Πόρος.

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

Αν και έχω πάει 2 φορές Πόρο, έμεινα σε ξενοδοχείο. τώρα θα πάω για δυο νύχτες - με το ποδήλατο εννοείται - αλλά θα πάρω την σκηνή μαζί μου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΚΗΝΗ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ). Ξέρετε αν μπορώ να την στήσω κάπου χωρίς πρόβλημα? Εκεί στο ρωσικό ναύσταθμο μου είχε αρέσει...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
npapagri
Απών/απούσα

αν δεν κανω λαθος μεσα στο μηνα καποια παιδια απο εδω μεσα προς το τελος του μηνα κανονιζουν αντιστοιχη βολτα για πορο. αν δεν βιαζεσαι πας και μαζι τους. μολις δουν το μηνυμα σου θα σου απαντησουν.
γιατι δεν ερχεσαι αυριο για αγκιστρι να κανεις και ενα τεστ την σκηνη σου ?
εδω http://podilates.gr/node/5096 ειναι η κουβεντα για το αγκιστρι.

Inferno
Απών/απούσα

Ρώσικο Ναύσταθμο και λιμανάκι της αγάπης.
Πολύ ωραία σημεία. Στο λιμανάκι ίσως σηκωθείς λίγο πιο απότομα μιας και έχει beach bar που ανοίγει χαράματα...

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

npapagri wrote:
αν δεν κανω λαθος μεσα στο μηνα καποια παιδια απο εδω μεσα προς το τελος του μηνα κανονιζουν αντιστοιχη βολτα για πορο. αν δεν βιαζεσαι πας και μαζι τους. μολις δουν το μηνυμα σου θα σου απαντησουν.
γιατι δεν ερχεσαι αυριο για αγκιστρι να κανεις και ενα τεστ την σκηνη σου ?
εδω http://podilates.gr/node/5096 ειναι η κουβεντα για το αγκιστρι.

ναι, τα διαβαζω τα αναλογα τοπικ απλα οι ημερομηνιες δε με βολευουν λογω υποχρεωσεων. (θα παω καθημερινες κ οχι σ/κ). απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει προβλημα με το ΑΙΩΝΙΟ ΘΕΜΑ ελευθερο καμπινγκ.

Inferno
Απών/απούσα

Αν δεν γίνει λαμακία δεν λένε τίποτα.
Πέρυσι ήταν κάτι αγγλάκια στο ρώσικο και έκαναν beach party με μηχανές στην άμμο, μουσική στο τέρμα και φωτιές και αλκοόλ να ρέει σαν το Νιαγάρα. Ε, πήγε αστυνομία και τους μάζεψε.
Το προηγούμενο βράδυ είχαμε πάει εμείς (7-8) άτομα με τα ποδήλατα και όλα μια χαρά...

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

α, ωραια! οχι, μαλακια με τιποτα, λατρευω το καμπινγκ με ολο το σεβασμο στη φυση κ στους υπολοιπους. ευχαριστω για την πληροφορια inferno. ;-)

chrisvek
Απών/απούσα

maria-mtb wrote:
α, ωραια! οχι, μαλακια με τιποτα, λατρευω το καμπινγκ με ολο το σεβασμο στη φυση κ στους υπολοιπους. ευχαριστω για την πληροφορια inferno. ;-)

Είμαι ένας απο αυτούς που κανονίζαμε την βόλτα.Απο το 2001και έπειτα επισκέφτομαι κάθε χρόνο τν Πόρο.Και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω θυμάμαι οτι το free camping απαγορεύεται,αλλά αν δν μπορέσεις να μείνεις,έχει και ένα καμπινγκ στον Γαλατά που είναι ακριβώς απέναντι και περνάς όλο το 24με τ θαλάσσια ταξί.ΑΑ εγώ έχω κανονίσει και θα βρίσκομαι απο τισ 24-27Ιουλίου!!!

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

thanx, θα το κοιταξω chris...ετσι κ αλλιως θα παω και μετα θα δω τι και πως. παντως το θεμα camping - free camping ειναι μεγαλο για το ελλαδισταν και θα ειχα πολλα να πω, αλλα ασ΄το καλυτερα...

Inferno
Απών/απούσα

Εννοείται απαγορεύεται.
Απλά στη ζούλα δε σου λένε τίποτα για 1 μέρα και αν είσαι διακριτικός...
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ πέρυσι.

chrisvek
Απών/απούσα

Θα ρθετε σήμερα στην βόλτα???

contact