ναι λεω μια μεριδα τις ωρας μπριζολα ποσο παει
και δεν ελεγε!!
αν εχετε φαει εκει και ειναι καλα παω πασο!!
αλλιως το τρωω και κρυο!!απο την σκαλα στην παραλια τις Δραγονέρας
Ρε φίλε....
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ????????
μαζεψα οσες ποιο πολλες πληροφοριες μπορουσα
απλα!!
ορισμενα ατομα με τα οικονομικα τους κοιτανε να μην χαλασουνε πολλα λεφτα
προσωπικα μερικα πραγματα απο το super market με καληπτουνε
αλλα επειδη παμε παρεα
μπορει να θελετε να αραξουμε καπου για φαγητο
2 μερες ειναι αυτες
δεν ξερω πως λειτουργειτε!!
και τι προγραμμα υπαρχει!!
εστι πηρα μια ιδεα τι γινετε εκει στα μαγαζια!!
και μου φανικε καπως περιεργο να ρωτας ποσο κανει κατι στο μαγαζι του και να μην σου λεει!!
file tesla milame toso kairo mesa sto forum alla den xeroume oute kan poios eisai.
ti les den ta leme kalitera sto freeday, na gnwristoume kai apo konta?
Δεν εχω πολλες μερες που μπικα στο forum θα τα πουμε στο free day
wraia, gia na mas anagnwriseis
egw exw ena dahon megalou tipou asimi
xantho malli, tatoo plati, kokkino kranos me cartoon
o kinezos einai kinezos
kai otan tha psaxneis mporei na einai kinezos
tha ton gnwriseis apo to asimi orbea
by the way den einai kinezos, alla moiazei me kinezo
an se diskoleuoun ola auta rwta pou einai oi patinierides ekei tha eimai
By the way, exeis erthei se kanena freeday?
Kai parepiptontws kalws irthes sto forum
...έχεις δίκιο,πολυ καλα κάνεις και ρωτάς πληροφορίες
καλό είναι να ξέρουμε μερικά πράγματα προκαταβολικά
θέλει οργάνωση το πράγμα !
Σιγουρα ειδαμε φωτογραφιες απο το νησι
ωραια
αλλα αν βλεπαμε και μια διαδρομμη δεν θα μας χαλουσε ετσι!?!
οσοι δεν εχουν παει να δουνε και οσοι εχουν παει να θυμηθουνε!!
ξεκιναει απο Μαριζα λογικά
στο 1:07 περναει απο την εκκλησια που εχει το panoramio
απο google earth
Λιμενακια
http://www.panoramio.com/photo/1784176
Λογικα στο 2:27 λεει Λιμεναρια Τελος
στο 2: 41 ενα ποδηλατης .. καλε μου ανθρωπε ξερεις απο βεσπα!!!
3:30 λογικα ειναι η διασταυροση με χωματινο δρομο προς Δραγωνερα
αριστερα η ταμπελα και μετα ποιο κατω ενα σπιτακι της πυροσβεστικης υποθετω
4:03 δεξια πρεπει να ειναι ο δρομος που οδηγει προς Σκαλα και γενικοτερα σε δρομους αναμεσα στα δυο βουνα του νησιου
6:56 ποδηλατο
6:58 ποδηλατο
10 λεπτα διαδρομη με βεσπα ή οτι ειναι αυτο τελος παντον
εχει υλικο για να δουμε δυο πραγματα
http://www.youtube.com/watch?v=RHKoPuiDdAQ&feature=related
και ενα βιντεο με ποδηλατα
http://www.youtube.com/watch?v=RI-7cgxNgS0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZB18J350FoQ&feature=related
να νε καλα τα παιδια!!
Δεν βλεπω κινηση!!!
τι εγινε κουραστηκαμε εχτες στο freeday
ναιιιι θα πω εγω!!
γιατι και εγω κολισα σε καποιες φασεις στις ανηφορες
στον Πρ. Ηλια εχει 17% κλισεις
αν παμε ποιο πανω απο εκει mountain ride εχει και 20% κλισεις
αλλα ωραιες διαδρομες
πολυ το χαρικα στη πετρουπολη
Τεσλα θα σε τυλιξω σε υπνοσακο και θα σε πετάξω βορα στους λύκους:P
Λοιπον πηγα σημερα praktiker
βρικα μια πολυ ελαφρια και μικρη σκηνη 2 κιλα περιπου
terra
το ειχα ψαξει λιγο στο internet και ειδα οτι ειναι ελαφρια
ειναι οντος λοιπον
γυρω στα 40 ευρω ειχε
βρικα επισης σετ πρωτων βοηθειων 8 και 70
ειναι σαν μεγαλο πορτοφολι
με βελκρο για να κλεινει ευκολα και εσωτερικες θηκες με φερμουραρ
περιεχει:
τριγωνικο επιδεσμο
ελαστικο επιδεσμο
λευκοπλαστ
παραμανες
ψαλιδακι
γαντια
τσιμπιδα
μαντιλακια υγρα
απορροφητικη γαζα
βαμβάκι
Τσιροτα
χανζαπλαστ
μασκα καδριοαναπνευστικης ανασηψης CPR
τσιροτα και ισοθερμικη κουβερτα
μονο οξυζενε και μπεταντιν δεν εχει αλλα εχει χωρο να βαλω
νομιζω ενα τετιο σετ ειναι ιδανικο γενικοτερα
καθως και ενα φως - ραδιο - φορτιστη usb για κινητα
με μανιβελλα
πιστευω ειναι χρησιμος
ειναι με 6 led και βγαζει καλο φως
για 1 λεπτο φορτισης φωτιζει 10 λεπτα
καλη αναλογια!!
Wraia na organwthoume trela..
alla ipenthimizw oti den tha prepei na eimaste kai trela fortwmenoi.
Voltes tha kanoume...
pou tha ta kouvalame tosa pragmata
Proswpika den xerw kan an tha ferw skini
H moni politeleia pou psinomai trela na ferw sto valitsaki tou sport billy
kai xalali tis to varos...
einai mia treli xaplwstra, apo autes pou tis voutas mesa sti thalassa
to kimataki na se xtipa kai na liwneis....
Φιλικα
Δημητρης Καμπουρακης
Φυσικά θέλει και ρώτημα; Θα έρθω και εγώ και θα περάσουμε μούρλια. Θα έχει πολύ πλάκα θα δεις!!!
An den erthete tha xasete tin eykairia na gnorisete ton Kinezo, ton Inferno kai ta alla paidia....
Ο φιλος μου θα δουλευει οπότε θα ερθω μονος..:( Αλλα δεν πολυ κολλαω γιατι ηρθα στο προηγουμενο και σας ειδα χαλαρα ατομα με τρελη διαθεση...ερωτησεις:
1) σημειο σηναντησης στο λιμανι και ωρα ;
2) υπαρχει καποιος αλλος στην παρεα με κιθαρα σκεπτομενος να περναμε μονο μια ;
Δυστηχως σε αυτο το FREEDAY δεν θα μπορεσω να ερθω . θα δουλευω μεχρι αργα και το σαβαβτο το πρωι απο νωρις. θα τα φορτωσω ολα μεσα στο αμαξι και θα ερθω με αυτο μεχρι το λιμανι. Οποτε ειμαι ο αγνωστος Χ της παρεας μεχρι τελυταια στιγμη. :D
Ποσα ατομα θα ειστε? Μα καλα οοοολοι γνωριζεστε μεταξυ σας??
Liga pragmatakia na gnorizete sxetika me tin metafora ton antikeimenon stin ekdromi. Katarxas to kalutero kai oso to dunatotero ginetai, einai na mi fortoneste pragmata stin plati sas. Sas kourazei perissotero kai tha ginetai anupoforo kato apo tin ntala! Kalo einai na promithefteite apo mia sxara kai meta na prosarmosete plaina valitsakia.
To thema afto exei os eksis, kai pio suggekrimena afora atoma pou exoun periorismena ta oikonomika tous:
Skaxares uparxoun pollon eidon....aptis pio ftines ton 15e mexri tis akrivoteres pou sigoura mporei na ftanoun mexri 50-100e. afto exei na kanei me to poso kala anthektiki einai. An gia paradeigma kapoios tin xrisimopoiei epi kathimerinis vasis kai tin fortonei, eno stadiaka paei ekdromes-taksidia, logiko einai na exei mia kala anthektiki. Tora H timi suggritika mias kalis anthektikis me mias MH, tha elega pos einai ligo gelia. Me mia ton 25-30e to polu, ektos oti mporeite na kanete aneta ti douleia sas, to akoma pio sumantikotero apola einai oti tha sas meinei kai den tha paei xameni. Tha uparksoune kiales ekdromes sto mellon, eite me diki sas parea, eite me ton opoiodipote.
Ta valitsakia aptin ali, pano-kato sto idio sumperasma kataleigoun, alla akoma kai ftina na vreite kanoun kala tin douleia tous sto pros to paron taksidi. Apla kalo einai na eksasfalisete tin sxara kalutera, giati exo akousei apo merikous oti tous ksekolisan stin poreia, ales spasane...ktl,ktl...kai genika kataliksane axristes.
Kai pros Theou ee... einai 2 meroules ekdromi. Parte mono kuriolektika kati X-TREME aparetito apta prosopika sas. mi valete tipota to perito pou na sas varenei kai prokeitai na sas kourasei.
WARNING: Sigourefteite ostoso oti tha eiste organomenoi oso afora toulaxiston to texniko uliko gia ta podilata kai check up prin tin anaxorisi. Mi tuxon kai akouso kanena etsi kai pathei lastixo kai pei "Den Exo Samprela" (giati den exoume oloi tis idies rodes).. tha ginei to podilataki tou thalassio kai tha kanei kontres me ta delfinia tis grammis..!!
Merikes istoselides gia na parete mia gnomi gia tis sxares osoi den kseroun:
http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=113
http://www.cyclist.gr/sub_category.php?cat=5&sub=%D3%F7%DC%F1%E5%F2%20%D...
κινεζε ποσταρες την καταλληλη στιγμη το καταλληλο ποστ...ευχαριστω πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου.
ευχαριστωωωωωωω
Εγω θελω κινέζικη σχάρα
xaxaxaxaaaa...!!! exete plaka re!!! Ostoso afti H sxara pou einai sto Link tou Kasimati moiazei ligo me tin dikia mou. :)
Gia randevou:
11.30 αναχώρηση πρωί Σαββάτου από λιμάνι Πειραιά, ραντεβού στις 10.45(AFSTIRA) στην πύλη Ε8 στην πλ. Καραΐσκάκη - Ακτή Τζελέπη (αναχωρήσεις για Αργοσαρωνικό). Το ποιο καραβάκι θα μας πάει λίγο μας απασχολεί, αν έρθετε στην Ε8 και ρωτήστε για Αγκίστρι ποιο πάει, κοιτάξετε γύρω σας κάπου απ' έξω θα είμαστε.
Ostoso epeidi den exoume sunantithei apo konta, an thelete kanonizoume mia mikri sunantisi mesa sti vdomada, apogevmatini ora, gia gnoristoume kai na lusoume oti aporeies exete apo konta. Kati to opoio eixame kanei kai tin proigoumeni fora... ALLA MERIKOI-MERIKOI POY EIXANE PEI POS THA SYNANTITHOYME, OYTE POY EMFANISTIKANE, ONOMATA DE LEME.. ;DD.
NOTICE - BEWARE - WARNING - CAUTION - ATTENTION!!!
KAI KSANA epi-SHIMANO:
eksigoumaste gia na min pareksigoumaste.....!!! mi dianoithei kaneis apo'sas kata tin diarkeia tis nuxtas, idiaitera ama einai mesa se skini, na arxizei na roxalizei...... tha faei tetoia vaftisi pou tha tin thimatai se oli tou ti zoi.... XAXXAAXAXAAA......tha tou meinei kai mia dosi almuras!! giafto kanoniste tin poreia sas.... xixiXIXIXIXixixixiiiii.... :))
De ksero pou to pas... an den to exeis katalavei sto eixa grapsei kai tis proales, oti DEN eisai efkprosdektos na ertheis mazi mas sto Aggistri, alla oute kai ston Prosexos Proorismo gia Poro.
τωρα μου το λες που εσκασα αλλα 100 ευρω για να συμπληρωσω τον εξοπλισμο? Παει δεν ερχομαι...τσαμπα τα αγορασα ολα...!!!!
ροχαλιζω...
λιγο....
λιγο ρε παιδια...
Καλα θα στησω πιο μακρια εγω....ε???
θα φυλαω και τα ποδηλατα....χαχαχαχαχαχα
Θα φερει κανενας κιθαρα να μην φερνω την δικια μου??? θα μοιραστουμε το βαρος στην διαδρομη...