Ανύψωση τιμονιού σε KTM Manhattan

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Alexaras
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ανυψώσω το τιμόνι στο Manhattan μου, είμαι άσχετος από τέτοιου είδους ρυθμίσεις. Νόμιζα ότι απλά έχει έναν σωλήνα που τον ανεβάζεις αλλά απ' ότι είδα στο youtube μάλλον χρειάζεται να αγοράσω εξάρτημα. Ξέρει κανείς πως το λένε κι από που το αγοράζουμε;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Νομίζω ότι λέγεται steerer extender / παρέκταμα (ή προέκταση) του πιρουνιού....

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί και στα ντόοπια ποδηλατάδικα, το είχα πάρει από κινεζομάγαζο / aliexpress πριν 3 χρόνια. Αν το φορέσεις σωστά δεν έχεις κανένα πρόβλημα.... Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις τόσο μεγάλη προέκταση? Μήπως κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα με ένα λαιμό με μεγάλη κλίση? Έχει κάτι λαιμούς αλουμινένιους που κοιτάνε σούζα τα σύννεφα.... με το μισό κόστος και μάλλον πιο εύκολα τους βρίσκεις εδώ στην αγορά (αλλά δίνουν και την μισή ανύψωση, σε σύγκριση με το παρέκταμα).

link: https://www.aliexpress.com/item/1005002125474810.htm...

 

Alexaras
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για την απάντηση, πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα κάνει για το ποδηλατό μου

 

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

το λέει πιο κάτω

Clamp Diameter:28mm-31mm

Μέτρα το steerer σου και δες αν μπορεί να μπει (μπαίνει εξωτερικά, σαν κάλτσα).

Αν δεν γνωρίζεις πως να το εγκαταστήσεις, καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον που γνωρίζει. Αν δεν το βάλεις / σφίξεις σωστά, σωστά είναι επικίνδυνο να σου μείνει το τιμόνι στο χέρι και να τσακιστείς.... [Αν σφίξεις πολύ θα κάνεις ζημιά, αν σφίξεις λίγο θα είναι χαλαρό και θα πάθεις εσύ ζημιά].

 

contact