η Ελλάδα είναι η Αθήνα και μόνο. Προς Βορά έως το Σχηματάρι και τη Χαλκίδα (να τρώμε και κανένα θαλασσινό) και προς το Νότο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας!
Εξαιρούνται τα φίλα προσκείμενα πριγκηπάτο της Αράχωβας και το ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου
Όσοι τυχεροί κατοικείτε σε αυτές τις γεωγραφιές συντεταγμένες, μπορείτε ελεύθερα να γράφετε εδώ. Οι υπόλοιποι (ειδικά κάτι καθυστερημένοι από την χλιαρή βρύση) παρακαλείστε να μην ενοχλείτε.
η Ελλάδα είναι η Αθήνα και μόνο. Προς Βορά έως το Σχηματάρι και τη Χαλκίδα (να τρώμε και κανένα θαλασσινό) και προς το Νότο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας!
Εξαιρούνται τα φίλα προσκείμενα πριγκηπάτο της Αράχωβας και το ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου
Όσοι τυχεροί κατοικείτε σε αυτές τις γεωγραφιές συντεταγμένες, μπορείτε ελεύθερα να γράφετε εδώ. Οι υπόλοιποι (ειδικά κάτι καθυστερημένοι από την χλιαρή βρύση) παρακαλείστε να μην ενοχλείτε.
Μιας και το bicycletutor.com έγινε συνδρομητικό, νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί από το http://www.wonderhowto.com/search/bike/
που έχει πολλά βίντεο για επισκευές, συντήρηση, μαστορέματα για το ποδήλατο, ΔΩΡΕΑΝ!
Δοκιμάστε το.
Μιας και το bicycletutor.com έγινε συνδρομητικό, νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί από το http://www.wonderhowto.com/search/bike/
που έχει πολλά βίντεο για επισκευές, συντήρηση, μαστορέματα για το ποδήλατο, ΔΩΡΕΑΝ!
Δοκιμάστε το.
Στην Ηλιούπολη δεν ξέρω, όμως αν κατηφορήσεις την Αγίου Δημητρίου, εκεί πρός το τέρμα (γύρω στο 240) υπάρχει δεξιά ένας παλιός μάστορας που είναι (στην ακτινολόγηση που δοκίμασα0 καλός ΚΑΙ φτηνός.
Strouf, δεν μπορώ να πω ότι σε πιάνω...
Δοκιμάστε το.
ευχαριστω πολυ ρε συ πανο, να σαι καλα.
η αναφορα σε αραχωβα και μυκονο μονο το παραπανω μου φερνει στο νου αλλα και στα ματια, αυτια παντου
Rock επισκευές
Γιώργος Τσακιρακάκης - Μηχανικός & Μηχανουργός
Λ. Κωνσταντινουπόλεως & Αγίας Μαρκέλλης 13
(100 μέτρα από το μετρό Κεραμεικού)
Τηλ. 6974851082
Επισκευές σπειρωμάτων, σκελετών, τροχών, αναρτήσεων, φρένων κ.λπ., ακτινολόγηση.
Υπεύθυνες μετατροπές, ανακατασκευές - αναβαθμίσεις, μηχανουργικές εργασίες (ισιώματα, τρύπημα σκελετού, άπαντα), 20ετής πείρα από αγώνες ταχύτητας.
Ο Γιώργος -εκτός από ποδηλάτης- είναι μερακλής, φιλότιμος και πολύ εξυπηρετικός!
(Παλιότερα ποδηλατούσε στην Α.Ε.Κ..)
Παιδιά γνωρίζει κανένας κάποιο καλό ποδηλατάδικο στην Ηλιούπολη που να κάνει και αξιοπρεπή ακτινολόγηση?
Ευχαριστώ
Στην Ηλιούπολη δεν ξέρω, όμως αν κατηφορήσεις την Αγίου Δημητρίου, εκεί πρός το τέρμα (γύρω στο 240) υπάρχει δεξιά ένας παλιός μάστορας που είναι (στην ακτινολόγηση που δοκίμασα0 καλός ΚΑΙ φτηνός.
Ευχαριστώ για την πρόταση!
Αν κάποιος ξέρει λίγο ποιό κοντά προς Ηλιούπολη ας πει...