Αξιοπιστο service ποδηλατου

41 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

η Ελλάδα είναι η Αθήνα και μόνο. Προς Βορά έως το Σχηματάρι και τη Χαλκίδα (να τρώμε και κανένα θαλασσινό) και προς το Νότο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας!
Εξαιρούνται τα φίλα προσκείμενα πριγκηπάτο της Αράχωβας και το ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου
Όσοι τυχεροί κατοικείτε σε αυτές τις γεωγραφιές συντεταγμένες, μπορείτε ελεύθερα να γράφετε εδώ. Οι υπόλοιποι (ειδικά κάτι καθυστερημένοι από την χλιαρή βρύση) παρακαλείστε να μην ενοχλείτε.

panoss
Απών/απούσα

Strouf, δεν μπορώ να πω ότι σε πιάνω...

portokali
Απών/απούσα

strouf wrote:
η Ελλάδα είναι η Αθήνα και μόνο. Προς Βορά έως το Σχηματάρι και τη Χαλκίδα (να τρώμε και κανένα θαλασσινό) και προς το Νότο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας!
Εξαιρούνται τα φίλα προσκείμενα πριγκηπάτο της Αράχωβας και το ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου
Όσοι τυχεροί κατοικείτε σε αυτές τις γεωγραφιές συντεταγμένες, μπορείτε ελεύθερα να γράφετε εδώ. Οι υπόλοιποι (ειδικά κάτι καθυστερημένοι από την χλιαρή βρύση) παρακαλείστε να μην ενοχλείτε.

σαν να μην πέρασε μια μέρα...

panoss
Απών/απούσα

Μιας και το bicycletutor.com έγινε συνδρομητικό, νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί από το http://www.wonderhowto.com/search/bike/
που έχει πολλά βίντεο για επισκευές, συντήρηση, μαστορέματα για το ποδήλατο, ΔΩΡΕΑΝ!
Δοκιμάστε το.

ForceTrauma
Εικόνα ForceTrauma
Απών/απούσα

panoss wrote:
Μιας και το bicycletutor.com έγινε συνδρομητικό, νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί από το http://www.wonderhowto.com/search/bike/
που έχει πολλά βίντεο για επισκευές, συντήρηση, μαστορέματα για το ποδήλατο, ΔΩΡΕΑΝ!
Δοκιμάστε το.

ευχαριστω πολυ ρε συ πανο, να σαι καλα.

BITOFEVERYTHING
Απών/απούσα

η αναφορα σε αραχωβα και μυκονο μονο το παραπανω μου φερνει στο νου αλλα και στα ματια, αυτια παντου

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Rock επισκευές

Γιώργος Τσακιρακάκης - Μηχανικός & Μηχανουργός
Λ. Κωνσταντινουπόλεως & Αγίας Μαρκέλλης 13
(100 μέτρα από το μετρό Κεραμεικού)
Τηλ. 6974851082

Επισκευές σπειρωμάτων, σκελετών, τροχών, αναρτήσεων, φρένων κ.λπ., ακτινολόγηση.
Υπεύθυνες μετατροπές, ανακατασκευές - αναβαθμίσεις, μηχανουργικές εργασίες (ισιώματα, τρύπημα σκελετού, άπαντα), 20ετής πείρα από αγώνες ταχύτητας.

Ο Γιώργος -εκτός από ποδηλάτης- είναι μερακλής, φιλότιμος και πολύ εξυπηρετικός!

(Παλιότερα ποδηλατούσε στην Α.Ε.Κ..)

DgSensei
Εικόνα DgSensei
Απών/απούσα

Παιδιά γνωρίζει κανένας κάποιο καλό ποδηλατάδικο στην Ηλιούπολη που να κάνει και αξιοπρεπή ακτινολόγηση?
Ευχαριστώ

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Στην Ηλιούπολη δεν ξέρω, όμως αν κατηφορήσεις την Αγίου Δημητρίου, εκεί πρός το τέρμα (γύρω στο 240) υπάρχει δεξιά ένας παλιός μάστορας που είναι (στην ακτινολόγηση που δοκίμασα0 καλός ΚΑΙ φτηνός.

DgSensei
Εικόνα DgSensei
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για την πρόταση!
Αν κάποιος ξέρει λίγο ποιό κοντά προς Ηλιούπολη ας πει...

contact