Αίγινα, Πόρος, Σπέτσες ... πόσο κοστίζει;

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
stef
Απών/απούσα

Γεια και χαρά σε όλους τους ποδηλάτες,

θα ήθελα κάποιεσ πληροφορίες και φαντάζομαι μπορείται να με βοηθήσετε, μιας και απ οτι εχω δει διοργανώνετε συχνά εκδρομές στην Αίγινα.

Με τι πλοίο πάτε και πόσο κοστίζει;

Θέλω να παω Σπέτσες απο Πειραιά. Μπήκα σε ενα site και βρήκα τηλ απο Λιμεναρχείο και Saronikos Ferries (έλεγε οτι το δρομολόγιο της Αίγινας συνεχίζει εως Σπέτσες). Όταν όμως πήρα τηλ, με παρέπεμψαν σε άλλο νούμερο (άλλης εταιρίας όπως αποδείχθηκε) οι οποίοι μου είπαν πως το ταξίδι γίνεται μονο (!) με ταχύπλοα και κοστίζει 39 ευρω (-25% φοιτητικό). Παρα πολλά μου φάνηκαν, και μόνο με ταχύπλοα;
Το ξέρω οτι το έχουν παρακάνει με τα ακτοπλοικά, αλλα οχι κ ετσι ρε γμτ!!

Κανα απλό φέρυ να πάμε όμορφα, παραδοσιακά και οικονομικά δεν υπάρχει ;

Όποιος έχει υποψην του κάτι, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Όντως έτσι είναι για τις Σπέτσες. Το είχα μάθει πριν ένα δύο χρόνια ότι δεν πάει συμβατικό πλοίο στο νησί παρά μόνο ταχύπλοο. Βλέπεις το νησί είναι συμφερόντων πλοιοκτητών (η Σπετσοπούλα είναι ιδιοκτησίας Νιάρχου) ε και για να μην πηγαίνει ο καθένας επέβαλαν το νόμο των 39€ ποσό με το οποίο πας Ηράκλειο σε 6-8 ώρες με το Κνωσός/Φαιστός Παλάς και στη Λήμνο αλλά σε 18 ώρες με το πλοίο Λισσός της ΑΝΕΚ. Δε λέω ωραίο θα είναι σίγουρα το νησάκι των Σπετσών αλλά η τιμή του εισιτηρίου σκέτο ΣΠΕΤΣΟΦΆΪ.